- Έλληνες- Η αφύπνισή σας ξεκίνησε? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
....ΑΠΟΨΕ ΚΕΡΝΑΩ...: Ένα σφηνακι από το special cocteil μόνο για
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό
της ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ!
Συστατικά: 20% Σεβασμός - 20% Ευαισθησία - 60% Αγάπη
Ενδείξεις: Βούρκωμα στα μάτια.
Ταχυπαλμία στην καρδιά.
Τάση για αγκαλίτσα και φιλάκια.
Αντενδείξεις: Δεν έχουν αναφερθεί,αιώνες τώρα...παρά μόνο θύματα
εκμετάλλευσης (έτσι κι αλλιώς είμαστε θύματα).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αποφύγετε να έρθει σε επαφη με ανθρώπους "κακούς"...κίνδυνος
για σοβαρές αλεργίες (σε μεγάλη ποσότητα ίσως και ΘΑΝΑΤΟΣ!!)
............ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Είναι λυπηρό ο σύχρονος Έλληνας να έχει την ανάγκη των όποιων γραμμάτων του αλφαβήτου για να αφυπνισθεί...
....Αν εννοείς πως δεν έχει την ανάγκη από το πχ. γράμμα "Ε" για να αφυπνιστεί τότε σου λεω πως τα πάντα έχουν ένα τίτλο-όνομα για να τα ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα..Ξεκίνησε από την Ελλάδα,οπότε δεν μπορούσε να "βαπτιστεί" αλλιώς,αλλά μόνο "Ε"
....Αν πάλι εννοείς πως δεν έχει ανάγκη να διαβάζει,αποκωδικοποιώντας αυτά που υποστηρίζουν,με τον γνωστό τρόπο την αλφάβητο...τότε τί κάνεις μέσα σε αυτό το site?...ή τα ξέρεις όλα...ή ψάχνεσαι να βρεις κάποιες απαντήσεις...οπότε είσαι και εσύ ένας "λυπηρός-σύγχρονος Ελληνας-νίδα......
(και όλα αυτά με πολύ αγάπη...χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας....!)
ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ε" ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ένας τίτλος-όνομα για να το ξεχωρίζουμε από τα υπόλοιπα ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΤΑΤΗ Infected Mushrooms, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ "Ε"!!!! ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΣΕΒΑΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΤΕ....!!!
ΤΟ "Ε" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!! ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ MΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΕΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
"Η ΑΛηΘΕΙα ΘΑ ΦαΝΕι"![]()
Νομίζω ότι έγινε σαφές ότι σκοπός μου δεν ήταν ούτε να κριτικάρω τον αγαπητό φίλο, ούτε να εκφέρω άποψη για τα όσα ένιωσε ή τα όσα πιστεύει. Για το λόγο αυτό άλλωστε έγινε και η διευκρίνησή μου :
quote:
ΥΓ : Τα παραπάνω δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση μομφή προς εσένα, αγαπητέ...Δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από όσα λέω πιο πάνω...
Η παρέμβασή μου έγινε απλά και μόνο για να εκφράσω τον προβληματισμό μου σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα (των Ε, και φυσικά σε αυτό αναφέρομαι όταν μιλώ για γράμματα του αλφαβήτου) και το κατά πόσο θεωρώ εγώ προσωπικά ότι είναι ένα «ισχυρό χαρτί», αν θέλεις, για την αφύπνιση των Ελλήνων, την οποία και συζητούμε στο συγκεκριμένο topic.
Σαφώς και δεν πρόκειται να ανοίξουμε το θέμα «Ε» εδώ μια και υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ topics που ασχολούνται με αυτό.
Θα ξαναπώ λοιπόν κι ελπίζω να γίνω κατανοητός αυτή τη φορά : Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι—και μιλώ από την προσωπική μου πείρα—ότι η ιστορία με τους «Ε», όχι μόνο δεν αφυπνίζει, αλλά αντίθετα προωθεί μια παθητική αντίληψη των πραγμάτων, αφού επαγγέλλεται αόρατους σωτήρες που δίκην υπερηρώων θα σώσουν τη μικρή Ελλάδα.
Δικαίωμα φυσικά του καθενός είναι να διαφωνήσει μ’ αυτά που λέω…Σε προσωπικές διενέξεις όμως δεν πρόκειται να μπω σε καμία περίπτωση…
Edited by - durden_alie on 20/09/2003 00:05:08
Μήπως τελικά το θέμα της αφύπνησης ειναι κατευθεινόμενο ...? και αν ναι , από ποιούς ? από τους "Ε" ? η από την ανάγκη μας να πιαστούμε από ενα κλαράκι από το δέντρο της ελπίδας ?????
Γιατί ακούμε , ακούμε, και δεν βλέπουμε ? η ουσία που ειναι τελικά ...μήπως εχει χαθεί στα άδυτα της 'αγνιας ?
Μηπως τελικά ο φόβος ειναι δυνατότερος από τον πόνο ........
Θέλω να φωνάξω.....ομως το σκέφτωμαι και μετανιώνω!! γιατί εγώ ???και οχι εσύ ? γιατί εσυ ? και οχι αυτός που σε κοιτάει από "ψηλά"
και τελικά γιατι κανείς ???????
Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί ?
Αυτή ειναι τελικά η αρχή της αφύπνησης ????????

Edited by - cat on 20/09/2003 01:53:32
Φίλε ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΗΣΑΛΗΘΕΙΑΣ
quote:
ΤΟ "Ε" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ!!!
άρα με αυτή την λογική όσοι μεταχειρίζονται σήμερα αυτό το σύμβολο, ενδεχομένως δεν ξέρουν την αληθινή του σημασία, άρα μπορεί και να σφάλουν.
Από την άλλη το ότι κάποιος σφετερίζεται ένα σύμβολο, δεν σημαίνει ότι γίνεται αυτόματα και ο νόμιμος κληρονόμος της πνευματικής ή μυστικής γνώσης που προυπήρχε αυτού του συμβόλου.
Τεράστιο παράδειγμα του ανωτέρω ήταν ο Χίτλερ και το σύμβολο της Σβάστικας, το οποίο και σφετερίσθηκε...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΦΙΛΗ Infected Mushrooms, ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ
με τον ελληνα του τωρα
εχουν τοση σχεση οσο
οι χριστιανοι με τον
Χριστό...

