- ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ... και η γυναικα κατω απο το γαιδουρι .. - .-= ΤΑ ΑΣΤΡΑ =-.
το μονο που χρειαζεσαι ειναι να χεις πλατυ μετωπο (ηπειρωτικο σαν το δικο μου) για να φυτρωνουν τα κερατακια και να φορας γυαλια για να μην σου βγαλει κανα ματι η μυτη του πινοκιο....![]()
ειπε η μονοφθαλμη αστερω....

quote:
ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ.
ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ...
"ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ"

Φίλοι μου εδώ θα τα χαλάσουμε!
Λέτε ότι "Είναι αποδεδειγμένο και επιστημονικά ότι οι γυναίκες είναι πιο εξελιγμένα όντα από τους άντρες"!!!
Ποιά επιστημονική έρευνα το απέδειξε αυτό?????
Και ως προς τί είναι πιο εξελιγμένες οι γυναίκες?
Ως προς την κακία?????Από πότε είναι η κακία δείγμα ανωτερότητας?????
Δηλαδή το γεγονός ότι μία γυναίκα θα σκάσει άμα δεν πει (ή δεν κάνει) την κακία της αποτελεί δείγμα εξελιγμένου όντος???
Πάντως μη με παρεξηγήσετε,δεν είμαι φαλλοκράτης.
Η ουσία είναι το κάθε φύλο έχει κάποια πλεονεκτήματα (και κάποια μειονεκτήματα) που το άλλο δεν τα έχει.
Φίλε kost, παρεκτρέπεσαι...
ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΚΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΚΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΚΑΩ ΜΥΤΗ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ.
ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΙΩΠΩ.
ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΣΗ. ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ.ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ. ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ. ΒΑΖΩ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.
ΑΛΛΟΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΩ.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΟΤΑΝ ΘΥΜΩΝΩ, ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΧΠΙΝΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΓΑΠΗ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ,ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΘΕΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΟΦΙΕΣ.
ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΜΙΣΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΙΝΟΥΛΕΣ.
ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΩ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
ΘΑΡΡΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΚΙΑ.
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝ.
ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ESOTERICA ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ. ΤΟΝ [ΡΟΜΠΕΡΤΟ]. ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΤΗΝΟΧΑΖΟΚΑΤΙΝΙΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΗ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑΒΟΥΝ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΖΗΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟ,ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΣΧΕΣΗ Η ΚΑΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ.
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΙΜΟ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΦΑΓΕΣ.
ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΩ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ.
ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΩ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
Οι βασικές γραμμές είναι ότι έχουν δύο χρωοσώματα ΧΧ, ότι χρησιμοποιούν και τα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου στο λόγο, ότι το βασικό "μοντέλο" της φύσης είναι θηλυκό, ότι οι περισσότερες γενετικές ασθένειες αφορούν το ανδρικό φύλο (-ασθενές φύλο κατ'ουσίαν), κλπ, κλπ. [Δεν θέλω να τα αναλύσω όλα αυτά εδώ, τώρα]
Οι άνδρες υπερέχουν μόνο στη μυική δύναμη, και στη χωροταξική-γεωγραφική-στερεομετρική αντίληψη. Και φυσικά σκέφτονται πολύ πιο απλά, ρεαλιστικά, μη-συνομωσιολογικά,κλπ.
Γι'αυτό και η "κατινιά" είναι συνήθως προνόμιο των γυναικών. Επίσης είναι γνωστό ότι γυναικείες φιλίες σπανίζουν, ενώ αντίθετα οι ανδρικές επειδή βασίζονται στην απλότητα και στη ντομπροσύνη ή δεν θα ξεκινήσουν καν ή αν υφίστανται θα είναι πολύ συμπαγείς.
Έτσι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ κάλυψε πολύ καλά το θέμα όσον αφορά τις γυναικείες συμπεριφορές και δεν νομίζω να υπάρχει σοβαρή διαφωνία επ'αυτού.
.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
΄Η [ΠΥΡΑ]ΓΟΡΑΚΟ!!!
ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
Πολύ τα μέλη εκτιμώ μα απ΄όλους υπεράνω,η λογική διαλέγει εσάς,μα η καρδιά τον Μάνο...
Μ.Β.σε ευχαριστώ,όντως τα εμπόδια είναι χάρτινα. Σοφότατο.
quote:
ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ.
ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
--------------------------------------------------------------------------------
ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΗΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΥΤΟ...
ΜΕΤΡΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ?? ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ (!) ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ......
ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΒΕΒΑΙΑ... ΚΑΛΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ!!!!
Πυθαγόρα γράφεις ότι "οι γυναίκες χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια στο λόγο".
Και εγώ που νόμιζα ότι δεν χρησιμοποιούν κανένα από τα δύο ημισφαίρια στο λόγο!!!
Εντάξει αστειεύομαι,η γυναικεία επιδεξιότητα και πονηριά είναι παροιμιώδης και η αλήθεια είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις οι γυναίκες καταλαβαίνουν εύκολα κάποια πράγματα που εμείς οι άντρες-ως βόδια που είμαστε-μας διαφεύγουν.Με την ίδια ευκολία όμως οι γυναίκες πέφτουν και σε αρκετές πλάνες!
Εμείς από την άλλη έχουμε πιο αναλυτική ευφυία,πιο ταξινομημένη σκέψη και γενικά πιο σταθερό και ανεπηρέαστο χαρακτήρα.Έχουμε πιο εξελιγμένο το "λογιστικό" στοιχείο ενώ εκείνες το "επιθυμητικό"-συναισθηματικό στοιχείο.
Έκαστος στο είδος του!
Όσο για τα χρωμοσώματα και τα λοιπά έχω πλήρη άγνοια.Πιθανότατα οι επιστήμονες να έχουν δίκιο.
ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΒΑΣΕΙ
ΠΧ
ΚΡΙΣΝΑΜΟΥΡΤΙ (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ -ΣΤΟΧΑΣΜΟΙ)
ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΤΟΥΑΝΑΠΑΝΤΑ
Υπάρχει ειδική θεματική ενότητα για τα βιβλία: Περιοδικά - Βιβλία.
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Περιοδικά - Βιβλία.
Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τη Zadok για την πολύτιμη βοήθειά της στο συντονιστικό έργο των forums, πράγμα το οποίο θα μπορούσε ασφαλώς να αποτελέσει καλό παράδειγμα για πολλούς άλλους.![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!