ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ VS ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

manos52 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
ΠύρραΜέλος
11/09/2003, 23:40:02
Ευχαριστώ τον φίλο μου Λουκά που μετέφερε το θέμα του Κορανίου σε εμένα. Δεν είμαι ειδική αλλά ούτε έχω μελετήσει ακ βαθέων το κοράνι. Κατά την προσωπική μου άποψη κιόλας είναι βαρετό γιατί επαναλαμβάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Η δική μου αντίληψη επί του κορανίου είναι ότι δεν έχει σχέση με όλα αυτά που λέγονται για αυτό. Αξίζει να το διαβάσει κανείς γιατί μέσω αυτού μπορείς να καταλάβεις τον πραγματικό μουσουλμανισμό και πόσο παρεξηγημένος είναι λόγω των φανατικών Ισλαμιστών. Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι να διαβάσει κανείς τους νόμους του Αγιατολαχ Χομεϊνί, εκεί σηκώνεται η τρίχα ακόμη και του πιο "φιλελεύθερου" ατόμου. Το κοράνι όντως έχει πολλά κοινά με το Ευαγγέλιο, η βάση του είναι κοινή με του χριστιανισμού και του ιουδαϊσμού. Μπορεί πολλά από αυτά που λέει για μας, και γενικά για ένα λογικό όν, να είναι παραλογισμοί, αλλα δεν λέει πουθενά σκοτώστε τους Χριστιανούς, τουλάχιστον έτσι όπως κάποιοι το μεταφέρουν. Το ότι ένα κομμάτι των μουσουλμάνων έχει παραφράσει, παρερμηνεύσει ή έχει προσαρμόσει τις ιδέες του κορανιού με τέτοιον τρόπο ώστε να καταφέρει τους στόχους του, είναι άλλο θέμα. Όσο για το site που μας παραθέτει ο Πλωτίνος, είναι ενδιαφέρον, αλλα με μια ένσταση στα ποσοστά των δογμάτων, αν και δεν είναι μεγάλες οι διαφορές, είναι λανθασμένα. Το ισλάμ είναι καταρκεματισμένο σε δόγματα. Η μεγάλη πλειοψηφία είναι βέβαια οι Σιίτες και οι Σουνίτες αλλά μόνο κατά το όνομα τουλάχιστον στον "μοντέρνο" μουσουλμανικό κόσμο.Οι Ευρωπαίοι μουσουλμάνοι (2,5% αναφέρει το site, αν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα ποσοστά) ανήκουν στο δόγμα τωμ Χαμεκί (ελπίζω να θυμάμαι σωστά το όνομα). Αρκετοί και από την μοντέρνα Τουρκία. Υπάρχουν και οι Αβέκι, κυρίως Κούρδοι, που δεν πιστεύουν στο κοράνι αλλά μόνο στον Μωάμεθ σα προφήτη. Και άλλα πολλά δόγματα. Και μέσα στα ίδια δόγματα υπάρχουν τεράστιες διακυμάνσεις. ΄Μη βάζουμε όλους τους μουσουλμάνους στο ίδιο καζάνι. Στην Τουρκία, π.χ., υπάρχουν πολλοί άθεοι.
Κάπου μέσα στο εσωτερικά, δυστυχώς δε θυμάμαι που ακριβώς, κάποιος αναφέρει ότι το κοράνι λέει σκοτώστε τους χριστιανούς και βιάστε τα παιδιά τους και τις γυναίκες τους. Ε δεν το λέει!! Ίσως οι νόμοι του εκάστοτε Ιμάμη η Αγιατολάχ, το κοράνι όχι, τουλάχιστον όχι με αυτόν τον τρόπο.

