ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πύλες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πύλες - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

alexisDDD35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
alexisDDDΝέο Μέλος
23/08/2010, 16:42:06
Διαβάζω καιρό τα ποστ του φόρουμ και αποφάσισα να γίνω μέλος για να σας γράψω κάτι που με απασχολεί καιρό.
Είχα ακούσει από έναν φίλο μου ότι υπάρχουνε διάφορες " ΠΎΛΕΣ " όχι με πόρτα κλπ αλλά σε μία μικρή έκταση μιας περιοχής στις οποίες αν βρεθείς εκεί μία συγκεκριμένη ώρα που να έχει ένα συγκεκριμένο σχήμα το φεγγάρι τότε θα τηλεμεταφερθείς σε ένα άλλο μέρος σε εξωγήινα όντα.
Δεν πιστεύω να είναι ψέματα γιατί του το είπε και ένας καθηγητής του που ασχολείτε με αυτά.
Ο φίλος μου τον ρώτησε και αυτός του είπε (χωρίς να αστιευόταν) οτι έχει βρεθεί σε μία τέτια πύλη και έχει μεταφερθεί κιόλας και του είπε οτι δεν μπορείς να φανταστείς τι είναι εκει πέρα.. Μπορείς ακόμα και να τρελαθείς.Για αυτες τις πύλες ξέρουν λίγοι στον κόσμο και υπάρχουν πάρα πολλές στην Ελλάδα.Δεν πίστευα να μου έκανε πλάκα γιάτί ήτανε πολύ πιστικός

Αργότερα είδα και αυτό το βίντεο που αναφέρει οτι η Ελλάδα είναι γεμάτη απο κατι πύλες που νομίζω λέγονται ονοθονικες..Είπα νομίζω γιατι δεν ακούγετε ξεκάθαρα το όνομα.. κάπως έτσι λέγεται πάντως..
Μετά απο αυτό το βίντεο μου έχουν μπει πολλές απορίες
http://www.youtube.com/watch?v=maKP9ZuC8i8&feature=related

Θα ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω
1.Πώς λέγονται αυτές οι πύλες;;
2.Έχει βιώσει κανείς καμία εμπειρία με πύλη;
3.Πληροφοριες για αυτε π.χ που βρίσκοντε, τι πρέπει να κάνεις για να μπείς, αν μπορείς να γυρίσεις πίσω και πότε μπορεις να μπεις
ή κανενα site που να λέει σχετικά με αυτές

23/08/2010, 18:47:15
Καλώς ήρθες στην παρέα μας alexisDDD
Θα σου πω την άποψη μου χωρίς βέβαια να έχω κάνει κανένα τέτοιο "ταξιδάκι" όπως το παρουσιάζεις μέσα απο αυτά που έχεις διαβάσει ή ακούσει .

Κατ'αρχην οι Πύλες που λες , οι λεγομενες "ενεργειακές πύλες" δεν έχουν καμιά σχέση με "τηλεμεταφορές" (πολύ χολιγουντιανός όρος)
Οι ενεργειακές πύλες (Αν αυτές υπάρχουν)είναι τοποθεσίες με περίεργο "συντονισμό" και "δονήσεις" που προσφέρονται για μια καλύτερη "επικοινωνία" με το Υπερπέραν (?)
είναι μια διαφορετικη ερμηνεία των Πυλών που αναφέρει ο Ενώχ , ο Άγιος Ανδρέας , η Αποκάλυψη ...
Σύμφωνα με τους παραπάνω οι πύλες αυτές που οδηγούν στον "κάτω κόσμο"
όχι ως "Αδη" αλλά ως χώρος που έχουν φυλακιστεί τα "ρυπαρά έθνη" ....(LongStory)
Επηρεαζόμενοι λοιπόν οι σύγχρονοι "ερευνητές" απο αυτες της ιστορίες - μύθους , έφτιαξαν πολλές θεωρίες , μερικές από της ποιο επικρατέστερες η "Κοίλη Γη" , και άλλες πολλές βέβαια .
Για να μην επεκταθώ και κουράσω θα σου πω οτι οταν ακούς θεωρίες που έχουν και μια "συνταγή" (πχ να είναι ετσι ή αλλιώς το φεγγάρι τότε να ξέρεις οτι είναι φανταστικές ιστοριούλες)
Αν κάνεις μια αναζήτηση στη βιβλιογραφία γενικά περί τέτοιων θεμάτων θα εκπλαγείς με το πόσες θεωρίες έχουν φτιάξει πολλοί ευφάνταστοι "μελετητές" ή γιατί το πιστεύουν ή για να εκδώσουν μερικά βιβλία (με σκοπό το κέρδος πάντα)
Επίσης μην πιστεύεις φίλους του φίλου ο φίλε , κι ένας "καθηγητής" κερασάκι για να αποδώσουν κύρος στην ανακάλυψη τους :)

