- τι είναι αυτό; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΑ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ PIXEL ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΑ PIXEL.
ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΓΩΙΣΤΗΣ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΤΩΝ ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ.
quote:
pyramid
ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΤΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
Να με συγχωρείς αλλά όλα έχουν σημασία. Αν δεν είχε σημασία στην παρούσα συζήτηση δεν θα το ανέφερες, ούτε εκείνο το
"οταν σου ειπα αμαλια να κρατησεις τον admin μακρυα απο την αφροδιτη εσυ κοιταξες την καρεκλα του σκηνοθετη που εγραφε admin.
αυτή είναι η ηθική σας." που το άφησες και το άφησε να αιωρείται εκεί με κόκκινα γράμματα.
quote:
Νόμιζα πως έχω να κάνω με ανθρώπους που αναζητούν.
Όλοι εδώ μέσα δεν βγάζουν συμπεράσματα μέσα από μικρές λεπτομέρειες;
Ναι, ΚΑΙ από τις μικρές λεπτομέρειες, αλλά αυτές δεν τις γνωρίζουμε. Και δεν ρωτάμε επειδή δεν θέλουμε να μπούμε στα πιό προσωπικά σας που δεν μας ενδιαφέρουν.
Μήπως όμως τελικά, ρωτάς πράγματα που τα γνωρίζεις ήδη, ενώ εμείς δεν τα γνωρίζουμε; Η Αφροδίτη πήγε στην συνάντηση (στο πειθαρχικό όπως λες), άρα γνωρίζει και γνωρίζεις (υποθέτω) με ποιούς συναντήθηκε και αν ήταν κι άλλοι εκεί. Γνωρίζεις και τι ειπώθηκε εκεί, έτσι δεν είναι;
Αν σε εκείνη την συνάντηση υπήρχαν άτομα πέρα από τον admin και την αμαλία, που είχαν προσωπικές διαφωνίες με την Αφροδίτη, τότε καταλαβαίνω και την επιφυλακτικότητά σου, ως προς την δική σου συνάντηση μαζί τους. Αν όχι, τότε πού στηρίζεις αυτή την επιφύλαξη;
Ακριβώς αυτή η αόριστη κατάσταση με πράγματα που αφήνονται να αιωρούνται στο δημόσιο φόρουμ, είναι που με κάνει να λέω ότι δεν συμφωνώ με την διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων με προσωπική επαφή (προσωπική επαφή είναι και τα e-mails), ή θα γίνονται όλα (και όταν λέω όλα το εννοώ) κλειστά ή όλα ανοιχτά.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Το πρόβλημα όμως δεν είναι σε αυτούς που μεταφέρουν μια συζήτηση αλλά σε αυτούς που ακούν την συζήτηση περασμένη από τα φίλτρα του ανθρώπου που την μετέφερε.
Δεν σου έχει τύχει να είναι σε ένα γεγονός παρόντες 2-3 άνθρωποι και ο καθένας να δίνει μια κάπως διαφορετική ιστορία για το γεγονός βάσει της δικής του κοσμοθεωρίας και υπό το πρίσμα της δικής του αντίληψης?
Ο ίδιος είπες ότι το δεδομένο είναι το αδύνατο σημείο μίας άποψης, οπότε μην θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα καταλήγεις σε λάθος συμπέρασμα.
Επίσης σε ένα άλλο θέμα έλεγες για τις αλήθειες του καθενός από εμάς, πως λοιπόν δέχεσαι την αλήθεια του άλλου, είσαι τόσο σίγουρος ότι η αλήθεια του θα συμπίπτει με την δική σου?
Δεν ξέρω ούτε την ηλικία σου ούτε την εμπειρία σου στην επικοινωνία με τον κόσμο, δεν συνηθίζω να το παίζω έξυπνη θα έλεγα ότι καθημερινά κάτι γίνεται που μου δείχνει ότι είμαι αδαής, παίρνω αυτό ως βάση και πάντα ψάχνω. Ακούω αυτά που μου λέει κάποιος αλλά πάντα έχω στο μυαλό μου ότι ο άλλος δεν είναι εγώ, άρα αυτό που μου λέει υπάρχει πιθανότητα εγώ να το λάμβανα διαφορετικά εάν το βίωνα.
