- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
http://www.youtube.com/watch?v=8FuQ1sc4z1c&feature=related
Τα γιατί που μείναν πίσω
ρίζες βγάλαν μέσα στα όνειρα μου.
Όποιο μέλλον και να ζήσω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι...
Όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ.
Σαν κερί που λιώνει
Η αγάπη καίει και λυτρώνει
Ιερό και Μέκκα το χθες που κρύβει μια γυναίκα
Να σε δω να γελάς
Μου φτάνει απόψε για να ξαναρχίσω
Να πετάξω ψηλά
Να ανοίξω μόνη φτερά
Η ταχύτητα του χρόνου
στάχτη αφήνει πάνω στο κορμί μου
Ό,τι απέμεινε δικό μου
το 'χει πια ξεχάσει η αφή μου.
Κι όλα αυτά που φοβάμαι είναι ακόμα εδώ
Όποιο μέλλον και να αγγίξω
πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου
"I hear and I forget. I see and I remember. I do and I understand."
--Confucius

Ο χρονος ειναι ο χειρότερος γιατρός.
Σε καίει,σε σκορπάει και σε παγώνει.
Μα εσυ σε λιγο δεν θα βρισκεσαι εδω.
Καποιοι αλλοι θα παλευουν με τη σκονη.
Θελεις ξανα να αποτελειωσεις μοναχος,ενα ταξιδι που ποτε δν τελειωνει.
Κατω απ'τα ρουχα σου ξυπναει ο πιο παλιος θεος.
Μες στις βαλιτσες σου στριμωχνονται ολοι οι δρομοι.
Ποιοι χαρτες σου ζεστανανε ξανα το μυαλο?
Ποιες θαλασσες στεγνωνουν στο μικρο σου κεφαλι?
Ποιος ανεμος σε παιρνει πιο μακρυα απο εδω?
Πες μου ποιο φοβο αγαπησες παλι?
Σε ποιο ονειρο σε ξυπνησαν βρεγμενο,λειψο?
Ποιοι δαιμονες ποτιζουν την καινουρια σου ζαλη?
Ποιος Ερωτας σε σπρωχνει πιο μακρυα απο εδω?
Το Ονειρο που σε εφερε μια μερα ως εδω.
Σημερα καιγεται,σκουριαζει και σε διωχνει.
Μια σε κραταει στη γη.
Μια σε ξερναει στον Ουρανο.
Το ιδιο Ονειρο σε τρωει και σε γλιτωνει.
Θελεις ξανα να αποτελειωσεις μοναχος,ενα ταξιδι που ποτε δεν τελειωνει.
Κατω απ'τα ρουχα σου ξυπναει ο πιο παλιος θεος.
Μες στις βαλιτσες σου στριμωχνονται ολοι οι δρομοι.
Ποια νηματα σε ενωνουν με μιαν αλλη θηλια?
Ποια κυματα σε διωχνουν απ'αυτο το λιμανι?
Ποια μοιρα σε φωναζει απο την αλλη μερια?
Ποια συννεφα σκεπασαν τη στεγνη σου καρδια?
Ποια αστερια τραγουδανε τη καινουρια σου ζαλη?
Ποιο ψεμα σε κραταει στην αληθεια κοντα?
Ποιες λεξεις μεσα σου σαπιζουν και δν θελουν να βγουν?
Ποια ελπιδα σε οδηγει στην πιο γλυκεια αυταπατη?
Ποια θλιψη σε κλωτσαει πιο μακρυα απο παντου?
Ποιοι χαρτες σου ζεστανανε ξανα το μυαλο?
Ποιες θαλασσες στεγνωνουν στο μικρο σου κεφαλι?
Ποιος ανεμος σε παιρνει πιο μακρυα απο'δω?.........
Πες μου ποιος φοβος σε νικησε παλι???
