ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΙΔΡΥΜΑ ΘΩΡΑΞ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ, CANTO GENERAL 2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- ΙΔΡΥΜΑ ΘΩΡΑΞ - ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ, CANTO GENERAL 2010 - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Jumpthesky63 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/4
SixΝέο Μέλος
19/09/2012, 10:19:02
Καλημέρα κι από μένα. Καινούργιος κι εγώ.
Εάν δεν κάνω λάθος, η ημερομηνία 21/12/2012 έπαψε να ισχύει λόγω λανθασμένων υπολογισμών. Μετατέθηκε...
Από την άλλη, και λάθος να μην έκαναν, θεωρώ πως καλά έκαναν και την άλλαξαν, αν την άλλαξαν επιτηδευμένα, για να μην έχουμε τον γνωστό πανζουρλισμό και μαζικές αυτοκτονίες.

19/09/2012, 11:37:50
quote:
Από την άλλη, και λάθος να μην έκαναν, θεωρώ πως καλά έκαναν και την άλλαξαν, αν την άλλαξαν επιτηδευμένα, για να μην έχουμε τον γνωστό πανζουρλισμό και μαζικές αυτοκτονίες.

σε "ποιους" αναφερεσαι? στους απογονους των Μαγιας ή καποιους "συνεχιστες" που απλα για να μην ταραχτει ο κοσμος, πολυ απλα εβαλαν μπλανκο και αλλαξαν την μερα?

Mari@nΝέο Μέλος
19/09/2012, 12:46:56
Συμφωνώ με τον PREDATOR.Αυτή η ημερομηνία σε ποιούς τελικά αναφέρεται??

NotirkΜέλος
19/09/2012, 15:41:02
-O κόσμος θα καταστραφεί αν χάσουμε το χαμόγελο μας και την αγάπη μεταξύ μας.
-Γι’αυτό Ελληνόπουλα, μη ψαρώνεται με της κωλοπροφητείες τους

Mari@nΝέο Μέλος
19/09/2012, 15:57:03
Α ρε Notirk τελικά τα λες πολύ σωστά τα πράγματα,έτσι ειναι όπως τα λες κωλοπροφητείες,αλλά δυστηχώς ο κόσμος στον οποίο ζούμε έχει ήδη χάσει το χαμόγελο του και μαζί με αυτό και την ανθρωπία του..Βαδίζουμε σε δύσκολους και μη αναστρέψιμους καιρούς

NotirkΜέλος
19/09/2012, 21:57:53
Marian

Να βρίσκεις ευκαιρίες να δείχνεις την αγάπη σου, στους κοντινούς σου ανθρώπους, στα κατοικίδιά σου και αν δεν έχεις στα αδέσποτα ζωάκια, στα λουλούδια στις γλάστρες σου και αν δεν έχεις στα αγριόφυτα που αμέριμνα φυτρώνουν στις άκρες τω πεζοδρομίων, στα πουλάκια που τιτιβίζουν γεμάτα από τη χαρά της ζωής, σε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπροστά σου και δεν τα πρόσεχες, νιώσε ΑΓΑΠΗ όπου και όσο μπορείς, αυτό είναι το μυστικό όπλο που θα αναστρέψει την κατάσταση ,αυτό το όπλο προσπαθούν να σου στερήσουν , μη τους το επιτρέψεις, ΑΓΑΠΑ.

Mari@nΝέο Μέλος
19/09/2012, 22:07:32
Τα λόγια σου οφείλω να ομολογήσω με συγκίνησαν γιατί φάνηκαν πολύ αληθεινά και τόσο ζεστά.. μακάροι όλοι οι άνθρωποι να έδιναν αγάπη στο κάθετι γύρω τους..

