ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PixelNightmare32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PixelNightmareΜέλος
09/01/2006, 05:20:50
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΓΙΝΕΣ 5 ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ 6...ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.
PixelNightmareΜέλος
09/01/2006, 05:23:42
allzzaro
ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

angiΜέλος
09/01/2006, 05:48:18
quote:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ...ΕΓΙΝΕΣ 5 ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ 6

Να χαρω φιλοδοξιες...!!!

www.myhoroscope.gr

angiΜέλος
09/01/2006, 07:13:27
nst

quote:

Απο το πολύ δε διάβασμα εγώ πάντως έχω μπερδευτεί και αν και είμαι σίγουρη οτι αν έδινα εξετάσεις με σύστημα πολλαπλών επιλογών θα τις πέρναγα κατά τα άλλα δεν έχω καταλάβει και πολλά.
Οσο ψάχνω ξαναγυρίζω στα ίδια που πίστευα και πρίν ψάξω.

Εδω, δεν μπορω να διαφωνησω...
Οι αποψεις μπορει να παραμενουν, αλλα σου δινεται η δυνατοτητα
να προσπαθησεις να καταλαβεις και τους αλλους.

www.myhoroscope.gr

09/01/2006, 13:42:21

Ναι angi, παρακολουθώ, και σήμερα είμαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί χθες μεταξύ πολλών εδώ, φίλων και αγαπημένων που βρέθηκα πλάι τους είχα την τύχη να κερδίσω να αποκτήσω, το φλουρί της πίττας.
Σαν παιδί έκανα από τη χαρά μου. Μιά καλή χρονιά λοιπόν με συναντήσεις ψυχής και ηρεμία λόγου και πράξεων, κυρία Ζυγίνα...
Μπροστά στο παρελθόν μπορείς να υποκλίσεις το κεφάλι σου,
αλλά στο μέλλον οφείλεις να σηκώσεις τα μανίκια σου...
Εσύ εγώ οι άλλοι. Οι πάντες...
Μιά διαρκής πάλη είναι η ζωή. Το ξέρουμε όλοι μας.
Εύχομαι μιά ζωή με λιγότερο κυνισμό...
Κυνικός είναι κείνος που οσφραίνεται μυρωδιά λουλουδιών, και κοιτάζει ολόγυρα ψάχνοντας φέρετρο...Ας ζήσουμε...Και αγαπώντας. Είναι φθορά η επίθεση έτσι δεν λένε. Αν και συχνά δεν μπορείς να την αποφύγεις...
Η αλήθεια είναι κόρη του χρόνου όχι του κύρους...
΄Ετσι απλά...
Με αλήθεια αγάπη ανωτερότητα όπως γράφει σε ένα έξοχο θέμα του ο φίλος και εκπληκτικός άνθρωπος lorenzo. O δημιουργός του φωτός...
Με ανωτερότητα.
ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ...

Καλημέρα.
Και σε εσένα ANGI...
Ευχαριστώ γιά την κάρτα. Δεν θα ήμουν ποτέ αχάριστη.
Θέλω να φύγω και δεν μπορώ.
Μιά ασημέναι χορδή, ή ένα αόρατο σχοινί χρυσό με ενώνει με τον εδώ του ΕSOTERICA ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΑΛΑΞΙΑ...
Σας χαμογελώ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=

Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 09/01/2006 13:45:26

angiΜέλος
09/01/2006, 14:31:29
Καλη χρονια και σε σενα Αφροδιτη!!
Επεσε και σε μενα το φρουρι φετος!
Συμμετειχα σε μια κοπη πιττας.
Περσι συμμετειχα σε 4 και κερδισα και τα 4!
Ηταν η χειροτερη χρονια της ζωης μου.

www.myhoroscope.gr

09/01/2006, 17:07:11
Angi συμφωνώ απολύτως με την προυπόθεση οι απόψεις των άλλων να είναι
δικές τους και όσο γίνεται πιο ειλικρινείς, επειδή διαφορετικά το μόνο που καταλαβαίνουμε είναι ο ανθρώπινος χειρισμός.
Το 2005 ήταν γενικά ένα δύσκολο έτος για πολλούς.
Πάει πέρασε...
Ελπίζουμε και προσπαθούμε για ένα διαφορετικό καλύτερο καινούργιο χρόνο.

Φιλικά

09/01/2006, 17:52:48
quote:
allzzaro
ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...ΧΑΧΑΧΑ.

Χαίρομαι που σου άρεσαν pixeldream...

Και θέλω να σας διαβεβαιώσω οτι ο σκοπός που τις έβαλα ήταν αφενός να εκτονώσω την ολη κατάσταση αλλά και να δώσω μια χιουμοριστική νότα...

Πρόσεξες το ύφος του τότε προέδρου..

Και την αντίδραση του εισαγγελέα .. σε οτι αφορά την ερώτηση...

Βρέ φιλαράκο.. εχω δηλώσει πολλές φορές.. οτι δεν θέλω να απενεργοποιούνται μέλη... οποια και αν είναι αυτά...
Γιατί δεν γίνεται μια προσπάθεια να τα βρείτε.. και χαλάτε τις καρδιές σας...

