ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

manos52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
ΕυθύμηςΜέλος
03/04/2005, 04:05:50
Προσωπικά θεωρώ την επίθεση στο χιούμορ κάποιου ανθρώπου "ισοπεδωτικότερη" από την εξύβριση των απόψεών του.

Για την ιστορία,

galadriel αρκετοί γελάσαμε πάντως

03/04/2005, 09:58:45
Δεν φταίω εγώ αγαπητέ πρώην kaizer,

που εσύ εκλαμβάνεις το χιούμορ ως χαζογκομενιλίκια...

ελπίζω ως νυν invader

να τα πας λίγο καλύτερα.... γιατί την προηγούμενη φορά

η συμπεριφορά σου στάθηκε η αφορμή να αποχωριστούμε έναν πολύ καλό συζητητή...

τουλάχιστον εγώ είχα να παραθέσω κάτι ως προς το θέμα...

εσύ έχεις?

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

InvaderΜέλος
03/04/2005, 10:24:22
Δεν είχα την πρόθεση να ξαναγράψω στο συγκεκριμένο topic, ωστόσο, Galadriel, μου δημούργησες την εξής απορία
quote:
ελπίζω ως νυν invader

να τα πας λίγο καλύτερα.... γιατί την προηγούμενη φορά

η συμπεριφορά σου στάθηκε η αφορμή να αποχωριστούμε έναν πολύ καλό συζητητή...

Σε ποιόν ακριβώς αναφέρεσαι?

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

InvaderΜέλος
03/04/2005, 11:57:47
quote:
Προσωπικά θεωρώ την επίθεση στο χιούμορ κάποιου ανθρώπου "ισοπεδωτικότερη" από την εξύβριση των απόψεών του.

Έχεις δίκυο αγαπητέ. Ο καθένας αντιλαμβάνεται το χιούμορ διαφορετικά, αλλά έχω το δικαίωμα να πω και εγω τη γνώμη μου, έτσι δεν είναι? Έστω και με τον γνωστό, άκομψο τρόπο μου.
Μη νομίζεις, πάντως, πως η στάση μου απέναντι στην ευαίσθητη( εδώ) ξωτικοπριγκήπισα μας δεν υπαγορεύεται απο τη συνολική της συμπεριφορά σε άλλα topics...

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

03/04/2005, 12:52:05
Μην μπερδεύουμε τον αντίπαλο με τον εχθρό, αγαπητοί.
Ενας καλός αντίπαλος είναι ότι πιό χρήσιμο υπάρχει.
Ενας καλός αντίπαλος είναι η πρόκληση για να γίνουμε καλλίτεροι.
Τον αντίπαλο προσπαθούμε να τον κερδίσουμε, αλλά όχι να τον καταστρέψουμε (κάποιοι το λένε και αθλητισμό).
Ενας εχθρός μάς είναι άχρηστος. Αυτόν καταστρέφουμε.
Καλό θα ήταν για 'μάς, να δημιουργούμε αντιπάλους και να τους προσέχουμε, αντί να δημιουργούμε εχθρούς και να αναλωνόμαστε για να τους καταστρέψουμε. Χαμένος κόπος και χρόνος.

"Απέναντι είναι οι αντίπαλοι. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ."
Ο Τσώρτσιλ νομίζω το είπε αυτό.

Μπορείτε να συνεχίσετε να τρωγόσαστε για το χούμορ τώρα...

LocoΜέλος
03/04/2005, 13:03:45
Χαιρετώ!

Kaizer εγώ χαίρομαι που επέστρεψες γιατί κι εσένα όπως και τον Junk, σας θεωρούσα και σας θεωρώ αξιόλογους συνομιλητές.

Σε ενα σημείο φίλε Kaizer (invader) παραφέρθηκες. Η galadriel μια θετική παρατήρηση στο δικό μου μήνυμα έκανε. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος της , δεν είναι λόγος αυτός να την προσβάλεις.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
InvaderΜέλος
03/04/2005, 13:25:40
quote:
Σε ενα σημείο φίλε Kaizer (invader) παραφέρθηκες. Η galadriel μια θετική παρατήρηση στο δικό μου μήνυμα έκανε. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος της , δεν είναι λόγος αυτός να την προσβάλεις.

