ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εμείς και τα σκουλήκια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Εμείς και τα σκουλήκια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

alexilexos20 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
alexilexosΜέλος
22/04/2005, 17:35:08
Ο Μεγάλος Αδελφός είναι ο συμπαθής κύριος με την γενειάδα που σε κοιτάζει από ψηλά μέσα από τον τρούλο της εκκλησίας.
ΥΠΗΚΟΟΙ ΜΟΥ.....
Deva_ParinitoΜέλος
22/04/2005, 17:39:08
quote:
Ο Μεγάλος Αδελφός είναι ο συμπαθής κύριος με την γενειάδα που σε κοιτάζει από ψηλά μέσα από τον τρούλο της εκκλησίας.

Δεν πάω σε εκκλησίες.

Deva

alexilexosΜέλος
22/04/2005, 20:43:06
Εσύ μπορεί να μην πηγαίνεις να τον βλέπεις. Αλλά αυτός "εξακολουθεί να σε παρακολουθεί" εφ' όσον τον πιστεύεις.
Deva_ParinitoΜέλος
22/04/2005, 22:08:19
quote:
Αλλά αυτός "εξακολουθεί να σε παρακολουθεί" εφ' όσον τον πιστεύεις.

Edited by - Deva_Parinito on 22/04/2005 22:52:15

dimitris2Μέλος
22/04/2005, 23:00:28
Είναι και αδελφός γιατί μας δίδαξε να λέμε τον πατέρα του, πατέρα.
ConquerorΜέλος
23/04/2005, 19:17:08
Σου βρικα κιαλι Φωτογραφια του Ming (Doctor Who)..

..Learn to listen and you will learn to learn...

30/04/2005, 04:00:02
Φίλε ming-lee δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω μαζί σου...

Θα πω μόνο το εξής: για ό,τι δεν είναι χειροπιαστό ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, εφόσον κανείς δεν μπορεί να το αξιολογήσει.
Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν κάποιοι.. τουλάχιστον αυτός ο λόγος περιέχει ειλικρίνια μεγαλύτερη και από εκείνων που φοράνε άμφια..ή άλλα, περισσότερα ή λιγότερα..!!!
Αυτός ο λόγος είναι ο μόνος που δεν ζητάει κάτι από εσένα..

Χαιρετώ.. επισφραγίζοντας μόνο πως ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου έτσι νιώθει, χωρίς την δυνάστευση άλλων.

Φιλικά..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

ming-leeΜέλος
04/05/2005, 22:04:54
Κατ'αρχήν, εύχομαι όλοι να περάσατε καλά τις γιορτές.

Να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αγαπητό εκ Γερμανίας φίλο Conqueror για την καλοσύνη που είχε να αφιερώσει χρόνο για να ψάξει και για άλλες φωτογραφίες μου. Αν και μπορεί να μη συμφωνούμε, νομίζουμε ότι καταλαβαίνουμε, τουλάχιστον, ο ένας τον άλλο (και θα ευχόμουν να συνέβαινε και με κάποιους άλλους αυτό, αλλά ο καθένας και ο εαυτός του...).

Όσο αφορά αυτά που σημειώνει ο αγαπητός φίλος ή η αγαπητή φίλη simori, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά απλά θέλω (πάλι) να ρωτήσω: αυτό που νιώθει κάθε φορά κάποιος ποιάς διεργασίας είναι προϊόν; Μήπως μας "φυτεύουν" κάποιες "ανάγκες" από την βρεφική μας ηλικία;

I have some things to settle before I go legit.

04/05/2005, 23:59:29

quote:

Μήπως μας "φυτεύουν" κάποιες "ανάγκες" από την βρεφική μας ηλικία;

να τρως οταν πεινας

να κοιμασαι οταν νυσταζεις

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

05/05/2005, 01:04:23
quote:
Όσο αφορά αυτά που σημειώνει ο αγαπητός φίλος ή η αγαπητή φίλη simori, δεν διαφωνώ καθόλου, αλλά απλά θέλω (πάλι) να ρωτήσω: αυτό που νιώθει κάθε φορά κάποιος ποιάς διεργασίας είναι προϊόν; Μήπως μας "φυτεύουν" κάποιες "ανάγκες" από την βρεφική μας ηλικία;

