ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

WhitefoX30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
CMΜέλος
20/07/2005, 12:19:12
Το θέμα, αν και σε έντονο ύφος, εξελίσσεται πολύ ωραία. Είναι απίστευτα παρήγορο που φίλοι της έρευνας έχουν τις ενστάσεις τους και δεν καταπίνουν εύκολα το κάθε τι. Κάποτε τα πράγματα ήταν απελπιστικά. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και διατυπώνει τις απόψεις του ο φίλος XD, καθώς και οι περισσότεροι σε αυτό το topic. Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου, αυτή η κριτική μπορεί να οδηγήσει σωστά, σε αναθεωρήσεις απόψεων και να προωθήσει την έρευνα.

Αυτό που θα συμβουλέψω είναι το εξής: Η κάθε έρευνα, τόσο από ανεξάρτητους ερευνητές, αλλά κυρίως από άτομα που έχουν οπαδούς-συνεργάτες φέρνει πολλά στοιχεία. Τα περισσότερα από αυτά μπορεί να είναι άνευ αξίας ή να μην μπορούν να διασταυρωθούν και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις. Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να βρίσκεται υλικό πολύ σημαντικό. Για να δώσω ένα παράδειγμα, είδα προς έκπληξη μου σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό το κύριο Πάλμο να ανακοινώνει την έναρξη των ερευνών του για τον εντοπισμό ενός θησαυρού, βάση κάποιου χάρτη που είχε στην διάθεση του. Διαπίστωσα ότι αυτός ο χάρτης ήταν αυθεντικός και αυτός ήταν ο λόγος που επικοινώνησα μαζί του και βρεθήκαμε από κοντά.

Φανταστείτε ότι τον χάρτη αυτό μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που μου είπε ότι έχει, έκανα 2 χρόνια να τα βρω και αποτελούν υλικό που έχουν πολύ λίγα άτομα. Και εγώ ασχολούμαι αποκλειστικά με τέτοιες έρευνες. Φυσικά δεν πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος θησαυρός θα βρεθεί από την ομάδα του κυρίου Πάλμου, μια και είναι από τους θησαυρούς που ψάχνουν συστηματικά για χρόνια θεοί και δαίμονες. Όμως με κάποιο τρόπο είχε ορισμένα στοιχεία και μάλιστα αυθεντικά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι, είτε συμφωνούμε είτε όχι με κάποιες απόψεις - αποτελέσματα ερευνών, πρέπει να διαβάζουμε και να ακούμε τα πάντα. Ποτέ δεν ξέρει κανείς με ποιο τρόπο μπορεί να του έρθει μια σημαντική πληροφορία η οποία να γίνει αιτία να στραφούν οι έρευνες του προς την σωστή κατεύθυνση.

Λογικό είναι ο κύριος Πάλμος με την ομάδα που έχει και τα άτομα που επηρεάζει να γίνεται δέκτης υλικού που του αποστέλλεται, μερικές φορές ίσως και ανώνυμα. Μέσα σε όλο αυτό το υλικό, το οποίο αποτελείτε από βιβλιογραφικά κείμενα, μαρτυρίες, ακόμη και από ευρήματα, μπορεί να υπάρχουν πολύ σοβαρές πληροφορίες. Για το λόγω συνεχίστε την καλόπιστη κριτική, αλλά παράλληλα μελετήστε και τα στοιχεία που σας προφέρονται και γιατί όχι, να προσφέρετε και την συμμετοχή σας στην έρευνα και να επηρεάσετε τα αποτελέσματα προς την σωστή κατεύθηνση.

Φίλε Nortrin θα ήθελες να μου πεις σχετικά με την αναφορά που έκανες για το τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου;

Φίλε wolfowitz μια τέτοια ομορφιά δεν θα μπορούσε παρά να ονομαστεί Αφροδίτη.

------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

HermesΜέλος
20/07/2005, 15:01:51
quote:

Das ist Ansichtssache...

Also, ich brauche die bestimmt nicht !

Gnade ach Götter!!!!

Bringen Sie E zusammen, und Pferd schiß....
Mein Freund Vrill dont denkt CRAZY an uns als etwas, wir, die nur aroun mit ihnen schrauben.

Squadra di grandine E....

Noi abbiamo bisogno di sciocchi ridere!

Νοτριν

Καλα τα λες...
"Ο Typhwnas εχει κανει 15 χρονια αντι-κατασκοπια στο Israel, και εγω
ως Εβραιος οπως με "ταμπελωσες", θα δουλεψω για τη Mossad - και θα κατασκοπευω οντας πλεον φανατικος Σιωνιστης!!!"

Παει το χασαμε το μυαλο μας.

הצטרף לקרקס
20/07/2005, 16:33:23
POTE DEN EXO PEI PRAGMATA STO TOPIC AYTO TA OPOIA APLA TA AKOUSA APO TON K. PALMO KAI TA METEFERA. EKTOS APO OTI ASXOLOUMAI ME EREYNA POLLA XRONIA HRTHA ENTELOS TYXAIA SE EPAFH ME TON KYRIO PALMO. KAI GIA KAPPOIA PRAGMATA TA OPOIA DEN EIXA TIS APODEIKSEIS TI SVRHKA SE AYTON. GIA AYTO TO LOGO OPIOS DEN MPOREI NA PISTEI GIA KAPOIA PRAGMATA AS ERTHEI NA TA DEI APO KONTA KAI MERTA AS MAS EKFEREI EYLOGA THN APOPSH TOY GIA AYTA POU EIDE.