Το «επικίνδυνο» σημείο κατά την γνώμη μου είναι όταν αυτό που μου λέει κάποιος συμπίπτει ή ικανοποιεί αυτά που έχω στο μυαλό μου, εκεί μπορεί να παρασυρθώ και να δεχτώ ότι μου λέει χωρίς περαιτέρω εξέταση. Μήπως όμως είναι απαραίτητο να αντισταθώ σε αυτό και να προσπαθήσω να βρω μόνη μου την άκρη? Πιστεύω πως ναι.
Εάν εγώ σου πω πήγαινε στην συνάντηση και είμαι σίγουρη ότι εάν πας με καθαρό μυαλό δεν θα έχεις τις ίδιες απόψεις με αυτές που διαβάζω γιατί να μην με πιστέψεις, γιατί να μην δεχτείς την δική μου θεωρία, όταν μάλιστα στην στηρίζω σε πράγματα που έχεις εσύ υποστηρίξει άρα αποδεχθεί ως σωστά.
Αναφέρεις ότι τα ξέρεις όλα, είναι σίγουρο ότι δεν τα ξέρεις γιατί δεν τα βίωσες, διαμόρφωσες μία άποψη από λεγόμενα άλλων και μεταφράζοντας post αφού πρώτα τα πέρασες από την διαμόρφωση που έκανες. Η αναφορά μου «είναι σίγουρο ότι δεν τα ξέρεις» δεν έχει καμία αιχμή μειωμένης αντίληψης, απλά παίρνω ως βάση ότι είναι αδύνατον να γνωρίζουμε τα πάντα γιατί αλλιώς δεν θα είμασταν εδώ να συζητάμε.
Γενικά από όλα σου τα post βγάζεις μία εικόνα αναζήτησης, οπότε δεν σου λέω κάτι διαφορετικό, αναζήτησε μην σταματάς. Αναζήτησε εσύ, μην αφήνεις κανέναν να σου προσφέρει έτοιμη μία αντίληψη, τουλάχιστον να μπορείς να πεις ότι εσύ έβγαλες συμπέρασμα για κάτι.
Αυτό για μένα είναι ελευθερία. Δεν κολλάω και δεν θα δεχτώ ποτέ να σταματήσω την αναζήτησή μου για κανέναν, θα κάνω ότι είναι απαραίτητο για να μορφώσω μία άποψη χωρίς επηρεασμό από τρίτους για να μπορώ να έχω και την ευθύνη της όποιας απόφασης πάρω. Δεν θα αφήσω κανένα περιθώριο στον εαυτό μου να κρυφτεί πίσω από άλλον και εάν στο τέλος αποδειχθεί ότι έκανα λάθος, να έχω έτοιμη την δικαιολογία για μένα «δεν ήξερα, άλλα μου είχαν πει».
Φίλε μου pixeldream, όντως!
Έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας και λυπάμαι που το διαπιστώνω αυτό....
Πρώτα απ' όλα σου έχω εξηγήσει σε παλιότερο μήνυμα μου γιατί δεν συμφωνώ με την ανάμειξη των μελών στις απενεργοποιήσεις άλλων μελών.
Εάν ανατρέξεις σε παλιότερες σελίδες (δεν θυμάμαι σε ποιά είναι) θα το βρείς.
Όταν σου έλεγα τι μπορεί να ειπωθεί στην συνάντηση σου λέω τι πιστεύω εγώ οτι θα ειπωθεί.
Άλλωστε, όπως είπε κι η φίλη Ostria, πιθανώς να ξέρεις κι από την Αφροδίτη ποιά άτομα συνάντησε, τι είπαν και τι κλίμα επικρατούσε.
Αν την κυνηγούσαν με κανένα μπαλτά.....
Μάλλον θα το είχαμε μάθει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Τα σχόλια σου δεν ενόχλησαν εμένα καθ' εαυτό, κρίνω όμως δίκαιη την απενεργοποίηση σου, pixeldream.
Γιατί, καλέ μου φίλε, επιμένεις να με ρωτάς για πράγματα τα οποία έχω πεί τόσες και τόσες φορές στο παρόν topic και στο Κυτίο?
Όσον αφορά την φωτογραφία, αν θυμάμαι καλά γέλασα σε ένα σχόλιο που έκανε ο allzzaro και κάτι που είπα εγώ.