CamelotΜέλος
20/09/2012, 00:23:58
Χα! Εγώ ακόμα χαμογελαω! Η κατοικία μου θυμίζει πιο πολύ ζούγκλα του αμαζονίου παρά σπίτι. Ναι όλα είναι υπέροχα, ναι μετά απο μια καταιγίδα θα εμφανιστεί ο ήλιος. Λατρεύω κάθε εμβιο πλασμα και καθε αβιο πραγμα (εξαίρεση αποτελούν οι άνθρωποι, μόνο αυτό το γένος θα πρέπει να καταστραφεί ). Μπου!

Χαμόγελα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν...

Mari@nΝέο Μέλος
20/09/2012, 00:29:10
ΧΑΧΑ CAMELOT συμφωνώ μαζί σου...ποιό πολύ αγαπάω όλα τα ζώα και κυρίως σκυλία παρά τους ανθρώπους

20/09/2012, 01:53:35
quote:
Μίλησες με τον Β..?

Είσαι τεράστιος!

R.E.S.P.E.C.T

ανέκδοτο:
Ο Τσακ Νόρις είναι ο νουνός του Β..... (αυτού που δεν λέμε το όνομά του)

και είναι ο μόνος που ξέρει το όνομά του,
γιατί αυτός του το έδωσε...

quote:
Εδώ απλά θα δίνουμε οποιαδήποτε πληροφορία για ημερομηνίες πιθανούς καταστροφής της γης.

Αρα το τόπικ, μάλλον λάθος ξεκίνησε...Ιμιτασιόν, τί να πει κανείς.....

quote:
Marian
Να βρίσκεις ευκαιρίες να δείχνεις την αγάπη σου, στους κοντινούς σου ανθρώπους, στα κατοικίδιά σου και αν δεν έχεις στα αδέσποτα ζωάκια, στα λουλούδια στις γλάστρες σου και αν δεν έχεις στα αγριόφυτα που αμέριμνα φυτρώνουν στις άκρες τω πεζοδρομίων, στα πουλάκια που τιτιβίζουν γεμάτα από τη χαρά της ζωής, σε πράγματα που μέχρι τώρα ήταν μπροστά σου και δεν τα πρόσεχες, νιώσε ΑΓΑΠΗ όπου και όσο μπορείς, αυτό είναι το μυστικό όπλο που θα αναστρέψει την κατάσταση ,αυτό το όπλο προσπαθούν να σου στερήσουν , μη τους το επιτρέψεις, ΑΓΑΠΑ.

Καλά όλα αυτά φίλε Νότιρκ, αλλά αν δεν βάλεις μέσα τον παρά, ούτε αγριολουλουδα μπορείς να χαίρεσαι, ούτε πουλάκια να τιτιβίζουν....
(εκτός κι αν είσαι από τους λογής λογης ¨"βολεμένους" που καμιά 'κριση΄΄ δεν τους άγγιξε..... και εξω απ'το χορό μας έχεις γίνει ...Βοσκόπουλος....)

NotirkΜέλος
20/09/2012, 07:00:34
-Δουλεύω σκληρά από τα 16 μου.
-Είμαι 69 και συνεχίζω να δουλεύω σε πολύ δύσκολες συνθήκες και μάλλον αυτό θα τραβήξει μέχρι κοντά στα 80 μου αν προλάβω να φτάσω.
-Σου μοιάζω για βολεμένος;
-Ένα από αυτά που μου έμαθε η πολύ σκληρή ζωή που έζησα , είναι η Αγάπη, αυτή με κράτησε, μου έδωσε και μου δίνει τη δύναμη να χαμογελάω και να διακρίνω την ελπίδα και το φως πίσω από κάθε κακό .

