ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

stiv60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
03/03/2006, 22:36:45
Γειά σας παιδιά.

Πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά χθες, δεν ξέρω Μορφέα μου πως έβλεπες εσύ ότι υπήρχε πρόβλημα στην λεκάνη της toxotis, εγώ όταν κάποιο σημείο έχει πρόβλημα μόλις το σκεφτώ το βλέπω σαν κάτι σκούρο επάνω στο σώμα. Παρόλη την ενέργεια που λάμβανε συνεχόμενα, δεν άνοιγε το χρώμα (έτσι εγώ καταλαβαίνω ότι περνάει το πρόβλημα που υπάρχει).

Πάντως από την στιγμή που αρχίζει ο οραματισμός της σμαραγδί ακτίνας, δεν χρειάζεται πλέον καμία προσπάθεια νοιώθεις την ενέργεια αμέσως και μάλιστα πολύ έντονη. Ίσως να αρχίζει και λίγο νωρίτερα από την στιγμή των λέξεων αλλά η χρονική διαφορά είναι sec και δεν είμαι σίγουρη τι ακριβώς γίνεται, την επόμενη φορά θα το προσέξω περισσότερο.

Unseen μου πιστεύω ότι όλοι περνάμε από αυτό το λούκι με την αλαζονία, εσύ βέβαια δεν το πλησίασες καν, απλώς η σκέψη που έκανες σε οδήγησε να κάνεις το post και καλά έκανες για να είναι όλοι ενήμεροι.

Πάντως θα ήθελα να ρωτήσω κάτι, μου κάνει εντύπωση ότι οι περισσότεροι ή και όλοι νοιώθετε όμορφα, εγώ γιατί δεν νοιώθω τίποτα τέτοιο? Τι εννοείτε όταν λέτε όμορφα?

Ελπίζω όλα τα παιδάκια να είναι καλά τώρα, ο δικός μου βήχει λίγο ακόμα, γενικώς είμαστε καλά.

Καλό ταξίδι σε όλους, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθείτε στην διαδρομή, να προσέχετε και να περάσετε υπέροχα.

toxotisΜέλος
04/03/2006, 03:22:05
Aγαπημένοι μου φίλοι και πολυαγαπημένη μου επτάδα του energy group

σας έχω όλη την ημέρα στο μυαλό μου μόνο που δεν μπορώ να επικοινωνίσω λόγω εργασίας, πράγμα που ειδικά σήμερα με βάρενε όλη την ημέρα γιατί αισθανόμουν σαν το πιο αγενές άτομο του κόσμου...

Πρώτ' απ' όλα να σας πω πως όλη την ημέρα, μολονότι όρθια δεν με ενόχλησεε καθόλου η μέση μου!!!!!!
-Οι πατούσες μου βέβαια δυαμαρήρονταν έντονα μολονοτι βρίσκονταν μέσα σε άνετα παπούτσια-

Μέχρι τώρα από όσους είχαν μπει στο χρυσό σωλήνα άκουγα πως έβλεπαν βελτίωση και το θεωρούσα πολύ θετικό, γιατί καταλάβαινα πως η προσπάθεια μας έχει κάποιο αποτέλεσμα, αλλά το να το ζεις ο ίδιος και να έχεις την δική σου εμπειρία είναι η απόλυτη επιβεβαίωση!
Σήμερα κατάλαβα πως όντως η ομαδική προσπάθεια που κάνουμε έχει αποτελέσματα! Το ζω!

Είμαι ενθουσιασμένη και χαίρομαι αφάνταστα με την προοπτική να μπορούμε να γίνουμε φορείς του φωτός και να βοηθίσουμε κάποιους συνανθρώπους μας!

Αλλά να αναφερθώ και στη συνάντηση μας αυτή καθ'εαυτή:

Eγώ η καλή σας, αν και έπρεπε να βρίσκομαι μέσα στο σωλήνα, έπαθα ένα ψιλοσόκ όταν είδα το ρολόι να λέει: "23:35" και να βρίσκομαι ακόμη στο Σύλλογο, με την προοπτική να ΄παίξω και κανένα ταβλάκι νυχτερινό με την κολλητή μου, για να χαλαρώσουμε από την όλη δουλειά της ημέρας!