Με λίγα λόγια , καλό είναι να αναζητάς πράγματα , αλλά να είσαι λίγο υποψιασμένος οτι απο 1000 ιστορίες που θα ακούσεις ή διαβάσεις οι 999 θα είναι ψεύτικες

Φιλικά

23/08/2010, 23:43:42
alexisDDD καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Μπορείς να διαβάσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες άλλα και να ρωτήσεις ότι σε ενδιαφέρει για τις ενεργειακές πύλες που αναφέρεις στα εξής λίνκ.

ΠΥΛΗ
ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ακόμα και για κάθε θέμα που σε ενδιαφέρει να ψάξεις ή συμμετάσχεις στην συζήτηση, μπορείς μέσω της αναζήτησης που υπάρχει επάνω αριστερά να γράψεις την λέξη κλειδί που σε ενδιαφέρει, έτσι ώστε να μην ανοίγονται τόπικ παρόμοιας θεματολογίας.

Σ’ ευχαριστώ.

alexisDDDΝέο Μέλος
24/08/2010, 12:27:37
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας AitheroVamon και elo.

AitheroVamon ξέρω ότι ακούγετε περίεργο αλλά δεν νομίζω να μου είπε ψέματα.Βλέπεις πολλοί από το σχολείο μου είναι γνωστοί μου και μου έχουν πει ότι ο καθηγητής αυτός είναι σοβαρός χωρίς να είναι κανένας που θα κάνει πλάκα στα παιδιά.Επίσης όλοι μου λένε ότι τους μιλάει καμιά φορά για αυτά τα θέματα.
Όταν τον ρώτησε ο φίλος μου για περαιτέρω πληροφορίες του είπε χωρίς να αστειευόταν ότι έχει ταξιδέψει με μία τέτοια πύλη.
Το ξέρω σας φαίνεται περίεργο αλλά αν δείτε το βίντεο θα δείτε στην μέση περίπου ότι λέει για κάτι πύλες που σε ταξιδεύουν σε άλλο μέρος του σύμπαντος.Δεν γίνετε λοιπόν να το έβγαλε από το μυαλό του.. :/
Όταν είδα το βίντεο μου μπήλε η απορία [:Ρ]

16/09/2009, 02:19:51

Χριστιανικές αἱρέσεις καί παραχριστιανικές ὁμάδες

Κατάλογος πού καταρτίστηκε ἀπό τήν Ε΄ Συνδιάσκεψη Ἐντεταλμένων γιά θέματα αἱρέσεων καί παραθρησκείας (Ναύπακτος, 13-18.5.1993) καί ἐγκρίθηκε ἀπό τήν Ἱερά Σύνοδο