Κάτι άλλο, αγαπητέ μου.
Πρώτα απ' όλα, θεωρώ οτι συνεχώς παραφράζεις τα λεγόμενα μου κι επειδή στο επεσήμανα κι εχθές και συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο, λυπάμαι αλλά μόνο ως εσκεμμένο μπορώ να το θεωρήσω.
quote:
Ανακοινώθηκε πως θα πάρουν μέρος στην συζήτηση άνθρωποι που γνωρίζεις και είσαι τόσο σίγουρος;
Έγινε ανακοίνωση πως στην συνάντηση θα είναι μόνο ο Μιχάλης και η Αμαλία;
Δε νομίζω να σου μίλησα για κανένα Μιχάλη, σωστά?
Καλό θα ήταν λοιπόν να έκανες ένα διάλογο καλοπροαίρετο επάνω στα λεγόμενα μου, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω κι εγώ.
Όταν λοιπόν, φίλε μου, θέσεις ερωτήματα τα οποία δεν έχουμε συζητήσει, θα χαρώ να κάνουμε ένα διάλογο ξανά.
Καλό σου μεσημέρι!

In anticipation of my resurrection...
quote:Ναι δεν έχω λόγο να γλύψω κανέναν. Να φτύσω κατά καιρούς ίσως...
Αφροδιτη,
γιατι σε πειραξε τοσο πολυ, μια μικρη αντιπαραθεση
που ειχα με τον συντονιστη και το σερνεις συνεχως;
Εσυ που...δεν γλυφεις κανεναν;
Αλλά και αυτό δεν το πράττω πλέον.
Η ζωή [φτύνει] καταδικάζει αφαιρεί πονάει συνθλίβει και τσακίζει κυρία angi. Η ζωή. Κάποτε μίλησες γιά την δική μου αλαζονεία. Γιά την δική σου ανοησία και την εμμονή να προσβάλεις και να επιτίθεσαι γιατί αποφεύγεις να μιλάς; Δεν αγαπιέσαι ούτε ξεχωρίζεις έτσι. ΄Εχω τρομερή σατανική μνήμη. Κάποτε ενώ ήμουν απενεργοποιημένη με κατηγορούσες κάνοντας διαρκείς αστείες επιθέσεις. Δεν μπορούσα να σου απαντήσω...Και το εκμεταλλεύτηκες. Αυτό είναι μαγκιά και εσωτερισμός. Ανωτερότητα και γνώση. Κάποιοι με υποστήριξαν. ΄Ατομα που αγαπάω...Και που δεν γνωρίζω ίσως... Υπάρχουν και οι προσωπικές συζητήσεις με τον εαυτό μας ξέρεις...Ενίοτε είναι προτιμότερη μία ειλικρινής υπέροψία από μιά σάπια σκάρτη ψεύτικη μετριοφροσύνη. Με παρακολουθείς καιρό. Κάτι θα έμαθες. ΄Ισως το ότι και οι πολύ συναισθηματικοί άνθρωποι δεν αστειεύονται. Είναι σκληροί όταν πρέπει, γιά όσο. Θα είμαι αυστηρή με τους ανθρώπους angi. Αυτό έμαθα πλέον. Η καλοσύνη είναι γιά τους ηλιθίους. Πίστεψέ με. Τόσα χρόνια την σέρνω. Δεν κέρδισα τα αναμενόμενα.
΄Οσο γιά το θέμα με τον συντονιστή μία ή δύο φορές το ανέφερα. Η μνήμη μου είμαι νεότατη γιά να εξασθενήσει.
Μου είσαι αντιπαθής Angi. Kαι πίστεψέ με αυτήν την ειλικρίνεια την έχουν λατρέψει πολύ. Κι ας τσούζει. Σαν το οινόπνευμα πάνω σε πληγή.
Δεν αλλάζω γιά κανέναν. Μου είσαι ενοχλητική σαν τη μύγα που τριγυρίζει γύρω από τη μύτη μου, και δεν υπάρχει ξέρεις γύρω, ούτε σάπιο κρέας ούτε σακατεμένα όνειρα.
Αυτά.
Σταράτα.
΄Ετσι θα μιλάω εις το εξής.