Έφυγα τρεχάτη απέαντι στο σπίτι μου και άρχισα την όλη διαδικασία με καθυστέρηση 35 ολόκληρα λεπτά!
Την ώρα που όπως είδα κάποιοι από την επτάδα ήδη αποχωρούσαν -στη δική μας διάσταση εννοώ, γιατί ευτυχώς στο αστρικό πεδίο μάλλον συγχρονηστήκαμε πολύ καλύτερα, αν κρίνω από το αποτέλεσμα-

Είχα χαλαρώσει καταπληκτικά, μάλιστα αφού έκανα όλη τη διαδικασία, βέθηκα μαζί σας και κοντά στη θάλασσα, μέσα στην καλή χαρά...
πάλι αισθανόμουν κοντά μας τον αετό...
και εκεί που απολάμβανα όλη αυτή τη χαλάρωση,
χτυπάει το κινητό μου μέσα στην απόλυτη σιωπή και στη διαπασών και κατατρομάζω!
Ώρα: "00:05"!
Άφησα βέβαια τον "ανώτρο εαυτό μου να συνεχίσει να βρίσκετε εκεί που έπρεπε, αλλά δεν μπόρεσα να ξαναβρεθώ στη συνάντηση μας και νοητικά ...

Οπότε γλυκιά μου Avallon, μην ανυσηχείς καθόλου!
Εγώ κι αν δεν έκανα ατασθαλίες χθες!

Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς -αυτό νομίζω ο Μορφέας μας ή τα άλλα κορίτσια της παρέας που είναι πιο προχωρημένα μπορούν να μας το αναλύσουν-
αλλά μάλλον η ομάδα μας στη διάσταση που εργαζόμαστε λειτουργεί πολύ καλά, αφού παρ' όλες τις μικροαναποδιές βλέπουμε απποτελέσματα!

Σας χαιρετώ εδώ, γιατί άρχισα να νυστάζω πολύ.

Σας εύχομαι όπου και να περάσετε το διήμερο ασας να το περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Unseen, μου όπως βλέπω τα πράγματα, δεν θα μπορέσουμε να βρεθούμε από κοντά, γιατί εγώ θα αργίσω να ξεμπερδέψω από τις εκδηλώσεις και η θέση μου δεν μου επιτέπει να φύγω νωρίτερα, Είχα φαντασεί πως θα είχαμε αυτή την ευκαιρία αλλά απ'ότι φαίνεται....

Βέβαια ο Σταθμός είναι 20 λεπτά από το χωριό μας, αλλά θα βρίσκεστε ακριβώς αντίθετα από το αεροδρόμιο όπου θέλεις να πας και δεν θα ήθελα να σας ταλαιπωρίσω -ούτε και το αστεράκι να το βάλω σε τέτοιο "λούκι", παρ' όλο που θα το καταχαιρόμουν να σας γνώριζα από κοντά και τις δυό σας!

Βέβαια να πω πως το μενού μας δεν θα είναι τόσο δελεαστικό:
εμείς θα γιορτάζουμε με παραδοΣΙΑΚΉ φασολάδα στα καζάνια, ταραμά, λαγάνα, ελιές και χαλβά και φυσικά ντόπιας παραγωγής κρασάκι...
οπότε που να συναγωνιστώ το μενού που προσφέρει το αστεράκι μας!

Μορφέα μου να συπληρώσω σαν τελευταίο για σήμερα το εξής:

Φυσικό είναι να έβλεπες τόση μαυρίλα στη λεκάνη μέχρι τον κόκκυγα , αφού πονούσα σε όλη αυτή την έκταση!

Τα ξανα λέμε με την πρώτη εκαιρία
Φιλιά πολλά
και μια σούπερ ζεστή αγγαλιά

toxotisΜέλος
04/03/2006, 03:36:19
Σας υπέρευαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την χθεσινή εμπειρία!
Αιθάνομαι τόση ανακούφιση...
μόνο τώρα με ψιλοενόχλησε η λεκάνη μου...αλλά ξέρω πως και εγώ το παραέκανα όλες αυτές τις ημέρες....

AngusΜέλος
04/03/2006, 10:35:39
Μια γλυκιά καλημέρα για όλους σάς!

Συγνώμη που δεν μπήκα στο τόπικ εδω και τόσο καιρό αλλα είχα χαθεί σε σκέψεις και περίεργα συναισθήματα.

Αγαπητέ Μορφέα,το 4ο ενεργειακό κέντρο μου βρίσκεται σε χάλια κατάσταση.Μια μέρα ενιωθα τόσο πόνο και είχα γονατίσει καθώς προσευχόμουν να σταματήσει η καρδιά μου...