20/09/2012, 13:47:33
quote:

Marian

quote:
Καλά όλα αυτά φίλε Νότιρκ, αλλά αν δεν βάλεις μέσα τον παρά, ούτε αγριολουλουδα μπορείς να χαίρεσαι, ούτε πουλάκια να τιτιβίζουν....
Τα λέτε πολύ ωραία και οι δύο.. Εγώ έχω κάποια φυτά, θέλω να τα βάλω σε μεγαλύτερες γλάστρες, αλλά το σκέφτομαι πολύ για να κάνω ένα τέτοιο "έξοδο" αυτή τη περίοδο. Επιπλέον θα ήθελα πολύ να έχω κάποιο κατοικίδιο (παλιότερα είχα) αλλά σκέφτομαι σε λίγο δε θα χω λεφτά να φάω ο ίδιος, το κατοικίδιο με τι θα τρώει;
Λοιπόν, τον χειρότερο καιρό έπεσε η κρίση, πάνω στο άνθος της Αγάπης
Mari@nΝέο Μέλος
20/09/2012, 20:20:13
Δεν είναι πρόβλημα το κατοικίδιο,το μόνο που χρειάζετε είναι αγάπη..Εγώ έχω σκυλάκι μέσα στο σπίτι μεσαίου μεγέθους και μου κοστίζει 15€ το πολύ το μήνα.Τα έξοδα τα είχε τους πρώτους μήνες με τα πρώτα του εμβόλια.Όταν εννοώ έξοδα εννοώ κάτι παραπάνω από 15€.

07/02/2007, 20:57:14
Krios,
Ναι ε; Τι ωραία που τα γράφεις...
Πάρε λοιπόν μία σειρά από υφηστάμενα γεγονότα και πές μου που αναφέρονται.
Α) Η έλλειψη ιοδίου στα μικρά παιδιά προκαλεί μείωση της εξυπνάδας τους και ψυχικά προβλήματα. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ δεν έχει παρατηρηθεί σε κανένα από τα άλλα 4 ανθρωποειδή (γορίλλα, χιμπατζή, μπονόμπο, ουρακοτάγκο).
Β) Τα μικρά των ανθρώπων έχουν την ικανότητα από το 2 μήνα να ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ στο νερό ΧΩΡΙΣ να πνήγονται. Αυτό δεν συμβαίνει στα άλλα ανθρωποειδή.
Γ) Το αρσενικό του ανθρώπου χάνει τα μαλλιά του όσο προχωράει η ηλικία του (εντάξει όχι σε όλους). Σε κανένα από τα άλλα είδη δεν συμβαίνει αυτό.
Δ) Το ανθρώπινο είδος έχει μία μύτη που ουσιαστικά προστατεύει την είσοδο προς τους πνεύμωνες και η οποία έχει και υποστήριξη. Τα άλλα ανθρωποειδή όχι.
Ε) Στους ανθρώπους αρέσει ιδιαίτερα το μπάνιο σε θάλλασα ή γλυκό νερό και μαθαίνουν με ευκολία να κολυμπούν (και φυσικά να κάνουν μακροβούτια). Στα άλλα είδη αυτό είναι σχετικά αδύνατο...
Περιμένω...
07/02/2007, 23:43:30
quote:

Εδώ τι λεει η φιλη μου η Οστρια?
quote:
Οταν μετοίκησαν σε λιγότερο ηλιόλουστα μέρη προς τον βορρά, το χαμηλό επίπεδο της βιταμίνης D3 δημιουργούσε πρόβλημα και έτσι το δέρμα άρχισε να γίνεται πιό ανοικτό. (We need some UV light to make Vitamin D3, but we don't want so much that all our Folate gets destroyed and we start getting cancers.)
Αυτή η μετοίκηση θεωρείται ότι έγινε πριν από 100,000 με 50,000 χρόνια.

Και εδώ τι λεει?

quote:
"Τα αρχαιότερα ίχνη παρουσίας ανθρώπων στην Βόρεια Ασία (καθώς και η επαφή ανθρώπων-μαμούθ) συσχετίζονται με την Μέση Πλειστόκαινο, δηλ 300,000-250,000 χρόνια πΧ (Dere-vianko 1997).

Ποιο από τα δυο ισχυει?
Ή είναι κατά περιπτωση?

ενας μαυρος καταμαυρος που ζει στον καναδα και ζευγαρωνει μονο με μαυρες καταμαυρες σε ποσο καιρο θα ασπρισει?