Και φυσικά μας την εμφυτεύουν.. πως αλλιώς θα μπορούσε να λειτουργήσει το σύστημα..? Από την νηπιακή ηλικία κιόλας σε βαφτίζουν Χριστιανό ορθόδοξο και οι γονείς είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν κιόλας .. φαντάσου.. πληρώνεις ακόμα και την εκκλησία εκτός των άλλων. λαμπάδες.. μπομπονιέρες.. και λοιπά..
Δηλαδή ο κλέψας του κλέψαντος..
Αλλά και ό,τι άλλο να ήσουν.. εννοώντας σε όποια άλλη χώρα να βρισκόσουν, ακόμα και σε αυτές που δεν σε βαφτίζουν από μωρό . ακόμα και εκεί.. δεν έχεις ελευθερία επιλογής εφόσον ξέρουν πολύ καλά να σου κάνουν πλήση εγκεφάλου...
Δεν υπάρχει επιλογή στο θέμα θρησκείας.. μόνο κατά βούληση εάν το άτομο θέλει αργότερα να το ψάξει από μόνο του και να αποφασίσει τί το αντιπροσωπεύει...
Αλλά αυτό δεν συμβαίνει μόνο σε θρησκείες αλλά και γενικότερα σε ιδεολογίες.. πάρε ακόμα και την επιλογή ψήφου... κατά πατέρα κατά γιο δεν πάει συνήθως?

Φίλε Τζώνυ .. και βέβαια να τρως όταν πεινάς.. αλλά πεινάς όντως? Εδώ ακόμα και σε αυτό έχουν εξακριβωθεί από έρευνες πως και το πάχος και ή ισχνότητα είναι από ψυχολογική καταπίεση ή διαταραχή.. εκτός από πάθηση..

Φιλικά..

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....

S I M O R I L .......

07/05/2005, 21:27:47
quote:
...ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ Η ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ναι, όντως.... μόνο πού η ύπαρξή τους αποδεικνύεται, όπως επίσης μπορεί κανείς να δεί και να μελετήσει τα αποτελέσματά τους.

macedon

ming-leeΜέλος
07/05/2005, 21:47:18
Συμφωνώ απόλυτα, simori, αλλά αν ξαφνικά ανακαλύψουμε ότι δεν μας εκφράζει ΚΑΝΕΝΑ από τα υπάρχοντα θρησκευτικά. πολιτικά, ιδεολογικά κλπ συστήματα, τότε τί κάνουμε;

johnniebegood, αυτά που αναφέρεις δεν μας τα φυτεύει κάποιος απ'έξω, αλλά το ότι πχ είναι αμαρτία να τρως κρέας σε περίοδο νηστείας, αυτό είναι "φυτευτό". Τουλάχιστον έτσι νομίζω. Μπορεί να κάνω και λάθος.

alexilexosΜέλος
11/05/2005, 17:25:27
Εάν φθάσεις στο σημείο να μην σε ικανοποιούν τα υπάρχοντα συστήματα, τότε αρχίζεις να σκέφτεσαι ελεύθερα. Το επόμενο βήμα είναι να αποτινάξεις από πάνω σου τον ζυγό των συστημάτων. Κάπου εκεί σε βρίσκει η αίσθηση του ανικανοποίητου που οδηγεί στην αναζήτηση.
ΣπαρτιάτηςΝέο Μέλος
11/05/2005, 18:04:21
Ρε συ Ming Lee.....Το φρυδάκι με τι το βγάζεις???? Πες μας και μας να ξέρουμε....Α, ξυρίζεις και τις μασχάλες ή δε χρειάζεται ???

Οσο για σας σκουληκάκια αν νομίζετε οτι δε σας περιμένει κανείς κατα τον τρόπο που περιμένετε εσεις εμας, ΓΕΛΙΕΣΤΕ.....

ming-leeΜέλος
15/05/2005, 01:43:47
infin che 'l veltro verra

Edited by - ming-lee on 15/05/2005 01:47:45

15/05/2005, 16:04:30
Φίλε ming-lee ,εκτιμώ ότι βρήκα αυτό που ψάχνεις.

Σου παραθέτω την λύση.

Ζήσε και ξανάζησε …..ξανά και ξανά ,μέσα από την αγάπη.

Μέσα από αυτήν , γεννιέσαι πεθαίνεις ,πεθαίνεις γεννιέσαι ….

Τι λες.

