ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

john13361 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
EttaΝέο Μέλος
24/11/2009, 15:00:45
Γεια σας!!!!
Δεν είμαι ειδική στο θέμα αν και μου αρέσει σαν ιδέα και θα ήθελα καποια στιγμή να πραγματοποιήσω αστρική προβολή.Μπορεί αυτό που θα πω να μην έχει καμία σχέση με το θέμα.Λοιπόν απ'όσο ξέρω μπορεί κάποιος ενώ κοιμάται η είναι αφηρημένος να κάνει αστρικό ταξίδι χωρίς να το καταλάβει.Διάβασα ότι κάποιοι κάνουν ταξίδι στο χρόνο κατά τη διάρκεια ενός αστρικού ταξιδιού.Αυτό δε ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά έχει κυρίως σχέση με αυτό που θέλω να ρωτήσω.
Όταν ήμουν μικρή είχα πολλές φορές αυτό που λέμε déjà vu.Το περίεργο όμως δεν είναι εκει,παρόλο που όταν γινόταν δεν ήταν στιγμιαίο αλλά ήξερα ολόκληρους διαλόγους πριν καν γίνουν.Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι σε αντίθεση με όσους ξέρω,υπήρχαν στιγμές που ήμουν αφηρημένη και μετά σαν γυρνούσα απότομα κ βίαια στη "πραγματικότητα" σαν κάτι να με έχει τραβίξει,αν μπορώ να το πω έτσι.Εκείνες τις φορές λοιπόν καταλάβαινα ότι είχα δει κάτι που μετά από καιρό θα ζούσα σαν déjà vu.Προς Θεού δε λέω πως είμαι μέντιουμ και βλέπω το μέλλον.Δε θυμόμουν τίποτα ήξερα μόνο ότι κάποια στιγμή θα το ξαναδώ.
Μου έχει δημιουργηθεί λοιπόν η απορία μήπως έκανα ασυνείδητα κάτι σαν αστρικό ταξίδι.

Ola einai pithana ma katholou tuxaia......!!!!!!

john133Νέο Μέλος
24/11/2009, 17:05:53
και εμενα μου εχει τυχει αυτο στο ονειρο να τριγυρνω στο σχολειο ενω πριν απο μια μερα προσπαθουσα να κανω αστρικη προβολη και να δω μια γυναικα στο σχολειο καθαριστρια π δν τν ειχα ξαναδει προσπαθησα να ξυπνησω και την επομενη μερα την ειδα οταν καναμε καταληψη
ThanasisTheGreatΝέο Μέλος
26/11/2009, 20:59:55
καιγω πολλες φορες καθως ακουω φιλους μου να μιλουν ειμαι σιγουρος πως εχω ξανακασουσει αυτη τη συζιτηση...

YedFocused peace out

26/11/2009, 21:13:08
Φίλη Etta το deja vu δέν έχει σχέση με την αστρική προβολή,τουλάχιστον σε επιφανιακό επίπεδο.Πιστεύω πως οι άνθρωποι που έχουν έντονα deja vu και άλλες παράξενες εμπειρίες, καλούνται απο τον ανώτερο εαυτό τους να τον θυμηθούν.
ThanasisTheGreatΝέο Μέλος
29/11/2009, 19:35:59
Καλησπερα σας.ενα πολυ καλο site που μπορειτε να ενημερωθειτε για την αστρικη προβολη,αρκετες τεχνικες,dejavou,και γενικα για οτι νεοτερο σχετικα με παραφυσικα φαινομενα ειναι αυτο:

http://paranormaltk.webs.com/

YedFocused peace out

25/12/2009, 18:33:55
ΤΟ DEJU VU ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ
"ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑ ΔΕΙ"
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο alex22 ...

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ
AΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΠΑ Η ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙ ΣΠΑΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ Α ΠΡΟΒΟΛΗΣ

ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΗΜΟΥΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
CHARMED

