ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

stiv60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
10/06/2012, 03:18:26

Συνελήφθη υποψήφιος της Χρυσής Αυγής

Κατηγορείται για βανδαλισμό σε καφενείο της Βέροιας
Οχτώ μέλη της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων και ένας υποψήφιος βουλευτής Πέλλας συνελήφθησαν καθώς κατηγορούνται ότι έκαναν γυαλιά - καρφιά ένα καφενείο στη Βέροια

http://www.newsbeast.gr/society/arthro/365238/sunelifthi-upopsifios-tis-hrusis-augis/

10/06/2012, 03:24:43
quote:
εΝΤΑΞΕΙ και εμενα μου ειναι αντιπαθεις απο το στυλακι της και το υφακι της που αντιμετωπιζει τους συνομιλητες της,αλλα δεν δικαιολογη την πραξη του αλλου αυτο

Τόσο καιρό τους τη "στήνανε" Stiv ,
κάποια στιγμή θα έπεφταν στην παγίδα.

Ευτυχώς να λες που ηταν ο Κασιδιάρης , και οχι ο Καιάδας
γιατί θα τους έκανε ασκήσεις πανικού και πυκνής ομίχλης

Παει κανένας χρόνος τωρα , που έλεγα οτι
"θα περάσουμε ολες τις παιδικές αρρώστιες του πολυκομματισμού"
γιατι ο πολυκομματισμός εμπεριέχει και τα άκρα

Κι οπως ειπα και σε αλλο θεμα σημερα ,
δεν υπάρχει καμια διαφορά μεταξύ Δούρου και Κασιδιάρη
ο ενας ονειρεύεται Χίτλερ, η αλλη (παρουσιάζετε) ορκισμένη ΕΑΜιτησα
συμπέρασμα ? το ιδιο επικίνδυνοι και οι δυο

Hellas at War
10/06/2012, 03:29:48
Σταυρο,μερικοί καταβρέχουν αυτούς που αντιπαθούν...

Agnostic η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι...παγωτό!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/06/2012, 03:37:35
quote:

Σταυρο,μερικοί καταβρέχουν αυτούς που αντιπαθούν...

ε ναι καλοκαιρακι ειναι ειπε να την δροσισει λιγο
quote:

Agnostic η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι...παγωτό!!!

παγωτο σοκολατα ειναι?

10/06/2012, 03:55:09
quote:

παγωτο σοκολατα ειναι?

οχι,είναι...ληγμένο!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

10/06/2012, 06:15:04
Νικομαχος
Βλέπω Πλάτωνα,με πόση ευκολία,διακρίνεις τα στραβά της δημοκρατίας.
Και έχεις δίκιο.
Και εγω τα βλέπω!!

Δεν μας λές όμως τι αντιπροτείνεις.
Εγω σου λέω...Χρυσή Αυγή,για διάφορους λόγους.
.............

Νίκ, ψηφίζω κατα συνείδηση, (όταν ψηφίζω, γιατι τις περισσότερες φορές απεχω) μιας και ζω στο εξωτερικό. Αν δεν είμαι σίγουρος πως με αντιπροσωπεύει το άτομο η η ιδεολογία, ρίχνω λευκό. (το λευκό ενισχύει οποίους εκλεγούν αν δεν κάνω λάθος, μα πάντα τη δημοκρατία)

Νικομαχος
Πώς ξέρεις Πλάτωνα,εκ των προτέρων τι θα συμβεί?
Σε έχει ξανακυβερνήσει η Χρυσή Αυγή,με λαϊκή βούληση?
..........
να κυβερνήσει η ΧΑ? Εδω νικομαχε λέμε να μην μπει στη βουλη, να μην εκλεγεί καν, γιατι αν κυβερνήσει κιόλας, θα αλλάξω υπηκοότητα. Έπι χούντας, η χουντα λενε πειρε σε δημοψηφισμα το 90%  Έτσι είπαν, μα λίγο αργότερα πέθανε ο γέρος ο Παπανδρέου, και στην κηδεία του ήσαν 1.000.000 άνθρωποι, που ζητούσαν ελευθερία.

νικομαχος
Αντίθετα όμως εσυ,είσαι ακραιφνής μαζοχιστής..!!!
Απο που το συμπεραίνω αυτό?Μα καλά δεν φαίνεται?
65 χρόνια τώρα ψηφίζεις τους ίδιους αιματορουφήχτρες του κόπου σου.