Με τα σκουλήκια , ασχολούμαι προσωπικά ,όταν έχουνε σημαία τους τον Άρη.
Όχι τον θεό ,την ομάδα της Θεσσαλονίκης που την έχουνε ως θεό.

Άστα ρε φίλε , και αυτοί ( …….. βάλε ότι θέλεις εσύ ), είναι .

Αν πάλι δεν θέλεις να τους αφήσεις ήσυχους, γράψε τι σε ενοχλεί συγκεκριμένα σε αυτούς.

Έτσι για να ξέρω και εγώ , τι φταίει στην ζωή σου και δεν μπορείς να
ευτυχίσεις.

Ίσως να μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά.

Να είσαι καλά φίλε , που έδωσες λίγη ζωντάνια στο φόρουμ, κόντευε να με κοιμίσει.

ming-leeΜέλος
15/05/2005, 22:03:00
Φίλε alfa-omega, ξέρεις γιατί τα έγραψα όλα αυτά; Γιατί όλοι μας λίγο πολύ (και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου) τρέφουμε τον εαυτό μας με αυταπάτες. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ σε ένα σωρό διαφορετικά πράγματα, από τα πιο πίθανα μέχρι τα πιο απίθανα και τελικά φτάνει η ώρα που πεθαίνουμε και εκείνη τη στιγμή θυμόμαστε όλα αυτά που ΘΑ μπορούσαμε να είχαμε κάνει ΑΝ τα πράγματα ήταν αλλιώς ... Πολλές φορές αισθάνομαι την ζωή, τον χρόνο, να τρέχει μέσα από τα δάχτυλά μου πιο γρήγορα και από το νερό ... ΠΟΣΟ εφήμερα όντα είμαστε, αλλά από την άλλη αυτή η ίδια η ύπαρξή μας δεν είναι μυστήριο;

Όχι, φίλε, μη μου μιλάτε για θεούς, δόγματα και πίστεις, για ζωές μετά θάνατον. Εγώ θέλω την ζωή πριν το θάνατο. Τί να το κάνω το μετά;

Έλα, όμως, που όλη η κοινωνία και η ανθρώπινη σκέψη έχει δομηθεί με βάση ΠΑΝΤΟΤΕ το "ΜΕΤΑ" ...

Ο διάσημος αστρονόμος Φρεντ Χόυλ είχε γράψει κάποτε ότι αν οι άνθρωποι συνειδητοποιούσαν ότι όλοι ανεξαιρέτως είναι το ίδιο εγκλωβισμένοι πάνω στον πλανήτη και απομονωμένοι από το υπόλοιπο σύμπαν, τότε θα κατανοούσαν πόσο μάταια είναι όλα αυτά για χάρη των οποίων μαλώνουν μεταξύ τους.

Όμως, τα βαρύτερα δεσμά είναι αυτά που έχουμε μέσα στο νου μας.

Τώρα θα μου πεις, και τι σε νοιάζει εσένα και κάθεσαι και γράφεις όλα αυτά;

Ε, είπα να γράψω κάτι διαφορετικό από αυτά που γράφουν οι περισσότεροι στα site.

Φιλικά

Edited by - ming-lee on 15/05/2005 22:05:22

16/05/2005, 06:43:48
Προσωπικά πιστεύω ότι όποιος σχεδίασε τη ζωή, την έφτιαξε ανάποδα.

Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς αντί να επιβραβευθείς, πεθαίνεις! Τι κακό κι αυτό, να πρέπει πρώτα να γεννιέσαι και στο τέλος να πεθαίνεις; Κανονικά θα έπρεπε να είναι αλλιώς η ζωή. Και εξηγούμαι:

Πρώτα θα έπρεπε να πεθαίνεις (Να φεύγει αυτό το κακό από τη μέση). Μετά ζεις σε γηροκομείο. Μόλις γίνεις αρκετά νεότερος σε πετάνε κλοτσηδόν από το γηροκομείο και πηγαίνεις στη δουλειά σου, κατευθείαν στην θέση του διευθυντή, με αμάξι και σπίτι από την εταιρεία.