1. Ἀδελφότητα Παιδικοῦ εὐαγγελισμοῦ
2. ΑΜG – Προωθώντας τίς Διακονίες τοῦ Εὐαγγελίου
3. Ἀνώνυμοι Χριστιανοί
4. Ἀποστολική Ἐκκλησία τῆς Πεντηκοστῆς
5. Ἀποστολική Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ
6. Ἀποστολική Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ
7. Ἀποστολική Χριστιανική Ἐκκλησία
8. Ἀρχέγονη Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία
9. Βιβλική Ἑταιρεία Λόγος Ζωντανός
10. Βιβλικό Μήνυμα
11. Βιβλικός Κύκλος
12. Βιβλικός Σύνδεσμος
13. Γυναικεία Ἀδελφότητα AGLOW
14. Διακονίες τοῦ Εὐαγγελίου ὁ Φᾶρος
15. Διεθνές Ἱεραποστολικό Κέντρο
16. Διεθνής Ἀδελφότης Ἐπαγγελματιῶν τοῦ Πλήρους Εὐαγγελίου
17. Διεθνής Ἐκκλησία τοῦ Τετραγωνικοῦ Εὐαγγελίου
18. Εἰκονογραφημένη Διεθνής Φιλολογία
19. Ἐκκλησία Εὐαγγελιστῶν
20. Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ / Anderson
21. Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ / Κλήβελαντ
22. Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ τῆς Πεντηκοστῆς
23. Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ τῆς Προφητείας
24. Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ τοῦ Πλήρους Εὐαγγελίου
25. Ἐκκλησία τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ τῶν Ἁγίων τῶν Τελευταίων Ἡμερών (Μορμόνοι)
26. Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ
27. Ἐκκλησία τῶν Ἀδελφῶν
28. Ἐκκλησία τῶν Ἀντβεντιστῶν τῆς Ἑβδόμης Ἡμέρας
29. Ἐλευθέρα Ἀποστολική Ἐκκλησία τῆς Πεντηκοστῆς
30. Ἐλευθέρα Εὐαγγελική Ἐκκλησία (ΕΕΕ)
31. Ἑλληνική Ἐκκλησία Ἀποστολικῆς Πίστεως
32. Ἑλληνική Ἱεραποστολική Ἕνωση (ΕΙΕ)
33. Ἑλληνική Κίνηση Πνευματικῆς Ἀναγέννησης (ΕΚΠΑ)
34. Ἑλληνικό Κέντρο τῆς Βίβλου (ΕΚΒ)
35. Ἐπιχείρηση Κινητοποίηση (ΟΜ)
36. Ἐρευνᾶτε τάς Γραφάς – Ἱεραποστολή
37. Ἑταιρεία Βιβλικῶν Σπουδῶν
38. Ζωντανή Μαρτυρία
39. Ἡ Ἀποκαταλλαγή τῶν Πάντων
40. Ἡ Ἐκκλησία τοῦ Χριστοῦ
41. Ἡ Κίνηση Μαραναθᾶ (ΜCΜ)
42. Ἡ Κίνηση Φιλαδελφείας
43. Ἡ Μάχαιρα τοῦ Πνεύματος
44. Ἰνστιτοῦτο Ἐμμαούς
45. Κίνηση γιά τή Χριστιανική διαπαιδαγώγηση τοῦ παιδιοῦ
46. Κίνηση Unity
47. Κοινωνία Μαθητῶν τοῦ Χριστοῦ
48. Λόγοι Ζωῆς
49. Μάρτυρες τοῦ Ἰεχωβᾶ
50. Μελετητές τῆς Βίβλου
51. Νεοαποστολική Ἐκκλησία
52. Νεολαία μέ Ἀποστολή
53. Ὁμάδα Ἐργασίας Χριστιανῶν Ἐκδοτῶν (ΑCP)
54. Ὀρθόδοξη Πίστη
55. Ὁ Χριστός γιά τά Ἔθνη
56. Παγκόσμια Ἐκκλησία τοῦ Θεοῦ
57. Πανελλήνια Ἀδελφότητα Χριστιανική Ἀναμόρφωση (ΠΑΧΑ)
58. Πανελλήνια Ἱεραποστολή Συμπαράστασης (ΠΙΣ)
59. Πανεπιστημιακός Βιβλικός Σύνδεσμος
60. Πνευματικό Κέντρο Ἐπιστημόνων καί Φοιτητῶν
61. Reinhard Bonnke
62. Σύναξη τοῦ Θεοῦ (Assemblies of God)
63. Σταυροφορία Παγκοσμίου Λογοτεχνίας
64. Σταυροφορία Χριστιανικῆς Λογοτεχνίας (CLC)
65. Σταυροφορία Χριστιανικοῦ Ἐντύπου (ΣΧΕ)
66. Τά Καλά Νέα
67. Τό Εὐαγγέλιο σέ κάθε Σπίτι
68. Χριστάδελφοι
69. Χριστιανική Ἀλήθεια
70. Χριστιανική Ἐπιστήμη
71. Χριστιανική Κίνηση Ἀγάπης (ΧΚΑ)
72. Χριστιανική Παραγωγή Μέσων Μαζικῆς Ἐνημέρωσης (CMP)
73. Χριστιανικό Κέντρο Σταυροδρόμι
74. Χριστιανοί