Λοιπόν ελπίζω να είσαστε όλοι καλα!
Με αγάπη
Angus

another starΜέλος
04/03/2006, 17:09:58
Βρε τοξοτούλα, εγώ νόμιζα ότι θα ήμασταν όλοι μαζί και για αυτό είπα ότι είπα. Φυσικά και αν έχει χρόνο η χριστίνα θα έρθουμε από κει και δεν με βάζεις σε κανένα κόπο. Χαρά μου.

Θα επικοινωνήσουμε

Φιλιά

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

04/03/2006, 20:24:15
Την καλησπέρα μου κι από μένα και τις ευχές μου για ένα καλό τριήμερο σε όλους μας, ό,τι κι αν κάνει ο καθένας μας.
Αν δεν στέλνω συχνά μηνύματα στο συγκεκριμένο topic, να μη νομίζετε οτι έχω αποχωρήσει.
Εδώ είμαι και διαβάζω....

In anticipation of my resurrection...

05/03/2006, 11:14:23
Καλημέρα σε όλους διαβάζοντες και μή.
Παρ΄οτι πέρασα μια ''υπέροχη'' νύχτα με ένα παιδί με 39 πυρετό και ένα πάρτυ των δίπλα που τέλειωσε στις 4 διατηρώ ακμαίο το ηθικό μου.
Ανάμεσα στα θερμόμετρα και τα κλάμματα την ώρα που βρισκόμουν σε οριακή κατάσταση ακούστηκε απο δίπλα το ΟΛΕ- ΟΛΕ και ξαφνικά χαμογέλασα και επανήλθα ταχέως...

Μορφέα αυτό που εγώ νιώθω μετά τις θεραπείες είναι μία έντονη γείωση και ηρεμία που μου δημιουργεί μια καθαρότητα σκέψεως.
Αν και τις τελευταίες δύο φορές είμουν κάπως πιο'' κουρασμένη'' σχετικά με τον απλό συντονισμό, συγχρόνως αισθανόμουν και μια σταθερή έσωτερική ησυχία.

Unseenούλα μάλλον είναι παγίδα απο κάθε άποψη στην αρχή, μέχρι να γίνουν συγκεκριμένα τα γεγονότα πάνω σε αυτό που γίνεται. Εγώ δεν έχω αυτό το συναίσθημα μέχρι τώρα, ίσως επειδή όπως ξέρετε είμαι σχετικά επιφυλακτική σε ιατρικά ζητήματα.

Τοξοτάκι χαίρομαι που είναι καλά η μεσούλα σου. Οι πατούσες σου πρέπει να είναι πρησμένες απο το οίδημα της εγκυμοσύνης για να σε ενοχλούν. Μην κουράζεσαι πολύ τώρα στο τέλος.

Pyramid μου εγώ όταν λέω ''όμορφα'' εννοώ ένα συναίσθημα χαράς και ανοίγματος [ σαν να είσαι κάπου ψηλά, ζεστά και ήρεμα...μια άισθηση ευτυχισμένη χωρίς ένταση].

Με αγάπη

toxotisΜέλος
06/03/2006, 04:50:05
quote:
Τοξοτάκι χαίρομαι που είναι καλά η μεσούλα σου. Οι πατούσες σου πρέπει να είναι πρησμένες απο το οίδημα της εγκυμοσύνης για να σε ενοχλούν. Μην κουράζεσαι πολύ τώρα στο τέλος.

όνειρο ήταν μάλλον .....

από χθες που κάισα επιτέλους πονάω πάλι πολύ, και χτυπάει ο πόνος στο γοφό και τα πόδια.

Άλλα μάλλον φταίω εγώ γι΄αυτό:
το σηνείο του πόνου δεν είναι η μέση, αλλά η λεκάνη πίσω χαμηλά στις "βούλες" που σχηματίζονται και αρκετά κάτω από τη μέση...
σε συνδυασμό με την ορθοστασία και την κούραση ....

Φιλιά σε όλους και καλή Καθαρά Δευτέρα!!!

06/03/2006, 21:07:15
quote:
Οπότε γλυκιά μου Avallon, μην ανυσηχείς καθόλου!
Εγώ κι αν δεν έκανα ατασθαλίες χθες!

H δική μου ατασθαλία είναι ότι μετά από τόσες ώρες κούρασης λόγω μετακόμισης η συνάντηση με βρήκε μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη άλατα και υπό το χαλαρωτικό φως των κεριών!

quote:
το σηνείο του πόνου δεν είναι η μέση, αλλά η λεκάνη πίσω χαμηλά στις "βούλες" που σχηματίζονται και αρκετά κάτω από τη μέση...
σε συνδυασμό με την ορθοστασία και την κούραση ....