--Confucius

http://www.youtube.com/watch?v=fr1YFqN7lAk&feature=related
Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου
ένα παιδί που περπατάει με τα χέρια
μια γυναίκα που τ ' όνειρό της σκότωσε
και πριν το μάθουν όλοι το 'στειλε στ' αστέρια
Είσαι το πιο λευκό χρώμα της σκέψης μου
ένα τραγούδι που πάντα τρόμαζα να γράψω
η μυρωδιά μιας ξεχασμένης θάλασσας
που βρέχει μόνο αυτά που ήθελα να κάψω
Αν θέλεις να με βρεις
να παίζεις, να νιώθεις, να ζεις
Αν πάλι δε μπορείς
μη φύγεις, μη χαθείς
Κι αν η σιωπή που τριγυρνάει στην ομορφιά σου
στο τέλος δέσει την οργή σου με βροχή
και γίνει στίχος που ξεχνάει τ' όνομά σου
κι έρχεται πάλι όταν έρχεσαι κι εσύ
Θα είσαι πάντα το λευκό χρώμα της σκέψης μου
ένα παιδί που περπατάει με τα χέρια
μια γυναίκα που τ' όνειρό της, σκότωσε
και πριν το μάθουν όλοι το 'στειλε στ' αστέρια
Αν θέλεις να με βρεις
να παίζεις, να νιώθεις, να ζεις
Αν πάλι δε μπορείς
μη φύγεις, μη χαθείς
αστεράκι μου....
--Confucius
Είναι τέλεια , ξέρεις γιατί αλλιώς δεν θα είχε την δυνατότητα να αισθάνεται το βλέμμα της θεότητας …είναι ολόκληρη επειδή αγκαλιάζει όλη την πλάση …είναι ατελής τότε που τρέμει μπροστά στον εαυτό της ..είναι μισή όταν σε αναζητά…
Κ …… κάθε φορά που κρατά και ξεχνιέται η αναπνοή μην χάσει ένα από τα παιχνιδιάρικα α, ε, ι _ Α όποτε αναριγεί στο άκουσμα αυτής της απίθανης ανακάλυψης που χαϊδεύει μέσα από τα σύρματα. _ Ρ ακολουθώντας την μαγική ροή ανάμεσα στο τώρα το πριν, τα ύψη των άστρων και την λαβα του κέντρου της γης _ Δ …όταν το διάστημα ματώνει το χρόνο και τον χώρο ….τότε που νιώθουν το κενό της ύπαρξης τους _ Ι ..Ίμερος , χωρίς κραυγή και τέλος το _ Α του αδύνατου ….της υπερβάσης ..της νοσταλγίας..της αγάπης..της αναλογίας…
http://www.youtube.com/watch?v=3X_jYRm0BY8&feature=fvw
ουρανε μου....πόσο απεχει το 19 απο το 21.30?
Edited by - nst on 29/08/2009 21:37:42
Εμεις θα συνεχίσουμε να χτενίζουμε ολα αυτα που ειναι ξεχασμένα και ειδωμενα ...αόρατα ..μεχρι οι μπουκλες να φτασουν στα χερια ενος θεού , μοναδικού ...σοφού και παιχνιδιάρη , σαν αυτον που αρμόζει στην ματιά μας...
Καλημερα ουρανέ μου ![]()

για σενα που τα λογια ειναι ελάχιστα ....
Edited by - nst on 31/08/2009 10:43:01
Αντε καλες διαδρομές στους καιρους που αναζητάς...
Ας πω κάτι ροκ: π.χ. ο Γιώργος Καρατζαφέρης, που περιφέρεται σαν ιδιοκτήτης της έννοιας πατρίδα, το πρωί τρώγεται περί των οχτρών πατριδολάγνος ως τα μπούνια, το βράδυ στο κανάλι του προβάλει ως και 100 κλιπ αμερικανικών τραγουδιών. Το πρωί μαθήτρια, το βράδυ πόρνη.
Το Καρατζαφερικό παράδειγμα το ακολουθούν εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών. Μπλιααχχχχ! Ίχνος υπέρβασης. Όλα μηχανιστικά, γλυκανάλατα. Διαιώνιση του δόγματος : απ'έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα.
Η στάση του κοινού, ενίοτε κενού, πότε - πότε με τρομάζει. Ίχνος συνειδητότητας. Ονειροπώληση, ονειραγορά, μεσίτες & μουνόψειρες. Φανταστικές αγάπες, γλυκόλογα & σύφιλη. Αηδία! Σκέτη αηδία, το πρωϊ σάλιο, το βράδυ χολή.
http://www.youtube.com/watch?v=GpdCoxqwoQY&feature=related
Edited by - zip on 31/08/2009 11:34:30
αν θες να συγκεκριμενοποιήσεις τα ερωτήματά σου γιατί προσπαθώ μάλλον άσκοπα να τα βρω σε αυτό το χάος...