Λές: Η ΝΔ δεν τα έκανε καλά.Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ τα σκάτωσε.Ξανά ΝΔ.
Μέχρις εδώ είσαι απλώς μαλάκας!

Μετά ξαναλές:Η ΝΔ τα ξανασκάτωσε.Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ τα ξανασκάτωσε.Ξαναψηφίζω ΝΔ.
Μόλις πήρες προαγωγή...από μαλάκας,έγινες ένας ηλίθιος-μαλάκας!!

Ματαξαναλές:Η ΝΔ τα ματαξανασκάτωσε.Ματαξαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ!
Τώρα έφθασες στο τέρμα...'εγινες ένας ηλίθιος-μαλάκας-άφραγκος!
..............

Δεν είναι έτσι τα πράγματα για μένα, είτε ιταλικές είτε ελληνικές εκλογές, πριν ψηφίσω, όπως σου έγραψα, αν δεν αξίζει την εκτίμηση, ρίχνω λευκό.

νικομαχος
Εεεε τώρα,να γ@μ@σω την Δημοκρατία!!!
Ας βάλω στην εξουσία,το αντίπαλο δέος όλων αυτών που περιγράφεις Πλάτωνα,[των κακών της Δημοκρατίας],να δώ τι στο διάολο θα γίνει!!!
.............
Δεν είναι όλοι έτσι Νίκ. Και μέσα στα κόμματα υπάρχουν έντιμοι και κατα συνηδειση άνθρωποι. Βέβαια κομματι δύσκολο να τους ξεχωρίσεις, μα υπάρχουν. 

Νικομαχος
Δεν είναι μικρό πράγμα,σε ελεύθερες εκλογές να βγεί κυβέρνηση η ΧΑ.
Τι θα κάνεις τότε Πλάτωνα?Αν τα πράγματα είναι καλύτερα για τη χώρα σου και εσένα,θα ζητάς πάλι να έρθουν αυτοί που σου έδωσαν τα ανωτέρω..."παράσημα"?
..........
Αν είναι καλύτερα, δεν ξέρω, το σίγουρο είναι πως θα αλλάξω υπηκοότητα. Αν είναι χειρωτερα, ε τότε ψαξε να βρεις τι λάθος έκανες. Η ναζιστική γερμανία και η φασιστική ιταλια είναι σοβαρα παραδείγματα, για το τι εγινε και τι θα γίνει.

Νικομαχος
Θέλω να πώ ότι,με βάση την ορθή λογική,τα δεδομένα του παρόντος χρόνου,την διεθνή κατάσταση και το κυριώτερο,
την γνώση ότι,όλο αυτο το σκηνικό,είναι στημένο απο τους Τραπεζίτες της ολιγαρχίας,γιατι να μην στείλω στην εξουσία τον μοναδικό εχθρό της Νέας Τάξης?
............
Στέλνεις στην εξουσία ένα ανεγκέφαλο. Καλο θα ήταν να εριχνες μια προσεχτικη ματια όταν μιλάει, κοιτα και παλαιότερα βίντεο, και θα δεις ένα χιτλερ πίσω απο τις κινήσεις και τις γκριματσες του. Δεν έχει φαιά ουσία, πλην των στερεό τύπων φράσεων, επαναληπτικής προπαγάνδας. Στην ουσία βρυχάται!

Νικομαχος
Τον Εθνικισμό.
ποιό κόμα αντιπροσωπεύει πληρέστερα τον εθνικισμό?
Αυτο το κόμα,θέλω να σώσει εμένα,τους απογόνους μου και τους απογόνους τους!!!
............
Εγω Νίκ και η ιστορία, με τον εθνικισμο, βλέπω τάφους τάφους τάφους. Παντού.

Μάλλον ήθελες να γράψεις, θα στείλει εμένα και τα παιδιά μου, νωρίτερα.

Νικομαχος
Για να φθάσω σε αυτο το σημείο εγώ,φίλε πλάτωνα,εγώ ο ανένταχτος,ο απέχων μετα βδελυγμίας,απο κάθε ιδεολογία,κόμα,θρησκεία,σέχτα,φανατισμό,οπαδισμό,κ.λ.π,τα πράγματα θα είναι ήδη πολύ χειρότερα!!