όλοι αυτοί μετριούνται στο 95-98%;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

16/09/2009, 23:30:42
Καταρχήν, συμφωνώ με την ονομασία του θέματος.....Εκεί είναι
το ζήτημα, πόσο μπορεί κανείς να είναι ορθόδοξος, να είναι χριστιανός
να το αντέξει, όσο μπορεί, να είναι αυτός που μπορεί να είναι, προσπαθώντας, όσο μπορεί, γιατί ο Θεός,ο Ιησούς είναι που μας σώζει
με την σταυρική του θυσία κι όχι ότι κάνουμε εμείς εδώ...
Απο κει κι έπειτα, τι να σου πω, περί ονομάτων και ρόλων..Άμα βρεις ποιές απο αυτές είναι ορθόδοξες και ποιές όχι..θα σου μπράβο...
Μετά συζητάμε περί ορθοδόξου φρονήματος....
17/09/2009, 16:37:41
η ερώτηση μου είναι πολύ απλή βρε τρέχα
ρωτάω λοιπόν από την στιγμή που η επίσημη θέση της ορθόδοξης εκκλησίας δεν τους δέχεται σαν χριστιανους ορθοδόξους στο μέτρημα που γίνεται περί του ποσοστού ορθόδοξων τους περιλαμβάνει ή όχι;

αν δεν τους περιλαμβάνει τότε το ποσοστό των ορθοδόξων είναι πολύ ποιο κάτω του 95-98%
αν πάλι τους περιλαμβάνει τότε γιατί λέει ότι δεν είναι ορθόδοξοι;

«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

17/09/2009, 17:54:00
Αγαπητε μου άθεε, η λόξα του καθενός, να φτιάχνει ένα σωματείο και να
προσπαθεί να καρπωθεί απο τον χριστιανισμό οφέλ, υλικά,ψυχικά,ή ότι
άλλο, δεν έχει να κάνει με τον χριστιανισμό, αλλά με την ανθρώπινη
ματαιοδοξία...Ωστόσο, είναι αξιοπερίεργο,το ότι ενώ ο χριστιανισμός
είναι σαφέστατος,υπάρχουν χιλιάδες αιρέσεις του ανα τον κόσμο..Κι
ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...Κατά την γνώμη μου, υπήρξε και σκόπιμη διαστρέβλωση του που συνεχίζεται στις μέρες μας....
Αυτή η πολυποίκιλη άποψη, προβληματίζει γιατί δεν έχει λόγο να
υπάρχει...Άντε δυο τρεις τέσσερις..Γιατί τόσες πολλές;
Το συζητάμε....
Μια αθώα αιτία που βρίσκω εγώ, είναι γιατί είδαν "ψωμί" και όρμησαν...Άλλη γιατί όλοι πιστεύουν ότι ο χριστιανισμός ήρθε να τους
δικαιώσει και ζητάνε υλική δικαίωση και ανάλογη προσαρμογή του λόγου
του Θεού...
Αυτό, όμως, δίνει και μια άλλη αιτια της πολυεκφραστικότητας του
χριστιανισμού...Έχει αλήθεια και δύναμη, που διασκορπίζεται, λόγω της
ανθρώπινης αδυναμίας συνοχής...
Ακούω ,άλλες θέσεις....
17/09/2009, 17:58:30
βρε τρέχα έχεις καταλάβει τι ρωτάω;

ρωτάω λοιπόν από την στιγμή που η επίσημη θέση της ορθόδοξης εκκλησίας δεν τους δέχεται σαν χριστιανους ορθοδόξους στο μέτρημα που γίνεται περί του ποσοστού ορθόδοξων τους περιλαμβάνει ή όχι;

αν δεν τους περιλαμβάνει τότε το ποσοστό των ορθοδόξων είναι πολύ ποιο κάτω του 95-98%
αν πάλι τους περιλαμβάνει τότε γιατί λέει ότι δεν είναι ορθόδοξοι;