Εργάζεσαι για σαράντα χρόνια (με τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης) μέχρι να γίνεις αρκετά νέος για να πάρεις τη σύνταξη και το εφ' άπαξ σου. Έτσι τα λεφτά που θα έχεις δεν θα πάνε χαμένα, αφού θα είσαι στην καλύτερη ηλικία για να τα χαρείς και να τα ξοδέψεις. Το ρίχνεις στα πάρτι, στο αλκοόλ, στους έρωτες, στα ταξίδια και όπου αλλού μπορείς, έτσι ώστε να τα χαρείς πραγματικά...

Με το που αρχίζουν να αδειάζουν οι τσέπες σου, σε καλούνε να πας στο λύκειο. Έπειτα δημοτικό, γίνεσαι παιδί, παιχνίδι και χαρά. Ούτε ευθύνες ούτε τίποτα να σε απασχολεί. Έπειτα γίνεσαι μωρό, όπου τότε όλοι σε φροντίζουν, σου κάνουν όλα τα χατίρια, σε ταΐζουν, σε ντύνουν κλπ. Κάποια στιγμή λοιπόν έρχεται η ώρα να μπεις στην μήτρα όπου περνάς τους τελευταίους 9 μήνες σου επιπλέοντας ευχάριστα κάνοντας τις βουτιές σου μέχρι να γίνεις σπερματοζωάριο.

Ξαφνικά τελειώνεις την ύπαρξή σου απολαμβάνοντας έναν έντονο οργασμό!

Αυτή θα ήταν ζωή. Όχι όπως την έχουμε τώρα...

macedon

3ADAΜέλος
16/05/2005, 13:54:17
quote:
macedon
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.. ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.............!!!!

16/05/2005, 19:07:39

ming-lee έγραψε :
Έλα, όμως, που όλη η κοινωνία και η ανθρώπινη σκέψη έχει δομηθεί με βάση ΠΑΝΤΟΤΕ το "ΜΕΤΑ" ...

alfa-omega
Φίλε ming-lee ,εδώ αν μου το επιτρέπεις θα έχω διαφορετική άποψη.

Εγώ πιστεύω ,ότι η ζωή είναι δομημένη στο τώρα, δηλαδή στο παρών.

Αφού ζούμε το ελληνικό όνειρο (λίγη υπερβολή δεν βλάπτει) ,θα γράψω για το μέρος μας.
Γνώρισες στην ζωή σου αρκετούς ανθρώπους , που νοιάζονται για το αύριο ;;;

Θα μιλήσω βιωματικά και εμπειρικά.

Ξυπνάω το πρωί και όταν μπαίνω μέσα στον καθημερινό τρελό ρυθμό της επιβίωσης μου, συγκρούομε αναγκαστικά , με την πραγματικότητα.

Τα πάντα είναι σχεδιασμένα για μια εβδομάδα , άντε ένα μήνα το πολύ.
Το κυκλοφοριακό ,η δημόσιο δίκτυο συγκοινωνίας, τα πεζοδρόμια και γενικά ο δημόσιος βίος μας , εστιάζεται στο τώρα.

Άσε που υπάρχει και ένα λαϊκό ρητό :
Ότι φας και ότι πεις τώρα.

Αντίθετη κάθετα με αυτήν την νοοτροπία , έχουνε προηγμένες πολιτιστικά χώρες όπως για παράδειγμα η Σουηδία .

Οι άνθρωποι εκεί ( στην πλειοψηφία ) ,ζούνε ως άνθρωποι .
Προγραμματίζουνε το μέλλον με βάση και επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Εδώ εμείς ( πλειοψηφία), σκεφτόμαστε το σήμερα και δυστυχώς αυτή η σάπια νοοτροπία ,μεταβιβάζεται και στα δημόσια έργα , που έχουνε τα κακά τους χάλια.

Ειλικρινά ξυπνάω και δεν θέλω να βγω έξω να αντιμετωπίσω την άρρωστη ελληνική πραγματικότητα .

Αν δεν είχα παιδιά , θα την είχα κάνει για το εξωτερικό.

Έζησα έξω για 15 χρόνια και γνωρίζω , πως είναι να ζεις ανθρώπινα, κάτω από την φροντίδα ενός κράτους.

Εν ολίγοις , ζεις ποιο ήρεμα ,ποιο γαλήνια και το ποιο βασικό , έχεις περισσότερο χρόνο στην διάθεση σου.

Τον χρόνο αυτόν φίλε μου δεν το έχεις διαθέσιμο ,αν ζεις στην Ελλάδα .

Ζεις και πεθαίνεις με το άγχος.