ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Eλληνικά μνημεία σε χέρια βαρβάρων-Ως πότε? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Eλληνικά μνημεία σε χέρια βαρβάρων-Ως πότε? - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Kaiser32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
KaiserΜέλος
20/10/2004, 22:52:31
Νομίζω πως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, η χώρα μας είχε μια χρυσή ευκαιρία να πιέσει άλλες χώρες που κατέχουν ΚΛΕΜΕΝΑ ελληνικά μνημεία για να επιστραφούν στουν νόμιμους απογόνους αυτών που δημιούργησαν αυτό το λαμπρό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα του σε ολόκληρο τον κόσμο και έθεσε τα θεμέλια της σημερινής δυτικής σκέψης και πολιτισμού.
Η ευκαιρία όμως πέρασε ανεκμετάλευτη, και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως δεν βρέθηκε ούτε μία ελληνική φωνή για να θέσει το θέμα επι του τάπητος. Είναι εξαιρετικά αμφίβολο το αν θα ξαναβρεθούν τόσο ευνοικές συνθήκες για την επιστροφή των κλεμένων μνημείων.
Τα κυριότερα μνημεία τα οποία βρίσκονται σε ξένα χέρια είναι τα λεγόμενα ''ελγίνεια μάρμαρα'', που εκλάπησαν με τρόπο άκομψ και βάναυσο απο την Ελλάδα επι τουρκοκρατίας απο έναν τυχωδιόκτη άγγλο λόρδο ( γνωστοί φιλλέληνες οι άγγλοι...). Αληθεύουν οι φήμες οτι τα εν λόγω μνημεία υφίστανται κακομεταχείρηση απο τους άγγλους? Αν ναι, τότε το βασικό επιχείρημα των άγγλων για την παράνομη παρακράτηση των μνημείων- η δήθεν καλύτερη δηλαδή συντήρηση που είναι σε θέση να τους κάνουν-, παύει να ισχύει και ταυτόχρονα ένα βασικότατο μνημείο της πολιτισμικής μας κληρονομιάς κινδυνεύει.http://www.kairatos.com.gr/afieromata/elginiamarmara.htm
Κατα τη γνώμη μου, έχει φτάσει η στιγμή το ελληνικό κράτος να δραστηριοποιηθεί σοβαρά πάνω σε αυτό το ζήτημα (εστω και με τόσο μεγάλη καθυστέρηση...). Ας πάρουν επιτέλους οι ''υψηλά ιστάμενοι'' της κυβέρνησης οτι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ, και αυτό είναι μια βαριά ευθύνη . Τι λέτε?

ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

LocoΜέλος
21/10/2004, 03:22:24
Καλέ μου φίλε Kaiser!

Αν και καθιστός (στο PC) ορθά ομιλείς. Πολύ καλά και σωστά τα όσα λες. Δεν φαντάζομαι να υπάρχει Έλληνας που να μην τον πληγώνει αυτό το θέμα. Φοβάμαι όμως οτι σε λάθος χώρο απευθύνεις το μήνυμα σου. Θα έπρεπε να το απευθύνεις στη Βουλή των Ελλήνων. Τώρα αν θα βρείς κάποιον Έλληνα εκεί μέσα, άλλο καπέλο.

Όλοι μας γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα αλλά τι να κάνουμε, πορείες διαμαρτυρίας; Είχαν μια σκασίλα οι Άγγλοι. Τώρα συγκεκριμένα για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα (σιγά μη τα πούμε και ελγίνεια) ξέρω πως τους έχει αφιερωθεί μια πτέρυγα του Βρεττανικού Μουσείου. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Για κακομεταχείρηση δεν έχω ακούσει κάτι.

φιλικούς χαιρετισμούς

EΛΛΑΣ = ΕΛ-ΛΑΣ = ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

04/04/2014, 21:54:40
quote:

panpam και killuminati, συνεχιστε ελευθερα να επιβεβαιωνετε την αποψη μου για εσας.

Αλλα και την αποψη του υπολοιπου φορουμ για το ατομο σας.

Καλο Σ/Κ.