και χειροτερεύουν κάθε λεπτό που περνάει και είμαστε κάτω απο διακυβέρνηση "δημοκρατών του κώλου"!!
............

Σε αυτο που εγραψες με βρίσκεις πολυ κοντά σου. Προβληματιζομαι με ότι βλέπω και ότι ακούω να λένε. Μα την απάντηση την έδωσες σε άλλο τοπικ, εκει που εγραψες χώρα δίχως σύνορα, μα εχουμε κηφηνες και κλεφτες πολιτικούς....

μα βλέπουμε νικ πιο μακρυα, η κινδυνεύουμε να παρεξηγηθουμε ως υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης.....

μα εμείς γνωρίζουμε πως εννοούμε παγκοσμιοποίηση χωρίς την καθοδήγηση του κεφαλαίου.

Μα αυτα, είναι ουτοπιστικα προς το παρόν. Θα το συζητήσουμε (αν θελεις) μετα τις 17

10/06/2012, 08:58:01
Νικόμαχος.

quote:
Admin

Μπορείς να ισχυρισθείς ότι η δημοκρατία,είναι σε θέση να ακυρώσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων?

Την κραυγαλέα επιβολή ένδειας σε όλο τον πλανήτη?

Την κραυγαλέα διεθνή κυβέρνηση των τραπεζιτών?

Να μου λείπει η ελευθερία του λόγου και το αίσθημα δημοκρατίας,όταν:
Πεινάω.
Δεν έχω Υγεία.
Είμαι άνεργος.
Δεν εχω σύνταξη.
Δεν έχω σπίτι.
Κινδυνεύω να με σφάξουν.

Και το κυριότερο:
Να βλέπω ότι με κοροϊδεύουν και με χρεώνουν με ανύπαρκτα χρήματα,ενώ ζητούν απο μένα τον προσωπικό μου μόχθο!

Εχετε συνηθίσει όλοι τόσο πολύ στο κλέψιμο και την ατιμία των πολιτικών,που σας κλέβουν,σας κοροϊδεύουν και με την ψήφο σας αθωώνονται?

Η δημοκρατία,θα διαιωνίσει την κλεψιά και την ατιμωρησία,επειδή ακριβώς είναι Δημοκρατία.Και μόνο μέσω αυτής,θα σε ελέγχει ο τραπεζίτης.Και αυτος θα παχαίνει κι εσυ θα αδυνατίζεις.

Πολύ θα ήθελα να δώ την Νέα Τάξη πραγμάτων,απέναντι σε ένα λαό,που επέλεξε τον εθνικισμό και δεν του τον υπέβαλαν αυτοί!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Νικόμαχε,η σκληρή αλήθεια είναι η εξής,δεν σου φταίει καμία κυβέρνηση αν εσύ είσαι ΑΧΡΗΣΤΟΣ για τον εαυτό σου,αν δεν μπορείς να βρείς μια δουλειά επειδή τεμπελιάζεις,αν δεν έχεις υγεία γιατί δεν σέβεσαι το σώμα σου κοκ.Είναι υπεκφυγές φίλε μου,η νεα τάξη πραγμάτων υπάρχει για εμάς και μας βλάπτει μόνο αν εμείς δώσουμε το δικαίωμα να το κάνει.Πρέπει να σταματήσουμε επιτέλους αυτη την κακιά συνήθεια να φορτώνουμε στους ΑΛΛΟΥΣ την κατάληξη των ΔΙΚΩΝ μας λαθών.

Agnostic πολύ ωραίο το άρθρο σου.

10/06/2012, 09:08:50
Καλημέρα σε όλους....

Η Χρυσή Αυγή απόσο έχω καταλάβει, δεν έχει ψευδαισθήσεις να κυβερνήσει.
Ζητά κυβέρνηση προσωπικοτήτων με εφαρμογή συγκεκριμένης ατζέντας, οι θέσεις της οποιας είναι στην διάθεση του καθένα για να τις κρίνει.

Θέσεις με τις οποίες δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ εδώ μέσα να διαφωνεί προβάλοντας μια ΣΟΒΑΡΗ επιχειρηματολογία...