Είπαμε κάποιοι έχουμε δύο πρόσωπα.
΄Αλλοι εκατό και βάλε.
Εγώ στην πρώτη κατηγορία ανήκω...
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Edited by - ΑΦΡΟΔΙΤΗ on 07/01/2006 13:47:19
quote:΄Οντως είμαστε ένα. Παράξενο αλλά αληθές...quote:
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΞΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.Μπορεις να μου αναφερεις σε ποια σημεια εχεις εφαρμοσει αυτα που αναφερεις τουλαχιστον τους 3 τελευταιους μηνες; (εννοω και την Αφροδιτη αφου ειστε ενα).
Προβληματα εχουμε ολοι μας.
Το θεμα ειναι να τα αντιμετωπιζουμε!!!Edited by - angi on 06/01/2006 19:54:49
Να μπορείς να απλώνεις την ψυχή,
και να χαιδεύεις τους χτύπους της επόμενης μέρας.
Υπάρχουν οι σιωπηρές υποσχέσεις δέους,
αλλά και γιά άλλους οι υποσχέσεις της ενοχής.
Περίμενε,
φαίνεται αργά το στίγμα των τεσσάρων εποχών,
κόντρα στις χασμωδίες των καιρών.
Στα αιμάσσοντα όνειρα των πολλών,
ο χρόνος ή απαντά η βρυχάται...
Ο χρόνος κυρία angi, o χρόνος.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ;
ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.
ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΘΕΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ.
Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ.
quote:
ή θα γίνονται όλα (και όταν λέω όλα το εννοώ) κλειστά ή όλα ανοιχτά.
ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΖΛ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
pyramid
ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ...ΚΑΛΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
quote:
Αναφέρεις ότι τα ξέρεις όλα, είναι σίγουρο ότι δεν τα ξέρεις γιατί δεν τα βίωσες, διαμόρφωσες μία άποψη από λεγόμενα άλλων και μεταφράζοντας post αφού πρώτα τα πέρασες από την διαμόρφωση που έκανες.
ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΛΕΩ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ;
ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;
ΕΓΩ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΘΕΜΑ.
ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ...ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ...ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;
ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ Ή ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΘΝΗΤΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
Dying_Incubus
quote:
Δε νομίζω να σου μίλησα για κανένα Μιχάλη, σωστά?
Καλό θα ήταν λοιπόν να έκανες ένα διάλογο καλοπροαίρετο επάνω στα λεγόμενα μου, προκειμένου να μπορέσω να συνεχίσω κι εγώ.
ΦΥΣΙΚΑ.
ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΜΟΥ.
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ.
quote:
Γιατί αισθάνομαι δούλος αν δεν αντιδράσω στις κυρώσεις;
Γιατί δεν συμφωνώ με αυτή την απόφαση.
Οι δούλοι δεν αντιδρούν.Δεν συμφωνώ επειδή την θεωρώ άδικη.
Αν ήταν κάποιος άλλος στην θέση μου το ίδιο θα έκανα.
Το δίκαιο και το άδικο είναι σχετικά, όπως γνωρίζεις. Σε μια άλλη πραγματικότητα μπορεί η συμπεριφορά σου να εκλαμβάνονταν ως φυσική και αρμόζουσα στο περιβάλλον, οπότε δεν θα υπήρχε καμία κύρωση να σου επιβληθεί και όλα θα ήταν δίκαια για εσένα. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να δημιουργήσεις μια τέτοια πραγματικότητα. Μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου φόρουμ με τους δικούς σου κανόνες και κώδικες συμπεριφοράς. Εδώ επικρατούν άλλοι.
quote:
Εσύ μίλησες πρώτος για δούλους.
Εσύ έκρινες πως είμαι δούλος και εγώ σου απάντησα.
Οχι pixeldream, δεν ανέφερα τη λέξη δούλος, ούτε πειθαρχικό, ούτε εξουσία στις σχέσεις μου με το φόρουμ. Αυτά όλα είναι στο δικό σου λεξιλόγιο και εσύ τα ανέφερες πρώτος (κοίταξε λιγο πιο πίσω). Βλέπεις ότι το φόρουμ έχει τη δύναμη να σε εξουσιάζει, αλλά μπορεί να το κάνει αυτό επειδή εσύ το θέλεις και κανείς άλλος. Bλέπω ότι η αιτία της αντιδραστικότητάς σου είναι αλλού, απλά εδώ φανερώνεται.
quote:
Σε πληροφορώ πως έφευγα από το forum και το είχα δηλώσει.
Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι και όχι με την ρετσινιά του απενεργοποιημένου.
Το θεωρείς παράλογο;
Οχι, το βλέπω πολύ λογικό για εσένα.
Σου είπα δεν με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του πως ακριβώς φτάσατε ως εδώ και δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά σας. Το βρίσκω άσκοπο και σπατάλη χρόνου να κοιτάξω τους διαπληκτισμούς σας. Ωστόσο τις λεπτομέρειες που γίνονται στη συζήτησή μας τις βλέπω και τις θυμάμαι πολύ καλά.
Πιάνεσαι από λεπτομέρειες για να δημιουργήσεις εντυπώσεις όπως κάνουν οι ντετέκτιβ-δικαστές δημοσιογράφοι στα παράθυρα των τηλεοράσεων. Το μόνο που δημιουργείς είναι ένα γόρδιο δεσμό. Λύσε τον.
quote:
Αν έμπαινες στον κόπο να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει η λεπτομέρεια θα ανακάλυπτες πως με αποκάλεσες δούλο και εγώ σε ρώτησα τι είσαι.
Δεν σου κόλλησα καμία ιδιότητα.
Λυπάμαι, αλλά εσύ μόνος αποκάλεσες τον εαυτό σου δούλο ή έστω θεώρησες ότι το φόρουμ έχει σχέση εξουσιαστική επάνω σου και σου εξήγησα στο προηγούμενο ποστ τον λόγο. Εσύ ανέφερες πρώτος τη λέξη, στο δικό σου μυαλό είναι όλη αυτή η κατάσταση.
quote:
Όταν μου λες ότι η συμπεριφορά μου είναι δουλική και εγώ σου λέω πως αντιδρώ σημαίνει πως θεωρώ τον εαυτό μου ελεύθερο σε αντίθεση με εσένα που αν και μεαποκάλεσες δούλο δεν αντέδρασες όταν έκανες μια πρόταση η οποία αντιμετωπίστηκε με χιούμορ και πετάχτηκε στο καλάθι των άχρηστων χωρίς κανένα διάλογο.
Δεν έχω καμιά σχέση εξάρτησης με το φόρουμ. Αν πέταξαν την πρόταση στο καλάθι των αχρήστων δεν μου έκαναν τίποτα. Στον εαυτό τους ίσως να στέρησαν μια εναλλακτική καλύτερη πραγματικότητα, ίσως και όχι. Οπως σου είπα δεν μπορώ να τους βοηθήσω με το ζόρι, δεν γίνεται να τους επιβάλω με απειλές και με το ζορί τη βοήθειά μου. Δεν είμαι Μπους, πως αλλιώς να στο εξηγήσω ;
quote:
Δεν αγαπιέσαι ούτε ξεχωρίζεις έτσι.
Και ποιος σου ειπε Αφροδιτη, οτι νιωθουμε ολοι την αναγκη
ν΄αγαπηθουμε με το ζορι ή να ξεχωρισουμε;
Δηλαδη πλαθουμε μια εικονα και την σερβιρουμε γιατι εχουμε την αναγκη
της αποδοχης μας απο τους αλλους;
Εχω αγαπηθει αγαπητη μου Αφροδιτη κι εχω αγαπησει.
Δεν θα προσπαθησω να γινω αγαπητη σε ολους τους ανθρωπους ομως, γιατι ετσι,
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ.
Με αλλους ταιριαζουμε, με αλλους οχι!!!
Πως να το κανουμε!!!
Δεν εχω τοσες ανασφαλειες!
Ο τροπος εκφρασης μου, τον οποιο δεν συμπαθεις, ειναι εξαρχης αυτος!!
Εγω δεν κρυφτηκα...Δεν καλυψα το προσωπο μου κατω απο αραδες περι αγαπης, καλοσυνης. Δεν θεωρησα ποτε τον εαυτο μου τελειο ουτε την μετενσαρκωση του Ιησου.
Οταν μιλαω αγαπητη μου, μιλαω στο τελος.