Όσο για τους μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Εκείνο που με απασχολεί περισσότερο από όλα είναι οι ορδές των Ελλήνω Ποντίων Μουσουλμάνων που αναμένεται κάποια στιγμή να έρθουν αν συνεχίσουν οι Τούρκοι την καταπίεση τους. Οι αυτοί μουσουλμάνοι απαρριθμούν ένα εκατομμύριο. Κάποιοι από αυτούς αρνούνται την ελληνική τους ρίζα, κάποιοι άλλοι το ξέρουν αλλά δε συγκινούνται, αλλά υπάρχουνς και αυτοί που κρατάν το λάβαρο ακόμη στην καρδιά τους με μειωμένη ελληνική συνείδηση (προς το παρόν)αλλά γνωρίζουν. Διάβασα κάποτε σε έγγυρη ελληνική εφημερίδα (συγχωρείστε με δε μπορώ να παραθέσω αναφορά)ότι Οι Τούρκοι άρχισαν να πιέζουν γιατί οι ίδιοι θέλουν να επαναφέρουν τμήματα της ελληνικότητας του (χωρίς όμως αλλαγή θρησκείας). Η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι ήδη έχει αρχίσει εισροή στην Ελλάδα από αυτούς τους Έλληνες.

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

HeliosΜέλος
13/09/2003, 20:48:28

http://www.ysee.gr/html/love.html

Το πελαγο ειναι βαθυ
οσο και το ψεμμα σου...

LoucasΜέλος
14/09/2003, 16:53:42
ΦΙΛΕ ΗΛΙΕ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279

LoucasΜέλος
21/09/2003, 10:25:49
ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΟΣ Helios ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ.

THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.

ΠύρραΜέλος
21/09/2003, 12:42:23
Κάποια κομμάτια από το Κοράνι είναι ενδιαφέροντα, και δείχνουν επακριβώς τη φιλοσοφία του. Παραθέτω μερικά αποσπάσματα απευθείας μέσα από το Κοράνι. Θυμήθηκα τώρα και τον Turan Dursun, πρώην μεγάλο Ιμάμη, ο οποίος έγραψε ενάντια στη διδασκαλία του (αν και πρώην Ιμάμης) και δολοφονήθηκε για την πράξη του αυτή από "αγνώστους".

Στην αρχή το Κοράνι αναφέρεται σε όλα τα βιβλικά συμβάντα (κατακλυσμό, για το Χριστό, τον Ιωσήφ, την Παναγία, τους Αποστόλους, Αβραάμ, Ζαχαρία, Ιωάννη και όλα τα Εβραϊκά και Χριστιανικά) ερμηνεύοντας τα και περιγράφοντας τα φυσικά με το δικός τους τρόπο, αλλά με πλήρη αποδοχή.

"Μην ενδιαφέρεσαι για τους απίστους: επιθυμούν να παρακολουθείς τις πράξεις τους για να μπορούν να παρακολουθούν τις δικές σου"
"Ο Αλλάχ δε βλάπτει με κανέναν τρόπο την ανθρωπότητα, αλλά αυτοί βλάπτουν τους εαυτούς τους"
"Και για τον Ιησού, που είπε στους Ισραηλίτες: Με έστειλε σε εσάς ο Αλλάχ για να βεβαιώσω το Τοράχ που σας έχει ήδη αποκαλυφθεί και για να σας πληροφορήσω για ένα απόστολο που θα έρθει μετά από εμένα και που λέγεται Αχμέτ"
"Όταν αντιμετωπίζετε τους άπιστους στη μάχη χτυπήστε τα κεφάλια τους και όταν τους ξαπλώσετε κάτω, δέστε τους αιχμαλώτους σας σφιχτά. Μετά χαρίστε τους την ελευθερία τους ή ζητήστε λύτρα μέχρι να νικηθεί η στρατιά τους από τον πόλεμο. Έτσι θα κάνετε. Αν ήθελε ο Αλλάχ, θα μπορούσε ο ίδιος να τους έχει τιμωρήσει, αλλά το διέταξε αυτό γιατί ήθελε να σας δοκιμάσει, τον ένα μετά τον άλλον.....Πιστοί αν βοηθήσετε τον Αλλάχ, ο Αλλάχ θα σας βοηθήσει και θα σας κάνει δυνατούς. Αλλά οι άπιστοι προορίζονται να χαθούν. Αυτός θα μηδενίσει τις πράξεις τους....."
"Ο Αλλάχ επιβεβαιώνει ή ακυρώνει αυτό που του αρέσει. Δικό του είναι το ΑΙώνιο βιβλίο" (το βουνό και ο Μωάμεθ)
"Αυτός που μάχεται για χάρη του Αλλάχ, μάχεται για τον εαυτό του. Ο Αλλάχ δε χρειάζεται τη βοήθεια των πλασμάτων του"
"Δε θα σκοτώνετε κανέναν άνθρωπο που ο Αλλάχ σας έχει απαγορεύσει παρά μόνο για δίκαιη αιτία"
"Πιστοί μην κάνετε φίλους αυτούς που είναι εχθροί μου και δικοί σας"
"Ο Αλλάχ δε σας απαγορεύει να είστε ευγενικοί και δίκαιοι προς αυτούς που ούτε σας έχουν πολεμήσει τη θρησκεία σας ούτε σας έχουν διώξει από τα σπίτια σας. ο Αλλάχ αγαπάει το δίκαιο. Αλλά σας απαγορεύει να γίνετε φίλοι με αυτούς που σας έχουν πολεμήσει λόγω της θρησκείας σας και σας έχουν διώξει από τα σπίτια σας ή παρακίνησαν άλλους να το κάνουν. Αυτοί που γίνονται φίλοι με αυτούς είναι άδικοι"
"Να πολεμάτε για χάρη του Αλλάχ αυτούς που σας πολεμάν, αλλά να μην τους επιτίθεστε εσείς πρώτοι... Να τους σκοτώνετε οπουδήποτε τους βρίσκετε. ΝΑ τους διώξετε από τους τόπους που σας έδιωξαν"