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

17/09/2009, 18:04:44
Με συγχωρείς, αγαπητε μου άθεε, ξεχασα ότι ήθελες να μιλήσουμε
για το πόσοι είναι και πόσο επηρεάζουν τον χριστιανισμό...
Απο το 98%, που λέμε,ότι είναι χριστανοί, οι εν λόγω αιρέσεις και φορεις,αποτελούν το 3% , ονομάζονται δε και φανατικοί,
όπως υπάρχουν σε όλες τς θρησκείες,πράγμα που έχει να κάνει με την ανθρωπινη πονηριά και εκμετάλευση ιδεών, που αγγίζουν καιεπηρεάζουν τον κόσμο...
Αυτές ο αιρέσεις, σωματεία, φορείς, κρύβουν προσωπικές επιδιώξεις,
όπως γίνεται σε όλες τις σχετικές περιπτώσεις, ανα την υφήλιο....
17/09/2009, 18:11:07
καλά τόσο βλάκα δεν σε περίμενα

η ερώτησή μου είναι αν συμπεριλαμβάνονται στο 95-98% των ορθοδόξων
δεν ρωτάω ούτε αν επηρεάζουν ούτε τίποτε άλλο σε αυτό μπορείς να απαντήσεις;

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

17/09/2009, 18:13:44
για να βοηθήσω οι πιθανές απαντήσεις είναι 3

1 ναι συμπεριλαμβάνονται
2 όχι δεν συμπεριλαμβάνονται
3 δεν γνωρίζω
διαλέγεις μια και την γράφεις

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

MarteΜέλος
17/09/2009, 18:26:27
Όταν το δόγμα τον ορθόδοξων ομιλεί περί 98% του πληθυσμού βασίζεται στις παλιές ταυτότητες. Τότε όλοι ήταν ορθόδοξοι χριστιανοί. Όλοι, ακόμα και τα μέλη της 17 Νοέμβρη, παιδεραστές, φονιάδες, κλέφτες, απατεώνες, ότι λογής θέλεις.
το θέμα είναι να έχει το θάρρος η Ι.Σ. να μας πει πόσοι από όσους εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή συμμετέχουν πραγματικά στα μυστήρια και εξομολογούνται,προσεύχονται, ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ και ζουν μια ζωή αγιότητας. Ζήτημα να είναι 5-6 χιλιάδες και βάζω και πολλούς.

gilgameshΜέλος
17/09/2009, 18:35:19
quote:
Όταν το δόγμα τον ορθόδοξων ομιλεί περί 98% του πληθυσμού βασίζεται στις παλιές ταυτότητες. Τότε όλοι ήταν ορθόδοξοι χριστιανοί. Όλοι, ακόμα και τα μέλη της 17 Νοέμβρη, παιδεραστές, φονιάδες, κλέφτες, απατεώνες, ότι λογής θέλεις.
το θέμα είναι να έχει το θάρρος η Ι.Σ. να μας πει πόσοι από όσους εκκλησιάζονται κάθε Κυριακή συμμετέχουν πραγματικά στα μυστήρια και εξομολογούνται,προσεύχονται, ΑΠΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ και ζουν μια ζωή αγιότητας. Ζήτημα να είναι 5-6 χιλιάδες και βάζω και πολλούς.

Ανέκδοτα λες, φίλε Marte?
Όλοι αυτοί τις 17 Νοέμβρη άμα δηλώσουν ότι μετανιώνουν, ακόμα και στο νεκροκρέβατο τους, όπως ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ο Μεγάλος, τότε έχουν και αυξημένες πιθανότητες να γίνουν και Άγιοι.

Άμα δε δηλώσουν ότι οι στόχοι τους πλήγαν ανεπανόρθωτα την Ορθοδοξία....δεν το συζητώ θα φτάσουν σε απίστευτα επίπεδα αγιοσύνης.

