ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βοήθεια (Σχετικά με διαγραφή μηνύματος) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Βοήθεια (Σχετικά με διαγραφή μηνύματος) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

Telxinas12 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TelxinasΜέλος
13/01/2005, 13:03:27
Κάποιος moderator, να σβήσει το τελευταίο μήνυμά μου στο θέμα Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ.
Έπειτα, ας σβήσει και το παρών.

Ευχαριστώ

<a onClick="alert('Γιατί έκανες?');" href="javascript:;">Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)</a>

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
CYBERMASTERΜέλος
13/01/2005, 16:00:04
Ε ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ TEST AREA ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...

13/01/2005, 17:55:11
Φίλε Telxinas
Το script που έτρεξες στη σελίδα 10 του topic "Test Area2 -- Δοκιμές για υπογραφές, εικόνες κ.λπ." δημιούργησε όπως σωστά γράφεις κάποιο πρόβλημα στην εμφάνισή της.
Eίναι αυτό;
<***>document.body.innerHTML='TEST';<'/***>
Noμίζω ότι μπορούσες και εσύ να το διαγράψεις (μέχρι 15λεπτά από τη χρονική στιγμή που το έκανες post). Προφανώς γνωρίζεις ότι μπορείς να μπεις στη σελίδα αυτή αν απλά απενεργοποιήσεις τα scripts από τον browser σου. Τώρα μάλλον θα πρέπει να επέμβει ένας moderator!!

--Je^3--

TelxinasΜέλος
13/01/2005, 18:26:41

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ (Μην κάνεις κλικ!)

Telxinas - Καθαρισμοί Χαλιών
13/01/2005, 18:36:07
Τέλος καλό..... Όλα καλά!!!!

--Je^3--

13/01/2005, 18:38:25
Διορθώθηκε το πρόβλημα του συγκεκριμένου μηνύματος...

Ευχαριστώ φίλε Jejeje!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
17/11/2003, 19:07:22
Ξέρει κανείς κάτι για το συγκεκριμένο ινστιτούτο; Με ενδιαφέρει κυρίως η αντίθετη άποψη. Τα θετικά και το τι μπορουν οι ανθρωποί του να πετύχουν τα διαβασα στο "Ε" της "Κυρακάτικης"

18/11/2003, 15:32:19
Γειά σου Ωρίωνα!

Δεν αρχίζεις εσύ, αναφέροντάς μας σχετικά με το τι έχεις διαβάσει, γιατί ακόμα κι αν ρωτάς, υπάρχουν και πιο άσχετοι από σένα όπως εγώ: δεν ξέρω γρι!

αυτή...που τα κατάφερε!

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
19/11/2003, 02:25:50
Αγαπητή Αμαλία
Οι άνθρωποι του συγκεκριμένου ινστιτούτου διατείνονται ότι μπορούν να θεραπεύσουν τη δυσλεξία, τις μαθησιακές δυσκολίες και γενικότερα λένε ότι μπορούν με τη μεθοδό τους να σε κάνουν πιο έξυπνο.
Για τη μέθοδο μπορείς να βρεις περισσότερα στο
http://www.alphalearning.ch
Το πρόβλημά μου είναι ότι όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να βρω την παραμικρή αρνητική κριτική. Επειδή ενδιαφέρομαι προσωπικά θα ήθελα να δω και την αντίθετη άποψη αν φυσικά υπάρχει.

27/11/2003, 13:18:14
Φίλε ΩΡΙΩΝΑ έβγαλες λαβράκι...
Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον από το λίγο που το κοίταξα.
Ελπίζω να ενδιαφερθούν κι άλλοι για να κάνουμε μια εποικοδομική συζήτηση... μέχρι τότε θα το μελετήσω όλο προσεχτικά και συνιστώ το ίδιο και στους υπόλοιπους...

"Τάδε έφη Avallon"
27/11/2003, 16:37:24
Πολύ ενδιαφέρον...
Xμ.. για κάποιο λόγο μου έφερε στο μυαλό τη μέθοδο Silva....Kάπως έτσι δεν λειτουργεί;

Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου

ΩΡΙΩΝΑΣΜέλος
28/11/2003, 00:17:56

Φίλοι μου
Δεν ξέρω αν το Θέμα έχει ενδιαφέρον. Εκείνο που ξέρω ειναι ότι τον εφευρέτη της μεθόδου τον συνέλαβε προχθές η Ελληνική Αστυνομία ως απατεώνα. Την ειδηση την είδα στις ειδήσεις και τη δημοσίευσαν όλες οι εφημερίδες.
Τελικά ειναι τόσοι πολλοι αυτοι που προσπαθουν να πλουτίσουν απο τον πόνο των άλλων.