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, ζητάει να ηγηθεί μιας κυβέρνησης Αριστεράς, με συνδρομή του ΚΚΕ και των λοιπόν "δημοκρατικών" (τρομάρα μου) δυνάμεων χωρίς τελικά να γνωρίζουμε σε ποιά ατζέντα θα κινηθεί, καθώς οι ίδιοι μία τε λένε έτσι - μια γιουβέτσι. Πέρα από το ΚΚΕ που έχει σταθερή και αταλάντευτη θέση (γι'αυτό αν και "εχθρος μου" εγώ τους σέβομαι), οι Συριζαίοι προσπαθούν να κλέψουν την ψήφο του λαού δημιουργόντας του σύγχηση πάνω στην λέξη κλειδί "μνημόνιο".

Αν αυτό σας φαίνεται λιγότερο επικύνδινο σε σχέση με την βια που θέλει να εφαρμόσει η Χρυσή Αυγή για την εφαρμογή της ατζέντας της, εγώ πάω πάσο... Εμένα η βία δεν με σοκάρει πια. Προτιμώ την στοχευμένη βία η οποία αποσκοπεί σε συγκεκριμένο σκοπό, παρά την απόλυτη βία που βιώνω σε όλα τα επίπεδα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

10/06/2012, 09:21:15
quote:
Φυσικά και την χαίρομαι. Ολοι οι δημοκρατικοί και πολιτισμένοι άνθρωποι την απολαύσαμε και επικροτούμε την στάση της. Το ατσάλινο, αυστηρό της ύφος απαξίωσης και απέχθειας για τον ανάγωγο εκπρόσωπο του νεοναζιστικού κόμματος ήταν αυτό που αρμόζει στους νοσταλγούς του φασισμού και στους λάτρεις τραμπουκισμών και καφρίλων. Σα να του λέει "είσαι πολύ λίγος για να ασχοληθώ μαζί σου. Δεν το αξίζεις".

ΜΠΡΑΒΟ στη Δούρου! Πραγματική ΚΥΡΙΑ!

Αν τέτοιους πολιτικούς θέλεις - δικαίωμά σου...
Εγώ αυτή την κάστα την έχω σιχαθεί...

Εγώ στο ύφος αυτής της κ.... - τεσπα ας περιοριστώ στο "κυρία" - διέκρινα την ικανοποίηση... Μια ικανοποίηση ενός εκπαιδευμένου ανθρώπου, ενός επαγγελματία πολικάντη που ο ρόλος του είναι ακριβώς αυτός : να φέρει τον συνομιλητή του έξω από τα ρούχα του και να τον αναγκάσει να παρεκτραπεί.... Τι να πω, ενδεχωμένως να είσαι της σχολής ΠΑΣΟΚ και να σου φαίνονται cool αυτά... Όλοι αυτοί οι λύκοι κάτω από την προβειά της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας φέρανε σε αυτό το χάλι....

Εγώ αυτή την Δούρου την άκουγα στο ραδιόφωνο και νόμιζα ότι ήτανε του ΠΑΣΟΚ. Τέτοια έπαρση και αλλαζονεία μόνο από πασόκους είχα βιώσει... Χωρίς καν να την βλέπω και με έφερε σε σημείο να ρίχνω χριστοπαναγίες μόνος μου μέσα στο αυτοκίνητο... Προφανώς εγώ είμαι απολίτιστος και ναζί... Έτσι agnostic ??? Παραλίγο να τρακάρω από τα νεύρα και την ένταση που μου είχε δημιουργήσει..... Ψυχάκιας σαν το Κασιδιάρη θα πεις ότι είμαι, έτσι δεν είναι ?????

Είστε βαθειά νυχτωμένοι αν νομίζετε πως όλη αυτή η οργή είναι αποτέλεσμα ψυχασθένειας και ναζιστικής νοοτροπίας....

Edited by - KERRY KING on 10/06/2012 09:23:05

10/06/2012, 09:26:21
quote:
Αλήθεια αν υπήρχε η ίδια ελευθερία μετάδοσης πληροφοριών στα πλαίσια ενός εθνικιστικού καθεστώτος πόσα εγκλήματα και πόσες πράξεις βίας θα μαθαίναμε? Πόσες εξορίες και φυλακίσεις συμπολιτών μας που απλά θα έκαναν το λάθος να διαφωνούν με το καθεστώς θα μαθαίναμε? Πόσα βολέματα και πόσες επιβραβεύσεις συνεργατών και σπιούνων του καθεστώτος θα μαθαίναμε?
Ουτοπικά αυτά ε? Πράγματι αφού δεν υπάρχει τέτοια ελευθερία μετάδοσης πληροφοριών στα εθνικιστικά καθεστώτα! Στη δημοκρατία όμως υπάρχει γι' αυτό και μπορούμε να ενημερωθούμε για τις παρανομίες πολιτικών και λοιπών "γραναζιών" του συστήματος.