Πες κάτι ενδιαφέρον - πέρα από ξεκατινίσματα

...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

04/04/2014, 22:00:18
Ξεφτιλα και παλι οι Ελινες. Τυχαιο;

Μηπως λεω μηπως το Ελληνας θα επρεπε να ειναι συνωνυμο του υπερξεφτυλας στο νεο παγκοσμιο λεξικο της νεας παγκοσμιας ταξης;

Το σιγουρο ειναι οτι δεν αξιζετε ουτε τον αερα που αναπνεετε. Τα υπολοιπα θα τα καθορισει ο πατερας Χρονος-Αιωνας που θα ξερασει ολους τους πουστηδες και ολες τις πουτανες απο το στομα του.

Αμα δεν νιωθετε οτι εισαστε πουτανες και πουστηδες δεν υπαρχει λογος να ανυσηχειτε.

Σε σχεση με την συζητηση που μπορουν να κανουν οι πνευματικες πουτανες που αναπνεουν ξενο αερα αστο καλυτερα καλη μου Αμαλια. Οταν γνωρισεις την Μεγαλη Λευκη Αδελφοτητα περα απο τις μαλακιες που εχεις μεσα στο κεφαλι σου και περα απο τις κλοπες απο την Μπλαβατσκυ και μαθεις ποιος ειμαι θα κατουρηθεις απο τον φοβο σου και ο τρομος σου δεν θα εχει τελος στους αιωνες.

Edited by - Zero Point on 04/04/2014 23:12:39

04/04/2014, 22:13:50
quote:
killuminati
Που ο σοφός; Που ο γραμματεύς; Που ο συζητητής του αιώνους τούτου; Δεν εμώρανε ο Θεός την σοφία του κόσμου;

Το ερώτημα είναι αν μπορεί κάποιος να συζητήση σοβαρά μαζί σου. Όσες προσπάθειες έκανα στο παρελθόν έπεσαν στο κενό. Τι να πρωτοθυμηθώ την επιμονή σου σαν Χρίστος Ελ για τον Γαιοκεντρισμό, που όσα παραδείγματα σου έφερνε ο Νικόμαχος και ο Κηφεύς τα απέρριπτες μέχρι που κατάφερες να κάνης έξαλλο τον Κηφέα; Ότι αμφισβητούσες τις διώξεις των Ελλήνων με τους εξοντωτικούς νόμους του Ιουστινιανού και όταν σου τους έφερα σκαναρισμένους στα λατινικά και την ελληνική μετάφραση, η απάντησή σου ήταν ότι ψηφίστηκαν αλλά δεν εφαρμόστηκαν ποτέ; Ότι αμφισβήτησες ότι ο Δανιήλ δεν θεωρείται προφήτης από τους Εβραίους, και όταν σου έφερα την απάντηση του Ραβίνου που το επιβεβαίωνε, η απάντησή σου ήταν ότι ο Ραβίνος δεν ήξερε τι έλεγε; Ή τις ξεκάρφωτες ερωτήσεις που κάνεις δίχως να αναλύης το σκεπτικό σου.

*

04/04/2014, 22:45:15
O Κυφεας αμα δεν παρει θεση εδω μεσα ειναι ενας υποκριτης μαλακας και ομοιος με ολους τους υπολοιπους σε αυτο το φλορουμ. Σε διαβεβαιω καλε μου που ξερεις οτι εκτιμω την προσπαθεια σου και οτι με πληγωσες γιατι εκανα ισως το λαθος να σε συμπαθησω για την προσπαθεια που κανεις οτι δεν εχεις καμια αλλη επιλογη. Η επιλογη ειναι αναμεσα στην υποκρισια και αναμεσα στην υπευθυνοτητα απεναντι στην Σοφια. Η επιλογη ειναι αναμεσα στον Πυθαγορα και τους σφαγεις του (για να σε τσιγκλησω περισσοτερο και να σε βαλω σε πιο δυσκολη θεση σε διαβεβαιω οτι ο Σωκρατης ειναι μια κλανια μου που προσπαθουσε να μαθει για μενα) και σε διαβεβαιω οτι θα το φτασω μεχρι το τερμα και οτι η αληθεια και το φως θα λαμψουν και οτι δεν υπαρχει κανεις και τιποτα στο ΣΥΜΠΑΝ που μπορει να τα βαλει με το ΦΩΣ και το ΠΥΡ. Σου δινω ολο το χρονο που χρειαζεσε για να τα βγαλεις περα με τους δαιμονες αλλα να ξερεις οτι θα τα πουμε οι δυο μας και θα δωσεις και εσυ λογο οπως και ολοι και το ξερεις οτι ετσι ειναι και οτι ολοι θα δωσουν λογο για τις πραξεις και τα λογια τους γιατι ΔΕΝ εισαι ενας απο τους πολλους. Εισαι ειτε με τον αδελφο σου ειτε με τον εχθρο. Λυπαμε αλλα η πραγματικοτητα ειναι ΤΟΣΟ σκληρη.