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:
Θα μπορούσες να σκανάρεις και να μας ανεβάσεις το καταστατικό λοιπόν της εν λόγω εταιρείας/ινστιτούτου?ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ...
Μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τις έρευνες που έχει διενεργήσει το ινστιτούτο σας και φυσικά η μελέτη του καταστατικού μόνο καλό μπορεί να κάνει στο ΑSANA ανεβάζοντας το κύρος του στα μάτια των μελών του esoterica (κάτι που όπως κατάλαβα το ινστιτούτο έχει άμεση ανάγκη...)
Eπίσης θα ήθελα να θέσω κάποιες ερωτήσεις:
1)Ποιος ο λόγος που το ινστιτούτο πήρε το όνομα αυτό και όχι κάποιο ελληνικό όνομα. Τι σημαίνει ο όρος ΑSANA (γιατί εγώ ξέρω ότι σημαίνει κάτι μόνο στα σανσκριτικά...)
2)Πότε έγιναν οι αποστολές στη Μαδαγασκάρη (μήνα –έτος), ποιοι συμμετείχαν και ποιο ήταν το αντικείμενο των ερευνών τους.
3)Τι Νέο φρούτο είναι επιτέλους η ομάδα Α που αναφέρετε? Εδώδιμο ή εισαγωγής?
4)Για ποιό λόγο αφού υπάρχουν συνεργάτες και ξένοι επιστήμονες τόσο καιρό δεν υπήρχε ούτε ένα σάϊτ στα αγγλικά? (το ίντερνετ είναι αλήθεια ότι στην Ελλάδα είναι στα σπάργανα αλλά τουλάχιστον θα μπορούσατε να στήσετε ένα σάϊτ στο εξωτερικό, ή απλά στα αγγλικά...)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων![]()

Καταρχάς, όσον αφορά το καταστατικό, απόρρητο δεν είναι αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι σε δημόσια θέα.
1.Ξαναείπα ότι το όνομα είναι "ΑΣΑΝΑ". Η συχνή αναφορά του με λατινικούς χαρακτήρες οφείλεται στην πολυετή δραστηριότητα στο εξωτερικό και σε τίποτα άλλο.
2.Οι αποστολές στη Μαδαγασκάρη ξεκίνησαν στις αρχές του '70 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Το αντικείμενο των ερευνών είναι άκρως απόρρητο.
3.Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στην ομάδα Α.
4.Γιατί να υπάρξει site στα αγγλικά?
Μας ενδιαφέρει να ενημερώνονται οι Έλληνες και παρ'όλο που το ιντερνετ ακμάζει στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια μόλις σήμερα μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν σε κάθε σπίτι (και όχι μόνο) υπάρχει πρόσβαση.
Γι' αυτό το λόγο σαν τρόπο ενημέρωσης επιλέγονταν περιοδικά, τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες κλπ, μέσα δηλαδή στα οποία έχουν πρόσβαση όλοι.
Φίλη Avallon, πραγματικά θα ήθελα να παρεβρεθείς κι εσύ στη συνάντηση που θα κάνουμε, είμαι σίγουρος ότι θα λυθούν οι απορίες σου.
Εδώ να επαναλάβω, για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ότι:
Αφού μίλησα με τον κ.Πάλμο, κανονίσαμε να κάνουμε μία συγκέντρωση για τα μέλη του esoterica την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.
Το ανακοινώνω από τώρα για να ενημερωθούν όλοι.
Είναι ευκαιρία να σας λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο άμεσο τρόπο.
Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Όσον αφορά τα καταστατικά, σκοπός τους είναι να δημοσιεύονται και όχι να παραμένουν κρυφά αγαπητέ μου, εάν βέβαια υπάρχουν και δεν ετοιμάζονται ενόψει της προπαγανδιστική σας συνάντησης την 16η Σεπτεμβρίου.
