- ΠΡΟΣΕΥΧΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
δαίμονες αγαπητή μου mimosa, γιατί πιστεύεις ότι λέγονται
το ίδιο όλες οι πνευματικές οντότητες, ή ότι είναι πολλών
αποχρώσεων..Δύο είναι οι πλευρές, σου ειπα και εκεί πρέπει να προσέχουμε τι και σε ποιόν προσευχόμαστε....
quote:
mimosa
Αυτό που λέω είναι ολες οι οντότητες είναι ίδιες. Δεν υπάρχουν καλές και κακές οντότητες.
Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι!!
Γιατί τον διαχωρισμό που δέχεσαι για τους ανθρώπους, δεν δέχεσαι ότι μπορεί να ισχύει και για οντότητες που βρίσκονται έξω από την σφαίρα της ανθρώπινης αντίληψης, όπως είναι αυτές του πνευματικού πεδίου; Δηλαδή αφού όπως λες υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι ή καλές και κακές προθέσεις αν προτιμάς, γιατί αυτές οι προθέσεις δεν ισχύουν και για τις οντότητες του πνευματικού πεδίου και λες ότι είναι όλες ίδιες; Αν είναι έτσι γιατί να μην πούμε ότι οι προθέσεις είναι ίδιες και για τους ανθρώπους και ότι δεν υπάρχουν καλές και κακές ανθρώπινες προθέσεις;
•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.
Είμαι στη γή, και οι οντότητες που βλέπω είσαι εσύ, ο τρέχα, εγώ, ο ήλιος, ο γιαπετ και δισεκατομμύρια άλλες!
Οι υπόλοιπες οντότητες, καλά να ναι εκεί που είναι, και στις κακές ακόμα εύχομαι τα καλύτερα! ![]()
Οι άνθρωποι; πουθενά; αμέτοχοι;
ΠΙΟΝΙΑ σε χέρια οντοτήτων;;;;
quote:
mimosa
Δεν αποκλείω να υπάρχουν κάποια αστρικά συστήματα όπου κατοικούν κάποιες οντότητες... αλλά τι με νοιάζει και γιατί ν ασχοληθώ μαζί τους;
Είμαι στη γή, και οι οντότητες που βλέπω είσαι εσύ, ο τρέχα, εγώ, ο ήλιος, ο γιαπετ και δισεκατομμύρια άλλες!
Οι υπόλοιπες οντότητες, καλά να ναι εκεί που είναι, και στις κακές ακόμα εύχομαι τα καλύτερα!
Με συγχωρείς αγαπητή mimosa αλλά θα σου υπενθυμίσω ότι εγώ, ο τρέχα, ο γιάπετ και οι υπόλοιπες οντότητες που συμμετέχουμε σε αυτό το φόρουμ, είμαστε οντότητες που δεν μας βλέπεις. Θα μπορούσες να πεις ότι δεν ξέρεις καν αν υπάρχουμε ή είμαστε μια ψευδαίσθηση. Αυτό που βλέπεις είναι οι σκέψεις που εκφράζουμε μέσω αυτού του δίαυλου επικοινωνίας. Μπορώ να πω ότι για εσένα είμαστε αποκλειστικά πνευματικές οντότητες αφού και η επαφή μας δεν είναι απτή και αντιληπτή με τις αισθήσεις σου, αλλά επικοινωνούμε αποκλειστικά σε πνευματικό επίπεδο. Η μοναδική απόδειξη ότι υπάρχουμε ως οντότητες είναι οι σκέψεις που εκφράζουμε κάθε φορά δίπλα στο ψευδώνυμο μας. Με αυτό θέλω να πω ότι, αν βασιστούμε μόνο σε αυτό που βλέπουμε ή σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις περιορισμένες ανθρώπινες αντιλήψεις μας σίγουρα θα μας διαφεύγουν κάποια πράγματα ή έννοιες και σίγουρα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το καθετί στο σύμπαν βασιζόμενοι μόνο στις περιορισμένες ανθρώπινες αντιλήψεις μας.
Όσον αφορά το γιατί να θέλεις να ασχοληθείς μαζί τους, αυτό θα το κάνεις αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις πράγματα που βρίσκονται έξω από τις γνώσεις σου, από τις αντιλήψεις σου ή από τις δυνάμεις σου. Όπως και όλοι εμείς που επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι το κάνουμε εν μέρη για να μάθουμε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή να βοηθηθούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα. Η επικοινωνία μας αυτή λοιπόν δεν εξυπηρετεί κάποια άμεση φυσική υλική ανάγκη, αλλά κάποια πνευματική ανάγκη που αισθανόμαστε και γιαυτό επικοινωνούμε ακόμη και αν δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον, παρόλο που αυτή η επικοινωνία μπορεί να μας προσφέρει και γνώσεις που θα μας βοηθήσουν και στο απτό υλικό επίπεδο. Βέβαια μια τέτοιου είδους επικοινωνία προϋποθέτει και από τις δυο πλευρές διάθεση για να επικοινωνήσουν και αυτό νομίζω ότι ισχύει και για το θέμα που συζητάμε εδώ.![]()
Edited by - Michael Design on 05/03/2009 20:23:04
δυνάμεις που έχουν οι οντότητες που λέμε και όπου ανάλογα
με το τι ζητάς, παίρνεις...Οι δυνάμεις ανήκουν σε οντότητες
που ελέγχουν τα αισθήματα και τις αξίες..Χαρά, λύπη, μίσος,
ευχαρίστηση, φαντασία, κλπ...Υπαρχουν λοιόν, εκεί οι οντότητες
που προωθούν το ιδανικό των εκφράσεων και άλλες που χρησιμοποιούν
υπο γωνία τη φύση, προς εξυπηρέτηση των σκοπών τους...
Εμείς οι άνθρωποι, ειμαστε αυτοί που εύχονται, ζητάμε μυστικά μες
στην καρδιά μας, θέλουμε...Οι οντότητες, το εννοούν κι ανάλογα
μας βοηθούνε να πάμε προς την κατεύθυνση που ζητάμε...
Αυτές, όμως, παραμένουν δύο, καλό και κακό...
quote:
Όπως και όλοι εμείς που επικοινωνούμε με αυτόν τον τρόπο νομίζω ότι το κάνουμε εν μέρη για να μάθουμε κάποια πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή να βοηθηθούμε να αντιληφθούμε κάποια πράγματα.
Μα και τα πραγματα που λες οτι αντιλαμβανεσαι (εσύ) τα αποδιδεις στις οντότητες!
Τέλος πάντων, δικές σας είναι οι οντότητες, δεν μου πέφτει λόγος!
quote:
pyramid -Έχει σημασία που προσεύχεσαι, δεν δονείται το ίδιο η λέξη «Μπάτμαν» και η λέξη «Χριστός».
Μα αγαπητή μου pyramid δεν έχει σημασία το όνομα που προσεύχεσαι, αλλά η πίστη/δύναμη που αντλείς (λόγω αυτών που μας έχουν περάσει) από την συγκεκριμένη «οντότητα/τες» …
.
Η δόνηση (αν και ποτέ δεν την κατάλαβα αυτήν την έννοια…
) πάντα θα ενεργοποιεί αυτό που υπάρχει μέσα μας…