10/01/2006, 02:32:13
Γειά σας.
Καταρχήν, να εκφράσω τη χαρά μου, για την θετική διευθέτηση των όποιων εντάσεων, που υπήρξαν με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.
Ουσιαστικά, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που το παρόν θέμα παρέμεινε ενεργό, όπως γράφω και σε προηγούμενο μήνυμά μου στο θέμα αυτό.

Ζήτησα ωστόσο στην πορεία, από τον PixelNightmare να θέσει οργανωμένα τα όποια ερωτήματά του. Είναι αλήθεια, πως η σκόρπια κατάθεσή τους, που αναμιγνύεται με αναφορές σε λόγια που είτε δεν ειπώθηκαν, είτε παρουσιάστηκαν αλλοιωμένα από τον PixelNightmare, καθώς και ο συνεχής βομβαρδισμός εικασιών, υποερωτημάτων και γενικά παραπόνων, δεν αποτέλεσε τον στόχο για να διατηρηθεί το θέμα αυτό ενεργό και εκτός των άλλων, καταντάει κάπως κουραστικό.

Η συζήτηση με τους όρους που έθεσες PixelNightmare

quote:
Μπορείς να ξεκινήσεις από όπου θέλεις.
Δεν είναι ολόκληρη λίστα αλλά μερικά πραγματάκια που επαναλαμβάνω.

Θα σου δώσω μια αφετηρία.
Γιατί να γίνει η συνάντηση;

Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση.
Όταν τελειώσουμε με αυτή θα συνεχίσω.

Δηλαδή τόσες μέρες που επαναλαμβάνομαι έφταιγε η έλλειψη λίστας ερωτήσεων;
Δεν με απασχολεί.
Σημασία έχει πως θα ξεκινήσει κάποιος διάλογος.

Θα μου επιτρέψεις να αυξήσω τον αριθμό των ερωτήσεων ανάλογα με τις απαντήσεις που θα λάβω.

Θα ήθελα (αν το θέλουν) να μου απαντήσουν ο Δημήτρης και ο Dying_Incubus στις ερωτήσεις που τους έχω κάνει.

Αργότερα θα απαντήσω και στα σχόλια των υπόλοιπων μελών.

δεν μπορεί να γίνει, εφόσον όπως γνωρίζεις, και το θέμα αυτό είχε κάποιον άλλο σκοπό για τον οποίο έμεινε ενεργό, αλλά και διότι, αυτό θα ήταν αντίθετο στο γεγονός της απενεργοποίησής σου και της πρότασης που σου κάναμε για προσωπική συνάντηση, ώστε να συζητήσουμε από κοντά, πολλά θέματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην διαλεύκανση του ερωτήματος: Μπορεί να υπάρξει κοινός τόπος μεταξύ εσένα και των forums, ώστε η συμμετοχή σου στις συζητήσεις να είναι δημιουργική για εσένα, αλλά και για τα forums;

Πριν λοιπόν απενεργοποιηθεί το θέμα αυτό, αλλά και ο λογαριασμός σου, θα κλείσω δίνοντάς σου μια απάντηση, στο μοναδικό σου τελικά ερώτημα.
Τα υπόλοιπα, από κοντά.

"ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;"

Διότι, πίσω από τα διάφορα nicknames υπάρχουν άνθρωποι και αυτό είναι που έχει πρωτίστως σημασία. Άνθρωποι που εάν έχουν από κοινού την καλή διάθεση για μια δημιουργική συνδιαλλαγή, τίποτε δεν τους εμποδίζει στο να μπορούν να διοχετεύουν την διαλεκτική τους διάθεση και σε φυσικό επίπεδο. Αυτό αποτελεί και μία ελάχιστη ένδειξη της μεταφοράς του λόγου σε πράξεις και ως τέτοια, έχει μεγάλη αξία και χρησιμότητα.

Καλό βράδυ εύχομαι σε όλους.
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται (καθώς και ο λογαριασμός του θεματοθέτη)

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

taso_s_Νέο Μέλος
23/11/2010, 09:44:00
Geia se olous.Opoios gnwrizei kati estw kai kati poy aftos to 8ewrei mikro kai asymanto mporei na voi8isei.Eimai ikaros sti sxoli ikarwm kai xreiaxomai boi8ia me thn diplwmatikh mou ergasia.8elw na vrw osa perissotera stoixeia ginetai gia ta K/B kai pio sygkekrimena gia tin antimetwpish twn Anti-radar blhmatwn apo afta.sas euxaristw!!!

23/11/2010, 11:26:17
νομιζω (οπως και θα σου πουνε και οι συντονιστες/διαχειριστες) το θεμα που ανοιξες δεν ταιριαζει με τη γενικοτερη θεματολογια...

παρολα αυτα, μια σημαντικη βοηθεια θα σου προσφερει και η wikipedia, αφου εχει παρα πολλες λεπτομερειες για παλαια και νεα συστηματα - υποσυστηματα, κατι αντιστοιχο που ζητας...

24/11/2010, 07:40:56
To θέμα αυτό απενεργοποιείται
(όπως και το όμοιο: katef8inomena blimata tis ΠΑ )