Επίσης γιατί άραγε δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στην «Ομάδα Α» (The A-Team ας μου επιτραπεί); Είναι τόσο μεγάλο μυστικό την στιγμή που ο κ. Πάλμος έχει εκτενώς αναφερθεί σε αυτήν, εις το περιοδικό Nexus τεύχος 02 (Ιούνιος – Ιούλιος 2004);
Τέλος πάντων.. Να σου πω εγώ το γιατί! Διότι όπως μαθαίνουμε στην Αλληλογραφία του Τ.Μ. τεύχος 129 (Ιανουάριος-2005, σελ.71) από τους εκδότες του, τα λεγόμενα του κ. Πάλμου για την «Ομάδα Α» στο εν λόγο Nexus ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στους αναγνώστες.
Όμως μιας και η φίλη Avallon ρώτησε τι είναι αυτή η ομάδα (που ουδείς φαίνεται να την γνωρίζει πλην του κ. Πάλμου) ας την διαφωτίσω με λίγη Απολλώνια λάμψη.
Έχουμε και λέμε λοιπόν: η A-Team υποτίθεται πως είναι μια ομάδα υπεράνθρωπων που όπως μας εξηγεί με μεγάλη σαφήνεια ο κ. Πάλμος (Nexus 02, σελ. 53) έχουν «αρμονία σωματικής διάπλασης (wow)», «ισχυρό προσωπικό ενεργειακό-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (άραγε είναι ανθυγιεινοί όσο τα κινητά τηλέφωνα;)», «ιστορικό τους κέντρο είναι η ΑΜΦΙΣΣΑ», χωρίζονται σε «ΠΡΟΣΕΛΛΗΝΟΥΣ – ΑΙΟΛΕΙΣ – ΙΩΝΕΣ – ΔΩΡΙΕΙΣ – ΧΑΩΝΕΣ – ΜΑΚΕΔΝΟΥΣ κ.λπ. (έρχονται δλδ σε διάφορες ράτσες)», και «σε προχωρημένη εκπαίδευση μιλούν μια αρχαϊκή ελληνική γλώσσα που κάποτε υπήρξε παγκόσμια» (αλλά τώρα δεν την ξέρει ούτε η μάνα της) και φυσικά ασχολούνται με την «κβαντική χρονοδυναμική, τη δορυφορική ψυχοτρονική (NOVA κανείς;)» μέσα από «βιβλιογραφία ανέκδοτης Ελληνικής Γραμματείας» (ω!! τι βολικό) .. τόσες ασυναρτησίες (μην πω την άλλη λέξη την κακία από Μ..) δεν φανταζόμουνα πως μπορεί κανείς να σκεφτεί.. (πλην ότι όλα αυτά θα τα αποκτήσετε με «μια πανάρχαια διαδικασία εκπαίδευσης από 10-16 ετών» (κρίμα τα παιδία που θα γεμίσει το μυαλό τους με εικόνες Superman, X-Men κτλ. - ειλικρινά!).
Όσον αφορά την συνάθροιση της 16ης Σεπτεμβρίου σε πληροφορώ ότι οι απορίες όλων μας μπορούν να λυθούν και ΕΔΩ στο παρόν forum .. όχι όμως με φθηνούς εντυπωσιασμούς και ανυπόστατες αρλούμπες (όπως video με UFO-VRILs, Υπεράνθρωπους A, Οστά Γιγάντων στην Ντουλάπα μας, Υπολείμματα ΑΤΙΑ και μήνυμα του Λιαντίνη σε φιλική συμμετοχή)..
Edited by - XD on 29/08/2005 18:51:08
Edited by - XD on 29/08/2005 19:02:40
Για τους υπόλοιπους ισχύει κανονικά η συνάντηση-συζήτηση στις 16 Σεπτεμβρίου.
Επίσης όσοι έρθετε φυσικά και δε θα δείτε "ανυπόστατες αρλούμπες (όπως video με UFO-VRILs, Υπεράνθρωπους A, Οστά Γιγάντων στην Ντουλάπα μας, Υπολείμματα ΑΤΙΑ και μήνυμα του Λιαντίνη σε φιλική συμμετοχή).."
Μία απλή συζήτηση θα κάνουμε σε κάποιο δημόσιο μέρος.
Τίποτα το κρυφό-μυστικιστικό ή προπαγανδιστικό όπως βιάστηκες φίλε XD να πεις...