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

AlsofocusΝέο Μέλος
30/09/2003, 16:54:05
Να σας χαιρετίσω και εγώ. Νέο μέλος στο forum.

Οσον αφορά το topic, νομίζω ότι υπάρχει μια βασική διαφορά. Η Ελληνική "θρησκεία" ήταν περισσότερο φιλοσοφικές αναζητήσεις των Ελλήνων περί της ουσίας των πραγμάτων, της υφης και της λειτουργίας του Συμπαντος. Οι κυρίαρχές θρησκείες σήμερα από την άλλη αποτελούν μετεξελίξεις κοινωνικοπολιτικών συστημάτων. πχ Μωαμεθανισμός. Μιλάμε πάντα για τον δυτικό κόσμο μιας και οι ανατολικές θρησκείες είχαν πάντα την πνευματική ανάταση ως πρωταρχικό στόχο. Φυσικά και υπήρχε κωδικάς, τρόπος δηλαδη πνευματικής αφύπνησης και στον Χριστιανισμό πχ, αλλά ή οι μετέπειτα μαθητές δεν τον κατάλαβαν ή δεν θέλησαν να τον μεταδόσουν για να κρατήσουν την μάζα στο σκοτάδι έτσι ωστε να μπορούν να την ελέγχουν ευκολότερα. Το δόγμα είναι βασικό συστατικό σε όλες τις θρησκείες πλήν της Ελληνικής. Τουναντίον ο Ελληνικός "δρόμος" ήταν ο δρόμος της αμφισβήτησης. Βέβαια υπάρχουν εναπομένοντα στοιχεία που μας υποδηλώνουν ότι ο Χριστιανισμός μπορεί να ξεκίνησε ως καθαρά πνευματικό κίνημα, πχ η νηστεία και η απομόνωση του Ιησού για να μιλήσει με τον "πατέρα" του που μας θυμίζουν την ιερή νηστεία των ιερέων στην αρχαία Ελλάδα, από κει και πέρα όμως μιας και την ουσία της θρησκείας την διαφυλάσσουν οι ιερείς της, ο Χριστιανισμός κατέληξε οδηγός "Πως πρέπει να ζώ για να πάω στον παραδεισό" (προσοχή όχι του Αμαρουσίου ).
Ελπίζω να μην σας κούρασα.

LoucasΜέλος
30/09/2003, 21:55:44
ΦΙΛΕ Alsofocus

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΣΙΤΕ ΤΟΥ ΕΣΟΤΕΡΙΣΜΟΥ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΨΕ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΝΟΙΞΕΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΗΝΕΙ ΣΕ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

30/09/2003, 22:15:52
λουκα καλο ταξιδι και το βασικοτερο καλη επιστροφη (οποτε ειναι η στιγμη) και να προσεχεις.

παρακολουθω με πολλη προσοχη ολα οσα γραφετε,συμφωνω με τις ομορφες σκεψεις σας.

