- Μάρτυρες του Ιεχωβά - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Ειδική μεταχείριση δεν τυγχάνω μόνο εγώ, τυγχάνει και ο DSM και ο NIKOMAΧΟΣ και άλλα μέλη που επανειλημμένα με έχουν προσβάλει - και όχι μόνο εμένα - και μάλιστα με έχουν ακολουθήσει επι τούτου σε θέματα για να δημιουργήσουνε έριδες
Μάλιστα....Ρε τι μαθαίνει κανείς, από τις 'εξομολογήσεις'....
Δηλαδή, δηλώνεις ευθαρσώς και ανερυθρίαστα
ότι έτυχες/τυγχάνεις
ειδικής μεταχείρισης από τη Δ.Ο.
και απολαμβάνεις ειδικών προνομίων....
Σε ο,τι αφορά εμένα, η διαχείριση μου είχε πει οτι για να διατηρήσω τον λογαριασμό Dr Jekyll Mr Hyde χρειαζόταν να έχουμε κατ' ιδίαν συνάντηση. Δεν είχαν πει οτι απαγορεύεται δια παντός να συμμετάσχω ξανά στο φόρουμ - κάτι που έχει συμβεί και με άλλα μέλη, δηλαδή μετά τη διαγραφή τους, συμμετείχαν με καινούριος λογαριασμούς (τους επιτράπηκε). Είναι άλλο ο αποκλεισμός του χρήστη και άλλο ο αποκλεισμός του λογαριασμού.
Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι διαθέσιμος για τη διαχείριση και για κατ' ιδίαν συνάντηση
είναι κάτι άλλωστε που το σκέφτομαι απο καιρό
quote:Το πιο ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι αν αποκαλυπτόταν το όνομά μου, αυτό που θα αποδεικνυόταν είναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑιος (ο Heretic εννοώ) μαζί με τον DSM ισχυρίζονται.
Η μόνη περίπτωσις που θα μπορούσα να υποθέσω ότι ίσως να ήταν χρήσιμο -αλλά και πάλι αμφισβητούμενο- προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού,
θα ήτο εάν αποκαλύπτετο ότι ο δοχτωράκος της συμφοράς είναι κανας τελειωμένος νυν ή πρώην ΟΝΝΕΔίτης, κλακαδόρος, χειροκροτητής και ευνοούμενος του Κούλη,
Αντιθέτως, κάποιος που θα ήταν πολύ "ψαχτήρι" μπορεί να έβρισκε στο διαδίκτυο απο βίντεο και φωτογραφίες με ανεξάρτητο φοιτητικό κίνημα αλλά ακόμα και φωτογραφίες σε πορείες του ΚΚΕ(!)
Κατά συνέπεια το μόνο που θα έμενε για τον DSM και τον κάθε DSM να αποδεχτεί, είναι οτι αυτό που γράφω είναι άποψη μου και οτι το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου, είναι ούτως ή άλλως απαραβίαστο.
Ξέρω οτι σε όλους αυτούς - τους δήθεν προοδευτετικούς, φιλευλεύθερους δεν ξερω τι - δεν τους αρέσει και πολύ η δημοκρατία
αλλά έτσι έχουν τα πράγματα
quote:
Το πιο ωραίο της υπόθεσης, είναι οτι αν αποκαλυπτόταν το όνομά μου, αυτό που θα αποδεικνυόταν είναι το ακριβώς αντίθετο απο αυτό που ο ΣΥΡΙΖΑιος (ο Heretic εννοώ) μαζί με τον DSM ισχυρίζονται.
Αντιθέτως, κάποιος που θα ήταν πολύ "ψαχτήρι" μπορεί να έβρισκε στο διαδίκτυο απο βίντεο και φωτογραφίες με ανεξάρτητο φοιτητικό κίνημα αλλά ακόμα και φωτογραφίες σε πορείες του ΚΚΕ(!)
Λοιπόν Πύρινος, κοίτα να δεις, κάποιος πρέπει να στο πει με τρόπο και αυτός έλαχε να είμαι εγώ: Τις φαντασιώσεις σου πήγαινε να τις λες στις ροζ γραμμές. Εδω δεν μας αφορούν, αντιθέτως μας αηδιάζουν. Όσο για τις πορείες του ΚΚΕ, επίσης πρέπει να στο πω, μια φορά αφισοκολλητής, για πάντα αφισοκολλητής. Επίσης υπάρχουν και προεκτάσεις χαφιεδισμού, όπως λένε στο ΠΑΜΕ, αλλά αυτά καταλήγουν σε ξυλοφόρτωμα. Πιθανόν να σου συνέβη κι αυτό, γι' αυτό και το μένος σου προς την αριστερά.
Επίσης, σε ποιες οργανώσεις συμμετέχεις και από που έχεις εισοδήματα, μάλλον απίθανο να το εντοπίσουμε, οπότε άσε τις φιοριτούρες και την ανούσια φλυαρία.
Εμείς κρίνουμε από την εικόνα σου εδώ μέσα, την όποια δουλειά της αστυνομίας, θα την κάνει η αστυνομία, όταν θα έρθει η ώρα της, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου.