Γι΄αυτο και δεν μιλαω συχνα.
Ειμαι Ζυγος και τα ζυγιζω ολα, προτου βγαλω καποιο συμπερασμα.
Απο τον Ιουλιο ειμαι εδω και σε παρακολουθουσα γιατι μου αρεσες πολυ.
Εκανες ενα σφαλμα ομως, και ηταν τοσο εντονο που αναθεωρησα οτι εντυπωση ειχα για σενα.
Κι αντι να το διορθωσεις, για να κερδισεις και τις εντυπωσεις (που τοσο πολυ σε ενδιαφερουν), υπεπεσες ξανα και ξανα... και τελικα ξεδιπλωθηκες...
Γι΄αυτο
Αφροδιτη, ασε τα κουφια. Οταν εσυ πηγαινες, εγω γυρνουσα...
Απο την αλλη ομως, χαιρομαι (πραγματικα και ειλικρινα), που εβγαλες
ενα κομματι του εαυτου σου που ισως δεν ηξερες.
Δεν χρειαζεται να τα πηγαινουμε με ολους καλα Αφροδιτη...
Με ειλικρινη συμπαθεια,
Angi.
quote:
Κάποτε ενώ ήμουν απενεργοποιημένη με κατηγορούσες
Ηξερα οτι παρακολουθουσες Αφροδιτη.
Και θεωρησες τον εαυτο σου τοσο "υπερανω", που σου κακοφανηκε
η απενεργοποιηση σου για μια εβδομαδα, ενω αλλοι εχουν απενεργοποιηθει για μικροτερα πταισματα!
Και εκανες και το αμεσως επομενο σφαλμα! Μπηκες με καινουργιο
λογαριασμο!
Μια εβδομαδα ηταν!!! Αν νοιωθεις τοσο εξαρτημενη απο ενα φορουμ και
δεν μπορεις να απεξαρτηθεις για μια βδομαδα, φανταζομαι τι γινεται
οταν αντιμετωπιζεις σοβαρες καταστασεις ή στην χειροτερη περιπτωση,
δειχνει ταση εξαρτησης απο ο,τιδηποτε...
Τωρα ειμαι εδω και σου μιλαω.
Σου απανταω, ενω εισαι ενεργοποιημενη.
quote:
Μήπως όμως τελικά, ρωτάς πράγματα που τα γνωρίζεις ήδη, ενώ εμείς δεν τα γνωρίζουμε; Η Αφροδίτη πήγε στην συνάντηση (στο πειθαρχικό όπως λες), άρα γνωρίζει και γνωρίζεις (υποθέτω) με ποιούς συναντήθηκε και αν ήταν κι άλλοι εκεί. Γνωρίζεις και τι ειπώθηκε εκεί, έτσι δεν είναι;

The watergate secret![]()
Edited by - allzzaro on 07/01/2006 21:45:41
quote:
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ;
Μοιάζω για να υποθέτω 
Edited by - allzzaro on 07/01/2006 21:51:48
quote:
Αυτό είναι μαγκιά και εσωτερισμός.
Μακαρι να μπορεσεις να συνδυασεις την μαγκια με τον εσωτερισμο
Αδυνατω να σας καταλαβω!!
Επαναλαμβανω οτι δεν εχω εντρυφησει στα χναρια και μονοπατια
του εσωτερισμου!!
Εσεις;
Για να μην μπλεχτεί η κατάσταση προτιμώ να κάνω μια ερώτηση και αφού σχολιάσω και σχολιάσεις να συνεχίζω στην επόμενη.
θελω παράλογα πράγματα;
Μήπως περιμένεις να κουραστούν όλοι από το θέμα;
Μήπως περιμένεις να περάσουν οι μέρες και να μου πεις ότι τόσο καιρό θα είχες έρθει στην συνάντηση και θα είχες ενεργοποιεί;
Περίπτωση Α
Το θέμα έχει να κάνει με εμένα και με αυτόν που αποφάσισε τιμωρία χωρίς να το πολυσκεφτεί.
Περίπτωση Β
Βιάσου γιατί θα περάσουν οι μέρες και ακόμα δεν θα έχουν τελειώσει οι ερωτήσεις.
Περίπτωση Γ
Θα την μάθεις σύντομα.