05/04/2014, 00:41:11
Τετοιο θρασος και τοση αναιδια απεναντι στο συμπαν μονο οι παραμυθιασμενοι βλακελληνες θα μπορουσαν να αναπτυξουν. Στις γνησιες παραδοσεις της ανατολης οπως η Σουμεριακη ακομα και οι θεοι ηταν υπολογοι στους παλαιοτερους. Μονο καποιοι βλακελληνες εχουν την σιγουρια οτι το εγω τους ειναι πανω απο το συμπαν και οτι δεν θα δωσουν λογο σε κανεναν για τις πραξεις και τα λογια τους. Πραγματικα δεν νομιζω να υπηρξαν ποτε μεγαλυτεροι ξεφτυλες στην ανθρωπινη ιστορια. Αυτα μαλλον εγω τα ειπα:

Ζαχ. 9,13 διότι ἐνέτεινά σε, Ἰούδα, ἐμαυτῷ εἰς τόξον, ἔπλησα τὸν Ἐφραὶμ καὶ ἐξεγερῶ τὰ τέκνα σου, Σιών, ἐπὶ τὰ τέκνα τῶν Ἑλλήνων καὶ ψηλαφήσω σε ὡς ῥομφαίαν μαχητοῦ·

Ζαχ. 9,13 Διότι σας, της φυλής Ιούδα, σας εχρησιμοποίησα και σας ετέντωσα ως τόξον, ως άλλην δε φαρέτραν εγέμισα με βέλη τους άλλους Ισραηλίτας. Θα εξεγείρω τα τέκνα σου, ω Σιών, εναντίον των τέκνων των Ελλήνων και θα σε χειρισθώ ως ρομφαίαν πολεμιστού.

Ζαχ. 9,14 καὶ Κύριος ἔσται ἐπ᾿ αὐτοὺς καὶ ἐξελεύσεται ὡς ἀστραπὴ βολίς, καὶ Κύριος παντοκράτωρ ἐν σάλπιγγι σαλπιεῖ καὶ πορεύσεται ἐν σάλῳ ἀπειλῆς αὐτοῦ.

Ζαχ. 9,14 Ο Κυριος θα επέλθη εναντίον αυτών των εχθρών και τα βέλη του θα εξακοντισθούν ως αστραπαί. Ο Κυριος ο παντοκράτωρ θα σαλπίση με σάλπιγγα και θα βαδίση εναντίον αυτών προκαλών αναταραχήν με την δικαίαν αυτού απειλήν.

Ζαχ. 9,15 Κύριος παντοκράτωρ ὑπερασπιεῖ αὐτούς, καὶ καταναλώσουσιν αὐτούς, καί καταχώσουσιν αὐτοὺς ἐν λίθοις σφενδόνης καὶ ἐκπίονται αὐτοὺς ὡς οἶνον καὶ πλήσουσιν ὡς φιάλας θυσιαστήριον.