Abyssus Abyssum Invocat
quote:Αυτά τα ζητήματα ανήκουν στο παρελθόν
betelgeuse
Δε γνωρίζω τι αξιόποινο έχει διαπράξει το μέλος Πύρινος και του ζητάτε ταυτοπροσωπία
I've made my peace που λέμε, σε σχέση με όλα αυτά
Κάποιοι βέβαια (από αυτούς που προσπαθούν να με διώξουνε) δεν έκαναν ποτέ την ειρήνη τους μαζί μου.. αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα
ασκήσεις εγωισμού
Αν χρειάζονταν να τρέχω πίσω απο τον κάθε θιγμένο για να απολογούμαι,θα έκανα μονο αυτό.
Πρόβλημα τους!
Εσυ τι θες, να τους το λύσεις;
Γιατί;
Πάλι για απολαβες θα ψάχνουμε;
Αρκετά!
Εδω υπάρχει σοβαρό θέμα που ξεπερνάει τα όρια του προσωπικού!
Για να κάνω και έναν παραλληλισμό.
Εχεις εσύ το σπιτάκι σου και δεξιώνεσαι όσους και όποιους γουστάρεις,σύμφωνει!
Μια ωραία μέρα,έρχεται ένας τυπάκος ονόματι Χ και σου πετάει στην τραπεζαρία ένα κιλό ηρωϊνη (το αν την εποχή που την απίθωνε στην τραπεζαρία σου ήταν παράνομη ή οχι είναι προς διερεύνηση,οχι απο εμένα).
Υπόθεση εργασίας κάνουμε, οπότε ας υποθέσουμε οτι όταν το έκανε η κατοχή και εμπορία της ήταν ας πούμε ανεκτή.
Ομως, την επόμενη μέρα βγαίνει ένας νόμος που απαγορεύει την κατοχή και πώληση και όποιος συλλαμβάνεται να κατέχει ή να διαθέτει το προαναφερθέν ιδεολόγημα,συγνώμη,την προαναφερθείσα ουσία διώκεται ποινικά.
Ποια είναι η θέση σου;
Τι πιστεύεις οτι πρέπει να κάνει ο σπιτονοικοκυρης και τι τα ομοτράπεζα μέλη;
Στην τελική, οφείλης να υπακούσεις το νόμο της πολιτείας σου ακόμη και αν αυτός αντιβαίνει τα προσωπικά σου συμφέροντα;
Ετσι και αλλιώς σε όποιο θέμα και να μπήκα ένας αχταρμάς κατέληγε,αλλά αν κάνετε κέφι ανοίγω ξεχωριστή ενότητα!
Heretic και DSM, σε σας απευθύνομαι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Heretic και DSM, σε σας απευθύνομαι.
Εγώ πάλι, οχι!
Αυτοι δεν είχαν συμμετοχή τότε,αν πάλι θέλουν να μπουν στο χορό τώρα, μαγκιά βλακεία δεν κρίνω, ας το πράξουν!
Εσυ όμως...ας πρόσεχες!
Περιμένεις κάποιον;
Σου έφαγε η γάτα το πληκτρολόγιο;
Ξαναδιαβάζεις αυτά που έγραφες;
Ανακαλείς,μήπως, λέω μήπως, κάποια απο αυτά ή επιμένεις στις τότε διατυπώσεις σου;
Abyssus Abyssum Invocat
Πάντως εγώ δεν καταλογίζω στον Νικόμαχο την διαγραφή του Ντόκτορ
Heretic,
πως κρίνεις οτι ένας άνθρωπος είναι εχθρος ή φίλος;
να το περιορίσουμε στα στενά πλαίσια του χώρου που μας φιλοξενεί παρακαλώ γιατί απο εδώ αρχίζουν όλα, μην το γενικεύουμε!
Πως κρίνεις λοιπόν οτι κάποιος που γράφει σε ένα φορουμ είναι εχθρος ή φίλος;
quote:
Δεν νομίζω οτι ο παραπάνω πρόκειται για το Ζιπ..
Πάντως εγώ δεν καταλογίζω στον Νικόμαχο την διαγραφή του Ντόκτορ
Και μόνο που τη χρεώνεις κάπου...
(παράκληση προς όλους)
Ε, μα εκεί είναι το ζουμί, σε αυτά που ΔΕΝ θέλεις να γράψεις.
Ξέρεις γιατί, διότι είναι πηγαία και τρομάζεις και μόνο στη σκέψη οτι θα αλωνίζουν, μια χαρά είναι μαντρωμένα τα καημένα!
Να μιλάς για σένα και ασε τον zip εκεί που βρίσκετε, οχι τίποτε άλλο θα σκάσει μύτη και θα λένε οτι τον κάλεσες!
Βασικά, μίλα για οτι θες, αν έχεις να πεις κάτι και για το ερώτημα που μου δημιουργήθηκε,εκφράσου ελεύθερα, δεν είναι δικός μου ο χώρος για να σε κάνω να αυτολογοκρίνεσαι, στην καλύτερη των περιπτώσεων!
Συμβαίνει κάτι;
Επειδή έγραψε ο ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ οτι προσέτρεξα σε βοήθεια σου;
Εγώ δεν υποθέτω, παραθέτω στοιχεία που τόσο λατρεύει αυτό το παιδί και τον μεταπείθουν κιόλας.
Καλώς, θα περιμένω(και εγώ) το ιππικό!
Ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου, αυτός ο μουσουλμάνος, είναι ο δήμαρχος που θα υποκλίνεται η Σάσα?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.