Αυτό κι αν είναι περίεργο ... κάθε φορά που αρχίζω να αμφισβητώ τη θέση μου στην ομάδα μιας και γω δεν βιώνω ούτε τόσα πολλά ούτε τόσο έντονα, από κάπου ξεπηδάει μια τέτοια μικρή λεπτομέρεια και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω...

Αυτό το λέω γιατί όταν κοίταγα τη Βίκυ στο σωλήνα εντόπισα το πρόβλημα από τον κόκυγα και κάτω και είδα ολοκάθαρα 2 λακάκια!

Εύχομαι σε όλους Καλή Σαρακοστή και Καλή επάνοδο...και Βίκυ μου κουράγιο...

Α! και πολλά φιλάκια και περαστικά στην nst για το γιό της!!

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
07/03/2006, 11:07:07
Καλημέρααααααααααα, που είσαστε όλοι ?
Avallon μπάνιο με κεριά!!! Ουάου... το φώς κλειστό ή ανοιχτό ?
Ευχαριστώ για τις ευχές. Ο μπόμπιρας είναι καλύτερα...

quote:
Αυτό κι αν είναι περίεργο ... κάθε φορά που αρχίζω να αμφισβητώ τη θέση μου στην ομάδα μιας και γω δεν βιώνω ούτε τόσα πολλά ούτε τόσο έντονα, από κάπου ξεπηδάει μια τέτοια μικρή λεπτομέρεια και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω...

Νομίζω οτι είναι φυσικό να αναρωτιέσαι, για κάτι καινούργιο και μη απτό. Εγώ αμφισβητώ συνέχεια και τα πάντα.. Ας μην ξεχνάμε οτι ''παίζουμε '' με το συναίσθημα, δηλαδή κάτι υποκειμενικό, ευμετάβλητο, μη αποδεκτέο και εξαρτώμενο απο πολλούς παράγοντες.
Αυτό πάντως με την ''λεπτομέρια'' μου συμβαίνει και εμένα.
Μόλις βρεθώ κάτω απο το κράτος έντονου ορθολογισμού κάτι ξεπηδάει και με επαναφέρει...

Φιλικά

toxotisΜέλος
07/03/2006, 11:40:31
Αχ, αχ, αχ, τι κάνει αυτή η νύστα...."τίγκα στα λάθη, τις παραλείψεις γραμμάτων κτλ κτλ...που να πάω να κρυφτώ, αν βγάζατε νόημα στα τελευταία ποστ μου, πάλι καλά!

Πολύ πολύ καλημέρα σε όλους σας!

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα χθες από κοντά την Unseen!!!και το αστεράκι!
Και ελπίζω να είχατε καλό ταξίδι μέχρι την Αθήνα.

Επιτέλους κοιμήθηκα κι εγώ λιγάκι.

Η αυλαία έκλεισε με πολύ πολύ γλέντι και το κάψιμο του καρνάβαλου.

Εύχομαι σε όλους καλή Σαρακοστή, και να επανέλθετε όλοι γιατί άδειασε το φόρουμ!
Φιλιά πολλά!

another starΜέλος
07/03/2006, 12:33:20
Καλημέρα σε όλους

ελπίζω όλοι καλά στην υγεία σας και να περάσατε καλά το τριήμερο

Ήθελα πολύ να ευχαριστήσω την τοξοτούλα για την φιλοξενία της και την ωραία παρέα. Μετά να πω ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα από κοντά την unseen, ένα γλυκύτατο πλάσμα. Πέρασα ένα υπέροχο απόγευμα μαζί με τα παιδιά.

Να ευχηθώ σε όλους καλή σαρακοστή και υγεία

Φιλιά

another star

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

ΜορφέαςΜέλος
08/03/2006, 00:29:23
Καλησπέρα σας Νεράιδες και αγαπητό ξωτικό Άνγκους, όπως και επίσης αγαπητέ Dying Incubus.

Πέρασα ένα υπέροχο τετραήμερο ηρεμιστηκό σε κάποιο μοναστήρι και ανανεώθηκα.

Διάβαζα τις απαντήσεις και σκεφτόμουν...