Ζαχ. 9,15 Αλλά ο Κυριος ο παντοκράτωρ, θα βοηθήση τους Ιουδαίους και θα εξοντώσουν τους εχθρούς. Θα τους καταχώσουν με τους λίθους της σφενδόνης των, θα τους καταπιούν, όπως πίνουν τον οίνον, θα γεμίσουν δοχεία από αίμα όπως γεμάται από το αίμα των θυσιαζομένων ζώων είναι αι φιάλαι και το θυσιαστήριον των ολοκαυτωμάτων

----

Δεν θυμαμαι αν ημουν εγω παντως θα ημουν πολυ περιφανος αν ειμουν εγω, καθως καποιος θα επρεπε να το κανει εν τελει, καθως απο τοτε που πλαστηκαν τα Γκοιμ οι βλακελληνες ουτε οι ιδιοι δεν βγαζουν ακρη με τον εαυτο τους και αμα τους στειλει ο θεος καποιον να τους βοηθησει ειτε που θα τον σκοτωσουν, ειτε που θα τον εξορισουν. Ειναι πραγματικα ενα μεγαλο λαθος που εκαναν οι θεοι αλλα θα το φτιαξουμε don't worry.

05/04/2014, 03:18:47
O troll λογαριασμός Zero Point απενεργοποιήθηκε.
ΕσταυρωμένοςΝέο Μέλος
05/04/2014, 08:50:51
quote:

Η άποψη του/της/των δεν είναι πρόβλημα.

Η επιβολή της άποψης είναι.

Αυτο ακριβως προσπαθω να δειξω μεσα απο την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ πραγματικοτητα.

Αυτο που κανουν αυτοι για να ταιζουν το εγω με αρνητικη νοητικη ενεργεια μπορει να ερθει να τους το κανει καποιος αλλος.

Ο χωρος της αναζητησης του μεσα δεν χωραει ιδεολογικες αγκυλωσεις και τα παιχνιδακια του Νικομαχου και των υπολοιπων που προσπαθουν να επιβληθουν στο μεσα αλλων με βαση τις επιφανειακες εντυπωσεις που δημιουργει το εξω.

Μπορει να λυσετε τα θεματα του εξω χωρις να κακοποιειτε το μεσα των συνανθρωπων σας. Ειναι απλα μια επιλογη να κοπουν οι μειωτικοι χαρακτηρισμοι και οι ψυχκες επιθεσεις στο μεσα ΟΛΩΝ.

Εδω φτανει στο σημειο ο υπερανθρωπος Νικομαχος να λεει οτι οσοι πιστευουν σε κατι που ειναι μεσα τους δεν θα επρεπε να εχουν δικαιομα ψηφου και αυτο περιλαμβανει σχεδον ολους του μεγαλους διδασκαλους και των Ελληνων που πιστευαν αλλα ειχαν και επικοινωνια με θεους.

Με αυτη την ισοπεδωτικη αντιληψη πως θα ερευνηθει αυτο το θεμα και πιο ειναι εν τελη το νοημα αυτου του μερους;

Η εσωτερικη αναζητηση η επιβολη του αθεισμου;

Δεν βγαζει νοημα. Εδω ειναι διαχειριστης καποιος που απεχθανετε θεματα εσωτερισμου.

Εδω περα μιλαμε οτι δεν υπαρχει ανοχη πλεον για τον χωρο του εσωτερισμου μεσα σε ενα υποτιθεμενο φορουμ εσωτερισμου και αυτο ειναι τραγικο.

Εγω τελειωσα αλλα θα εχετε να κανετε με τα πνευματα που μιλανε μεσα απο μενα συμφωνα με τις δικες σας αντιδρασεις.

Εγω ειμαι απλα ενας αγωγος των ανωτερων πεδιων και οταν ερχομαι σε επαφη με δαιμονες και βρυκολες κλπ προσπαθω να συγκρατησω τις αντιδρασεις απο τις φωνες μεσα μου.

Θα πρεπει επισης ολοι εσεις που εχετε υποταχθει στα κατωτερα πεδια να γνωριζετε οτι οι περισσοτεροι αγιοι δεχονταν επιθεσεις απο succumbs κλπ.

Αμα δεν σας προβληματιζει τιποτα απο ολα αυτα τοτε πραγματικα λυπαμε αλλα δεν εχω και τιποτα αλλο να πω πλεον καθως η αποσταση απλα μεγαλωνει. Εγω ανεβαινω στον Ολυμπο και εσεις κατεβενεται στα Ταρταρα μεσα απο το Συνειδησιακο σπιραλ που ανεφερα πιο πανω.

