ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Kατάθεσις σκέψεων Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

nst60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
wolfowitzΜέλος
30/08/2005, 20:48:21
Το περιοδικό ΑΣΑΝΑ τι είναι??

Η ομάδα Λ?

http://www.liako.gr/intro.jsp

NortrinΜέλος
31/08/2005, 00:57:01
Φίλη Avallon γνωρίζω ότι δε σε κάλυψα, εξάλλου το είπα εξ'αρχής.
Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο...
Σου δίνεται όμως η ευκαιρία να μιλήσεις με τον Πάλμο στη συζήτηση που θα κάνουμε.

quote:
Mε απλά λόγια ψάχνετε για κοροΐδα νεαρής εσοδείας

XD, τέτοια αδικαιολόγητα - αυθαίρετα συμπεράσματα βγάζουν συνήθως οι κακοήθεις, εκτός κι αν θες να μας εξηγήσεις τα "απλά λόγια" που λες.
Αν όχι, λυπάμαι φίλε μου, μπορείς να λες ό,τι θες, αλλά δε σου επιτρέπω να με προσβάλεις έτσι.

Το περιοδικό ΑΣΑΝΑ το βλέπω πρώτη φορά.
Φυσικά και δεν είναι δικό μας...
Οι λόγοι για τους οποίους βγαίνει με αυτό το όνομα είναι προφανείς.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

31/08/2005, 06:10:50
quote:
πως δηλώνει ειδικευμένος εις το βιογραφικό του σημείωμα στην «προπαγάνδα αγκιτάτσια»;

ενδιαφέρον...

quote:

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!

31/08/2005, 06:22:59
quote:
Επιχειρείται η αλλαγή καταστατικού ώστε να δύναται χρηματοδότηση από τα υπουργεία πολιτισμού και εξωτερικών, την ΕΟΚ, ανώνυμες εταιρείες, σπόνσορες για τις ανασκαφές και τα video-ντοκιμαντέρ, καθώς και από ελληνοκεντρικούς που θέλουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια. Από Ιούνιο 2004 άρχισε και η ανακοίνωση των πρόσφατωνανακαλύψεων από άρθρα περιοδικών και Τ.V

Εδώ μιλάτε για ανασκαφές.
Ανασκάπτετε κιόλας?
Η υπηρεσία το ξέρει?
Είναι ενημερωμένη?

----

XDΜέλος
31/08/2005, 08:14:14
Nortrin:
quote:

quote:

Mε απλά λόγια ψάχνετε για κοροΐδα νεαρής εσοδείας

XD, τέτοια αδικαιολόγητα - αυθαίρετα συμπεράσματα βγάζουν συνήθως οι κακοήθεις, εκτός κι αν θες να μας εξηγήσεις τα "απλά λόγια" που λες.
Αν όχι, λυπάμαι φίλε μου, μπορείς να λες ό,τι θες, αλλά δε σου επιτρέπω να με προσβάλεις έτσι.

Το περιοδικό ΑΣΑΝΑ το βλέπω πρώτη φορά.
Φυσικά και δεν είναι δικό μας...
Οι λόγοι για τους οποίους βγαίνει με αυτό το όνομα είναι προφανείς.

Όχι φιλαράκο μου δεν θα σου εξηγήσω τίποτε περισσότερο και άσε τα «δεν σου επιτρέπω» και τέτοια, εάν ήθελες σεβασμό θα έπρεπε να απαντούσες ουσιαστικά σε όλες μας τις τεχνικές αιτιάσεις.

Εάν διαβάσεις το κείμενο μου:

«Όσον αφορά τα ερωτήματα του Nortrin, απλά τον παραπέμπω στις αγγελίες του ASANA (στο Τρίτο Μάτι) για αφιλοκερδής συνεργάτες, των οποίων την εργασία θα καρπωθεί ο κ. Πάλμος «εξαργυρώνοντας» την ποικιλοτρόπως (το "τι κερδίζει" το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών). Με απλά λόγια ψάχνετε για κοροΐδα νεαρής εσοδείας.»

καταλαβαίνεις πολύ καλά (εκτός και αν δεν θέλεις απλά για να έχουμε αντίλογο) τι εννοώ όπως και οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) εδώ μέσα.

Όσον αφορά το περιοδικό ASANA ο Mr. «Λιακό» προφανώς και δεν είναι βλάκας για να επιλέξει την ξενική ονομασία ASANA που παραπέμπει στην Χάθα-Γιόγκα (άλλωστε υπάρχει και το περιοδικό Yoga), οπότε δίχως να αποκλείω μια περίπτωση clopy-right (θα ήθελα πολύ να δω τον Πάλμο VS Λιακό. που αρκετές φορές τον έχει φιλοξενήσει σε video-συνεντεύξεις) ρώτα καλύτερα τον κ. Πάλμο για το θέμα και μην βιάζεσαι να το αποκλίσεις αφού όπως σου είπε πριν ότι «Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε στην ομάδα Α.».. τελικά βρήκα πως «είχε κελαηδήσει» μια χαρά στο Nexus no.02 για αυτό το θέμα (δηλαδή ο συγκεκριμένος «ερευνητής» φάσκει και αντιφάσκει με τον εαυτό του!).

Από εκεί και πέρα, εάν το κρίνεις δίκαιο, μπορείς να θυμώσεις μαζί μου όσο θες..

Edited by - XD on 31/08/2005 08:37:28

31/08/2005, 10:59:59
quote:

Όχι φιλαράκο μου δεν θα σου εξηγήσω τίποτε περισσότερο και άσε τα «δεν σου επιτρέπω» και τέτοια, εάν ήθελες σεβασμό θα έπρεπε να απαντούσες ουσιαστικά σε όλες μας τις τεχνικές αιτιάσεις.

Εγώ θυμάμαι πολύ καλά οτι κάποιος Nortin με είπε "νταβά", όπως επίσεις και τον Dim.Kar. Σεβασμός ? Τι είναι ο σεβασμός, πολυδιάστατος χώρος ????

Κάποιοι έκαναν τα στραβά μάτια. Αλλά κάποια μάτια τα βλέπουν ... όλα.

Άλλα τα μάτια του Λαγού,

και άλλα της Κουκουβάγιας...

ο πανεπόπτης Βρίλ

XDΜέλος
31/08/2005, 12:34:58
Σωστή παρατήρηση - υπενθύμιση φίλε Vril,
α! εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849&whichpage=31&ARCHIVE= ας απολαύσουμε τις Απολλώνιες, «Ασανικές» (!) εκφράσεις (σε στυλ «[..]καθυστερημένο ηλίθιο[..]») του συγκεκριμένου σοβαρού και εύθικτου χρήστη -«forumιτικού» εκπρόσωπου του ASANA (όπως εξελίσσεται η υπόθεση), κ. Nortrin, όταν στέρεψαν τα επιχειρήματα του σε σχέση με τις «αρλούμπες» του κ. Πάλμου όσον αφορούσαν την εύρεση της σωρού του καθηγητή Λιαντίνη!
NortrinΜέλος
31/08/2005, 17:20:35
Vril, παρατηρώ ότι την ίδια γνώμη με μένα για το άτομό σου έχουν και πολλά άλλα μέλη, όπως και η Avallon, που απλώς θέτει το "νταβάς" με πιο ευγενικό τρόπο καθ'ότι γυναίκα!
Τώρα μπορείς, όπως το συνηθίζεις, να καλέσεις τον admin να με βάλει στη φυλακή ή κάτι τέτοιο...

XD, δε θυμώνω μαζί σου, απλώς θεώρησα απαράδεκτο το συμπέρασμα που έβγαλες.
Όμως βλέπω ότι δε θες να συζητήσεις με τον άνθρωπο που διαφωνείς...
Φοβάσαι μη σε ...πιάσει κορόιδο όπως λες?
Όσα λες εδώ έλα να μας τα πεις κατάμουτρα, να τα συζητήσουμε, και μετά σχηματίζεις γνώμη...
Εκτός αν ακόμη πιστεύεις ότι θα σου κάνουμε πλύση εγκεφάλου και ότι θα περάσουμε το δικό μας...

Όσον αφορά το "καθυστερημένος" απευθυνόταν σε μέλος που γράφτηκε στο φόρουμ μόλις ξεκίνησε αυτό το topic, σχεδόν όλα του τα μυνήματα απευθύνονταν ειρωνικά και υβριστικά προς το ΑΣΑΝΑ, και τώρα (τι μεγάααλη έκπληξη) εξαφανίστηκε...

Κοιτάξτε να δείτε:
Εγώ έχω τα κότσια, στη συζήτηση που κανονίσαμε, να εκτεθώ προσωπικά και διατίθομαι να συζητήσω πρόσωπο με πρόσωπο και να υποστηρίξω όλα όσα λέω εδώ, και από κοντά.
Όσοι δεν έχετε τα κότσια, και κατά την προσφιλή σας μέθοδο κρύβεστε πίσω από ένα nick, μπορείτε να συζητάτε εδώ, να ειρωνεύεστε, να φωνάζετε τον admin και να κάνετε τα δικά σας...

Σε συνομιλητές που κρύβονται πραγματικά δεν αξίζει ...τίποτα!
Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

Και αιτιολογώ:
Παρ'όλο που έχω δώσει από την αρχή για επικοινωνία τηλέφωνα και e-mail οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τη μέθοδο "χτυπάμε και τρέχουμε"...
Τώρα κανονίσαμε και συνάντηση... Τι άλλο πρέπει να κάνω?
Να σας πάρω και από το χεράκι?

Να ξαναπώ για όσους δε φοβούνται μεθόδους ακιτάτσια και τα άλλα που με έκαναν να γελάσω πολύ ότι:

Αφού μίλησα με τον κ.Πάλμο, κανονίσαμε να κάνουμε μία συγκέντρωση για τα μέλη του esoterica την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.

Το ανακοινώνω από τώρα για να ενημερωθούν όλοι.
Είναι ευκαιρία να σας λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο άμεσο τρόπο.

Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

31/08/2005, 17:44:07
quote:

Όσον αφορά το "καθυστερημένος" απευθυνόταν σε μέλος που γράφτηκε στο φόρουμ μόλις ξεκίνησε αυτό το topic, σχεδόν όλα του τα μυνήματα απευθύνονταν ειρωνικά και υβριστικά προς το ΑΣΑΝΑ, και τώρα (τι μεγάααλη έκπληξη) εξαφανίστηκε...

Δεν εξαφανιστικα, υπερφιαλο παλικαρακι μου,απλα το πηρα αποφαση οριστικα, οτι εισαστε κατι χειροτερο απο φαιδροι κι επαψα να ασχολουμαι.
Εσυ τωρα γιατι ξυνεσαι στην γκλιτσα του τσοπανη?

quote:
Όσοι δεν έχετε τα κότσια, και κατά την προσφιλή σας μέθοδο κρύβεστε πίσω από ένα nick, μπορείτε να συζητάτε εδώ, να ειρωνεύεστε,

Παρ' την σκουφια σου και βαραμε.

CMΜέλος
31/08/2005, 17:47:00
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή σε όσους σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν e-mail, θα πεις το μέρος της συνάντησης, αλλά στο φόρουμ δεν το βάζεις. Υπάρχει πρόθεση να ζητήσετε στοιχεία από άτομα που θα συμμετάσχουν ώστε να ταυτοποιήσετε την ύπαρξη τους; Γιατί τότε δε νομίζω να πατήσει κανένας και καλά θα κάνει. Πάντως και με την προϋπόθεση ότι θα ανακοινωθεί δημόσια το μέρος συνάντησης με ανοικτή πρόσκληση και εφόσον δε δουλεύω, θα φροντίσω να έρθω και εγώ. Θα ξεφύγω λίγο από το γράψιμο και θα γνωρίσω και μερικά από τα μέλη του φόρουμ που μοιάζουν πολύ αξιόλογα.

---------------------------------------

Λάθη δεν κάνει όποιος δεν κάνει τίποτα.

NortrinΜέλος
31/08/2005, 18:35:39
Φίλε CM, ήταν επιθυμία του κ.Πάλμου, τον οποίο ξέρω ότι γνωρίζεις προσωπικά.
Εγώ απλώς τη σεβάστηκα.

Πρέπει να πω συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα που έχεις φίλε μου!
Με παρέπεμψε εκεί ο κ.Πάλμος και είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - Nortrin on 31/08/2005 18:38:29

CMΜέλος
31/08/2005, 19:03:08
Πράγματι τον έχω γνωρίσει προσωπικά, αναφέρω σχετικά σε προηγούμενα μηνύματα μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τα αποτελέσματα των διαφόρων ερευνών και τις διάφορες θεωρίες. Έχω πει πάλι πως σε σχέση με άλλους αυτοαποκαλούμενους ερευνητές μου είναι συμπαθής. Όμως σε αυτό που αναφέρω πιο πάνω επιμένω. Είτε ζητηθούν στοιχεία, είτε με τον τρόπο αυτό συγκεντρωθούν τα e-mail τον ενδιαφερομένων, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε μια βάση δεδομένων για μελλοντικές ενημερώσεις για παράδειγμα, ένα και το αυτό είναι. Όσοι ενδιαφέρονται για την συνάντηση δεν πρέπει να έχουν καμιά υπόνοια για κάτι. Όσο για την ιστοσελίδα, σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

31/08/2005, 20:31:09
quote:

Vril, παρατηρώ ότι την ίδια γνώμη με μένα για το άτομό σου έχουν και πολλά άλλα μέλη, όπως και η Avallon, που απλώς θέτει το "νταβάς" με πιο ευγενικό τρόπο καθ'ότι γυναίκα!
Τώρα μπορείς, όπως το συνηθίζεις, να καλέσεις τον admin να με βάλει στη φυλακή ή κάτι τέτοιο...

Κοίταξε.

Στις μέρες μας μπορεί ο καθένας να έχει και μια γνώμη και μπορεί να κουράζει και να τη λέει.

Άν εσύ διαπιστώνεις οτι έχεις μια γνώμη για μένα, εγώ χαίρομαι, γιατί τουλάχιστον έχεις να κάνεις και κάτι χρήσιμο στη ζωή σου.

άν αυτή η γνώμη σου συμφωνεί με τον έναν ή τον άλλον, πάλι με γειά σου και χαρά σου. Στο χωριό μου λένε, πές μου το φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι.

Έτσι π.χ. μπορεί η γνώμη σου να συμφωνεί με κάποιον ή κάποιαν, που αυτού η γνώμη να συμφωνεί με το έναν ή τον άλλον...
Να το πω απλά.
Χέστηκα.

Στην ιδιαίτερη περίπτωση που με ρωτήσεις εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος για την γνώμη μου για σένα ή τον άλλον πανέξυπνο "συνομιλητή" μου, πάλι θα πώ "δείξε μου το φίλο σου, να σου πώ ποιός είσαι"

Η αλήθεια είναι, οτι πουθενά δεν είδα να μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Σαν εκπρόσωπος ενός Ιδρύματος, έχεις αποτύχει παντελώς να προβάλεις τη δράση του Ιδρύματος με κάποιον σοβαροφανή τρόπο. Με λίγα λόγια, χαμένος με μεγάλο Χ. Τσίκ, τσάκ.

Αν κάποιος προσβάλλει άτομα εδώ μέσα είσαι εσύ, τα γραπτά μένουν και όποιος μπορεί τα βλέπει.

Τα άλλα είναι φτηνές δημαγωγίες για ανεγκέφαλες μάζες και όχλους.

Η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις, σε κάνει να ξεχνάς οτι εδώ παίζεις και με παίχτες "επαγγελματικού πρωταθλήματος". Δεν είμαστε όλοι επαρχιακή ερασιτεχνική ομάδα ξυλοκόπων.

Αυτά.

Αρκετή ώρα σπατάλησα για τις ανοησίες σου.

31/08/2005, 21:47:18
quote:
Γιατί τέτοια μυστικοπάθεια δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή σε όσους σε πάρουν τηλέφωνο ή σου στείλουν e-mail, θα πεις το μέρος της συνάντησης, αλλά στο φόρουμ δεν το βάζεις. Υπάρχει πρόθεση να ζητήσετε στοιχεία από άτομα που θα συμμετάσχουν ώστε να ταυτοποιήσετε την ύπαρξη τους; Γιατί τότε δε νομίζω να πατήσει κανένας και καλά θα κάνει. Πάντως και με την προϋπόθεση ότι θα ανακοινωθεί δημόσια το μέρος συνάντησης με ανοικτή πρόσκληση και εφόσον δε δουλεύω, θα φροντίσω να έρθω και εγώ. Θα ξεφύγω λίγο από το γράψιμο και θα γνωρίσω και μερικά από τα μέλη του φόρουμ που μοιάζουν πολύ αξιόλογα.

VOTE

quote:
Η δύναμη της συνήθειας, βλέπεις, σε κάνει να ξεχνάς οτι εδώ παίζεις και με παίχτες "επαγγελματικού πρωταθλήματος". Δεν είμαστε όλοι επαρχιακή ερασιτεχνική ομάδα ξυλοκόπων

VOTE

----

XDΜέλος
31/08/2005, 23:13:29
Nortrin,

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να συζητήσω με τον κ. Πάλμο, ούτε να ανταλλάξω απόψεις μαζί του ή μαζί σου ή μαζί σας, καθώς ότι είχε να μου «πει» εκείνος αλλά και εσείς, το είπατε σε τούτο εδώ το θέμα, παρουσιάσατε κάποιες θεωρίες σας, παρουσιάσαμε τον αντίλογο μας, σταθήκατε κατώτεροι των περιστάσεων και τελειώνει η υπόθεση εδώ. Την μέθοδο «χτυπάμε και τρέχουμε» την χρησιμοποιήσατε ΕΣΕΙΣ καθώς δεν μπορέσατε να υποστηρίξετε ικανοποιητικά τα λεγόμενα σας.

Μια κατ� ιδίαν γνωριμία με τον κ. Πάλμο δεν θα μου προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό καθώς δεν με ενδιαφέρει ο «άνθρωπος Πάλμος» (που μπορεί να είναι συμπαθέστατος, εύχαρις κ.α.) αλλά ο «ερευνητής Πάλμος» και τον δεύτερο τον «γνωρίζω» πολύ καλά ως αναγνώστης περιοδικών εις τα οποία κατά καιρούς αρθρογραφεί ή στα τηλεοπτικά προγράμματα που πολλάκις διατηρεί ρόλο πρωταγωνιστή. Και αυτόν τον «δεύτερο Πάλμο» μετά από έλεγχο των απόψεων και των ερευνών του απλά τον απορρίπτω, δίχως όμως να μην αναγνωρίζω την δεινότητα του στον λόγο (και στον τρόπο του να παρουσιάζει κατά το δοκούν την αλήθεια) και κατ� επέκταση να μην προειδοποιώ «κάθε ενδιαφερόμενο» για αυτό.

Υ.Γ.
Το γέλιο σου με την Προπαγάνδα Αγκιτάτσια θα σου κοπεί αν ποτέ σκεφθείς πως θύμα της μπορεί να είσαι και ΕΣΥ, εκτός και αν είσαι μαθητευόμενος προπαγανδιστής .

Επίσης..

Nortrin, 10/07/2005, 21:06:53 (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849&whichpage=31&ARCHIVE=)

«Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε...
Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Δε με απασχολεί η γνώμη σας για τον κ.Πάλμο, εγώ απλώς αμύνθηκα της δικής μου.
Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση για διαπληκτισμό και σταματώ εδώ το όλο θέμα για τον Λιαντίνη γιατί επιπροσθέτως τον θεωρώ έναν καθυστερημένο ηλίθιο.

Καλά να περνάτε!»

Και σκράπας να είσαι στο συντακτικό καταλαβαίνεις που πάει το «καθυστερημένο ηλίθιο» που έγραψες!

Κατά τα άλλα, καληνύχτα κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς είσαι βαθιά νυχτωμένος!

Edited by - XD on 31/08/2005 23:55:20

NortrinΜέλος
01/09/2005, 02:53:31
quote:
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τα αποτελέσματα των διαφόρων ερευνών και τις διάφορες θεωρίες.

Αλίμονο, φίλε CΜ, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο!

quote:
Είτε ζητηθούν στοιχεία, είτε με τον τρόπο αυτό συγκεντρωθούν τα e-mail τον ενδιαφερομένων, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε μια βάση δεδομένων για μελλοντικές ενημερώσεις

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... δεν υπάρχει κάποια βάση δεδομένων όπως λες.

Μακάρι να ξέρατε...
Προσπαθώ εμμέσως να σας δείξω αλλά ή δεν τα καταφέρνω καλά ή δε θέλετε να δείτε. Μάλλον το πρώτο ισχύει.
Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή το θέμα.
Κρίμα...

Θέλω απλώς να σας πω 2 λόγια μήπως σκεφτείτε πιο καθαρά...

Παρακολουθώ το forum πολλούς μήνες ίσως και χρόνια.
Αιτία για να γραφτώ ήταν μία συζήτηση περί κοσμοδρομίων που ανακάλυψε ο Πάλμος σε κάποιο topic.
Σκέφτηκα, λοιπόν, να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες αφού κάποιοι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον.

Δεν άνοιξα αυτό το θέμα ούτε για διαφήμηση, ούτε για να πείσω για κάτι, ούτε για να "ανεβεί το κύρος του ΑΣΑΝΑ", ούτε για να διαφημίσω τη σελίδα (ακόμα δεν είναι έτοιμη), ούτε για ανεύρεση νέων συνεργατών (απλώς αφήσαμε ένα παράθυρο ανοιχτό ίσως για κάποιον με υπερβάλον ζήλο), ούτε για να προπαγανδίσω(ακόμα δεν κατάλαβα υπέρ ποιου...), ούτε για οτιδήποτε άλλο ακούστηκε κατά καιρούς εδώ.

Αμέσως μετά άρχισε μία απρόσμενη, ανεξήγητη, αναίτια επίθεση από πάααρα πολλούς αμφισβητίες(?).

Θέλω να καταλήξω στο ότι αν δε διάβαζα για τα κοσμοδρόμια δε θα γνωρίζατε ούτε την ύπαρξή μας...
ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να γνωρίζετε την ύπαρξή μας, πόσο μάλλον η γνώμη σας. Και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά!
Απλώς δεν έχουμε να κερδίσουμε ΤΙΠΟΤΑ από την "κοινή γνώμη".
Αν μας ενδιέφερε θα ήταν έτοιμη η σελίδα εδώ και 10 χρόνια και θα "πουλάγαμε" τις ανακαλύψεις σε βιβλία, σε περιοδικά και στις τηλεοράσεις. Δεν το κάνουμε...

Πιστεύω να βλέπετε ότι η Αρχαία Ελλάδα έχει γίνει πλέον ένα ανταγωνιστικό προϊόν από λιακογιαννοπουλοφουράκηδες και σία.
Δεν ξαφνιάζομαι που μαθαίνω ότι κάποιοι από σας είστε υποστηριχτές των παραπάνω φανφαρολόγων κυριων γιατί ο μόνος κοινός "εχθρός" που μπορεί να έχουν οι ανταγωνιστές αρχαιοελλαδέμποροι είναι αυτός που προσφέρει το προϊόν ΔΩΡΕΑΝ! Χαλάει την "πιάτσα".
Πιστεύω καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ!

Πραγματικά ντρέπομαι που κάνω τέτοιους παραλληλισμούς...

Ξέρω εκ των προτέρων ότι δε θα πείσω κανέναν με αυτά που λεω αλλά, όπως είπα και παραπάνω, δε με ενδιαφέρει!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - Nortrin on 01/09/2005 02:58:00

CMΜέλος
01/09/2005, 10:45:06
Άκου "δυο" πράγματα που θα σου πω. Εξίσου επικίνδυνοι με αυτούς που "πουλάνε" Ελλάδα, τους οποίους εγώ ονομάζω πατριδοκάπηλους, είναι και αυτοί που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του σύμπαντος. Το γιατί δεν χρειάζεται να το εξηγήσω και ούτε έχω χρόνο για να το κάνω.

Όσοι ασχολούνται χρόνια με τον ευρύτερο χώρο της αναζήτησης, έχουν αποκτήσει αρκετή πείρα ώστε να είναι επιφυλακτικοί και καχύποπτοι για κάθε τι. Έχουν φάει πολλές φορές τα "μούτρα" τους, πολλοί τους κορόιδεψαν, πολλοί ίσως τους εκμεταλλεύτηκαν, απογοητεύτηκαν από διάφορους ανθρώπους, που τους πίστευαν σαν πρωτοπόρους ερευνητές και τελικά αποδείχτηκαν άθλια υποκείμενα με βασικό ερευνητικό εργαλείο την τσέπη τους. Να μην επεκταθώ περισσότερο, ωρίμασαν μέσα στον χώρο αυτό, έστρεψαν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα προς την σωστή κατεύθυνση και παρ' ότι έχουν "ανοιχτό" μυαλό, αυτό το μυαλό δεν έχει πάρει αέρα. Παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ και η εντύπωση που έχω σχηματίσει είναι αυτή που περιέγραψα πιο πάνω. Φυσικά δεν λείπουν και οι "νεοφώτιστοι" που και αυτοί θα περάσουν την όλη διαδικασία της εξαπάτησης μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι κάποιοι τους δουλεύουν άγρια. Έτσι υπάρχει πάντα ψωμί για όλα αυτά τα λαμόγια.

Όπως καταλαβαίνεις όταν εμφανίζεται κάποιος και λέει: "Εγώ δεν αποβλέπω στο κέρδος, κάνω καθαρή έρευνα γιατί μου αρέσει και επειδή η γνώση πρέπει να προσφέρεται δωρεάν και ελεύθερα, είμαι διατεθειμένος σε όποιον ενδιαφέρεται να του παρουσιάσω τα αποτελέσματα των ερευνών μου", πρέπει αυτός ο κάποιος που θα ενδιαφερθεί να πειστεί ότι είναι έτσι. Αυτό γίνεται μόνο με ξεκάθαρες κινήσεις. Εγώ δεν είπα ότι σώνει και καλά θα μαζέψετε τα στοιχεία των ενδιαφερομένων αλλά, έτσι όπως το κανονίσατε, περνάει αυτή η σκέψη. Αν ήμουν ο Πάλμος θα έβαζα μια ανακοίνωση που θα έλεγε: "Σας προσκαλώ τότε, εκεί, αυτή την ώρα. Θα σας παρουσιάσω το ερευνητικό έργο του ΑΣΑΝΑ και θα έχω στην διάθεση σας το καταστατικό του ινστιτούτου και τα βιογραφικά των ιδρυτικών μελών. Δεν αποσκοπώ στο κέρδος, δεν θα αποσκοπήσω σε αυτό, ότι γίνεται, γίνεται σαν συνεισφορά στην γνώση". Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και εφόσον δεν υπάρχει από πίσω κάποια άλλη πρόθεση, μόνο καλό μπορεί να βγει από όλο αυτό. Αν αυτό γινόταν από την αρχή δε νομίζω πως θα δεχόσασταν τέτοιου είδους επίθεση από τα μέλη του φόρουμ.

01/09/2005, 16:33:37
quote:

Όσοι ασχολούνται χρόνια με τον ευρύτερο χώρο της αναζήτησης, έχουν αποκτήσει αρκετή πείρα ώστε να είναι επιφυλακτικοί και καχύποπτοι για κάθε τι. Έχουν φάει πολλές φορές τα "μούτρα" τους, πολλοί τους κορόιδεψαν, πολλοί ίσως τους εκμεταλλεύτηκαν, απογοητεύτηκαν από διάφορους ανθρώπους, που τους πίστευαν σαν πρωτοπόρους ερευνητές και τελικά αποδείχτηκαν άθλια υποκείμενα με βασικό ερευνητικό εργαλείο την τσέπη τους. Να μην επεκταθώ περισσότερο, ωρίμασαν μέσα στον χώρο αυτό, έστρεψαν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα προς την σωστή κατεύθυνση και παρ' ότι έχουν "ανοιχτό" μυαλό, αυτό το μυαλό δεν έχει πάρει αέρα.

01/09/2005, 17:30:30
Αγαπητέ XD,

γράφεις

quote:

Nortrin,

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να συζητήσω με τον κ. Πάλμο, ούτε να ανταλλάξω απόψεις μαζί του ή μαζί σου ή μαζί σας

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λές φίλε XD και ιδιαίτερα με τους λόγους που αναφέρεις. Επίσεις καλύπτομαι εν μέρη και από τον φίλο CM, περί επιφυλλακτικότητας απέναντι στη μυστικοπάθεια όπως επίσεις και από την Avallon, στο σημείο που αναφέρει οτι δεν κάλυψε καμία από τις ερωτήσεις που έθεσε στον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του ASANA, κ. Nortin

Επίσεις ήθελα να επισημάνω, οτι ο διαδικτυακός ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ASANA, κ. Nortin δεν είναι λογικό να είναι ο ίδιος ο κ. Πάλμος. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε XD, που λές "Κατά τα άλλα, καληνύχτα κυριολεκτικά και μεταφορικά καθώς είσαι βαθιά νυχτωμένος!"

Πόσο νυχτωμένος μπορεί να είναι ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του ASANA, κ. Nortin όταν λέει "Πιστεύω να βλέπετε ότι η Αρχαία Ελλάδα έχει γίνει πλέον ένα ανταγωνιστικό προϊόν από λιακογιαννοπουλοφουράκηδες και σία " !!!
(βλ. προηγούμενο πόστ σε αυτό το τόπικ )

Αλήθεια κ. Νόρτιν, ο κ. Πάλμος ή ο κ. Λιακόπουλος γνωρίζουν αυτά που λέτε στο όνομά τους ????

Για ρίξτε μια ματιά στον Ιστοχώρο (site) του κ. Λιακόπουλου, δέστε την διαφήμηση που κάνει για το περιοδικό ASANA, τις ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ και ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ του κ. Πάλμου στο κανάλι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και επικοινωνήστε παρακαλώ ξανά με τον κ. Πάλμο για να σας ενημερώσει ... σχετικά !

Μπορεί να μην συμφωνώ σε όσα λέει ο κ. Πάλμος ή ο κ. Λιακόπουλος, αλλά ειλικρινά κ. Nortin, τέτοιον ανίκανο συνεργάτη και μάλιστα εκπρόσωπο (!) δεν θα τον ευχόμουν ούτε στον χειρότερο ... εχθρό μου !

ο κακός Βρίλ

Παράθεση του κειμένου-απάντηση του κ. Nortin
--------------------------------------------------------------------
Nortrin
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
72 Μηνύματα Απεστάλη: 01/09/2005, 02:53:31
--------------------------------------------------------------------------------

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τα αποτελέσματα των διαφόρων ερευνών και τις διάφορες θεωρίες.

Αλίμονο, φίλε CΜ, ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο!

quote:
Είτε ζητηθούν στοιχεία, είτε με τον τρόπο αυτό συγκεντρωθούν τα e-mail τον ενδιαφερομένων, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε μια βάση δεδομένων για μελλοντικές ενημερώσεις

Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο... δεν υπάρχει κάποια βάση δεδομένων όπως λες.

Μακάρι να ξέρατε...
Προσπαθώ εμμέσως να σας δείξω αλλά ή δεν τα καταφέρνω καλά ή δε θέλετε να δείτε. Μάλλον το πρώτο ισχύει.
Δεν ήθελα να πάρει τέτοια τροπή το θέμα.
Κρίμα...

Θέλω απλώς να σας πω 2 λόγια μήπως σκεφτείτε πιο καθαρά...

Παρακολουθώ το forum πολλούς μήνες ίσως και χρόνια.
Αιτία για να γραφτώ ήταν μία συζήτηση περί κοσμοδρομίων που ανακάλυψε ο Πάλμος σε κάποιο topic.
Σκέφτηκα, λοιπόν, να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες αφού κάποιοι άνθρωποι έδειξαν ενδιαφέρον.

Δεν άνοιξα αυτό το θέμα ούτε για διαφήμηση, ούτε για να πείσω για κάτι, ούτε για να "ανεβεί το κύρος του ΑΣΑΝΑ", ούτε για να διαφημίσω τη σελίδα (ακόμα δεν είναι έτοιμη), ούτε για ανεύρεση νέων συνεργατών (απλώς αφήσαμε ένα παράθυρο ανοιχτό ίσως για κάποιον με υπερβάλον ζήλο), ούτε για να προπαγανδίσω(ακόμα δεν κατάλαβα υπέρ ποιου...), ούτε για οτιδήποτε άλλο ακούστηκε κατά καιρούς εδώ.

Αμέσως μετά άρχισε μία απρόσμενη, ανεξήγητη, αναίτια επίθεση από πάααρα πολλούς αμφισβητίες(?).

Θέλω να καταλήξω στο ότι αν δε διάβαζα για τα κοσμοδρόμια δε θα γνωρίζατε ούτε την ύπαρξή μας...
ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να γνωρίζετε την ύπαρξή μας, πόσο μάλλον η γνώμη σας. Και δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά!
Απλώς δεν έχουμε να κερδίσουμε ΤΙΠΟΤΑ από την "κοινή γνώμη".
Αν μας ενδιέφερε θα ήταν έτοιμη η σελίδα εδώ και 10 χρόνια και θα "πουλάγαμε" τις ανακαλύψεις σε βιβλία, σε περιοδικά και στις τηλεοράσεις. Δεν το κάνουμε...

Πιστεύω να βλέπετε ότι η Αρχαία Ελλάδα έχει γίνει πλέον ένα ανταγωνιστικό προϊόν από λιακογιαννοπουλοφουράκηδες και σία.
Δεν ξαφνιάζομαι που μαθαίνω ότι κάποιοι από σας είστε υποστηριχτές των παραπάνω φανφαρολόγων κυριων γιατί ο μόνος κοινός "εχθρός" που μπορεί να έχουν οι ανταγωνιστές αρχαιοελλαδέμποροι είναι αυτός που προσφέρει το προϊόν ΔΩΡΕΑΝ! Χαλάει την "πιάτσα".
Πιστεύω καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ!

Πραγματικά ντρέπομαι που κάνω τέτοιους παραλληλισμούς...

Ξέρω εκ των προτέρων ότι δε θα πείσω κανέναν με αυτά που λεω αλλά, όπως είπα και παραπάνω, δε με ενδιαφέρει!

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - Nortrin on 01/09/2005 02:58:00

---------------------------------------------------------------------
Nortrin, 10/07/2005, 21:06:53 (http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=849&whichpage=31&ARCHIVE=)

«Τέλος πάντων, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε...
Μπορείτε να πιστεύετε ότι θέλετε. Δε με απασχολεί η γνώμη σας για τον κ.Πάλμο, εγώ απλώς αμύνθηκα της δικής μου.

Πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση για διαπληκτισμό και σταματώ εδώ το όλο θέμα για τον Λιαντίνη γιατί επιπροσθέτως τον θεωρώ έναν καθυστερημένο ηλίθιο.

Τέλος Παράθεσης

Edited by - Vril on 01/09/2005 18:39:16

NortrinΜέλος
01/09/2005, 19:32:44
Φίλε CM, μιλάς πολύ σωστά!

quote:
τέτοιον ανίκανο συνεργάτη και μάλιστα εκπρόσωπο (!) δεν θα τον ευχόμουν ούτε στον χειρότερο ... εχθρό μου !

Τα σκληρά λόγια πονάνε όταν τα ξεστομίζουν σημαντικοί άνθρωποι.
Εσύ είσαι απλώς ένα nickname...
Εκμεταλλεύεσαι την ανωνυμία και καλά κάνεις! Έτσι έχεις μάθει μάλλον!

Και επαναλαμβάνω:

www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"