Ψωμί
Τυρί
Γαλα
καμπα
Οι ερωτήσεις μου δεν είναι για παραγγελιά αλλά για συζήτηση.
ΓΟΝΙΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.
Ήμουν σαφής, είπα ότι ακόμα και να είσαι παρών σε ένα γεγονός μπορεί πάλι να μην αντιληφθείς τι έχει γίνει γιατί περνάς τα πάντα μέσα από τα φίλτρα σου, πόσο μάλλον όταν σου μεταφέρουν οι άλλοι την δική τους εντύπωση.
Λάθος υποθέτεις ότι θέλω να ξέρω τις όποιες πληροφορίες σου, δεν μου είναι χρήσιμες. Πράγματα που έχουν περάσει μέσα από τουλάχιστον 2 φίλτρα είναι κατά πάσα πιθανότητα αρκετά μακριά από το όποιο γεγονός. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν εννοώ ότι αυτό γίνεται εσκεμμένα.
quote:Καλή σου μέρα Angi, τα φίδια ξεδιπλώνονται, εγώ είμαι τίγρης με δράκοντα. Καμμία σχέση με σερνόμενα ενίοτε, όντα...Κι αντι να το διορθωσεις, για να κερδισεις και τις εντυπωσεις (που τοσο πολυ σε ενδιαφερουν), υπεπεσες ξανα και ξανα... και τελικα ξεδιπλωθηκες...
Γι΄αυτο
Αφροδιτη, ασε τα κουφια. Οταν εσυ πηγαινες, εγω γυρνουσα...
Απο την αλλη ομως, χαιρομαι (πραγματικα και ειλικρινα), που εβγαλες
ενα κομματι του εαυτου σου που ισως δεν ηξερες.
Δεν χρειαζεται να τα πηγαινουμε με ολους καλα Αφροδιτη...
Με ειλικρινη συμπαθεια,
Angi.
Και αφού αναφέρθηκες στο ζώδιό σου [Ζυγός] αλήθεια τι ωροσκόπο έχεις; Που είναι η ισορροπία σου αναποφάσιστη και αμφιταλαντευόμενη κυρία μου;
΄Οσο γιά τα κούφια, του τύπου όταν πήγαινες εγώ γυρνούσα, εγώ είμαι γεννημένη να πηγαίνω μπροστά και δεν συγκρίνομαι...Ο κάθε ένας μας είναι ένα τέλειο μοναδικό ον. Αν φυσικά έχει ψυχοσωματική υγεία...
Τοξότης με Σκορπιό και τον Ερμή στον Αιγόκερω κυρία μου δεν σταματάω μπροστά σε τίποτα. Είμαι πλασμένη από φωτιά νερό αέρα και γη...Εσύ αναφέρθηκες στα ζωδιακά. [Για να είμαι ειλικρινής είσαι ο πρώτος ΖΥΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΙ]...
΄Ηρεμα και χαλαρά λοιπόν.
=))=II=((=
και μάλλον γιά λίγο καιρό θα αποτραβηχτώ χαλαρά και ήρεμα μακριά από πολλά... ΄Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Κι ότι φαίνεται μη εύθραυστο ίσως αφήνει συντρίμμια από σπασμένους καθρέφτες...
Τα όνειρα δεν είναι πάντα ολόφωτα, ούτε γεμάτα αστέρια...Οι ψυχές λαχταρούν τον ύπνο της γαλήνης.
Καλή σας μέρα, κλείνω με ένα γλυκό στίχο του Αγαπημένου μου Τάκη Βαρβιτσιώτη.
΄Ισως ηρεμήσουν τα πνεύματα που ανήσυχα δρουν. Μπορεί να γυρίσω την άνοιξη.
Μπορεί νωρίτερα.
Είναι θαμπά τα λιβάδια
μπορεί να πυρποληθώ
Σ΄αγγίζει ο άνεμος;
Μπορεί να φύγεις
Ρόδο μαζί και νεροποντή
κάτω απ΄τα φύλλα των εποχών
΄Ασπρο χαλάζι και κάτασπρη πάχνη
που μας εισάγει στην άνοιξη...
Μπορει να γυρίσω την άνοιξη. Μπορεί νωρίτερα...Γειά σας...