Επιλογη ειναι η ειρηνη και ο πολεμος. Εγω ποτε δεν επιδιωξα τον πολεμο. Απλα βρεθηκα να δεχομαι πυρα λογω της προσωπικης μου εμπειριας και επρεπε να απαντησω στις σκιες που διχαζουν καθως ο θεος ειναι Ενας.

Εν το Παν.

Αμα δεν μπορεσετε να Εν-Τραπειτε (Τροπη προς το Εν. Τροπη προς τα μεσα) ουτε με αυτην την θυσια που εκανα για εσας, τιποτα δεν θα μπορεσει να σας σωσει απο την πραγματικοτητα που δημιουργησατε για τον εαυτο σας στο μελλον και τιποτα δεν θα μπορεσει να σπασει τους καρμικους κυκλους που σας/μας βουλιαζουν στην Αβυσσο και ο καρμικος Πυθωνας απλα θα σας πνιξει.

Θα βρεθειτε και παλι οπως και παντα ως Επιμηθεις προ των τετελεσμενων ετσι οπως τα εχετε καθορισει. Ο Αλχημιστης διδασκει πως μπορουμε να εξελθουμε απο τους καρμικους κυκλους μεσα απο την νοητικη αλχημεια και την μεταστοιχειωση και ολες οι θρησκειες ειναι βασισμενες σε αποκρυφιστικες επιστημες και ειναι ενα πεδιο ερευνας και μαλιστα πολυ επικινδυνο.

See you.

Edited by - Εσταυρωμένος on 05/04/2014 09:27:57

05/04/2014, 13:17:34
Σοφία και Σέσοστρι δεν σας αφήσω να περάσετε λάθος εντυπώσεις.

Ποιος διάλογος και κουραφέξαλα; Είχατε ποτέ όρεξη για συζήτηση με ευγένεια;

Βρίσκετε δικαιολογίες όταν ξεφεύγουμε και τα χώνουμε, για να δείξετε τάχα πως δεν πιστεύουμε στον διάλογο.

Αλλά και ο Panpam που δεν έχει βρίσει κανέναν και σας απαντάει με επιχειρήματα και ευγένεια, έχει γίνει και αυτός στόχος των πυρών σας. Επομένως αποτελεί τρανταχτή απόδειξη ότι ΕΣΕΙΣ δεν πιστεύετε στον διάλογο και είστε φανατικοί "ιεροεξεταστές" μέσα στην ψυχή σας.

05/04/2014, 13:39:08
quote:
killuminati
Ποιος διάλογος και κουραφέξαλα; Είχατε ποτέ όρεξη για συζήτηση με ευγένεια;

Βρίσκετε δικαιολογίες όταν ξεφεύγουμε και τα χώνουμε, για να δείξετε τάχα πως δεν πιστεύουμε στον διάλογο.

Προκειμένου να γίνη διάλογος, πρέπει πρώτα να αναπτύξης το δικό σου σκεπτικό και τα επιχειρήματα, ούτως ώστε να καταλάβη και ο συνομιλητής σου τι ακριβώς ζητάς. Με αφορισμούς και αποσπάσματα από τα ευαγγέλια δεν είναι δυνατόν να γίνη διάλογος.

*

ΕσταυρωμένοςΝέο Μέλος
05/04/2014, 17:36:07
Ολοι εχουν καποια δικαια και ολες οι αληθιες δεν ειναι παρα μισες αληθειες. Για να μπορεσεις να δεις περα απο την πολικοτητα και να προσεγγισεις την πραγματικη ουσια των πραγματων πρεπει να διασταυρωσεις τους πολους. Πρωτα να πας αριστερα και κατω και μετα να φερεις το αριστερα στο δεξια και το κατω πανω και να κανεις transmutation-μεαστοιχειωση. Πρεπει πρωτα να γινεις το κτηνος και επειτα να σφαγιασεις τον εαυτο σου.

Οσο και αν το αρνειστε αυτο που κανω σας βαζει στο τρυπακι να δειτε περα απο τις σκιες.