να καλωσωρησω το νεο μελος μας,για τα γραφωμενα σου ισχυει αυτο που εγραψα παραπανω :)))))

να ειστε καλα και να προσεχετε.

με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας

TyaneasΜέλος
10/10/2003, 00:24:37
Καλησπερα σε ολους.
Το θεμα εχει παει μακρια και η παρεμβαση μου πλεον σε αυτο ειναι ανουσια.Οπως βλεπω σχεδον εχει χαθει και το ενδιαφερον γι αυτο το θεμα.Απλως διαβαζοντας καποια απο τα τελευταια μυνηματα επεσα σε καποιο μυνημα του Μανου και θελω να το σχολιασω.
Φιλε Μανο λες:
quote:
οποιος ακολουθησει το φως ειπε ,θα σωθει.παρουσιαστηκαν μπροστα του οι ελληνες,ηλθε η ωρα να δοξαστει ο υιος του ανθρωπου ,ειπε(τους περιμενε).οι ελληνες δεχτηκαν τον λογο-φως του

Δεν θα σου αμφισβητησω το γεγονος αυτο,δεν ειναι σκοπος μου να ανοιξω αυτη τη στιγμη καινουργιο κυκλο αντιπαραθεσης εχω ηδη αρκετους,απλα θελω να σου κανω γνωστο αν δεν το γνωριζεις ηδη οτι η προσφωνηση ως Ελλην εκεινη την εποχη αποδιδοτανε συνεχεια σε αυτους που λατρευανε "παγανιστικους"" θεους αν μπορουμε να το πουμε ετσι.Με αυτο τον τιτλο Ελλην προσφωνουσανε και τους Αιγυπτιους ας πουμε που πιστευανε σε θεοτητες απο του 12θεου.Αυτο στο ανφερω γιατι πουθενα απο οσο γνωριζω δεν γινετε ξανα αναφορα στον "εκλεκτο λαο" που ετσι μας εχουνε ονομασει πλεον οι παππαδες με βαση αυτο το γεγονος.Ισως να ενοουσε κατι αλλο ο Ιησους τοτε και ισως να ειναι και αυτο που σου λεω.
Ειλικρινα δεν εχω διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση απλη αναφορα σου κανω σε κατι το οποιο εχει πεσει στην αντιληψη μου.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

SkorpinaΜέλος
10/10/2003, 11:47:35
Υπαρχει και ενα αλλο σεναριο φιλε μου ετσι για την κουβεντα...

IΩAN 12:23 O ΔE IHΣOYΣ AΠEKPINATO AYTOIΣ ΛEΓΩN EΛHΛYΘEN H ΩPA INA ΔOΞAΣΘH O YIOΣ TOY ANΘPΩΠOY EΛΛAΣ ΓAP EΣTI MONH ANΘPΩΠOΓONH ΦYTON OYPANION KAI BΛAΣTHMA ΘEION HKPIBΩMENON ΛOΓIΣMON AΠOTIKTOYΣA OIKEIOYMENON EΠIΣTHMHN

IΩAN 12:24 AMHN AMHN ΛEΓΩ YMIN EAN MH O KOKKOΣ TOY ΣITOY ΠEΣΩN EIΣ THN ΓHN AΠOΘANH AYTOΣ MONOΣ MENEI EAN ΔE AΠOΘANH ΠOΛYN KAPΠON ΦEPEI

Peter GoreΝέο Μέλος
01/04/2005, 03:22:15
Ειναι το 2ο μηνυμα μου στο Esoterica.gr
αλλα για λογους που εχω ξεκινησει να εξηγω σε αλλο θεμα πανω, για το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, περασαν 3 χρονια και κατι για να εγγραφω και να μιλησω. Σας παρακολουθω ολους απο την εγγραφη σας. Ολοι σας (κι εγω μαζι πλεον) μικρογραφια της κοινωνιας.

Ειμαι ο "τελευταιος φανταρος" με μολις 2 μηνυματα και δεν θα κρινω κανεναν και για τιποτα. Ειστε ολοι παιδια με ανησυχιες κι εγω ο γερασμενος εχω να κερδισω πολλα απο τη σπιθα που κουβαλατε, αλλος πολυ άλλος λιγοτερο.

Ομως...
Ομως...
Ομως...

