- Φαινόμενο του θερμοκηπίου - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
http://blogs.sync.gr/videos/youtube.com/Q4SirjZv1b0
Δείτε το βίντεο.Είναι απλά αποκαρδιωτικό,σοκαριστικό.
Αυτό που με προβληματίζει είναι αν αυτές οι κλιματικές αλλαγές γίνονται λόγω των κύκλων του κλίματος ή από ανθρώπινη παρέμβαση.Ακόμα δεν έχω καταλάβει και δεν έχω πειστεί.
And I was round when jesus christ
Had his moment of doubt and pain
Made damn sure that pilate
Washed his hands and sealed his fate
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ
Θα μπορούσες λοιπόν να κοιτάξεις κι εκεί ώστε να λάβεις κάποιες πληροφορίες ή και να καταθέσεις τις απόψεις σου.
Το θέμα θα μεταφερθεί σύντομα στην Κατηγορία ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet από την Κατηγορία "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού" όπου ανοίχθηκε αρχικά.

In anticipation of my resurrection...
quote:
εσεις εδω δεν κανετε πολλα να ξεχωρισετε τα ορια
Kαλώς ήλθες ΑΦΜΑ! (καλά τι όνομα είναι αυτό? Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι σημαίνει...αν σημαίνει
Λες ότι δεν κάνουμε ΕΜΕΙΣ εδώ πολλά για να ξεχωρίσουμε τα όρια... ΕΣΥ δηλαδή κάνεις? Το λέω γιατί αν και νέο μέλος έχω ήδη δει αρκετά από τα εμπρηστικά και ειρωνικά σου μηνύματα...
Πέτρο νομίζω ότι με το μήνυμά σου μας έδωσες πάρα πολλά...
Σε ευχαριστούμε...![]()
![]()
![]()

ο λογος της αληθειας ομοιαζετε με ενα οχημα που αρκετες φορες, εαν οχι ολες, χτυπα στα εμποδεια του ψευδους,(μυθου)
ο "εσωτερισμος" η, η πνευματικη ζωη μας καλα για να βγαλουμε απ' τη ζωη μας το ψευδος πριν το οχημα (εμεις) στραπατσαριστει επανω του.
δεν γραφω εμπριστικα
διαβαζω εμπριστικα
Χαρε αφμα, χαρε αφμα
χαρε, χαρε
λεμε σε καποιο στιχο στον Κυριο Κρισνα
ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ..
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
γεια σου Αββαλον
Εντάξει το έπιασα το υποννοούμενο...
Μην ξαναγράψεις έτσι το όνομά μου γιατί θα οδηγηθούμε στο fight club...
Kαι γω με τη σειρά μου θα γράφω το δικό σου με λατινικούς χαρακτήρες όπως είναι το σωστό αλλά ακόμη δε μας είπες τι σημαίνει...

quote:
γεια σου Αββαλον (νησι και καστρο του εσωτερισμου μας)
Avallon , oφείλεις να κοκκινίσεις........
Εμένα να δούμε πότε θα με πεί κανένας εσωτεριστή , να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.
quote:
Avallon , oφείλεις να κοκκινίσεις........
Δεν ξέρω αν κοκκίνησα γιατί δεν είχα καθρέπτη μπροστά μου εκείνη τη στιγμή αλλά σίγουρα έριξα το γέλιο της ζωής μου...
Τέλος πάντων δεδομένου ότι μετράει η άποψη που έχουν οι άλλοι για μας και όχι εμείς για τον εαυτό μας είναι αποδεκτό![]()
Το νησί αυτό όμως θα καταποντιστεί από περιέργεια μέχρι να "αποσπάσει" από τον/την ΑFMA την έννοια του ονόματός του...
Παρακαλώ λοιπόν να βοηθήσετε όποιος ξέρει κάτι το νησάκι αυτό![]()
![]()

το ονομα ειναι AFMA και ειναι η πνευματικη οντοτητα που εχει καθε "ζωντανος" οργανισμος "μεσα του" για εμας στην δυση η ψυχη .
ελα τωρα σου εδωσα πολλα δουλεψε και εσυ
ΚΡΙΣΝΑ
quote:
το ονομα ειναι AFMA και ειναι η πνευματικη οντοτητα που εχει καθε "ζωντανος" οργανισμος "μεσα του" για εμας στην δυση η ψυχη
Το nick σου έχει καμία σχέση με το nick ATMA? Μήπως είναι αναγραμματισμός?
Αν θες πες μου που βρήκες αυτήν την εξήγηση που αναφέρεις? Ίσως υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που μπορεί κανείς να βρει.
