- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Δεν είμαι ειδική στο θέμα αν και μου αρέσει σαν ιδέα και θα ήθελα καποια στιγμή να πραγματοποιήσω αστρική προβολή.Μπορεί αυτό που θα πω να μην έχει καμία σχέση με το θέμα.Λοιπόν απ'όσο ξέρω μπορεί κάποιος ενώ κοιμάται η είναι αφηρημένος να κάνει αστρικό ταξίδι χωρίς να το καταλάβει.Διάβασα ότι κάποιοι κάνουν ταξίδι στο χρόνο κατά τη διάρκεια ενός αστρικού ταξιδιού.Αυτό δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά έχει κυρίως σχέση με αυτό που θέλω να ρωτήσω.
Όταν ήμουν μικρή είχα πολλές φορές αυτό που λέμε déjà vu.Το περίεργο όμως δεν είναι εκει,παρόλο που όταν γινόταν δεν ήταν στιγμιαίο αλλά ήξερα ολόκληρους διαλόγους πριν καν γίνουν.Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι σε αντίθεση με όσους ξέρω,υπήρχαν στιγμές που ήμουν αφηρημένη και μετά σαν γυρνούσα απότομα κ βίαια στη "πραγματικότητα" σαν κάτι να με έχει τραβίξει,αν μπορώ να το πω έτσι.Εκείνες τις φορές λοιπόν καταλάβαινα ότι είχα δει κάτι που μετά από καιρό θα ζούσα σαν déjà vu.Προς Θεού δε λέω πως είμαι μέντιουμ και βλέπω το μέλλον.Δε θυμόμουν τίποτα ήξερα μόνο ότι κάποια στιγμή θα το ξαναδώ.
Μου έχει δημιουργηθεί λοιπόν η απορία μήπως έκανα ασυνείδητα κάτι σαν αστρικό ταξίδι.
Ola einai pithana ma katholou tuxaia......!!!!!!
YedFocused peace out
YedFocused peace out
"ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ"
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο alex22 ...
ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ
AΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΠΑ Η ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ
ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CHARMED
a.p
Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους μας.
Σ΄ευχαριστώ.

ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΔΗΔ ΣΕ ΑΠΟΘΟΥΣΕ ?????
ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ??
CHARMED
a.p
Αυτο που λες για αεροσκαφη που ιονιζουν τον αερα μπροστα και πετανε στο κενο ισχυει γιατι ξερω πολυ καλα οτι γινεται.

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET
quote:
PREDATOR δικέ μου,
Αφού το ξέρουμε όλοι μας, οι εξωγήινοι την έχτησαν και οι ιθαγενείς λώς παρακολουθούσαν...
Μπουχαχαχαχα
Εγώ είμαι πάλη της γνώμης, πως οι ιθαγενείς τις έχτισαν, και ο... OANNHSEA, παρακολουθούσε! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Τώρα βέβαια οι περισσότεροι θα πουν ότι πρόκειται περί μυθολογίας...
Το πρόβλημα όμως είναι που τη βρήκαν τόσοι φαντασία οι αρχαίοι, και μάλιστα οι Ινδοί!
Αν ζούσαν τη σημερινή εποχή θα έκαναν καριέρα στο...Χόλιγουντ!

quote:
Το πρόβλημα όμως είναι που τη βρήκαν τόσοι φαντασία οι αρχαίοι, και μάλιστα οι Ινδοί!
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
Άργησες, αλλά τελικά κατάλαβες γιατί είμαι τόσο σίγουρος για αυτά που γράφω...
Όσο για τα Βιμάνας και τα άλλα "τερτίπια" των Ινδών χρειάζεται ξεχωριστή κουβέντα...
Κοίτα εδώ:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9128
Dare To Dream
quote:
Μη ξεχνάς φίλε μου ότι και αυτοί έχουν το Bollywood!![]()

αηδιαστηκά πλάσματα...ότι και να λέμε...