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Δεν είναι καθόλου ειρωνικό το σχόλιο, το άτομο αυτό μπορεί με το λέγειν του και τον οργανωμένο τρόπο σκέψης του (πράγμα που σπάνια βρίσκεις στον χώρο που δρα) να αντιμετωπίσει επιτυχώς πολύ κόσμο διότι έχει την ικανότητα να συνδυάζει δεκάδες διαφορετικά και άσχετα μεταξύ τους πράγματα ώστε να δικαιολογήσει τις αντιλήψεις του (θυμήσου την υπόθεση με την Αφροδίτη της Μοράβιας για παράδειγμα, θυμήσου την προβληματική του σχετικά με τον Γίγαντα της ARAMCO, θυμήσου την θεωρία του σχετικά με την Τροία.. κτλ.. παντού υπάρχουν σκοτεινά σημεία, μπάζουν νερά όμως εκ πρώτης όψεως μπορείς να «την πατήσεις» μαζί τους).
Κατά την γνώμη μου (και όχι μόνο) πρόκειται για έναν ταλαντούχο άνθρωπο που μπορεί να πλασάρει τον εαυτό του τόσο αποτελεσματικά που καθίσταται ως έναν βαθμό ας μου επιτραπεί η έκφραση «επικίνδυνος» στον βαθμό που σου πλασάρει το ψεύδος ως αλήθεια (είναι ένας εξαιρετικός σοφιστής!)
Φιλικές συζητήσεις σαν αυτές, με ελεύθερο θέμα ο κ. Πάλμος έκανε και σε διάφορες εκδρομές που οργανώνει γνωστό περιοδικό, είναι «μετρ» του είδους όταν σου λέει ανοιχτά «ρώτησε με ότι πιο παράλογο, ότι πιο τρελό θες» (εγώ θα καταφέρω να σου απαντήσω! ~ φυσικά και μπορεί είναι η τεχνική της «αρλούμπας» με νόημα).
Η συνάντηση αυτή είναι το έναυσμα, είναι τα δίχτυα (τι ψάρια θα πιάσει είναι άλλο ζήτημα), τα υπόλοιπα θα έρθουν αργότερα, η «πλύση εγκεφάλου» είναι μια σταδιακή διαδικασία, πρώτα πρέπει να σε κερδίσει ως άνθρωπος άλλωστε.
Όπως και να έχει, καλή τύχη και σε εσάς και σε αυτούς που θα σας ακολουθήσουν.. (δεν θα κάνω το χατίρι να διατηρώ το θέμα αυτό ενεργό ειδικά όταν δεν απαντάς σε συγκεκριμένες αιτιάσεις μου).
Edited by - XD on 29/08/2005 21:07:56
Προπαγάνδα για ποιο πράγμα?
Να προπαγανδίσει υπέρ ποιού?
Πλύση εγκεφάλου γιατί?
Ας μην είσαι τόσο καχύποπτος.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Εν γένει οι απαντήσεις σου δε με ικανοποίησαν...
quote:Για το λόγο αυτό θα έπρεπε να υπάρχει τουλάχιστον ξένο σάϊτ...
1.Ξαναείπα ότι το όνομα είναι "ΑΣΑΝΑ". Η συχνή αναφορά του με λατινικούς χαρακτήρες οφείλεται στην πολυετή δραστηριότητα στο εξωτερικό και σε τίποτα άλλο.
quote:Μηδέν εις το πηλίκο...Δε φανταζόμουν κάτι διαφορετικό...
2.Οι αποστολές στη Μαδαγασκάρη ξεκίνησαν στις αρχές του '70 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Το αντικείμενο των ερευνών είναι άκρως απόρρητο.
quote:
3.Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στην ομάδα Α.
Αυτό θα το κρίνω εγώ... Αφού λοιπόν σε ρωτάω πάει να πει ότι υπάρχει λόγος...
quote:
4.Γιατί να υπάρξει site στα αγγλικά?
Μας ενδιαφέρει να ενημερώνονται οι Έλληνες και παρ'όλο που το ιντερνετ ακμάζει στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια μόλις σήμερα μπορούμε να πούμε ότι σχεδόν σε κάθε σπίτι (και όχι μόνο) υπάρχει πρόσβαση
Γιατί σας ενδιαφέρει να ενημερώνονται ΜΟΝΟ οι Ελληνες?