Εχω μπει ηδη στην διδικασια μετανοιας που την προηγουμενη φορα μου πηρε πολυ περισσοτερο χρονο και απο θαυμα γλυτωσα τα χειροτερα. Δεν ειναι κατι που ειχα σκοπο να κανω. Απλα βγηκε στην πορεια, καθως σε καποια φαση βρεθηκα στο διλλημα του εγω και του μη εγω που καθετε και τρωει ξυλο και καθως μπαινω μεσα σε αυτη την διδικασια της μεταστοιχειωσης νιωθω απαισια και ντρεπομαι για ολες αυτες τις ανοησιες που ειπα και πρωτου αποχορησω απλα θα ηθελα και παλι να απολογηθω οπως και την προηγουμενη φορα.

Οπως θα μπορουσε καποιος να καταλαβει απο τον πονο που βγαζουν τα λογια μου σε σχεση με τον Ελληνισμο και την Ελλαδα το θεμα με βασανιζει οπως και ολους και θα μπορουσε καποιος να καταλαβει και την αγαπη που εχω για τους αρχαιους θεους και τους αρχαιους διδασκαλους κλπ.

Απολογουμαι στον Νικομαχο.

Απολογουμαι στην Αμαλια.

Απολογουμαι στον Sesostris.

Αποογουμαι στον DSM.

Απολογουμαι στον Κυφεα.

Απολογουμαι στον Αιθεροβαμων.

Απολογουμαι σε ολους και μπορειτε να με βαρεσετε αλυπητα αμα νιωθετε ετσι.

Απο μενα δεν εχετε να φοβαστε τιποτα. Η ψυχη μου ειναι σαν μικρου παιδιου και ολο αυτο που βλεπετε ειναι οι πληγες που μου εχει αφησει αυτος ο κοσμος.

Αμα τυχει να τα ξαναπουμε θα ειμαι ο αλλος που θα θελατε να ειμαι και δεν θα μπουκαρω "σαν" τρελος.

Σαν στελνω ολους την αγαπη μου ειλικρινα και δεν υπαρχει λογος να νιωσετε ασχημα αν καποτε γινω αυτος ο αλλος που ερχεται. Αντιθετα θα μπορουσατε και να χαρειτε ακομα που με γνωρισατε και εγω δεν θα κλεισω την πορτα σε κανεναν που θελει να του την ανοιξω. Αυτος ειμαι. Αυτος ειμουν παντα: Ο σαλεμενος που ψαχνει για εναν καλυτερο κοσμο και που δεν το βαζει ευκολα κατω.

05/04/2014, 21:46:47
Πλουσιόπαιδα επιστημονάκοι, καθηγητές, γιατροί, φυσικοί, μαθηματικοί, πολιτικοί... άτομα που την έχουν δει υπεράνω και θεωρούν όλους τους άλλους γύρω τους ασήμαντους και σκουπίδια.

Είναι να αηδιάζεις φίλε μου. Και πιστεύεις Εσταυρωμένε πως θα απαρνηθούν το "υπέρτατο" εγώ τους; Όποιο και να είναι αυτό ελληνικό-εβραικό-μολδοβλαχικό; Είναι δυνατόν να πετάξουν τις ατέλειωτες κορνίζες με τα πτυχία τους;

Δεν είναι τυχαίο που ο Χριστός λέει ότι ήρθε για τους μικρούς και τους ταπεινούς. Ξέρει τις καρδιές των ανθρώπων.

06/04/2014, 00:10:57
quote:
ταιζουν το εγω με αρνητικη νοητικη ενεργεια

Ισως μια καλυτερη προσσεγγιση της περιγραφης να ειναι ,οτι αφηνουμε διαδικασιες να εξελισονται

Οχι βεβαια οτι αυτο που ειπες ειναι λαθος ,ισως ομως λιγο δυσνοητο !!

quote:
Ο χωρος της αναζητησης του μεσα δεν χωραει ιδεολογικες αγκυλωσεις

Ακριβως!!! Το να πεφτει, και να ξαναπεφτει κανεις στα ιδια λαθη, ειναι κατι που διορθωνεται ,αν θελουμε με δυναμη ,και γνωριζοντας οτι απλα υποπεσαμε και παλι σε μια διαδικασια

Καποια στιγμη θα την βρουμε την ακρη !!