Εδώ κάνεις πλάκα, έτσι ????
Αν δεν υπήρχαν τα BLOGS θα μαθαίναμε έστω και το 1/3 των όσων διαβάζουμε κάθε μέρα ??????
Μιλάς σοβαρά τώρα ότι έχουμε ελευθερία και δημοκρατία στα ΜΜΕ ????
ΕΛΕΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

UnseenΜέλος
03/03/2006, 11:59:33
Αστεράκι μου γλυκό, κοίτα έξω, ήρθε η άνοιξη... Θυμάσαι αυτό που σου είχα πει για τον κυκλώνα; Αναζήτησε το κέντρο σου, αφουγκράσου τη σιωπή.

Με πολλή αγάπη
Α.

***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****

another starΜέλος
03/03/2006, 12:03:30
Unseen μου και γαλάζια σφαίρα

ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας.
Γαλάζια σφαίρα μου, δυστυχώς μέσα μου βάζουν άλλα πράγματα να δω.
Χριστινάκι, δεν μπορώ να αφουγκραστώ τη σιωπή γιατί δεν με αφήνουν οι δυνατές διαβολοφωνές. Δυστυχώς.

Φιλιά
Μένια

Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό

03/03/2006, 12:26:39
Καλησπέρα σας!
Μιάς και με "ψάχνατε" να σας πώ οτι εδώ είμαι και διαβάζω τις απαντήσεις σας...
Απλά δεν δοκίμασα άλλη φορά την ασπίδα της χρυσής αύρας κι επιπλέον τον τελευταίο καιρό αναλύσατε θέματα τα οποία δε γνωρίζω, δεν ήξερα αν έπρεπε να πώ κάτι.

In anticipation of my resurrection...

ΜορφέαςΜέλος
03/03/2006, 13:19:51
Καλή σας υπέροχη, υπέλαμπρη, ηλιόλουστη φωτεινότατη ημέρα σε όλες τις Νεράιδες και φυσικά και στον αγαπητό Dying Incubus.

Συγνώμη για την πολυήμερη καθυστέρηση των απαντήσεων, αλλά ο χρόνος με πίεζε αφόρητα από την μία και από την άλλη έπρεπε να ξυπνάω ξημερώματα οπότε δεν μπορούσα να μπω και το βράδυ.

Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

galazia_sfairaΜέλος
03/03/2006, 13:33:36
Αγαπητο μου αστερακι,να μην επιτρεπεις σε κανέναν να "βαζει"το οτιδήποτε μεσα σου παρα μόνο στην δικη σου σκέψη,και να παψεις να ακους τις φωνες των αλλων περα απο την δικη σου.Πρεπει να μάθουμε να ακουμε πρωτα την δικη μας φωνή,να την αφουγκραζόμαστε να την νοιώθουμε κα να την γνωρίσουμε γι α να είναι μπορετό να ξεχωρισουμε και τις φωνες των άλλων και να κρατάμε αυτές που μας χαρίζουν δονήσεις χαράς και ανάτασης!
Την καλησπερα μου D.I!!Καλο τριήμερο να έχεις.
Καλο τριήμερο και σε όλους με πολυ αγαπη.Οσοι θα ταξιδεψουν να ειναι προσεκτικοί,και οι σκεψη μου θα τους ακολουθει.
Μωυση μου καλα να περασεις κι εσυ παιδι μου.
Πιέστε κανενα ουζακι παιδιά μαζι με θαλασσινά κα ωμες αγκινάρες με λεμόνι.....με μια γλυκεια σκεψη γαιτην υγεία όλων μας!
Φιλουρες κι αγκαλιες!!!

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

another starΜέλος
03/03/2006, 13:43:20
Να σαι καλά γαλάζια σφαίρα μου. Είσαι ένεση αισιοδοξίας και δροσιάς βρε κοπέλα μου. Να είσαι γερή.