το ονομα ειναι AFMA και ειναι η πνευματικη οντοτητα που εχει καθε "ζωντανος" οργανισμος "μεσα του" για εμας στην δυση η ψυχη
quote:
εσυ το ειπες ελπιδα αυτο το λαθος;
οχι χαρα μου κανενας αναγραματισμος
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ AFMA και οπως γραφω ποιο πανω, εχει να κανει με την πνευματικη οντοτητα του καθενα μας
εκτος εαν καποιοι νομιζουν πως δεν εχουν ,η, δεν την εχουν βρει
τελος παντον
ουπς
σε λιγο θα μου πειτε κι αλλα;
περιμενω διοτι αυριο θα παω στο εξοχικο στην χαλκιδικη
βλεπεις ειμαι στο παπου
ΚΡΙΣΝΑ
Σε ρώτησα κάτι στο προηγούμενο post μου και απάντηση δεν πήρα, παρά μόνο επανάληψη των λεγομένων σου !!!
Να υποθέσω πως δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο που δεν απαντάς ή απλά εκ παραδρομής ξεχάστηκες ?
quote:
εσυ το ειπες ελπιδα αυτο το λαθος;
Εάν μου απαντήσεις και δω και εγώ το λάθος μου, σου υπόσχομαι να μην ξανασυμβεί….. ελπίζω να καταφέρεις να με βοηθήσεις να μην κάνω λάθη στο μέλλον
Καλό μήνα των
ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ ΑΘΗΝΑ 2004
Ευχόμεθα την ομαλή και άριστη διεξαγωγή των αγώνων.
Ελπίζομε η 28η ΟΛΥΜΠΙΙΑΣ να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
Και τέλος προσδοκούμε στην φωτισμένη έμπνευση,
των συζητήσεών μας.
ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία, εκεχειρία.......

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
*ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
-ΙΔΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ..ΥΛΙΚΟ-
quote:
steelspring
Πλήρες ΜέλοςAustria
819 Μηνύματα Posted - 10/01/2004 : 19:03:22 Η ποίηση είναι έμμετρη φιλοσοφία.
Δεν θα άγγιζε κανέναν αν δεν ήταν αυθεντική φιλοσοφία επι τοις πράγμασι.
quote:
ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΝΑΧΑΧρειάζεται να ερωτευτώ
τον έσω μου εαυτό
γιατί η ομορφιά του με παιδεύει
“Γεια σου” μου είπε , τότε
που απ’ το λήθαργο της μοναξιάς
ξύπνησα
και την αλήθεια αντίκρισα
Εσύ δεν είσαι , εκείνος
που την ομορφιά του κόσμου
αναζητούσε
και με λόγια σοφά καλούσε;
Χρειάζεται να ερωτευτώ
εσένα εκλιπαρώ
που την αγάπη για πανοπλία φέρεις
Τα μάτια μου , άνθη
που διασχίζει η άβυσσος
χαμένα
σα στο πρόσωπο βαμμένα
Το σώμα μου , άσμα
που τον κόσμο φθείρει
ερωτικό
σα ποτάμι ορμητικό
Χρειάζεται να ερωτευτώ
τούτο μόνον σου ζητώ
Για μια στιγμή μονάχα
δόσμου , τον έσω μου εαυτό
"Τάδε έφη Avallon"
ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΠΙΟ ΓΛΕΙΩΔΗΣ.
ΚΕΡΔΙΣΕΣ! -ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ....:(-
ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
--ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ,ΜΟΝΗ ΣΟΥ.-
quote:
Οι κακοι ποιητες τρεφονται απο τα γεγονοτα,οι μετριοι απο τα συναισθηματα,και οι καλοι απο την μετατροπη του τιποτε σε κατι.
Το εκ του μη οντος ον λογαριαζει.---0.Ε.---
Η κίνησή σου αυτή σου έβγαλε την μάσκα δείχνοντάς τον χαρακτήρα σου και ταυτόχρονα δείχνει σε όλους το ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο.
Τελικά βλέπω να δικαιώνεται πλήρως η AVALLON. Τελικά υπάρχει και ο θεός.
quote:
ΑΤΜΑ, πολύ πισόπλατο το κτύπημά σου, ιδίως τώρα που δεν μπορεί να απαντήσει.
Η κίνησή σου αυτή σου έβγαλε την μάσκα δείχνοντάς τον χαρακτήρα σου και ταυτόχρονα δείχνει σε όλους το ποιός είχε δίκιο και ποιός άδικο.
ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;
ΠΟΙΑ ΕΦΥΓΕ;//ΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ;;;;
ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΙΣ ΕΣΥ ΩΣ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΤΙ ΑΚΙΡΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.
ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ;
--ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ;( ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΧΜ;--
-ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΕ Η ΑΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΗΣ,ΙΣΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.//
ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΑΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ"ΟΧΙ ΤΗΣ "ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΗΣ" ΩΣ "ΠΙΣΩΠΛΑΤΟ" ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ:(
ΑΝ ΕΦΕΥΓΕ ΟΝΤΩΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ Σ'ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ + ΟΧΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ...:(
ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ "ΑΒΑΛΛΟΝ" ,ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΟΙ "ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ"....ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΕΣ..
--ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ;--
ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ;
ΤΙ ΝΑ ΠΩ/ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο "ΘΕΟΣ" ΚΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ "ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ"....
ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΟΣΟ ΠΛΑΣΤΟ Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ....
ΔΟΞΑΣΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ, ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ "ΣΩΣΤΑ":(
quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ:)
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ "ΠΟΙΗΜΑ!"
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΣΩ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;;;;;
ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΕΥΤΩ;
("ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΩ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ...ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ;;;"ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;//ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΜ;)
quote:
Χρειάζεται να ερωτευτώτούτο μόνον σου ζητώ
Για μια στιγμή μονάχα
δόσμου , τον έσω μου εαυτό
ΤΙΛΤ... ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ:(
-ΛΑΖΑΡΕΕΕΕ ΕΛΑ ΕΞΩ...-
Edited by - ΑΤΜΑ on 06/09/2004 00:44:38
ΕΣΥ δεν μπορείς να με αγγίξεις το ελάχιστο. Εισαι πολύ χαμηλά γι αυτό.
Όσο γιά το πού ξέρω ότι εφυγε η AVALLON, απλά έχω βγάλει το νηπιαγωγείο και ξέρω λίγα γράμματα. Διαβάζω λοιπόν ότι με ανδιαφέρει και μπαίνω όπου με ενδιαφέρει.
Απαξιώ λοιπόν να αποντήσω οριστικά.
ΚΑΛΟΥΣ
ΠΑΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον
quote:
συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της ήταν σλαβόφωνοι και τούρκοι.
Σλαβόφωνοι μεν, ΕΛΛΗΝΕΣ δε, όσο Έλληνες ήταν και αυτοί που ζούσαν στην ελεύθερη Νότια Ελλάδα!
Σε πλήρη αντίθεση με αυτά που πιστεύουν οι ομοιδεάτες σου1 Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, ιδού και δυο ενδιαφέροντα αποσπάσματα σχετικά με τις απόψςεις του ΚΚΕ για τη Μακεδονία ΜΑΣ.
<< Το συνέδριο παραδέχεται οτι τα συνθήματα που διατύπωσε η ΥΙ και ΥΙΙ Βαλκανική Συνδιάσκεψη ''Ενιαία και Ανεξάρτητη Μακεδονία'' είναι τελείως ορθά και αληθινά επαναστατικά>> Ριζοσπάστης, 6-2-1925
<<ο σλαβομακεδονικός (!!!) λαός ανοικοδομεί στέρεα τη λεύτερη, ισότιμη ζωή του... Το λαικοδημοκρατικό μέλλον του...>> Απο την κομμουνιστική εφημερίδα Εξόρμηση , 1-9-1948.
Φαντάσου δηλαδή να μας κυβερνούσαν δηλαδή άνθρωποι σαν εσένα junk.
quote:
ελευθερίες, πατρίδες, μανάδες
του ελληνισμού και τ' ******* μου στο τετράγωνο.
Ωστε ένοιες όπως η Ελευθερία είναι τα α...α σου στο τετράγωνο ε?
quote:
Με
το 1897 ΣΑΣ. Με το 1922 ΣΑΣ. Με το 1974 ΣΑΣ. Αει στο διάολο, που
θα μας πείτε και ανθέλληνες. Ζώα.
Και με το 1821 μας. Και τους Βαλκανικούς πολέμους μας. Και το ΟΧΙ μας το 1940. Έχετε να πείτε τίποτρα, αγαπητό μπασταρδάκι της Διεθνούς? Και ποιοί ήταν αυτοί που υπονόμευσαν τον Μικρασιατικό αγώνα? Ποιοί ήταν αυτοί που το 1936 δήλωναν << εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστυκοτσιφλικάδικη ήτα στη Μικρά Ασία, μα και την επιδιώξαμε?>> Ποιοί ήταν αυτοί που προέτρεπαν τους στρατιώτες μας να λοιποτακτήσουν? Μήπως, λέω μήπως, ήταν φίδια σαν εσένα?
Για το τέλος, θα ήθελα να παραθέσω ένα απόσπασμα για αυτούς που πιστεύουν οτι οι σλαβόφωνοι της Μακεδονίας δεν ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
<< Γέρων βουλγαρίζων επιχειρήσας να αναρτήσει εις τον εξώστη της οικίας του Βουλγαρικήν σημαίαν συνεπλάκη μετα της νύμφης του, της οποίας ο σύζηγος δεν είχε επιστρέψει ακόμα απο το στρατό. Η τελευταία αυτή ήρπασε την βουλγαρικήν σημαίαν εκ των χειρών του πεθερού της και, αφού την ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕ, την ΚΑΤΕΣΧΗΣΕ. Μαθηταί γυμνασίου μετα φανατισμού εφέροντο χλευαστικώς προς τους βουλγαρόζωντας, οι δεν των δημοτικών σχολείων της πόλεως Φλωρίνης και άλλων χωρίων, δραττόμενοι πάσης ευκαιρίας, έψαλλον ελληνικά άσματα, τον ελληνικόν ύμνον και το τραγούδι του πεσόντος ήρωος Παύλου Μελά. Οι ιερείς των ξενόφωνων χωρίων, μη καφθέντες προ των απειλών του βουλγαρικού κομιτάτου, εξηκολούθησαν ιερουργούντες ελληνιστί και καθοδηγούντες δια συμβουλών και κυρηγματων τους Έλληνας του ποιμνίου των. Οι ίδιοι, εκθέτοντες εις πολλαπλούς κινδύνους την ζωήν των, εκαυτηρίαζαν τας φιλοβουλγαρικάς εκδηλώσεις των συμπατριωτών των. Ακούωντες εκ των τελευταίων την απειλητικήν φράσην <<γκραικομάνοι>>, απήντων μετα θάρρους ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΚΡΕΚΟΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!>> Απο το βιβλίο του Αθ. Χρυσοχόου ,<<κατοχή εν Μακεδονία>>.
Περήφανοι Έλληνες λοιπόν. Γροθιά στα μούτρα των ανιστόρητων ανθέλληνων που προσπαθούν να μας πείσουν οτι η Μακεδονία δεν κατοικούνταν στην συντριπτική της πλεινότητα απο άτομα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ καταγωγής! Junk95, δεν είδα καμιά πηγή για να υποστηρίξεις τις δικές σου μαλακίες.
Και για να επανέρθουμε στο θέμα μας, σου είχα θέσει ορισμένες ερωτήσεις, αλλά για άλλη μια φορά απέφυγες να απαντήσεις.. Περιμένω!!!
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ
Μάθε λοιπόν φίλε μου ότι ΟΛΑ είναι μέσα στο παιχνίδι.
ΚΑΙ οι ανθέλληνες
ΚΑΙ οι αλβανοί (όπως συνήθως αποκαλείς τον Junk95)
ΚΑΙ οι εβραίοι (που εγώ τους εκτιμώ ιδιαίτερα είτε σου αρέσει είτε όχι)]
ΚΑΙ οι κομμουνιστές
ΚΑΙ εγώ
ΚΑΙ όλοι
Ούτε η Ελλάδα σου ανήκει ούτε το σάιτ.
Ούτε κανένας σου έχει διορίσει φύλακα της αρχαιοελληνικής παραδοσης και σωτήρα του έθνους.
Συμφιλιώσου λοιπόν με τα πράγματα.
Ούτε από την Ελλάδα θα μας διώξεις ούτε από το σάιτ ούτε θα μας σκοτώσεις.
Θα είμαστε εδώ όλοι μαζί παρεούλα![]()
![]()
![]()
Γι αυτό μάθε να ζεις με εμάς![]()
Αλλιώς τράβα να πεθάνεις σαν μάρτυρας.Ίσως έτσι γίνεις θαυματουργος και μυροβλήτης και με κανένα θαύμα σου μας κάνεις όλους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ έλληνες σαν κι εσένα.
Χρειάζεσαι το μεγαλείο της αρχαίας ελλάδος γιατί έτσι αποκτάει αξία το άτομό σου.
Χρειάζεσαι εχθρούς σκοτεινούς και συνομωσίες διότι έτσι αποκτά νόημα η ζωή σου.
Όσο αυτά τα στηρίζεις,υπάρχεις.Αν γκρεμιστούν πέθανες.
Δεν είμαι ούτε έλληνας ούτε εβραίος ούτε τίποτε.
Είμαι απλώς άνθρωπος που αναζητά την αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή.
Δεν απορρίπτω τίποτε και ακούω τα πάντα.
That's it babe.
Take it or leave it.
If you don't like it, TOUGH !