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΝΑ HΜΟΥΝ ΕΓΩ
Καλημέρα...
Φίλε μου" ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"...αν ξαναδιαβάσεις όσα έχω γράψει,θα καταλάβεις μέσα από τα λόγια μου αυτήν την διαδικασία...και το τονίζω πως είναι τόσο απλή...είναι η διαδικασία να αρχίσεις να "ακους" την ψυχή σου...χωρίς να την επηρρεάζεις με εξωτερικούς-υλικούς παράγοντες...ίσως να της κάνεις δώρο ένα ηλιοβασίλεμα...Βλέποντας αυτή την "θέα"...σίγουρα αυτή η φωνούλα που ακους μέσα σου,η εσωτερική σου φωνή,θα αρχίσει να λεει για το πόσο όμορφο είναι το τοπίο,βαζοντάς εσένα στην διαδικασία να εκτιμήσεις περισσότερο την φύση...επειτα,και ύστερα από αλλες τέτοιες εκτιμήσεις,θα καταλάβεις τον ρόλο του ανθρώπου πάνω στην γη δηλαδή την δυναμη που έχει να ομορφαινει και παραλληλα να καταστρέφει...με αποτέλεσμα να αρχίσεις,ίσως,να νιώθεις ένα είδος οργής μέσα σου....(ακριβώς την πορεία του προσωπικού σου συλλογισμού δεν ειμαι σε θέση εγώ να την γνωρίζω...)Το βασικό ειναι να αρχίσεις να νιώθεις μια απιστευτη ευαισθησία...που οδηγεί στην συγκίνηση...και έχει σαν αποτέλεσμα την ΑΓΑΠΗ προς την Φυση και φυσικά την συνειδητοποίηση της αξίας του ανθρώπου....και το πόσο τυχερος ειναι που ειναι ανθρωπος σε αυτο τον πλανήτη...Οταν αρχισεις να τα ΝΙΩΘΕΙΣ αυτά (αυτό που φωνάζω σε όλους τους ανθρωπους καθε μερα ειναι "ΝΙΩΣΤΕ! ΝΙΩΣΤΕ!")...Όταν λοιπόν αρχισεις και τα αισθανεσαι όλα αυτα θα νιώθεις ετοιμος να υπερασπιστεις την Φυση...και φυσικά τον ανθρωπο...Θα αρχίσεις να "ΕΚΤΙΜΑΣ" τα φυσικά-και μη υλικά αγαθά...καθως και την αξία του ανθρώπου....Δεν ειμαι σε θέση να σου πω ακριβως για εσενα πια θα ειναι η καλλητερη διαδικασια..όμως το κοινο μας θα ειναι εκεινο το σφηνακι που θα πιουμε μαζί...το special cocteil...(το εχω γράψει παραπάνω..)
Νομίζω πως έχεις καταλάβει τι εννοώ...κάποια μη-υλικά πράγματα δεν μπορουμε να τα εκφράσουμε με λογια παρά μονο με πράξεις...ή με την "ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ".....Ελπίζω να σε κάλυψα...και αν όχι...θα σου έλεγα να ξαναδιαβάσεις αυτά που έχω γραψει...διαβάζοντας τα,με περισσότερη προσοχη,είμαι σίγουρη πως θα νιώσεις "κατι"....Τα απλά πραγματα καμιά φορα ειναι και όλη η ουσία...αργότερα το πραγμα μπλέκεται...και αντε να θυμηθεις την αρχική ιδέα-ρίζα......
Σημερα θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας κατι που εγραψα...μπορει να ειναι παιδικό αλλα πιστεψτε με απο μεσα του ισαως να μπορει ο καθ'ένας να βρει την δική του αληθεια....την δική του "σχεση"....
...Το τραπεζάκι στο μπαλκόνι ένιωθε μοναξιά...μαζεύτηκαν καρεκλες...μικρες,κοντες,ψηλές,λιγνες...παλιες φρεσκοβαμμενες...Μα....που να χωρεσουν ολες αυτες..σε ενα τραπεζακι???? Κι ευθυς εγινηκε συμβουλιο,με Δικαστη την γλαστρα...κερακια γιναν ενορκοι,κατηγορος η λαμπα....Περασανε σκαμπο πολλα,που ειχαν μαξιλαρια...σκαμνάκια που'ταν ορφανα-τους ελειπαν οι βιδες-...και...ενας μεγάλος καναπες,τρανος θωρουσε οτι ηταν...εφωναζε,βρυγχοτανε..μοναχα φλυαρουσε....Κανεις απ'όσους ρωτησα το νοημα ειχε βγάλει....Κι ασχετα δυο τασακια πεταξαν χαμογελα ειρωνειας.......Πολυ μανουρα και κακο για μια μονο λεξη..σερναμενη που γλυστησε στο πατωμα..λιγο πριν παιξει ο ήλιος με τις κορδελλες του,γυρνώντας γυρω-γυρω....και...όλα αυτα προτου να βγει ο ανθρωπος να κλαψει....Καλυτερα να τα'βλεπε...να αλλαζε κι'αποψεις......
.....................................................................
(ΜΟΝΑΞΙΑ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ-ΑΝΑΤΟΛΗ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ------Σ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-).....σαν πρωτο εππιπεδο πανω κατω βλεπουμε αυτα τα θεματα...ο καθ'ενας όμως μπορει διαβαζοντας το να νιωσει άλλα πραγματα....αφηστε την ψυχη σας λοιπον ελευθερη και το πνευμα σας να πεταξουν που τόοοοοοοοοοοοσα χρόνια εχουν σκουριάσει μέσα σε αυτό το "κρανος-σωμα!!!!!!!! Σιγουρα ένα "φαρμακο" ειναι η τεχνη που δεν ειναι τιποτε αλλο παρα δημιουργημα εκφρασης της ψυχης καθε καλλιτεχνη....γιατί λοιπον δεν κανετε και εσεις ενα δωρο στην ψυχουλα σας? Νομίζω της ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!
Φιλακια πολλα....Δεν εχω να πω άλλα, παρα μονο αν μου δωσετε το ερεθισμα εσεις τωρα.....Αυτα που ηθελα να πω τα ειπα...οποιος καταλαβε...καταλαβε....
ΑΓΑΠΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ-ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ....ένα ουρανιο τοξο με πολυχρωμα συναισθηματα...
ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΕΓΩ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ...και δεν διαφερω καθολου σε τιποτα απο εσας...γιατι λοιπον οχι και εσεις?