Να ζηλεύεις όμως, εγώ με το Χριστινάκι παρεούλα θα πάμε να φάμε μύδια σαχανάκι με κόκκινη σάλτσα και καυτερό και ουζάκι Θα σου την κάνω ντιρλα, ούτε το αεροπλάνο δεν θα βλέπει

Λοιπόν επειδή πολλοί φεύγουν σε λίγο από τις δουλειές τους, να ευχηθώ ειλικρινά καλό τριήμερο σε όλους. Προσοχή στους δρόμους και να περάσετε υπέροχα όλοι σας

Θα το προσέχω εγώ το τόπικ που δεν θα πάω πουθενά . Πάλι ρημαδιό θα σας το κάνω το μαγαζάκι

Φιλούδιααααα

ΜορφέαςΜέλος
03/03/2006, 13:49:36
Νστ..

quote:
Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση και ερώτηση συγχρόνως στούς συμμετέχοντες στην ομάδα.
Αισθάνεστε οι υπόλοιποι[ εκτός αυτών που είναι στο σωλήνα] καμία συναισθηματική διαφορά μετά τις δύο τελευταίες συναντήσεις?
Μορφέα όταν λές << προσοχή στην ποσότητα του χρώματος τι εννοείς?

Θα ήθελες να μας πεις τι είναι αυτό που εσύ αισθάνεσαι; Δεν είδα να απαντάει κανείς στην συγκεκριμένη ερώτηση.

Όσο για το μοβ αυτό που εννοώ είναι οτι εάν για παράδειγμα βάψεις τους τοίχους του σπιτιού σου μοβ, έχεις μοβ κουρετίνες και μοβ διαόσμηση, ΄θα είσαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ή κλωνισμού ή κατάθλιψης.

Πούμα..

quote:
Μορφέα μου, περιγράφεις τι γίνεται όταν μπλοκάρεται το 7ο κέντρο. Τα 4 πρώτα, ειδικά πονοκεφάλους και ζαλάδες τα έχω εγώ εδώ και καμιά βδομάδα. Και τις ζαλάδες που έχω εγώ τις περιγράφει ότι τις έχει και το παιδί εδώ και 2 μέρες.
Επίσης, αν θυμάσαι κάποια στιγμη κάπου 2 σελίδες πριν είχα περιγράψει ένα όνειρο, και το άτομο που είδα να πετάει ήταν μέσα σε μία νεφέλη λιλά χρώματος. Από τότε περίπου είναι η αλήθεια ότι αρχισαν οι πονοκέφαλοι ειδικά και η αφηρημάδα.
Σύμπτωση?

Το σίγουρο είναι οτι τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Εάν πράγματι λοιπόν αυτά τα δύο συνδυάζονται άμεσα τότε πιθανόν να έγινε κάποια ενεργοποίηση του κέντρου αυτού. Είναι φυσιολγικό όταν γίνονται ενεργοποιήσεις στα κέντρα να εξωτερικεύονται διάφορα μικροπροβλήματα. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω, υποφέρεις ακόμα από τους πονοκεφάλους σου;

ΜορφέαςΜέλος
03/03/2006, 13:56:03
Ανσίν..

quote:
Θα ξέρεις κι εσύ από τη Φυσική ότι η ενέργεια εκδηλώνεται σε ένα ευρύτατο φάσμα συχνοτήτων, στη μία άκρη του οποίου είναι οι χαμηλές συχνότητες και στην άλλη άκρη οι υψηλές. Μια χαμηλή συχνότητα θα ήταν π.χ. της τάξης των 20 Herz, μια υψηλή θα ήταν 1000 φορές μεγαλύτερη, δηλ. της τάξης των 20 kHz (παρεμπιπτόντως αν θυμάμαι καλά μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε ήχους στο φάσμα 20 Hz - 20 kHz). Και μια και μιλάμε για την ακοή, οι ήχοι προς το υψηλό τμήμα του φάσματος είναι τόσο ανυπόφοροι που μπορούν ακόμη και να μας τρελάνουν!

Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβεί –και συμβαίνει σε μερικές περιπτώσεις- με την έμπνευση. Όταν κανείς αναζητεί την έμπνευση, περιπλανιέται σε διάφορα πεδία. Τώρα, υπάρχουν φυσικοί νόμοι που δρουν σαν φίλτρα ή ασφαλιστικές δικλίδες, αφού δεν επιτρέπουν την είσοδο σε πεδία με τα οποία κάποιος δεν είναι συμβατός, ΑΛΛΑ υπάρχει και κάτι άλλο, κάτι που μπορεί να επιτρέψει τη στιγμιαία είσοδο. Κι αυτό είναι η ισχυρή βούληση. Βεβαίως κανείς δεν ξεφεύγει της εφαρμογής των φυσικών νόμων και τελικά το πεδίο θα σε πετάξει έξω, αλλά τι θα έχεις πάθει εσύ στο μεταξύ; Πιθανόν να έχεις χάσει τα λογικά σου...