Το εγρηγορός της ομάδας μας έχει αρκετά μεγάλη δυναμική, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να την εκμεταλευτούμε ακόμα.
Παρατηρώ λοιπόν μία γενική χαλάρωση στους δεσμούς μας και για αυτόν τον λόγο έχω να προτείνω τα εξής:

1) Να τερματίσουμε την δραστηριότητά μας και να να κάνουμε μια μεγάλη παύση.

2) Να σταματήσουμε για λίγο διάστημα μέχρι να δούμε εάν επιθυμούμε πραγματικά να είμαστε μέλη μιας τέτοιας ομάδας και εάν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη να είμαστε μέλη της.

3) Να καθιερωθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα του συντονισμού μας ώστε
να δηλώνει ο καθένας πριν τον συντονισμό εάν θα μπορέσει να παρευρεθεί ή όχι μαζί.

Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μία αλλαγή, παρακαλώ πολύ όποτε δείτε αυτό το ποστ γράψτε την προτίμησή σας

Ευχαριστώ πολύ

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

ΜορφέαςΜέλος
08/03/2006, 00:31:21
Αγαπητέ Άγκους... κάνε κράτει, θα σου στείλω μαιλ

ΜορφέαςΜέλος
08/03/2006, 00:42:24
Α ναι, αγαπητή μου Άβαλλον δεν έχω ξεχάασει την ερώτησή σου για την αριστερή ατραπό... απλά δεν είχα ακόμα τον χρόνο. Συγνώμη για την καθυστέρηση

toxotisΜέλος
08/03/2006, 01:45:24
Aγαπητέ Μορφέα,
με εξέπληξες! Περίμενα η αλήθεια πως και πως την ώρα που θα δω τις απαντήσεις σου, αλλά απογοητεύτηκα κάπως....

Νομίζω πως οι δεσμοί μας -έτσι το βλέπω εγώ- δεν έχουν χαλαρώσει καθόλου. ίσα ίσα που νομίζω πως σταδιακά γίνονται δυνατότεροι.

Σκέψεις σχετικά με την ευθύνη του να είμαστε μέλη μιας τέτοιας ομάδας έχουν διατυπωθεί ήδη και θέλω να πιστεύω πως όλοι μας έχουμε δείξει πως όχι μόνο αναλογιζόμαστε το μέγεθος της ευθύνης αυτής, αλλά και το επιθυμούμε.

Θα πρότεινα -αφού πρέπει να επιλέξουμε- την Νο3 εκδοχή που προτείνεις εσύ:

quote:
3) Να καθιερωθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα του συντονισμού μας ώστε να δηλώνει ο καθένας πριν τον συντονισμό εάν θα μπορέσει να παρευρεθεί ή όχι μαζί.

Πράγμα που ούτως ή άλλως κάνουμε ήδη.

Η χαλάρωση που παρατήρησες ίσως να οφείλεται απλά και μόνο στο πνεύμα των ημερών και το τριήμερο που μεσολάβησε.

Ωστόσο δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό:

quote:
Το εγρηγορός της ομάδας μας έχει αρκετά μεγάλη δυναμική, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να την εκμεταλευτούμε ακόμα.

Ας μην ξεχνάμε πως ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και πως δεν είμαστε όλοι μας στην ομάδα στο ίδιο επίπεδο...εννοώ καθαρά από εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση πως κάτι άλλο είναι αυτό που σε προβληματίζει πραγματικά....

Μήπως εσύ κουράστηκες?

Θυμάμαι που έλεγες πως όσο καλύτερα συντονιζόμαστε/δουλεύει το εγρηγορός μας/ τόσο τα προβλήματα θα πυκνώνουν και θα εμφανίζονται εμπόδια...
μήπως φτάσαμε σε αυτό το σημείο?

Πάντως με τίποτε δεν θα ήθελα να δυαλίσουμε την ομάδα μας και ούτε θα επιθυμούσα να κάνουμε κάποια παύση...

08/03/2006, 08:46:32
Καλημέρα, φίλε μου Μορφέα!
Αν και δεν συμμετείχα ποτέ με ενεργό ρόλο στην ομάδα, γιατί νιώθεις την ανάγκη για κάποια αλλαγή?
Νομίζεις οτι πρέπει να αλλάξει κάτι?

In anticipation of my resurrection...

UnseenΜέλος
08/03/2006, 08:49:03
Καλημέρα σε όλους!!!

Μεγάλη κραιπάλη παιδιά μου το τριήμερο... τι πράγμα κι αυτά τα καρναβάλια, πω πω Θεούλη μου!! Λοιπόν... δεν μπορώ να μην ξεκινήσω ευχαριστώντας πολύ το τοξοτάκι και το αστεράκι για την ευγένεια και τη φιλοξενία και την φροντίδα τους. Τοξοτάκι, χάρηκα εξαιρετικά πολύ, το ίδιο και με σένα αστεράκι/πουμάκι και ανυπομονώ να τα ξαναπούμε από κοντά!

Αλήθεια, βρε τοξοτάκι, πίστευα ότι η ζωή στο χωριό προσφέρει ηρεμία, αλλά... τι να σου πω κορίτσι μου, όποτε θελήσεις να ηρεμήσεις, έλα για διακοπές στην Αθήνα!

Σχετικά με όσα έγραψε ο Μορφέας: Όσο κι αν μας κάθεται άσχημα και διαμαρτυρόμαστε, η αλήθεια είναι ότι έχουμε χαλαρώσει πολύ, όχι σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, αυτό όσο πάει και βελτιώνεται, αλλά σε επίπεδο πειθαρχίας σε σχέση με τις συναντήσεις. Αρχίζουμε να τις θεωρούμε σαν κάτι δεδομένο κι αυτό δεν είναι καλό γιατί προσκαλεί αντίστοιχες δονήσεις και -πιστέψτε εμένα και τον Μορφέα όταν λέμε ότι κανένας μας δεν θέλει κάτι τέτοιο.

Έχω όμως να αντιπροτείνω μία ακόμη εναλλακτική στις 3 που πρόσφερε ο Μορφέας. Να ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ έναν καθημερινό οραματισμό, κοινό και για τους επτά, τον οποίο θα δεσμευτούμε όλοι ότι θα κάνουμε μία φορά την ημέρα, όποια στιγμή της ημέρας βολεύει τον καθένα, αλλά απαραιτήτως κάθε μέρα. Αυτό παράλληλα με το ενεργειακό μας ραντεβού. Κάτι τέτοιο θα μας συνδέσει περισσότερο με το εγρηγορός αλλά και μεταξύ μας και θα εξυπηρετήσει και τον σκοπό της ατομικής αφύπνισης όλων μας. Θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας πάνω σε αυτό, ιδίως του Μορφέα.

Με πολλή αγάπη,
Unseen

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

08/03/2006, 09:51:00
Γεια σας παιδιά.
Μορφέα έχεις δίκιο δυστυχώς. Και εγώ όταν διάβασα τις τελευταίες απαντήσεις ένιωσα περίεργα. Θεωρούσα οτι όλοι περιμέναμε την συνάντηση και κάναμε κάποια προετοιμασία για αυτό.
Ομως επειδή πιστεύω οτι η πειθαρχία διδάσκεται και οτι αν υπάρχει θέληση τα πάντα ξεπερνιώνται έχω να πω τα έξης:

Κατ' αρχήν συμφωνώ με αυτά που προτείνει η Unseen.
Το επόμενο που σκέφτομαι είναι οτι ίσως το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή δεν είχαμε την δυνατότητα να συναντηθούμε και να μιλήσουμε ορίζοντας μέσα απο αυτη την διαδικασία τις αρχές και τούς στόχους της ομάδας πιο συγκεκριμένα.

Η γνώμη μου και η επιθυμία μου είναι να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια πιο σοβαρή. Στην περίπτωση που κάποιος δεν συμφωνεί ή αν εσύ δεν μπορείς τότε ίσως να πρέπει έτσι να γίνει...

Επειδή το θέμα είναι θλιβερό παρακαλώ να τοποθετηθούμε όλοι σύντομα και με ειλικρίνεια σχετικά με το τι προσπαθούμε.

Με αγάπη

toxotisΜέλος
08/03/2006, 10:34:44
Καλημέρα σε όλους σας!

Πραγματικά δεν είχα σκεφτεί αυτά που γράφει η Ανσίν...
και η ΝΣΤ....έχετε δίκιο κορίτσια, τελευταία δεν υπήρξε πειθαρχία στις συναντήσεις μας, όσο και να με λυπεί είναι πραγματικότητα.

Παρ' όλ' αυτά επιμένω πως αξίζει να το παλέψουμε, αν συμφωνείται βέβαια όλοι σας και συμφωνώ απόλυτα με την πρόταση της Ανσίν.
Είναι πάρα πολύ καλή ιδέα!

Μορφέα εσύ τι λες?