bella letoΝέο Μέλος
26/12/2009, 04:09:24
paidia hi eimai kainouria k thelo n sas po ti m sinevi exthes t vradi..loipon exo provlima m ton upno k koimame arga alla ton teleuteo kairo niotho idietera kourasmeni m apo telesma n m perni o upnos mesa sto leoforio gia t spiti m xoris n t katalavo.xtes loipon epesa gia upno 3.30 koimithika amesos ...evlepa ena oniro den to thimame k ksafnika vlepo oti vrikome ekso apo to domatiomou tin auli mprosta apo tin sukia pou einai apenanti sxedon apo t parathiro m nomiza oti htan oniro ...k ksafnika paratirisa o ti den patousa sti gi k tote akousa ena thorivo san n ksefisouse kapoios k skeutika n petakso poio psila gia n do kalitera k to ekana amesos tote anliftika oti den einai oniro eniotha olo m to soma moudiasmeno k mia energia n to diaperna kai enitha kati na me trava sto krevati m antiliftika oti itan to soma m eixa proti fora tetia sunestisi tou eautou m tromaksa alla prospathisa na xalaroso k tote apo to dentro akoustike i foni mias kopelas pou kalouse se voithia k pri prolavo n kano kati arxise n ouriazi'tha vgo tha gennitho tha gennitho' i fonitis antixouse mesa m tromaksa k arxisa noita n pigeno pros t soma m otan eftasa k mpika mesa tou prospathisa na to nioso xoris na anikso ta matia allaenaimoun mesa tou den koinintan kai ego arxisa na spartarao giati fovithika oti den mporo n mpo.tote ksipnisa mesa se ena allo oniro k meta stin pragmatikotita pisteuo auto egine giati den mporousa n epistrepso apeftias i ora itan molis4.30 otan epestrepsa.auto pou fovame einai n kimitho oxi oti den thelo n kano ap alla then ksero an i sukia stin auli mas exei kati...i an itan ena komati tou eautou m auto pou akousa.sory gia to katevato alla kapou eprepe n to po pite mou tin gnomi sas to exo anagi...

a.p

26/12/2009, 09:41:52
bella leto καλημέρα και χρόνια σου πολλά.

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish ώστε να είσαι κατανοητή από όλους μας.

Σ΄ευχαριστώ.

26/12/2009, 22:11:10
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΛΑΒΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ
ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΔΗΔ ΣΕ ΑΠΟΘΟΥΣΕ ?????

ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ??

CHARMED

bella letoΝέο Μέλος
27/12/2009, 01:59:08
χρονια πολλα σε ολους κ συγνομι για τιν γραφι μου.ναι ενο ημουν επανο στο σομα μου δεν μπορουσα να μπο δεν ξερο τι εγινε αλλαδεν μπορουσα να συνκολλιθο μαζι του....

a.p

lancelotΜέλος
04/04/2007, 04:38:24
Πάνας πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα που λες..Μπορουμε να τα βρουμε σε καποιο σιτε?Αν γινεται σε ελληνικα..
Αυτο που λες για αεροσκαφη που ιονιζουν τον αερα μπροστα και πετανε στο κενο ισχυει γιατι ξερω πολυ καλα οτι γινεται.

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET

04/04/2007, 18:09:56
quote:
PREDATOR δικέ μου,
Αφού το ξέρουμε όλοι μας, οι εξωγήινοι την έχτησαν και οι ιθαγενείς λώς παρακολουθούσαν...
Μπουχαχαχαχα

Εγώ είμαι πάλη της γνώμης, πως οι ιθαγενείς τις έχτισαν, και ο... OANNHSEA, παρακολουθούσε!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

04/04/2007, 18:26:10
Φίλε Πάνα, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που γράφεις.
Τώρα βέβαια οι περισσότεροι θα πουν ότι πρόκειται περί μυθολογίας...
Το πρόβλημα όμως είναι που τη βρήκαν τόσοι φαντασία οι αρχαίοι, και μάλιστα οι Ινδοί!
Αν ζούσαν τη σημερινή εποχή θα έκαναν καριέρα στο...Χόλιγουντ!

04/04/2007, 19:57:06
quote:
Το πρόβλημα όμως είναι που τη βρήκαν τόσοι φαντασία οι αρχαίοι, και μάλιστα οι Ινδοί!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ
04/04/2007, 20:34:29
Krios dear,
Άργησες, αλλά τελικά κατάλαβες γιατί είμαι τόσο σίγουρος για αυτά που γράφω...

Όσο για τα Βιμάνας και τα άλλα "τερτίπια" των Ινδών χρειάζεται ξεχωριστή κουβέντα...

gentlemanΜέλος
05/04/2007, 01:15:55
ΟΑΝΝΗSEA, έχω μερικές απορίες για μηχανολογικά θέματα, όπως και ρομποτική.

Κοίτα εδώ:

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9128

Dare To Dream

ΠάναςΜέλος
06/04/2007, 00:01:00
quote:

Μη ξεχνάς φίλε μου ότι και αυτοί έχουν το Bollywood!

_Nekrothaftis_Μέλος
06/04/2007, 06:37:54

αηδιαστηκά πλάσματα...ότι και να λέμε...

06/04/2007, 10:31:20
Βρε _Nekrothafti_, Ινδός είναι ο...κύριος;

06/04/2007, 11:47:56
Πιο πολυ μου κανει παιδικι κουκλα, απο αυτες που βαζουν στις βιτρινες, στα καταστηματα με τα παιδικα ρουχαλακια...