΄Οσο ζω μαθαίνω τη ζωή,
τους ανθρώπους
κι αντί γι΄αχτίδες αποκαλύπτονται
πολυδάκρυτες μουσικές ίσκιων.
Ψέμα και πλάνη...
Γειά.
=))=II=((=
quote:
Τοξότης με Σκορπιό και τον Ερμή στον Αιγόκερω κυρία μου δεν σταματάω μπροστά σε τίποτα.
Αυτο ποιος σου το ειπε;
Εγω; Ζυγος με Ζυγο και Ερμη (κυβερνητη μου), στον Σκορπιο και στον 1ο οικο.
Τωρα ρωτα με απο που κι ως που ο Ερμης ειναι κυβερνητης μου!
Το θέμα είναι πως δεν φιλτράρω τίποτα.
Τα φίλτρα είναι για τους ανθρώπους με το καζάνι.
Η αντίληψη μου είναι αρκετή καλή και μπορώ να διακρίνω ακόμα και αυτό που δεν υπάρχει.
Όταν μπορείς να διακρίνεις το ανύπαρκτο μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα.
Ας μιλήσω λίγο και για εμένα.
Όλο με τους άλλους θα ασχολούμαι;
Συνήθως καταλαβαίνω από πριν την κατεύθυνση κάποιας συζήτησης.
Είναι λογικό κάποιος που προσπαθεί να σου εξηγήσει κάποια πράγματα που έχει την αίσθηση πως δεν καταλαβαίνεις να σου μιλήσει και για τον τρόπο που πρέπει να δεις κάποια πράγματα.
Αρκετά μίλησα για εμένα.
Ας μιλήσουμε για άλλες αντιλήψεις.
Όλα τα πράγματα είναι περικυκλωμένα από το κακό και το καλό.
στα σύνορα του κακού με το καλό υπάρχει το ουδέτερο που μας λέει πως όλοι έχουν διαφορετική αντίληψη.
Το κακό είναι πως ο καθένας θεωρεί την ξένη αντίληψη λαθεμένη.
Το καλό είναι πως οι αντιλήψεις είναι το δείγμα του ανθρώπινου χαρακτήρα.
Αν παρατηρήσεις σου έδωσα μια απάντηση η οποία περιέχει κάτι μαγικό.
Είπα το ίδιο πράγμα μεταφρασμένο σε όλες τις αντιλήψεις που θεωρώ πως έχουν κάποιοι άνθρωποι για εμένα και το θέμα.
Είπα το ίδιο πράγμα μεταφρασμένο ανάλογα με τον χαρακτήρα του καθενός.
Οποίος έχει άσχημες σκέψεις στο μυαλό του ή καλές σκέψεις πήρε την ίδια απάντηση.
Τι ήταν αυτό;
Ότι καταλαβαίνω πολύ καλά και ότι ο καιρός θα δείξει αν αυτά που λέω είναι φιλτραρισμένα ή όχι.
Γιατί πρέπει να μιλάω μόνο για πράγματα που μου έχουν πει κάποιοι άλλοι;
Αν θέλεις και σε ενδιαφέρει μπορώ να σου πω πολλά για την ανθρώπινη αντίληψη.
Το ουδέτερο μας λέει ως η ανθρώπινη αντίληψη είναι ένας μαγνήτης.
Ο μαγνήτης έλκει συγκεκριμένα πράγματα.
Αν υποθέσουμε πως έχουμε δυο αντιλήψεις η μια θα πει πως αυτό είναι καλό και η δεύτερη πως είναι κακό.
Η δικιά μου αντίληψη είναι απασχολημένη με άλλες δουλείες και δεν έχει καιρό να τραβάει καρφίτσες και να αδιαφορεί για το άχυρο.
Σε ενδιαφέρει μια αόριστη ανάλυση αντιλήψεων;
ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;
Όταν λέω πως αναγκάζομαι να παραβιάσω οικειοθελώς την ανωνυμία μου (είναι δικαίωμα μας προστατευμένο από τους νόμους...προς το παρών) επειδή κάποιοι θεωρούν πολύ καλή την ιδέα να συναντηθώ με κάποιους ανθρώπους αναγκάζομαι να μπω στην σφαίρα του πειρασμού και να κάψω άχυρα με πυρωμένες καρφίτσες.
ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΓΝΗΤΙΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ;