- Υβρεις κατά των Ελλήνων στα εκκλησιαστικά βιβλία... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
1) Στην αρχή ήταν Ιησούς Χριστός Θεού Υιός Σωτήρ ΣΤΑΥΡΟΣ και έπειτα άγνωστο γιατί το σταυρός λογοκρίθηκε.
2) Στη περίπτωση των UFO με το ελευθερία γραμμένο ανορθόγραφα (ε δε μπορεί θα έχεις δει κάποια photo) το δίπλό Ε (ανεστραμένο Ε και κανονικό) είναι ορθογώνια και πλατη πλάτη => οι καμπύλες που τείνουν στο άπειρο γίναν ευθύγραμμα τμήματα κάνοντας κάθετη γωνία πάνω - κάτω - δεξιά και αριστέρα ... και η κάθετος αφομειώθηκε στο κάθετο άξονα των Ε. (απλά βάλε δίπλα σε αυτό το : (Ε) το ανεστραμένο του χωρίς περιθώριο). Βγαίνει κάτι σαν Ξ με μία κάθετο στο κέντρο δηλαδή το Ξ όπως ήταν κάποτε.)
Εντούτοις οι ειδικοί αναγνωρίζουν το σύμβολο κανονικά.
3) Έχω καταλήξει στο εξής (Φυσικά και δεν είμαι ειδικός. έτσι) :
α) Είναι ήλιακό σύμβολο
β)Ξεκίνησε μάλλον σαν κύκλος με μία τελεία στα ιερογλυφικά, εξελίχθηκε σε σπείρα (κάτι σα τελικό σείγμα) και έπειτα στο γνωστό σύμβολο με καμπυλωτούς τους φορείς δεξιά και αριστερά και ευθύ το μεσαίο. Το ήττα (Η)πρέπει να προέκυψε από αυτό μεταγενέστερα αφού πέρασε από την μορφή του ΙΙΙ (φέρε και κάθετο στο τέλος των ευθύγραμμων τμημάτων πάνω και κάτω). Το ήττα φυσικά είναι το αρχικό γράμμα της λέξης... Ήλιος.
Επίσης παρατηρούμε ότι : Εμφανίζεται το Ξ, το ς και μας λείπει ο σταυρός ή Χ που λογοκρίθηκε για να πάρουμε το www ή ςςς. Τώρα άντε βγάλε άκρη τι παίζει... χε,χε.
Και ο αριθμός αυτού Χξς = Ιησούς Χριστός.
τα πάντα ρει
Χαιρετώ...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=5979&whichpage=4&ARCHIVE=
τα πάντα ρει
http://img.pathfinder.gr/clubs/files/53765/1.doc
(ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ...)
Ουδεμία σχέση δεν έχει με την Ομάδα Ε.
Εκτός αν ο Δημητρακόπουλος εννοούσε 1-2 βίντεο που του έχει δώσει ο Πάλμος καθαρά για λόγους προπαγάνδας.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Α,ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ...
Edited by - Θεομήστωρ on 18/07/2005 23:10:53
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:
EGO KSERO PROSOPIKA MERIKOUS.
Φιλε "ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ"
πραγαματικά αναρωτιέμαι αν σοβαρολογείς οτι ξέρεις κάποια άτομα ή οχι...
Απο τη στιγμή που υποτίθεται οτι είναι μια μυστική ομάδα (αν υπάρχει) πως είναι δυνατόν να ξέρει τα μέλη της ο καθένας (με το καθένας δεν έχω σκοπό να σε θίξω, απλά αναρωτιέμαι...)?
Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει...
Edited by - actr on 19/07/2005 01:35:04
EGO KSERO TO 1% TO ALLO 99 ELPIZO NA TO MATHO KAPOIA STIGMH.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Παντως τα περι ομαδας Ε...μυστικη εταιρεια της Θουλης και θεωρειες περι μια οργανωσης που δουλευει υπερ του Ελληνικου ηθους...με λιγα λογια καποιος φουσκωνει τα μυαλα των Ελληνων μπας και το 4ο reich των Σιωνιστων κατα τραγικη ειρωνεια ειναι η Ελλαδα.
Παντως η αποψη μου περι αλτρουιστικων ιδεολογιων σημερα ειναι.."αν δεν φαινονται δεν υπαρχουν".
O KANAPES KANEI KAKO AYTO EXO NA SOU PO MONO.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Σημαίνουν κάτι?
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
BOYKOYPEΣTIOY 25
(0030) 210 3620702
http://www.theosophicalsociety.gr
(ΠΛANHTIKH MAΣΩNIKH IEPAPXIA)
Από τον ιστό -Ε- ![]()
![]()
"The only way of discovering the limits of the possible is to venture a little way past them … into the impossible." -- A.Clarke’s Second Law
and what is istos E?
and what means MAΣΩNIKH?
and could you please tell me about what is the site www.e-e-e.gr?
i'm greek but i live in germany so you can write in greek if you want.
and what is istos E?
and what means MAΣΩNIKH?
and could you please tell me about what is the site www.e-e-e.gr?
i'm greek but i live in germany so you can write in greek if you want.
quote:
what is discussed here?
ελληνοπρεπεστατες κοτσανες
στο γραφω ελληνικα γιατι δεν ξερω πως λεγεται στα γερμανικα)

ich verstehe einfach nicht worüber hier geredet wird
was ist denn dieses E ?
und was ist das für eine seite www.e-e-e.gr ?
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ-ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕΔΡΑ..
ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...
ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟ SITE :
http://www.geocities.com/jgeo_99/STAGYRON_E.doc
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
quote:
NAI HERME OTI PEIS FILARA!!!O KANAPES KANEI KAKO AYTO EXO NA SOU PO MONO.
ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΙΧΩΡ
Και Δωστου!!!
Κατω ο φασισμος του καναπε...ολοι τωρα μαζι, μια φωνη, ενα πνευμα, μια ψυχη...ΖΗΤΩ ΤΑ MOUNTAINSPORTS.
Μια φορα εγω γυμναζομαι και επαγγελματικα(5 χρονια kickboxing και γυμναστηρια) και δεν ειμαι σαν THN "Παρνηθα"(αλλος ειναι)...και δεν εχω καναπε σπιτι μου
.
quote:
HERMES, αυτα τα "γράμματα" κάτω από κάθε σου post για ποιο λόγο είμαστε υποχρεωμένοι να τα βλέπουμε κάθε φορά?Σημαίνουν κάτι?
Ναι ειναι τραγικο το ξερω...και εμενα μου τη σπανε αλλα τι να κανω, εχουν πλακα...και πολλες φορες καταφερνουν και μπερδευουν ατομα, αλλα εκει ειναι το νοημα.
Σημαινει ..... ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ!
quote:
sprichst du etwa deutsch?ich verstehe einfach nicht worüber hier geredet wird
was ist denn dieses E ?
und was ist das für eine seite www.e-e-e.gr ?
excuse me, but could anyone of you explain me what is discussed here?
1.Über einem Thema, von etwas seltsamem Team... wenn Sie mögen, können Sie es auch glauben.
and what is istos E?
2.nichts.... jetzt
and what means MAΣΩNIKH?
3.keine Kommentare
![]()