......................................................................
.....και γιναν όλα μωβ...με αποχρώσεις ροζ...και πιτσιλιες απο κοκκινο......
![]()
Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ
Σ’αυτό το κεφάλαιο εξετάζουμε την Ιστορία,τις παραδόσεις και τα «πιστεύω» της γείτονως χώρας Τουρκίας, μιας χώρας που μέχρι χθες αποτελούσε (κι ίσως αποτελεί ακόμη) τον χειρότερο εχθρό των Ελλήνων, μετά τους Άτλαντες. Δεν έχω σκοπό να δημιουργήσω εθνικιστική προπαγάνδα, ούτε ρατσιστική υπεροψία στους φίλους/εςαναγνώστες/στριες του κειμένου, αλλά καλό θα ήταν να μάθουμε επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας…
*Τούρκοι
«Νε μουτλού Τιουρκιούμ ντιενέ (Είμαι περήφανος που γεννήθηκα Τούρκος)»
Απ’την επιγραφή που βρίσκεται στην Κύπρο,απέναντι στον Πενταδάχτυλο…
Το Τούρκικο έθνος είναι Ταταρομογγολικής καταγωγής.Ξεκίνησε από τα υψίπεδα του Ατλάϊ (από τη ρίζα του ονόματος Ατλ-Ατλαντίδα κλπ) της Κεντρικής Ασίας κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. και είτε σαν μισθοφόροι είτε σαν νομάδες, έφθασαν στη Μεσόγειο, όπου κι εγκαταστάθηκαν τον 12ο αιώνα. Αρχικά επρόκειτο για ομάδα από 400 οικογένειες, με αρχηγό τον Οσμάν τον Α, που κατόρθωσε (όχι τυχαία) μέσα σε 200 χρόνια να γίνει ολόκληρη αυτοκρατορία και να απειλήσει την «καρδιά» της Ευρώπης,την Βιέννη.
Στο πέρασμα από τον 13ο και 14ο μ.Χ. αιώνα, όταν οι Οθωμανοί Τούρκοι προσπαθούσαν να επιβληθούν πλήρως στους ομοεθνείς τους Σελτζούκους ώστε να εδραιώσουν ένα κυρίαρχο κράτος που κάποτε θα αντικαθιστούσε στον γεωπολιτικό χάρτη τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, βρίσκουμε και τις απαρχές του Τούρκικου ρατσισμού. Βέβαια,η επίσημη ιδεολογία του Οθωμανικού κράτους της εποχής είναι κατ’αρχήν υπερ-εθνικιστική: το ζητούμενο είναι ( μέσω του Μωεθανισμού σαν μανδύα) η ολοκλήρωση της αποστολής του Μωάμεθ, με την εξάπλωση του Ισλάμ σε όλους τους λαούς της γης.Εντολοδόχος αυτής της «ιερής» αποστολής παρουσιάζεται ο Οσμάν, ο πρώτος Οθωμανός σουλτάνος και ιδρυτής της δυναστείας των Οσμανλίδων, την οποία θα καταργήσει το 1923 ένας άλλος εβραίος απ’τη Θεσσαλονίκη, ο Κεμάλ-Ατατούρκ (ο Τέλειος-Πατέρας των Τούρκων).
*Αποσυμβολισμός των ισλαμικών συμβόλων
Το αγαπημένο χρώμα των Τούρκων είναι το γκρίζο, σύμφωνα με την παράδοσή τους, ένας γκρίζος λύκος οδήγησε τους προγόνους τους από τα βάθη της Ασίας στη γη των Ελλήνων, τη Μικρά Ασία.Από τότε ο Γκρίζος Λύκος έγινε σύμβολο του έθνους των Τούρκων και του Παντουρκισμού.Το άλλο μεγάλο σύμβολο (όσον αφορά τον θρησκευτικό τομέα) το μισοφέγγαρο, υιοθετήθηκε απ’τους Τούρκους ως εξής:
Μεταφερόμαστε σε μια χειμωνιάτικη νύχτα του 340 π.Χ. Ο Φίλιππος,βασιλιάς της Μακεδονίας, οδήγησε τους άντρες του σε μεγάλη επίθεση εναντίων των οχυρών του Βυζαντίου. Εκείνη τη στιγμή όμως μια μεγάλη λάμψη εμφανίστηκε στον ουρανό,που ίσως τη προκάλεσε η πτώση κάποιου μετεωρόλιθου, αποκάλυψε τις κινήσεις των Μακεδόνων. Η επίθεση αποκρούστηκε και για ανάμνηση της νίκης τους,οι Βυζαντινοί έβγαλαν ένα νόμισμα που απεικόνιζε ένα μισοφέγγαρο, έμβλημα της θεάς Εκάτης. Η Τιτάνισα Εκάτη, εκτός απ’το μισοφέγγαρο, είχε για σύμβολο και την δάδα (δηλαδή τον πυρσό), κάτι σαν το «χέρι της δόξας» στο άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη.Το μισοφέγγαρο λοιπόν ήταν πολύ δημοφιλές στο Βυζάντιο, ακόμα κι όταν η πόλη ξαναχτίστηκε μετά από 7 αιώνες με το όνομα Κωνσταντινούπολη.Κι έτσι όταν η Πόλη έγινε ,μετά την άλωσή της απ’τους Τούρκους το 1453, το μεγάλο κέντρο του Ισλάμ, αυτό το μισοφέγγαρο έγινε το σύμβολο της Οθωμανικής κυριαρχίας και της Μωαμεθωνικής θρησκείας!
*Ο νεογέννητος Γκρίζος Λύκος
Ο Εμβέρ ήταν ο πρόδρομος των σύχγρονων Γκρίζων Λύκων ιδρύοντας,στις αρχές του 1900, την οργάνωση «Ιτζί». Η οργάνωση αυτή είχε καθαρά στρατιωτική δομή και τα μέλη της έπαιρναν στρατιωτική εκπαίδευση για να είναι ικανοί σε ενδεχόμενη χρησιμοποίησή τους σε αποστολές. Τα σύμβολά τους και οι τίτλοι τους,ήταν καθαρά τουρκικοί και προ-ισλαμικοί χαρακτήρες, όπως ο Ογκχότζ (μυθικός ήρωας των Τούρκων) που γεννήθηκε απ’τον Γκρίζο Λύκο. Προσευχόντουσαν στον Ταρνί,τον θεό των Μογγολικών φυλών, και όχι στον Αλλάχ!Οι Ιτζί τέλος, θεωρούσαν όλους τους Τουράνους αδέλφια.
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ
Ο ιδρυτής της τουρκικής εφημερίδας «Τζουμ Χουριέτ» («Ζήτω η Δημοκρατία») ήταν ο Σαντάτ Σεμαβέ, εβραίος απ’ την Αλβανία. Ο γιος του Σεμαβέ εκδίδει σήμερα μια άλλη εφημερίδα , ανθελληνική βέβαια, ονόματι Γκιουναϊντίν. Στις μέρες μας, η Χουριέτ είναι η επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας , τον ανθελληνικό αγώνα της χρηματοδοτεί και στηρίζει ένας άλλος εβραίος καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης, ο Μπουρλά.
Είναι άξιο προς ανάγνωση το ποίημα του πασίγνωστου Τούρκου δημοσιογράφου Ιπεκτσί , με τίτλο «Το Μίσος», που γράφτηκε στις 14-7-1974 στην εν λόγο εφημερίδα, ακολουθώντας τα γεγονότα της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Μάλιστα, μετά το θάνατο του Ιπεκτσί, δημιουργήθηκε από Τούρκους ελληνιστές το «βραβείο Ιπεκτσί» για την προσέγγιση της Ελληνοτουρκικής φιλίας! Με αυτό το βραβείο έχουν «τιμηθεί» πολλοί εξέχοντες Έλληνες, όπως ο Κ.Μητσοτάκης, ο Μ.Θεοδωράκης κ.α. Τώρα το πως εννοούν την φιλία, μας το εξηγεί ο ίδιος ο Ιπεκτσί, στο ποίημα του…
«Το Μίσος»
«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ’ αυτό το κόσμο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου.
Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλο
δε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.
Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχος
σαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίο
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέρα
Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσα
Τα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζα
εκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιές
Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκος
και πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληνα
πέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνους
Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,
ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλαση
εκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινί
χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!
Όμορφο, ε; Πάνω σ’ αυτό το ποίημα λοιπόν έχει στηριχθεί η Ελληνοτουρκική φιλία των δύο λαών από τους φίλους μας Αμερικανούς, Εβραίους, Γερμανούς, κλπ.!!!
ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ
Μια προσπάθεια σύζευξης των θεμελιωδών αρχών του Παντουρκισμού και του Πανισλαμισμού θα κάνει το 1988 ο –τότε- Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Τ.Οζάλ, με το βιβλίο του «Η Τουρκία στην Ευρώπη». Πρώτος στόχος του Οζάλ είναι να ενοποιήσει τον Τουρκικό παράγοντα στο χρόνο, ώστε να αποδείξει ότι το όραμά του έχει αρκετά ιστορικά παραδείγματα. Υποστηρίζει ότι οι Τούρκοι είναι οι φορείς όλων των πολιτισμών που άνθησαν κατά καιρούς στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ο Χιττίτικος, ο Λυδικός, ο Ιωνικός, ο Βυζαντινός κλπ, ενώ οι φυλές που αναπτύχθηκαν στη περιοχή όπως οι Πελασγοί, οι Μίνωες της Κρήτης, οι Μυκηναίοι, οι Κάρες, οι Λέλεγες, ήταν τούρκικης καταγωγής! Πιο συγκεκριμένα όμως, ο Τούρκος συγγραφέας Σαλισίχ Σαλαχατίν γράφει:
« …Οι Τούρκοι πάντοτε σεβάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αντίθεση με τους Έλληνες , οι οποίοι πάντοτε τα καταπάτησαν….
….Οι Τούρκοι έφεραν τον πολιτισμό στην Κύπρο… Ο Κυπριακός λαός που μιλάει Ρωμαϊκά κι είναι Ορθόδοξος υποδέχτηκε τους Τούρκους σαν λυτρωτές…
…Οι Τούρκοι στη περιοχή του Αιγαίου 2.480 π.Χ. , ερχόμενοι απ’ την Κεντρώα Ασία, δημιούργησαν τους εξής πολιτισμούς:
1)Στη Κρήτη τον Μινωικό πολιτισμό
2)Τον Κυκλαδικό πολιτισμό
1)Στην Πελοπόννησο τον Μυκηναϊκό πολιτισμό…
…Ο Έλλην επιστήμων Θαλής είναι Τούρκος…Το όνομα του το έχει πάρει από τη περιοχή Ταλάς της Φεργκάνα και το συναντούμε σε κείμενα των Ουιγκόρ…(!)
…Ο μυθολογικός ήρωας Ηρακλής είναι Τούρκος, το πραγματικό του όνομα είναι Γιαρακλής…
…Το αληθινό όνομα του μεγάλου επιστήμονος Ομήρου είναι Ομέρ…
Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω ,οι Τούρκοι έχουν θέσει τις βάσεις του Δυτικού πολιτισμού. Σήμερα, κανείς από τους σοβαρούς Ιστορικούς δεν αποδέχεται το πρότυπο της Ελληνικής κουλτούρας…..»
Salisik Salahattin
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι μέρος του έργου που διαβάσατε απ’ το παραπάνω κείμενο του Τούρκου συγγραφέα δια της, υπ’ αριθμό 07833 και υπό ημερομηνία 12 Ιουνίου 1967, αποφάσεως της Γενικής Δ/νσεως Εκδόσεων και εντύπου εκπαιδευτικού υλικού του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, έχει συσταθεί σαν βοήθημα όχι μόνο των μαθητών αλλά και των υπαλλήλων του Υπουργείου των Εξωτερικών , του Υπουργείου Ε. Άμυνας και λοιπών κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας!
Όπως πρέπει να αντιλαμβάνεται ο νέο-έλληνας, σε ένα πιθανό μελλοντικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ο Τούρκος στρατιώτης δεν θα έχει την αίσθηση ότι επιτίθεται σε μια ξένη χώρα, αλλά θα έχει την εντύπωση (μέσω της Τούρκικης προπαγάνδας) ότι επιτίθεται για να ξαναπάρει ένα κομμάτι της Ιστορίας του, του πολιτισμού του και της πατρίδας του!
ΤΟΥΡΚΙΑ: ΕΧΘΡΟΣ Ή ΦΙΛΟΣ;
Λέγεται πως σε κανονικές συνθήκες, ένα κράτος έχει ένα στρατό. Στη Τουρκία όμως συμβαίνει το ανάποδο: ένας στρατός έχει ένα κράτος! Δυστυχώς , αν και με τα πρόσφατα γεγονότα (τους δύο σεισμούς σε Ελλάδα και Τουρκία) οι σχέσεις των δύο χωρών άλλαξαν προς το καλύτερο, δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει πια αυτό που έγραψα στην αρχή του κειμένου ή ότι θεωρώ τους Τούρκους φίλους. Και εδώ θα μου πείτε μερικοί: -Καλά ρε φίλε, τι άλλο θέλεις πια να γίνει για να πειστείς ότι ο Τούρκος άλλαξε;;. Και εγώ μάλλον θα απαντήσω κάπως έτσι: -Εγώ δεν θέλω τίποτα, γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να αλλάξουν αυτοί που σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους θεωρούσαν τους Έλληνες «σατανάδες», αυτοί που έδωσαν τόσες πίκρες στην ανθρωπότητα και ιδιαίτερα στην Ελληνική φυλή –το καταμαρτυρούν άλλωστε η άλωση της Πόλης το 1453, τα 400 χρόνια σκλαβιάς του έθνους μας, οι γενοκτονίες των Αρμένιων, των Κούρδων , η λεηλασία των Ποντίων το 1915, των Ιώνων το 1922 που από κανένα διεθνή οργανισμό έχουν αναγνωρισθεί (ούτε και πρόκειται), η εισβολή του Αττίλα και η διχοτόμηση της Κύπρου, οι εν ψυχρώ δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και Σολομώντα Σολωμού πριν τέσσερα χρόνια σχεδόν, και άλλα –μικρά και μεγάλα- γεγονότα που δύσκολα σβήνουν απ’ τη μνήμη μας.
Η Τουρκία κάποτε θα πρέπει να τιμωρηθεί σκληρά για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει -τότε μόνο θα σωθεί η γύρω περιοχή. Κορυφαίοι αναλυτές και συγγραφείς, υποστηρίζουν ότι αυτό δύσκολα θα γίνει γιατί η Τουρκία ήταν, είναι και θα είναι το δεξί χέρι των εξουσιαστών, στη προσπάθειά τους να αφανίσουν και το τελευταίο εμπόδιό τους που παρεμβάλλεται στα υποχθόνια σχέδιά τους, είτε αυτό λέγεται Ελλάς, είτε Κουρδιστάν είτε Αρμενία κλπ.
ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Σε περίπτωση που ανατραπεί η Ν.Τ.Π (Νέα Τάξη Πραγμάτων), το τέλος της Τουρκίας θα είναι πολύ άσχημο. Είναι άγνωστο (μέχρι τώρα) αν θα υπάρξει αντίδραση από τις παραδοσιακά εχθρικές δυνάμεις προς το Μεγάλο Τουράν, όπως η Ελλάς, η Ρωσία, η Σερβία , η Αρμενία και Συρία. Θα αφήσει άραγε η Κίνα και η Ινδία το Ν.ΑΤ.Ο να επιβάλλει τη Ν.Τ.Π.; Τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει η Ορθοδοξία στην –τυπική τουλάχιστον- ένωση του «Ορθοδόξου τόξου» Ελλάδος –Ρωσίας - Σερβίας; Πώς θα μπορούσαν οι Σουνίτικες δυνάμεις (Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη) να ενωθούν με τις Ορθόδοξες, ώστε να αποτρέψουν τη βοήθεια της Δύσης προς το Τουράν; Και τέλος, ποιος ο ρόλος των Σούφι και των Έψιλον σε αυτό το σχέδιο; Απάντηση σε αυτά τα λογικά ερωτήματα δεν θα βρούμε προς το παρόν. Θα δούμε όμως τι σκέφτονται οι εξουσιαστές για αυτά:
« Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως να συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να του πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί και να επικρατήσει στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο , σε όλη τέλος πάντων αυτή τη νευραλγική περιοχή, περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας και για τη πολιτική των Η.Π.Α.»
Από την ομιλία του Τέκτονος Χένρι Κίσσιγκερ (Εβραϊκής καταγωγής) , τον Σεπτέμβριο του 1994, σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και επιχειρηματιών της Αμερικανικής ελίτ…
Apollonios
ΔΕ ΣΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ!!!!
ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
ΚΑΘΩΜΑΣΤΕ?!?!?!?! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΜΑΣ??? ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;
Μέσα σ’ αυτόν τον κοινωνικό κυκεώνα, κανείς δεν ενδιαφέρεται που διαστρεβλώνεται η Ιστορία μας, συκοφαντείται το παρελθόν μας και αλλοιώνεται το μέλλον μας. Οι υπεύθυνοι, τι κάνουν; Τίποτα. Έτσι απλά, τίποτα. Όταν το κάθε τι ε-λληνικό διώχνεται, δεν κάνουν τίποτα! Όταν διδάσκεται στα ε-λληνικά σχολεία το ρατσιστικό, σοβινιστικό και αποτρόπαιο βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης , όπου πλην των μυρίων βδελυγμάτων του, χαρακτηρίζει τους Έ-λληνες απογόνους των Εβραίων (!!) και επίσης ότι η δημιουργία του κόσμου έγινε, όπως λένε το 4.000 π.Χ, χρονολογία που στην ιερή ΕΛΛΑΣ , ανθούσαν πάνω από 20 πολιτισμοί και πολύ πριν ο εβραίος θεός φτιάξει το σύμπαν και τα υποτιθέμενα παιδιά του, ο Ελληνισμός μεγαλουργούσε, δεν κάνουν τίποτα!!!
Κανένας υπεύθυνος εκπαιδευτικός φορέας δεν αντέδρασε, όταν μέσα στο βιβλίο Θρησκευτικών της Α τάξης του γυμνασίου(‘Προετοιμασία των ανθρώπων για το νέο κόσμο του θεού’, ΟΕΔΒ) οι Σπαρτιάτες αναφέρονται σαν απόγονοι εβραίων ούτε ανησύχησαν όταν στο βιβλίο μια ανιστόρητη χαλκογραφία σελ 208 ( δες εικόνα)παριστάνει τον κοσμοκράτορα Αλέξανδρο να προσκυνά έναν εβραίο ιερέα! Ο Μέγας Αλέξανδρος ουδέποτε επισκέφθηκε την Ιερουσαλήμ , αλλά κατέλαβε τη Παλαιστίνη, εγκατέστησε φρουρά και συνέχισε την πορεία του. Ούτε που ασχολήθηκε με τους εβραίους, τους οποίους θεωρούσε ικανούς μόνο για χειρονακτικές εργασίες και λαό β’ κατηγορίας. Και αν ποτέ ο Αλέξανδρος συναντούσε τον εβραίο ιερέα ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ αφού «ουκ είθισται τοις Ελλησιν άνθρωπον προσκυνέειν… ουδένα άνθρωπον δεσπότη αλλά τους θεούς προσκυνείτε»(Ξενοφ.Αναβ3,2,12)Αν θέλετε κι’ άλλα επιχειρήματα, ορίστε: α)η πανοπλία του άνδρα που υποτίθεται ότι είναι ο Αλέξανδρος, δεν είναι ελληνικού τύπου αλλά ρωμαϊκού. β)ο στρατιώτης που προσκυνά, δεν φορά μεταλλική ζώνη. γ)Αυτός που υποτίθεται ότι είναι ο εβραίος ραβίνος, φοράει-όπως φαίνεται στη χαλκογραφία-τη παπική τιάρα η οποία έχει ένα σταυρό. Αλλά όπως γνωρίζει κι ο Λόβιγγερ, πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας των Αθηνών, οι Ραβίνοι ΔΕΝ φορούσαν τιάρες με σταυρούς, διότι τα αγνοούσαν τελείως!!
Ασυγχώρητη ανοχή υπάρχει όταν διδάσκονται τα Ελληνόπουλα ότι η Ε-λληνική γραφή που προϋπήρχε με τη σημερινή της μορφή πριν από 6.000 π.Χ. , είναι έργο άλλων!! Παρόμοια ιεροσυλία συντελείτε όταν ανεχόμαστε μια ανύπαρκτη «Ινδοευρωπαϊκή» φυλή, προκειμένου να ξεχαστεί η «Άρεια Ελληνική φυλή». Γιατί είναι σωβινισμός όταν θυμόμαστε ποιοι είμαστε και δεν είναι σωβινισμός αυτά που δίδαξε ο «Αληθινός» θεός, ο θεός της «Αγάπης» όταν αποκάλεσε τους Εβραίους εκλεκτούς και σπέρμα άγιο!!!!!! Για πρώτη φορά και σε παγκόσμια κλίμακα φαίνεται η χειρότερη μορφή ρατσισμού από θεό, προτρέποντας μάλιστα να σφάξουν τους μη εκλεκτούς για να είναι ο θεός τους (Δευτερονόμιο Η 16-ΙΒ 29-ΙΓ 15,16-Κ13,14,15,16,17)!!!!
Έως πότε θα δεχόμαστε αυτή τη παραπληροφόρηση; Έως πότε στα Ελληνόπουλα θα μαθαίνουν ότι οι ανά τον κόσμο δολοφόνοι εβραίοι, αυτοί που έκαψαν τα ιερά βιβλία της Αλεξάνδρειας, ήταν ο εκλεκτός λαός του θεού;; Έως πότε θα ανεχόμαστε αυτή τη πλύση εγκεφάλου, μέσα από τα εβραϊκά τεχνάσματα, την βιομηχανία μάρκετινγκ, από τις Χολιγουντιανές ταινίες (βλ Επαφή, Άφιξη, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Αρμαγεδώνκλπ),και από τα συγγράμματα «σοφών» και «αγίων» ανθρώπων, όπου στα οποία η Ελλάς, το λίκνο του κόσμου, αναφέρεται ως «χώρα κάλπικη και εβραικρατούμενη»;;; Το παρελθόν της Ελλάδας, όσο μεγαλειώδες κι αν ήταν, πήρε τη θέση του στην παγκόσμια Ιστορία. Το ερώτημα είναι : Σήμερα τι γίνεται;;;
Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ
396μ.Χ.,μετά το θάνατο του αυτοκράτορα Θεοδόσιου.
Η Ελλάς καταστρέφεται στο όνομα του Ιησού και των Νόμων του Αρκαδίου. Πρόκειται για τη χειρότερη γενοκτονία λαού, καθώς θανατώθηκε το 75% του Ελληνικού πληθυσμού, σύμφωνα με υπολογισμούς των μεγαλύτερων ερευνητών της εποχής μας.
Ο Χριστιανισμός, έχοντας συνείδηση της ύποπτης καταγωγής του, στράφηκε με τρομερό μίσος ενάντια στους κοινωνικούς θεσμούς της Ελλάδας. Θεωρούσε την επιστημονική γνώση, θεμελιωμένη απ’ τη σοφία των αρχαίων Ελλήνων, ως τον πιο επικίνδυνο εχθρό του.
Τα φανατισμένα πλήθη γκρέμισαν ακαδημίες, έκαψαν βιβλία, ισοπέδωσαν σχολές, λήστεψαν ναούς και σπίτια, έκλεισαν μαντεία, τυράννησαν επιστήμονες, έσφαξαν φιλοσόφους, έσπασαν αγάλματα, σταύρωσαν ιερείς του Δωδεκάθεου και άλλους τους έκαψαν ζωντανούς.
Η Σπάρτη έγινε σκόνη και οι κάτοικοί της σφαγιάστηκαν, εκτός από λίγους που κρύφτηκαν στον Ταΰγετο. Οι Δελφοί και η Ολυμπία καταστράφηκαν καθώς και η Ελευσίνα, υπό τις πανηγυρικές ιαχές των δολοφόνων Χριστιανών. Τις πληροφορίες αυτές έχουμε συγκεντρώσει από μελέτη ιστορικών της εποχής και ιδιαίτερα από τον Ζώσιμο(‘ΙΣΤΟΡΙΑ’.Ε’,6).
Δεκαεφτά χρόνια μετά τα παραπάνω γεγονότα , το 415 μ.Χ. κατακρεουργήθηκε η Ελληνίδα φιλόσοφος Υπατία, από τα χέρια ενός τέρατος, του χριστιανού Κύριλλου. Ο Κύριλλος και οι οπαδοί του ξεγύμνωσαν στη μέση του δρόμου την Υπατία, άναψαν φωτιά, έκοψαν με όστρακα τις σάρκες της άμοιρης κοπέλας και τις πετούσαν στη φωτιά, υπό τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Χριστιανών. Σήμερα ο Κύριλλος θεωρείται από τους Χριστιανούς ως ένας από τους πιο καλλιεργημένους και φιλεύσπλαχνους όλων των εποχών. Μάλιστα , τον περασμένο αιώνα, ο Αθανάσιος Πάριος(γνωστός ιερωμένος της Ορθοδοξίας),έγραψε στο γελοίο βιβλίο του «ΑΝΤΙΦΩΝΗΣΙΣ»,ότι κάθε τι που έπραξε ο Κύριλλος ήταν θεάρεστο έργο, ενώ για τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα και άλλους Έλληνες, έγραψε αυτά ακριβώς: «…ήταν άφρονες και καθάρματα, ενώ η σοφία αυτών ήτο μηδαμινή μπροστά στη σοφία του Κυρίλλου, του Γρηγορίου και του Βασιλείου».
Έτσι παραποιήθηκαν τα διάφορα ιστορικά γεγονότα της αρχαίας Ελλάδας, για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των εβραίων και των χριστιανών. Να λοιπόν πως σφαγιάσθηκε ένας λαός με φωτεινή λάμψη χάριν μιας θρησκείας που γέμιζε ενοχές τους πιστούς της και απειλώντας τους συνεχώς με τιμωρίες και πύρινα μαρτύρια.
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ…
Στις μέρες μας,οι σιωνιστές δηλώνουν στα Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας) οτι τη γραφή την πήραν οι Έλληνες από τους Φοίνικες κι ότι αυτό δεν τους μειώνει διότι οι αρχαίοι εβραίοι της Παλαιστίνης είχαν φιλικές σχέσεις με τους εκεί Έλληνες. Το αν οι εβραίοι αγαπούσαν τους Έλληνες, θα το εξακριβώσουμε από τα ιερά τους κείμενα:
«Και εξηγείρω τα τέκνα σου Σιών,κατά των τέκνων σου,Ελλάς, και εγώ ο Κύριος θα βοηθήσω εσάς,ω Ιουδαίοι μου, να εξαφανίσετε από προσώπου γης τα τέκνα των Ελλήνων και θα τους πιείτε το αίμα ωσάν πίνουν τον οίνον». («προφήτης» Ζαχαρίας Θ’,13-15)
«και εξολοθρεύσω Κρήτας και απολώ τους καταλοίπους την παραλίαν».
(«προφήτης» Ιεζεκιήλ. ΚΕ’ Ιστ’-ιζ).
«Αλλίμονο στους Κρήτας που κατοικούν πλησίον της θαλάσσης».
(«προφήτης» Σοφονίας,βδ’-ζ).
«Θα διασκορπίσει ο Θεός την Συρίαν προς την Ανατολή και τους Έλληνες προς τη Δύση».
(«προφήτης» Ησαϊας,Θ’, ια’-ιβ’).
Πως σας φαίνονται οι φίλοι μας οι εβραίοι;Πιστέυετε οτι έχουν αλλάξει ως τις μέρες μας,με το κάλλυμα του ψευτοχριστιανισμού;;Και μετά αναρωτιούνται γιατί αυτοπυρπολούνται οι Κούρδοι!Αν ήξεραν τι μας περιμένει!!!!
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ;
«Ο εβραίος ένα πράγμα γνωρίζει μόνο: να παίρνει τα αγαθά των άλλων. Είναι μόνο του παίρνω.(Χένρυ Φορντ, «Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ», σελ 16-18)
ΟΙ Εβραίοι της διασποράς, μέσω των χωρών που βρίσκονται, ελέγχουν την οικονομία και όπου κριθεί σκόπιμο, «εκλέγονται» και Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί κλπ, έτσι βάζουν τους Νεοάτλαντες-Αμερικανούς, τους Άγγλους, τους Γερμανούς ή τους Γάλλους να φαίνονται σε κάθε κυρίαρχο ζήτημα διεθνούς κρίσης. Και φυσικά , όλες οι παραπάνω κυβερνήσεις, για να μη γραφτεί στην Ιστορία (τουλάχιστον ανοιχτά) ο έκφυλος και προδοτικός ρόλος τους, βάζουν και κάποιες δικές τους τοπικές κυβερνήσεις να αντιμάχονται! Στη προκειμένη περίπτωση οι Άγγλο -Αμερικανό-Γάλλοι κλπ, βάζουν την Τουρκία, του μεγάλου Τουράν, να φαίνεται στο Αιγαίο-Θράκη ,εξού και οι διεκδικήσεις της Αλβανίας στην Ήπειρο-ο ίδιος ο Σαλί Μπερίσα είναι εβραίος, οι διεκδικήσεις των Σκοπίων στη Μακεδονία-ο ίδιος ο Κύρο Γκλιγκόρωφ (Μωϋσής Μωϋσέγιεφ) είναι εβραίος κλπ .Και φυσικά όλα για το καλό των λαών, έτσι λοιπόν οι Κούρδοι «βαφτίζονται» τρομοκράτες, γιατί στην ουσία δεν ανήκουν στο μεγάλο Τουράν, δεν είναι Τατταρο-μογγολικής καταγωγής αν και Μουσουλμάνοι, αλλά Ε-λληνικής εξ Αρείων και γι’ αυτό πρέπει να αφανιστούν από τη γενέτειρα του πολιτισμού τους που είναι τουλάχιστον 15.000 ετών! Ταυτόχρονα όμως, οι Κοσοβάροι (Αλβανικής καταγωγής), έχουν δικαιώματα και πρέπει να ελευθερωθούν, ώστε να αποκτήσουν και αυτοί πατρίδα στο νέο αυτό κόσμο! Τέλος, κάτι που κανείς δεν αναφέρει, οι σημερινοί Αλβανοί χωρίζονται σε δύο κύριες φυλές, τους Γκέγκιδες και τους Τόσκιδες, έχουν, επί το πλείστων, καταγωγή απ’ το Τουράν και συγκεκριμένα, είναι Δυναρικό φύλο, ονόματι Αλανοί που τους έφεραν οι Βυζαντινοί απ’ τη Κασπία θάλασσα, στην σημερινή Αλβανία!