Αν ομως αισθανομαστε οτι εχουμε το αλαθητο ,τοτε καθε προοπτικη κατανοησης και αλλαγης ,ακυρωνεται

quote:
Με αυτη την ισοπεδωτικη αντιληψη πως θα ερευνηθει αυτο το θεμα και πιο ειναι εν τελη το νοημα αυτου του μερους;

Εκεινοι που θελουν να μαθουν θα μαθουν !!

Ολα γινονται για καποιο λογο μας αρεσει ,και μη !!

quote:
Ο Αλχημιστης διδασκει πως μπορουμε να εξελθουμε απο τους καρμικους κυκλους μεσα απο την νοητικη αλχημεια και την μεταστοιχειωση και ολες οι θρησκειες ειναι βασισμενες σε αποκρυφιστικες επιστημες και ειναι ενα πεδιο ερευνας και μαλιστα πολυ επικινδυνο.

Ετσι !!!!

06/04/2014, 00:36:33
quote:
Ολοι εχουν καποια δικαια και ολες οι αληθιες δεν ειναι παρα μισες αληθειες.

Το να κατανοησει κανεις κατι παρομοιο , σημαινει οτι ηδη εχει καποια γνωση της αιτιας των συμπεριφορων του, και αυτο επισης ειναι το εισιτηριο ,στο να γινομαστε λιγοτερο φανατισμενοι και πιο διαλακτικοι

Ενα αλλο εισιτηριο, παλι για τον ιδιο προορισμο , ειναι η κατανοηση του εαυτου απο στιγμη σε στιγμη !!!

Της διαδικασιας !!!

quote:
Για να μπορεσεις να δεις περα απο την πολικοτητα και να προσεγγισεις την πραγματικη ουσια των πραγματων πρεπει να διασταυρωσεις τους πολους. Πρωτα να πας αριστερα και κατω και μετα να φερεις το αριστερα στο δεξια και το κατω πανω και να κανεις transmutation-μεαστοιχειωση. Πρεπει πρωτα να γινεις το κτηνος και επειτα να σφαγιασεις τον εαυτο σου.

Τους πολους οπως λες , ετσι και αλλιως ολοι τους εχουν ''διασταυρωσει'' και τους διασταυρωνουν συνεχως

Αν ηταν μοναχα αυτη η απαιτηση τοτε θα ημασταν ολοι σοφοι

Η διασταυρωση ,ναι μεν ειναι αναγκαια ,αλλα κατω απο καποιες συνθηκες λιγακι πιο ειδικες ,οι οποιες δεν μας διδεται συχνα η ευκαιρια να ''γευτουμε '',αλλα και αν καποτε τις γευομαστε ,ειμαστε τοσο απασχολημενοι απο την υπαρξη μας , που κανεις δεν παρατηρει λεπτομερειες ,ουτως ωστε να καταλαβει οτι εκει κατι κρυβεται

Οι περισσοτεροι απο μας αλλωστε , δεν εχουν ουτε καν εναν στοχο ,μεσω του οποιου θα αξιολογησουν αυτο που ειπες

Ολα ειναι ζητηματα συνειδισιακου εγκλωβισμου !!!

quote:
Η ψυχη μου ειναι σαν μικρου παιδιου και ολο αυτο που βλεπετε ειναι οι πληγες που μου εχει αφησει αυτος ο κοσμος.

Αυτα παληκαρι δεν ηταν και παλυ δυσκολο να τα καταλαβει κανεις !!

Οταν βλεπω καποιον να συμπεριφερεται με παρομοιο τροπο , γνωριζω οτι ποναει ,οπως αλλωστε συμβαινει για το μεγλυτερο μερος των ανθρωπων και απλα εκτονωνει αυτην την κατασταση

Προσοχης μεγαλυτερης χρηζουν αυτοι που δεν εκτονωνουν τα διαφορα μερη του εαυτου τους

Το σημαντικοτερο ολων ομως ειναι ,οτι ολα γινονται ασυνηδειτα ,απο ολους μας

06/04/2014, 01:39:25
I am the smokey mirror.

https://www.youtube.com/watch?v=n8yqZL_E16c

06/04/2014, 02:45:47
killuminati

Γιατι καθεσαι και ασχολεισαι με τους αλλους?
Γιατι τους κατηγορεις?
Σκεψου το γιατι απο τη μερια του εαυτου σου.