Το ιδιο ερωτημα ισχυει και για τους κινεζους

Χαχαχα, βρε τυχερούλη μου, στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τον άνθρωπο τον σοφό (homo sapiens) -το άρθρο αναφέρεται στον άνθρωπο που φόρεσε ρούχα- και στην δεύτερη για τον Νεάντερταλ.
Ισως εγώ δεν το έγραψα πιό ξεκάθαρα.

Στο ερώτημα για τον μαύρο τον κατάμαυρο ή τον κινέζο... σίγουρα όχι μέσα σε 2.000 ή 3.000 χρόνια. Σε 50.000 χρόνια πού ξέρεις όμως;

'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-

vanillicΜέλος
08/02/2007, 00:20:30
quote:
ενας μαυρος καταμαυρος που ζει στον καναδα και ζευγαρωνει μονο με μαυρες καταμαυρες σε ποσο καιρο θα ασπρισει?

Επισης κι ενας λευκος καταλευκος που θα παει να ζησει στην Αφρικη σε ποσο καιρο θα αποκτησει +10 ποντους στο επιμαχο σημειο ???

08/02/2007, 07:17:36
Ε...εεεε σεμνά...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!

08/02/2007, 10:33:08
Ναι για να πάμε ποιό μακριά στην ανθρωπολογία...
Πόσο χρόνο νομίζετε ότι πέρνει σε ένα οργανισμό να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον;
Παράδείγματα:
Κάτοικοι του Έβερεστ πάνω από τα 3000μ - μεγαλύτερο ποσοστό ερυθρών αιμοσφαρίων.
Κάτοικοι της Μαδασκάρης - αντοχή στα τοπικά βακτιρίδια και οργανισμούς γενικά που ζουν στο νερό των ποταμών και λιμνών της.
Εσκιμώοι - ποιά η διαφορά τους με τους άλλους λαούς του κόσμου; Εκτός από την τροποποίηση του συστήματος τους για να ζουν στους πάγους υπάρχει και άλλη μία γεννετική αλλαγή...
Αβορρίγινες - τα παιδιά γεννιύνται ξανθά και λευκά.

Krios,
Περιμένω απάντηση για αυτά που έθεσασ ποιό πάνω.

Vanillic,
Mάλλον πρέπι να είσαι πολύ απογοητευμένη από τους άσπρους που έχεις γνωρίσει και μάλλον υπερεκτιμάς σε αυτό τον τομέα την μαύρη φυλή...

08/02/2007, 14:06:41
quote:
Επισης κι ενας λευκος καταλευκος που θα παει να ζησει στην Αφρικη σε ποσο καιρο θα αποκτησει +10 ποντους στο επιμαχο σημειο ???

ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 10 ΕΧΤΡΑ ΠΟΝΤΟΥΣ

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ.
ΠΧ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΦΕ ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΚΛΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΗ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ .
ΑΡΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ
08/02/2007, 15:09:40
quote:
Στο ερώτημα για τον μαύρο τον κατάμαυρο ή τον κινέζο... σίγουρα όχι μέσα σε 2.000 ή 3.000 χρόνια. Σε 50.000 χρόνια πού ξέρεις όμως;

Εγώ προσωπικά σίγουρα δεν ξέρω!
Υπάρχει κανείς που να ξέρει σίγουρα??
Όχι τίποτα άλλο αλλά να φωτίσει και εμένα….
Μήπως τελικά εκείνοι που λένε ότι ξέρουν απλά εικάζουν??

quote:
Πόσο χρόνο νομίζετε ότι πέρνει σε ένα οργανισμό να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον;

ποσο χρονο παιρνει ρωταω εγω
μην με αντιγραφεις φιλτατε....
αλλα πες μου την απαντηση σε αυτο:
Στο γεωγραφικό πλάτος που ζουν οι κινεζογιαπωνεζοι αν κάνω
τον κύκλο της γης θα συναντήσω και άλλους της κιτρίνης φυλής?
Αν όχι γιατι τους συναντω μονο εκει και ο γειτονες τους ινδος είναι
καφετης?

---

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!