GIOSEF GIAXOUNTA (HEBREW IS GREEK) OXFORD UNIVERSITY 1902, 1922

ΑΣΑΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

20/07/2005, 16:45:56
KSEXASA NA PO OTI DEN UPOSTHRIZO POTE TYFLA KATI AN DEN KSERO OTI EINAI APODEDEIGMENO h NA EXO DEI FOTOGRAFIES KAI VIDEO.

DEN EIMAI OYTE FANATIKOS OYTE TIPOTA APLA EXO THN TYXH NA EXO DEI KAPOIA PRAGMATA PARAPANO META IDIA MOU TA MATIA.

OPOIOS THELEI AS TO KANEI KAI AYTOS KAI META NA MILISOUME ME MIA DIAFORETIKH VASH

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

20/07/2005, 16:48:51
HERME ALLKSE TO ONOMA SOU KAI KANTO GIAXVE KALYTERA AGOY AYTO THES ETSI DEN EINAI???

DE NPROKEITAI NA KATSO NA SOU EKSIGISO TIPOTA FILE MOU . DEN THES DIALOGO. MONO LASPOLOGEIS. APAKSIO. MEINE STO SKOTOS TON XAZARON FILE MOU.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ

GANYMIDESΝέο Μέλος
20/07/2005, 18:13:47
Φίλτατε Nortrin,
αδυνατώ να αντιληφθώ εάν με τις φράσεις σου
"Απορώ από πού πηγάζει αυτή η χολή, αυτό το μένος εναντίον μας?
Να επαναλάβω για μία ακόμη φορά ότι δεν είμαι εδώ για να πείσω κανέναν." αναφέρεσαι σε εμένα!
Εάν αναγνώσεις προσεκτικά το κείμενό μου, εξαιρετικά φιλικά και με πραγματική διάθεση εννοήσεως του κειμένου σου, σου έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα. Θεωρώ δε, ότι ακόμη και εάν δεν σου τα είχα θέσει, αυτεπαγγέλτως θα έπρεπε να τα είχες φωτίσει ΕΣΥ και όχι ο Κύριος Πάλμος ο οποίος άλλωστε ουδεμία ανάλογη υποχρέωση έχει ως μηδέποτε τοποθετηθείς και, πάντως, απών!
Συνεπώς, ελπίζοντας το περί "χολής" σχόλιό σου να μην με αφορά,περιμένω από εσένα, πάντοτε, τις απαντήσεις στα ερωτήματά μου, πάντοτε καλοπίστως.

beyondΜέλος
21/07/2005, 08:57:16
EΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΙΑ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ,Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ..ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ΘΕΟ-ΔΙΟΡΘΩΤΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΑΘΩΝ ,Η π.χ Ο ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ κ.λπ ?

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ..ΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ (ΣΤΩΙΚΟΙ π.χ) ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ..

ΝΟΜΙΖΩ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

prometheasΜέλος
21/07/2005, 10:35:02
quote:

Αγαπητε Nortrin σε καμια περιπτωση δεν ειναι ειναι προσωπικη επιθεση, αν και ομολογω οτι μερικες φορες φαινεται ετσι.
Απλα εχουμε πηξει στην μπουρδολογια κι ουτε καν φρεσκια.
Το φαινομενο ειναι αρκετα παλιο, ξεκιναει με την μεταπολιτευση και τον Κυρ. Διακογιαννη, ο ποιος περασε μαλλον απαρατηρητος (Τον θυμαται κανεις?) Μετα εχουμε τον Φουρακη που καταφερε να δημιουργησει "σχολη" (μπουρδολογιας βεβαια) Και τωρα που ο Φουρακης παει για αποσυρση λογω ανοιας μας βγαινει στην επιφανεια ο Παλμος. Σαν να ηταν ετοιμος, θα ελεγα, με ελαφρως συνομωσιολογικη διαθεση.
Το χειροτερο δε, ειναι οτι ο ενας επαναλαβανει τον αλλο, απλως εμπλουτιζοντας τα δεδομενα με οτι προσφερει τεχνολογικα η εποχη και φυσικα βρησκουν παντα το κοινο τους, μεταξυ των εφηβων και των ημιμαθων.
Αγαπητε Nortrin, μια και σου αρεσει η μελετη, ψαξε και βρες καποιο απο τα βιβλια του Διακογιαννη κι αν βρεις διαφορες απο τα οσα σας σερβιρει ο Παλμος, εγω θα καθησω να με πλακωσει με ολα τα κιλα του.

Εχεις απόλυτο δικιο ολοι ψαχνουν για κορόιδα να πουλήσουν τα σκουπίδια τους μπας και βγάλουν κανενα φράγκο. Αληταράδες

Εχετε δει το Λιακοπουλο απο κοντα τελευταία? Οσο παει και χοντραίνει.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ .. ΠΑΧΥΣ

21/07/2005, 12:59:13
quote:

Εχετε δει το Λιακοπουλο απο κοντα τελευταία? Οσο παει και χοντραίνει.

Οχι αλλά έχω δει που άρχισε να πουλάει κοσμήματα με τα σύμβολα των Ελ!

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

21/07/2005, 13:23:57
DEN DA DIAFONISO MAZI SAS . AYTO ME TA KOSMHMATA HTAN KERASARA STHN TOYRTA.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