- Metal και ''Σατανισμός'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
κλασικά ο φιλος Incubus έκοψε το καρμπούζι στη μέση![]()
![]()
![]()
κοιτα Dying...απο οσα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα τα συγκροτηματα προβάλλουν μια γκάμα συμβόλων που ορισμένα δεν σχετιζονται με Σατανισμο-τουλάχιστον- οχι άμεσα...και δυστυχώς παρασύρονται οι συντηρητικοί κύκλοι και παρορμητικά τους κατακρίνουν. Εγω όμως θα επιμείνω ότι θα πρέπει να μας εξηγούν τεκμηριωμένα και με λογικά επιχειρηματα οι επικριτες για ποιους λόγους ειναι "επικίνδυνα" κάποια συγκροτηματα με αυτά που πρεσβεύουν, πράγμα που δεν κάνουν και όταν το κάνουν γελάει ο κοσμος με τις αερολογιες τους(βλεπε το link απο το site της εκκλησιας). Δεν στέκουν οι κατηγορίες των επικριτών διοτι πολύ απλά, οπως αναφέρθηκε και στο τοπικ για την δηθεν "εξάπλωση του σατανισμού", ο Σατανισμός τουλάχιστον αυτός του LaVey δεν ειναι κάτι κατακριταίο, αλλά απλά άλλη μια δοξασία που οποιος νομιζει οτι τον καλύπτει την ακολουθει.
Και ειναι τουλάχιστον γελοίο να κατακρίνουν οι παπάδες τα συμβολα και τα δαιμονια που παρουσιάζονται στα εξώφυλλα των δισκων. Ζωγραφιές απλά ειναι. Ας κουλάρουν(αν μπορούν)...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...

Τωρα πως πίστεψε ο θρησκευτικός σου ότι το εξώφυλλο του master of puppets προωθεί την νεκροφιλία ειναι απορίας άξιο. Που ειδε στο εξώφυλλο ότι ζωντανος κάνει sex με νεκρό ή κατι σχετικό? ![]()
Εγω μερικους τάφους βλέπω απλά και κάτι χερια ψηλά να κρατάνε σχοινια μαριονετας. Κι εμάς κάτι τέτοια μας έλεγε αλλά έχε χάρη που έπρεπε να περάσουμε την τάξη και κάναμε πως δεν ακούγαμε. Φαντάζεσαι να έλεγες στον θρησκευτικό σου ότι η νεκροφιλία προωθείται από τα λείψανα αγίων και τον επιτάφιο?(Δεν το ασπάζομαι σαν άποψη,αλλά λέμε). Θα είχες μεινει στην ίδια τάξη...
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
quote:
Που ειδε στο εξώφυλλο ότι ζωντανος κάνει sex με νεκρό ή κατι σχετικό?
Agnostic, μπες στο νόημα! Εκεί είναι, κρυμμένοι στα χόρτα ανάμεσα στους σταυρούς...Μα καλά, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ;...![]()
![]()
![]()

Και μιας και αναφέραμε πιο πάνω για σατανικά κρυφά μηνύματα σε δισκους, να κι ένα καλό link προς αμφισβήτηση του αρρωστημένου μύθου.
http://skepdic.com/backward.html
quote:
Αλλη μια πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αποψη που έχει εκφραστεί, δεν θυμαμαι απο ποιον(μου το ειχε πει ενας φιλος), ειναι ότι ο David Hasselhof(ο πρωταγωνιστής του Baywatch και του Kit) ειναι λέει ο Αντιχριστος ενσαρκωμένος!!!!!!Αλήθεια ο διάσημος ιππότης της ασφάλτου το γνωρίζει ότι κρύβει τον Αντίχριστο μέσα του?
Mα αγαπητέ σκεφτηκαν το εξής απλό, ο Ντείβιντ μιστερ Κιτ είναι Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει συμβολο τον τράγο
Ο Τράγος συμβολίζει το Σατανά
Αρα ο μίστερ Κιτ είναι ο Αντίχριστος![]()
![]()
![]()
![]()
Υποθέτω ότι ισχύει και για εμάς που ανήκουμε στο ίδιο ζώδιο χε χεχε.
Πέρα από την πλάκα είπε κάποιος φίλος παραπάνω ότι στην κοινωνία των μέταλ τραγουδιών, υπάρχουν στίχοι που είναι πολιτικοποιημένοι, μεταφυσικού περιεγχομένου, παρμένοι από διάφορες μυθολογίες, άκρως εσωτεριστικοί, αποκρυφιστικοί, αισθηματικού περιεγχομένου, θρησκευτικοί, στίχοι που είναι για καλοπέραση -ποτό, σεξ, κ.λ.π- οπότε η θεματολογία είναι πολύ μεγάλη.
Ενα πράγμα αναρωτιέμαι ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ???

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
quote:
Υποθέτω ότι ισχύει και για εμάς που ανήκουμε στο ίδιο ζώδιο χε χεχε.
Χε,χε!
εγώ έχω και ωροσκόπο Αιγόκερω!
γέννημα θρέμα δηλαδή!
οπότε είμαι κάτι παραπάνω από αντίχριστος...είμαι ο satan!
quote:
Ενα πράγμα αναρωτιέμαι ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ???
Σε κανένα αγαπητή,σε κανένα!
γι'αυτό και ήμαστε περήφανοι που ακούμε μέταλ!

I'm really sorry...
Edited by - nossoforos on 01/02/2006 23:21:09
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=2&TOPIC_ID=7506

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"