Apollonios
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ"![]()
![]()
![]()
![]()
Έγραψες:
<<..ίσως να της κάνεις δώρο ένα ηλιοβασίλεμα...Βλέποντας αυτή την "θέα"...σίγουρα αυτή η φωνούλα που ακους μέσα σου,η εσωτερική σου φωνή,θα αρχίσει να λεει για το πόσο όμορφο είναι το τοπίο,βαζοντάς εσένα στην διαδικασία να εκτιμήσεις περισσότερο την φύση...επειτα,και ύστερα από αλλες τέτοιες εκτιμήσεις,θα καταλάβεις τον ρόλο του ανθρώπου πάνω στην γη δηλαδή την δυναμη που έχει να ομορφαινει και παραλληλα να καταστρέφει...με αποτέλεσμα να αρχίσεις,ίσως,να νιώθεις ένα είδος οργής μέσα σου....(ακριβώς την πορεία του προσωπικού σου συλλογισμού δεν ειμαι σε θέση εγώ να την γνωρίζω...)Το βασικό ειναι να αρχίσεις να νιώθεις μια απιστευτη ευαισθησία...που οδηγεί στην συγκίνηση...και έχει σαν αποτέλεσμα την ΑΓΑΠΗ προς την Φυση και φυσικά την συνειδητοποίηση της αξίας του ανθρώπου....και το πόσο τυχερος ειναι που ειναι ανθρωπος σε αυτο τον πλανήτη...Οταν αρχισεις να τα ΝΙΩΘΕΙΣ αυτά (αυτό που φωνάζω σε όλους τους ανθρωπους καθε μερα ειναι "ΝΙΩΣΤΕ! ΝΙΩΣΤΕ!")...Όταν λοιπόν αρχισεις και τα αισθανεσαι όλα αυτα θα νιώθεις ετοιμος να υπερασπιστεις την Φυση...και φυσικά τον ανθρωπο...Θα αρχίσεις να "ΕΚΤΙΜΑΣ" τα φυσικά-και μη υλικά αγαθά...καθως και την αξία του ανθρώπου....>>
------------------------------------------------------------------
Δουλεύω χρόνια σε ένα υπέροχο τόπο. Λόγω της δουλειάς μου έχω καθημερινή επαφή με την φύση, ζω ώρες πολλές πλάι της.
Την παρατηρώ ώρες ατελείωτες και αχόρταγα ρουφώ την σοφία της.
Πάντα την θαύμαζα.
Όμως κάποτε στα χέρια μου έπεσε ένα βιβλίο αρχαίας ελληνικής γραμματείας με αναφορές στο ανθρώπινο και το φυσικό.
Η δική μου αφύπνιση μόλις είχε γίνει.
Ταυτίστηκα με τους αρχαίους μου πρόγονους με μιας.
Κατάλαβα την αγάπη τους για το ωραίο, για το τέλειο.
Μετά από εκείνη την στιγμή όλα ήταν διαφορετικά.
Κατανόησα την λατρεία τους για το δωδεκάθεο, τα παγανιστικά τους όργια, την αγάπη για τον αθλητισμό, την ανδρεία τους και τον ηρωισμό τους.
Πώς να μην λατρέψεις αυτήν τη γη, πώς να μην γιορτάσεις πλάι της, πώς να μην αγωνιστείς γυμνός πάνω σε αυτήν με το αρμονικά πλασμένο κορμί σου.
Να της δείξεις πως και εσύ παλεύεις και μοχθείς για την τελειότητα.
Και πώς να μην αγωνιστείς μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος σου για αυτήν την γη. Να γίνεις ήρωας της.
Ταυτίστηκα με τα λεγόμενά σου infected mushrooms .
Μόνο που για μένα είσαι πολλή ρομαντική .(βέβαια δικιολογήσε αφού είσαι γυναίκα)
Δες την φύση με μάτια καθαρά χωρίς της υπερβολές του ρομαντισμού. Θα σου πει περισσότερα και ειλικρινέστερα.
Πάντα θα διαβάζω έλληνες φιλοσόφους.
Είναι η αρχή του παντός.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΑΙΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ.(ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΜΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ[ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ])
Edited by - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΤΗΣΑΛΗΘΕΙΑΣ on 27/09/2003 17:50:31
απλα συνδιασα το ψευδονυμο με το τοπικ και μου φανικε καπως παραταιρο χεχε αστειευομε.
quote:
ΙΔΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!!!!!!:
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ;Apollonios
"Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ"
Φίλε μου καλέ μου φίλε 'αναζητητής της αλήθειας', δεν αφήνεις κατα μέρος τους Εβραίους και κοίτα τώρα τί θα γίνει στη "Θράκη" όπου οι "Έλληνες μουσουλμάνοι" της περιοχής δικαιώθηκαν οι άνθρωποι με την απόφαση του Άρειου πάγου και ονομάζονται πλέον "Τούρκοι της Θράκης",
ε; καλό; και τώρα οι πολιτικοί μας "λένε" οτι αφυπνίστηκαν μετά απο 50 έτη εθελοτυφλίας στη πολιτική! Άντε και του χρόνου φίλοι μου πάντα τέτοια αδέρφια συνέλληνες!
Η διπλωματία νικά και εδάφη παραχωρεί!
Με σεβασμό και απογοήτευση,
ermioni
Καλημέρα!
Θα ήθελα να ζητήσω να κλειδωθεί αυτή η σελίδα και να είναι μόνο για ανάγνωση,καθώς απ' ότι βλέπω το θέμα από εδώ και πέρα δείχνει να έχει την τάση να ξεφύγει λίγο από τον αρχικό μου σκοπό....
Και μία παράκληση: ΞΕΧΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΙΣ "ΑΦΥΠΝΗΣΕΙΣ"....ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΨΥΧΗΣ...ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΦΥΣΗ!!!!!!!
(Στην τελική,αν υπάρχει περιπτωση να συμβαίνει στα αλήθεια μία αφύπνηση...τότε ψαχνοντας τον εαυτό σας...θα αφυπνιστητε και εσεις!)
Δεν νομίζω να υπάρχουν γραπτές πληροφορίες για το πως θα αφυπνίσετε την ψυχής σας...αυτός είναι ενας καθαρα υποκειμενικός τρόπος και πρέπει μοναχοι σας να τον βρειτε...και όταν το καταφερετε...θα το "ξερετε" ότι το πετυχατε...γιατι πολυ απλά....θα το νιωσετε...και θα ειναι το πιο αγνο,αθώο και αληθινο "αισθημα" που θα εχετε νιωσει...
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
....και με ένα τριγωνικό χαμόγελο ξεκινάω την μέρα μου....