Εφόσον γεννήθηκες με σώμα θνητό, φρόντισε να αφήσεις πνεύμα αθάνατο.
Αριστοτέλης speaking

17/09/2009, 18:36:35
Το ξέρω ότι θέλεις βοηθεια απο το κοινό για να διαβάσεις φίλε άθεε, αλλά ότι αποτελούν το 3% των εν Ελλάδι χριστιανών που έγραψα,γι αυτούς που λές, έπρεπε να το βάλω με μεγάλα γράμματα καί έντονο χρώμα, για να το δεις;
Καμιά επισκεψη σε οφθαλμίατρο, την σκέφτηκες καθόλου;
Τώρα, πόσοι εκκλησιάζονται είναι ένα άλλο θέμα....Λέτε να κόβονται
αν δεν κάνουν πέντε "πατεριμά" τη μέρα; Κοινώς, είναι ή δεν είναι
χριστιανοι;
17/09/2009, 18:42:26
με απλά λόγια όταν λες για 98% περιλαμβάνεις τους πάντες
μάρτυρες του ιαχωβά προτεστάντες καθολικούς κλπ κλπ κλπ
έτσι;

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

MarteΜέλος
17/09/2009, 19:08:55
quote:
Τώρα, πόσοι εκκλησιάζονται είναι ένα άλλο θέμα....Λέτε να κόβονται
αν δεν κάνουν πέντε "πατεριμά" τη μέρα; Κοινώς, είναι ή δεν είναι
χριστιανοι;

Δεν είναι βέβαια!! Η γραφή των χριστιανών λέει: «Αν κάποιος θέλει να'ρθει πίσω μου, ας απαρνηθεί τον εαυτό του, κι ας σηκώσει τον σταυρό του, κι ας με ακολουθεί.» Εδώ καθημερινά στους δρόμους πέφτουν γαμω+++δια!!

Για να δούμε και λίγο τις εντολές της εκκλησίας του Σατανά:

The Eleven Satanic Rules of the Earth

by Anton Szandor LaVey ©1967

1. Do not give opinions or advice unless you are asked.

2. Do not tell your troubles to others unless you are sure they want to hear them.

3. When in another’s lair, show him respect or else do not go there.

4. If a guest in your lair annoys you, treat him cruelly and without mercy.

5. Do not make sexual advances unless you are given the mating signal.

6. Do not take that which does not belong to you unless it is a burden to the other person and he cries out to be relieved.

7. Acknowledge the power of magic if you have employed it successfully to obtain your desires. If you deny the power of magic after having called upon it with success, you will lose all you have obtained.

8. Do not complain about anything to which you need not subject yourself.

9. Do not harm little children.

10. Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food.

11. When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

Σαν κάτι να μην πάει καλά ρε παιδιά???

Κατάλαβες αγαπητέ μου trexagireve? Είναι θέμα "κρίσιμης μάζας" τελικά!

17/09/2009, 20:45:37
Όλους ....αυτούς,. γιαχωβάδες, ευαγγελιστές, πεντηκοστιανούς,όπως
ξαναέγραψα, αγαπητέ μου άθεε, είναι στο 3%, του 98% που παροικεί της ορθοδόξου πίστεως, αυτό, είναι κατανοητό, ή να το γράψω κι αλλοιώς;
Καλέ μου Marte, αυτό δεν ειναι ο δεκάλογος του σατανιστή, αλλά
του..οδοιπόρου....Δεν έχει τίποτε το σατανικό το να προστατεύεις τον εαυτό σου...
Αυτή την κρίσιμη μάζα, την εννοείς, σαν η ίδια, ή επηρεασμένη και συντονισμένη, ώστε να λειτουργήσει σαν ζωώδη μάζα, ή όχλος;Με ενδιαφέρει αν συζητάμε για το πως είναι ο άνθρωπος, ή πως μπορούμε να τον κάνουμε....
17/09/2009, 21:14:23
το ποσοστό άστο καλύτερα είναι πολύ πάνω από το 3% (οι μάρτυρες του ιαχωβά μόνο είναι 50.000 0.5% και άλλοι τόσοι οι καθολικοί)μου αρκεί που λες ότι ανήκουν στο 98% του ελληνικού λαού που η εκκλησία μετρά για δικούς της

ακόμα της μόδας.»

—Ethan Allen

17/09/2009, 21:18:19
Θα προσπαθήσω να το κάνω ακόμη πιο λιανά, φιλε άθεε...Οι χριστιανοί
είναι 98%,. πόσοι απο αυτούς είναι πραγματικα χριστιανοί, άβυσσος
η ψυχή του ανθρώπου...Σε κάλυψα τώρα;