Αυτη τη σπιθα πρεπει να τη χρησιμοποιουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ πρωτα προς τα μεσα και μετα για να ...καψουμε τον διπλανο μας. Ειμαστε τοσο καθαρμενοι ολοι μας που μπορουμε να ΚΡΙΝΟΥΜΕ και ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΜΕ τον αλλο? Ειμαστε τοσο βαθεις γνωστες των θεματων που αναλυουμε? Εχουμε συνειδητοποιησει τοσο καλα την εσωτερικη ουσια των ΜΥΘΩΝ, της ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, του ΠΑΡΑΞΕΝΟΥ, της ΨΥΧΗΣ, για να μιλαμε με ευκολια για ΓΝΩΣΗ και ΣΟΦΙΑ?

ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ?

ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

LocoΜέλος
01/04/2005, 14:19:52
quote:

Ο πόλεμος με τον εαυτό μας δεν είναι εμφύλιος; Εκτός αυτού, αν κάποιος σε βρίσει για τις απόψεις σου το πρόβλημα το έχεις εσύ ή αυτός;

C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
PHILOSOFOS-1Μέλος
02/04/2005, 02:58:58
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΝΚΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΥΠΕΡ ΒΩΜΟΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΗΜΩΝ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!!

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!!

gh

02/04/2005, 09:28:13
quote:

quote:

Ο πόλεμος με τον εαυτό μας δεν είναι εμφύλιος; Εκτός αυτού, αν κάποιος σε βρίσει για τις απόψεις σου το πρόβλημα το έχεις εσύ ή αυτός;

Πές τα βρε loco να μη χαλάω και το μανικιούρ μου πληκτρολογώντας ...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

02/04/2005, 10:11:49
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ galadriel ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ....

ΦΙΛΕ Loco ΜΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο Peter Gore...

quote:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Loco Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ?????

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/04/2005, 14:26:33
ΕΙΡΗΝΗ ΓΑΛΗΝΗ ΣΟΦΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---

02/04/2005, 21:29:23
Δεν γνώριζα φίλε avatar πως δεν καταλάβαινες από χιούμορ...

όπως και να 'χει, το θέμα πως αυτή η σπίθα που καίει ή θα έπρεπε να καίει πρώτα μέσα μας...

αν δεν καταλαγιάσει συνήθως καίει και ό,τι βρίσκεται απ' έξω...

ακόμα και στο "έσω"...

Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

InvaderΜέλος
02/04/2005, 23:16:31
quote:
Δεν γνώριζα φίλε avatar πως δεν καταλάβαινες από χιούμορ...

Μάλλον επειδή καταλαβαίνει απο χιούμορ σου απάντησε όπως σου απάντησε αγαπητή... Απο πότε τα χαζογκομενιλίκια θεωρούνται ''χιούμορ''?
Τέλοσπάντων, νομίζω πως ο Loco έχει δίκυο. Σε κανέναν δεν αρέσει να μαλώνει με τους άλλους, αλλά συχνά είναι αναγκασμένος να το κάνει για να υπερασπίσει τα πιστεύω του. Και συχνά αυτές οι κόντρες γίνονται τελικά αιτία για να βγούν χρήσιμα συμπεράσματα! Όταν βέβαια η συζήτηση δεν βγαίνει εντελώς εκτός ορίων...

Φιλικά,
*πρώην Kaizer

PHILOSOFOS-1Μέλος
03/04/2005, 00:18:33
ΧΜμμμμ.....ΚΑΙΖΕΡ Κάτι μου θυμίζει.... που ήσουν εσύ?

για να δούμε θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος η μόλις άρχισε.......

Ξέρεις όταν έχεις πολλά όπλα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις

αλλά για ποιόν σκοπό;ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ?

gh

InvaderΜέλος
03/04/2005, 00:41:45
quote:
για να δούμε θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος η μόλις άρχισε.......

Όταν βλέπω βλακείες του τύπου ''θα μου χαλάσει το μανικιούρ'' κάτι παθαίνω, το ομολογώ...
Κατα τα άλλα,καμία πρόθεση για πόλεμο αγαπητέ... Τουλαχιστον όχι σε αυτό το topic!

Φιλικά,
*πρώην Kaizer