Γιατί δεν αδημονείτε να τρίψεται στα μούτρα των ξένων τις "ανακαλύψεις" σας?
Και τέλος δεν είσαι καλά ενημερωμένος...Ούτε το 30% των σπιτιών δεν έχει ίντερνετ...
Εμαθα λοιπόν και κάτι άλλο: Πριν από λίγο καιρό είχε δώσει κάτι διαλέξεις ο κύριος Πάλμος στο πανεπιστήμιο Πειραιά... Μάλιστα θεώρησα ότι για να πήρε την άδεια από τον Πρύτανη για να δώσει διάλεξη εκεί δε θα ήταν τόσο "μούφα" όσο τον παρουσιάζουν.
Ομως με αυτά και με αυτά... και με τις απαντήσεις που δεν πήρα αρχίζω και αναθεωρώ...

Η παρείσφρηση του κ. Πάλμου ως ομιλητού σχετικά με θέματα «Υψηλής Τεχνολογίας» στην αίθουσα του Πανεπιστήμιου Πειραιώς προήλθε από συνεργασία (!) της φοιτητικής ένωσης - παράταξης Δ.Α.Π. με το �Ινστιτούτο Ερευνών ASANA�, άρα δεν νομίζω ότι έλαβε ιδιαίτερη γνώση κάποιος υψηλά ιστάμενος αρμόδιος (Πρυτανεία), από την άλλη πλευρά μπορεί να κάνω λάθος (όπως και αν έχει, άστοχη κίνηση της Δ.Α.Π.-ΝΔΦΚ, η πανεπιστημιακή παιδεία έχει σαν σκοπό να μας βοηθάει να διαχωρίζουμε τους ειδικούς από τους ψευδό-ειδικούς αλλά.. οι ιθύνοντες των φοιτητικών παρατάξεων σπάνια μελετούν -ως επί το πλείστο κοπιάζουν στις συνελεύσεις με το φραπεδάκι στο χέρι οπότε ...).
Ο πολυπράγμον κ. Πάλμος μάλλον μίλησε περί του «H.A.A.R.P» και "Υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα" ως ερευνητής και «Ειδικός σύγχρονων οπλομηχανισμών» (τα σχόλια περιττεύουν).
Για του λόγου το αληθές θαυμάσετε τους στο αντίστοιχο link της Δ.Α.Π.-ΝΔΦΚ (τρέχτε πριν το πάρουν χαμπάρι και το κατεβάσουν - λέμε τώρα
):
http://www.dap-papei.gr/ekdilwseis/seminaria.htm
Μάλιστα σε κάποιο forum του Esoterica είχαν μιλήσει ορισμένοι που τον παρακολούθησαν, έδωσε κυριολεκτικά τα «ρέστα του» αφού κατάφερε να εντυπωσιάσει πολύ κόσμο με τις μεγαλοστομίες του (δεν έγραψα τυχαία το προηγούμενο post, ο άνθρωπος είναι μετρ του είδους - άλλα μόνο στο «μπλά-μπλά» καθώς τα «γραπτά μένουν» και τον ξεγυμνώνουν - αποκαλύπτουν).
Όσον αφορά τα ερωτήματα του Nortrin, απλά τον παραπέμπω στις αγγελίες του ASANA (στο Τρίτο Μάτι) για αφιλοκερδής συνεργάτες, των οποίων την εργασία θα καρπωθεί ο κ. Πάλμος «εξαργυρώνοντας» την ποικιλοτρόπως (το "τι κερδίζει" το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών). Mε απλά λόγια ψάχνετε για κοροΐδα νεαρής εσοδείας.
Edited by - XD on 30/08/2005 07:11:23
Διάβασα όλο το topic με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά... σσσσσσσσσσσσ
Τι έδιωξε τον μέγα ερευνητή Πάλμο από την Σπηλιά της Πεντέλης;
Γιατί προσπαθούσε να μετρήσει την ραδιενέργεια με τρανζίστορ;
Σσσσσσσσσσσσσσ μη μας ακούσουν οι άλλοι!!!!