Η φορά της ψυχής (ή "αίσθησις" κατά τον Πλάτωνα) έχει να κάνει με το πού πρόσκειται η ψυχή: προς τις θετικές ή τις αρνητικές ενέργειες, χονδροειδώς θα το λέγαμε προς το καλό ή προς το κακό. Αν ένας άνθρωπος δεν είναι καλά ενεργειακά και παρουσιάζει ανισορροπίες (είναι διαρκώς υπερφορτισμένα κάποια κέντρα, ενώ κάποια άλλα δεν τροφοδοτούνται καλά) είναι πιθανό να αλλάξει φορά η ψυχή του, να "μαυρίσει", όπως λέμε στην καθομιλουμένη, σε σταθερή βάση... Σκέψου κάποιον χρήστη ναρκωτικών και την ακραία συμπεριφορά στην οποία φθάνει για να βρει τη δόση του, πώς καταλήγει να χάνει παντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας είτε έχει πάρει τη δόση του ή όχι... είναι μια καλή αναλογία.

Πολύ ωραία και πολύ εύστοχη η εξήγησή σου!

quote:
Μορφέα, το ιώχρουν δεν είναι τόνος του μωβ κι αυτό;

Άβαλλον...

quote:
Με την ευκαιρία της χθεσινής μας συνάντησης στην οποία ήρθα μάλλον με κάποιο ανορθόδοξο τρόπο θα ήθελα να ρωτήσω τον Μορφέα για ποιό λόγο στις οδηγίες του λέε: Kαλύτερα να μην είμαστε ξαπλωμένοι...

Απλά για να μην μας πιάσει ο ύπνος μέσα στην χαλάρωση

ΜορφέαςΜέλος
03/03/2006, 14:27:39
Όσον αφορά την χθεσινή μας συνάντηση...

΄Πήγαν όλα καλά, αν και έβλεπα την λεκάνη της Βίκης αρκετά βαριά μέχρι και τον κόκκυγα και κάτω από αυτόν.

Ούτε εγώ παρατήρησα κάποια αλλαγή η κάτι πολύ διαφορετικό. Εγώ σταθερά αντιλαμβάνομαι τον οδηγό μας, τον δράκο, τον οποίο αυτή τη φορά τον είδα να έχει και κάποιο πιο ενεργό ρόλο. Αντιλαμβανόμουν την κίνησή του στον χώρο.

Είχα την αίσθηση οτι η ενέργεια που περνούσε στην τοξοτίνα μας, την αισθανόταν σαν ανατριχήλες και θερμότητα.

Βίκυ... περιμένουμε την απάντησή σου και φυσικά να θυμάσαι οτι η θεραπεία θα συνεχίζει μέχρι την Κυριακή το βράδυ.

Επίσης αξίζει να πω οτι οι ενέργειές μας΄γίνονται όλο και περισσότερο πολύ πιο συμβατές, ή τουλάχιστον έτσι τις αισθάνομαι εγώ.
Επίσης φαίνεται τα αστρικά μας σώματα να είναι πολύ πιο ισχυρά και συμπαγή από την πρώτη φορά. Πράγμα βέβαια πολύ θετικό για όλους τους τομείς και όχι μόνο κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Αγαπητή μου Νστ, δεν υπάρχει κάποια εξειδικευμενη εξήγηση για την δυσκολία σου στην τοποθέτηση της ασπίδας. Πιθανόν απλά να ήσουν σε ένταση νοητική, και αυτό να δυσκόλεψε τον οραματισμό σου.

another starΜέλος
03/03/2006, 18:14:57
Μορφέα, που χάθηκες παιδί μου και σε ψάχναμε?

ευχαριστώ για την απάντηση. Όσον αφορά την ερώτησή σου, ναι, ταλαιπωρούμαι από πονοκεφάλους και κάθε μέρα πίνω κάτι να μου περνάει.

Ευχαριστώ