Γιατι δεν χρησιμοποιεις αυτη την ενεργεια για να βελτιωσεις τον ευατο σου?
Βελτιωνοντας τον ευατο σου ,βελτιωνεις τους αλλους γυρω σου,τον κοσμο γυρω σου.

it is better to light a single candle than curse the darkness

Edited by - panosfromlydian2 on 06/04/2014 02:48:34

06/04/2014, 09:07:39
Χεχε! Καλό.

Πάντου στο δρόμο σου εμφανίζονται όρθιες κου*, και εσύ νομίζεις πως θα κάτσω και να τους αλλάξω;

Πήγαινε εσύ και άλλαξε όλους τους βλάχους καραβανάδες στο στρατό που έχουν αξιώματα ή τους εργοδότες στην κάθε δουλειά, αν μπορείς. Πήγαινε εσύ και άλλαξε τον κάθε φαντασμένο επιστημονάκο καθηγητή που λέει "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ;".

Μια μεγάλη συμφορά μπορεί, εγώ όχι ούτε θέλω.

Εύχομαι να γίνουν τσιμέντο όλα και ο Ωκεανός να καλύψει κάθε πολιτισμό. Εγώ θα γελώ πέρα στο βουνό.

06/04/2014, 10:58:02
quote:
Γιατι δεν χρησιμοποιεις αυτη την ενεργεια για να βελτιωσεις τον ευατο σου?
Βελτιωνοντας τον ευατο σου ,βελτιωνεις τους αλλους γυρω σου,τον κοσμο γυρω σου.

Παντως ετσι οπως το λες ,το κανεις να δειχνει ευκολο για τον καθενα ,,και ζητημα που μπορει να μπει στην πραξη απο την μια στιγμη στην αλλη

Η αληθεια ομως ειναι τελειως διαφορετικη !!

Η κατανοηση αυτου που ειμαστε ειναι μια πολυ χρονοβορα διαδικασια , που απαιτει ,θεληση μεγαλη ,υπομονη και προπαντων επιμονη

Ειναι σαν ενα παζλ που αποτελειται απο μικρα κομματια

Το καθε μικρο κομματι απαιτει τον τροπο και τον χρονο να μπει στην θεση του

Οσα περισσοτερρα κομματακια συναρμολογησεις τοσο ,θα εισαι σε θεση να βλεπεις μεγαλυτερη εικονα , να ξεπερνας ευκολοτερασ τα εμποδια,και αρα να αποκτας κατανοηση

Αν θεωρησουμε ,οτι αυτο μπορει να γινει απο την μια στιγμη στην αλλη , τοτε ελοχευει ο κινδυνος ,να παρατησουμε την προσπαθεια πρωιμα

06/04/2014, 11:09:13
Και οσο βεβαια για την συμπεριφορα μας !!!!!;;;;;;;;

Αυτο που εγω εχω δει, ειναι οτι στις περισσοτερες των περιπτωσεων δεν εχουμε και πολλες επιλογες ,παρα μονο να πραξουμε ,συμφωνα με αυτο που οριζει ο εαυτος μας

Η δικη μας ελευθερη βουληση [για οσο τουλαχιστον δεν εχουμε κατανοηση καποια πραγματα , ειναι να αναρωτιομαστε, και να πειραματιζομαστε

Και βεβαια διαφωνω με το να καμωνομαστε τους ''αυτοπραγματοποιημενους δασκαλους της λευκης αδελφοτητος ''

Ειναι βεβαια και αυτο μεσα στο παιχνιδι , και αν μας συμβαινει , το μονο σιγουρο ειναι , οτι ειναι και αυτο μια αντιδραση που θα πρεπει να την σεβαστουμε σαν υποσταση , και καποια στιγμη να κατανοησουμε