Δεν αμφιβάλω αγαπητέ μου Loco πως σε αυτή την περίπτωση το έκανε με καλή πρόθεση. Αυτό που με ενοχλεί είναι το στυλάκι του ''υπερθυλυκού'' που πλασάρει και που πραγατικά ώρες ώρες με κάνει να θέλω να ξεράσω( παρεμπιπτόντως, είναι ένα απο τα ελάχιστα θέματα στα οποία συμφωνούσα με τον junk95).
Έχεις δίκυο, όμως, παραφέρομαι, και υποθέτω πως είναι το τελευταίο topic στο οποίο πρέπει να προκληθεί ''πόλεμος''.

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

LocoΜέλος
03/04/2005, 13:35:52
quote:
Δεν αμφιβάλω αγαπητέ μου Loco πως σε αυτή την περίπτωση το έκανε με καλή πρόθεση. Έχεις δίκυο, όμως, παραφέρομαι, και υποθέτω πως είναι το τελευταίο topic στο οποίο πρέπει να προκληθεί ''πόλεμος''.

Χαίρομαι που συμφωνούμε φίλε Kaizer. Καιρός να ανοίξεις ενα θέμα για τον ελληνισμό και την αρχαία Ελλάδα, όπως το επιτυχημένο "ελληνισμός VS εβραϊσμός".

Καλώς όρισες και πάλι.

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
InvaderΜέλος
03/04/2005, 15:53:31
quote:
Χαίρομαι που συμφωνούμε φίλε Kaizer. Καιρός να ανοίξεις ενα θέμα για τον ελληνισμό και την αρχαία Ελλάδα, όπως το επιτυχημένο "ελληνισμός VS εβραϊσμός".

Ρίξε μια ματιά στο ''Μύθος και Θρησκεία'' αγαπητέ. Ίσως βρεις το καινούργιο μου topic αρκετά ενδιαφέρον και οι ιστορικές σου γνώσεις θα μπορούσαν να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες!

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

PHILOSOFOS-1Μέλος
03/04/2005, 17:02:52
Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ!!

gh

05/04/2005, 02:40:26
quote:

Μην μπερδεύουμε τον αντίπαλο με τον εχθρό, αγαπητοί.
Ενας καλός αντίπαλος είναι ότι πιό χρήσιμο υπάρχει.
Ενας καλός αντίπαλος είναι η πρόκληση για να γίνουμε καλλίτεροι.
Τον αντίπαλο προσπαθούμε να τον κερδίσουμε, αλλά όχι να τον καταστρέψουμε (κάποιοι το λένε και αθλητισμό).
Ενας εχθρός μάς είναι άχρηστος. Αυτόν καταστρέφουμε.
Καλό θα ήταν για 'μάς, να δημιουργούμε αντιπάλους και να τους προσέχουμε, αντί να δημιουργούμε εχθρούς και να αναλωνόμαστε για να τους καταστρέψουμε. Χαμένος κόπος και χρόνος.

"Απέναντι είναι οι αντίπαλοι. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 'ΔΩ."
Ο Τσώρτσιλ νομίζω το είπε αυτό.

ακριβως.-

quote:

Μπορείτε να συνεχίσετε να τρωγόσαστε για το χούμορ τώρα...

+ ενα σχολιο για τα "ρεστα" +ασχετα απο το θεμα...:
Οπου ακους πολλα κερασια παρε ...παραπολυμικροκαλαθι.)
-χαθηκε το "μετρο"; 'η χρησιμοποιειται αλλιως πλεον;/ελεος-

φως εν σκοτει!

cprtght@tm@2005
Peter GoreΝέο Μέλος
06/04/2005, 02:05:19
Καλησπερα σε ολους

Και αυτους οι οποιοι ενστερνιστηκαν τις αποψεις που εξεφρασα
και αυτους οι οποιοι ειρωνευτηκαν και χλευασαν

Ας ειστε ολοι καλα.

Εκμεταλευτειτε τις δυνατοτητες του διαδικτυακου διαλογου
ΔΙΑΦΩΝΗΣΤΕ διοτι αυτο ειναι το φυσιολογικο.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ ειπε ο "σκοτεινος" ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ και δεν εννουσε φυσικα τον ΠΟΛΕΜΟ με τα οπλα αλλα τον ΠΟΛΕΜΟ του διαλογου

Αλλα μην τρωγεστε για να τρωγεστε

Το ευκολο ειναι να δημιουργεις εχθρους-Το δυσκολο να δημιουργεις φιλους.