ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
who knowsΜέλος
06/07/2004, 03:14:14
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ....

never say never **

G.S.Νέο Μέλος
08/07/2004, 15:03:20
who knows
Ρίξε μια ματιά στο " Τα ΖΩ για δεύτερη φορα!!! " Έχω εκεί την επιστημονική εξήγηση του deja vue, έτσι όπως την άκουσα μέσα από ένα ντοκιμαντέρ.

who knowsΜέλος
10/07/2004, 06:41:30
G.S. ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΜΩΣ..!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ... ΕΣΥ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?

never say never **

G.S.Νέο Μέλος
12/07/2004, 16:13:24
Γειά σου who knows!
Σίγουρα περιέγραψα το deja vue με πολύ απλά λόγια αλλά αυτή ειναι η επιστήμoνική του εξήγηση. Δεν έχω σπουδάσει κιόλας πάνω στο θέμα για να μπορέσω να σε βοηθήσω περισσότερο, αλλά το "ζουμί" της εξήγησης που εδώσαν στο ντοκιμαντέρ ήταν αυτό. Προσωπικά όσο αφορά τη στιγμιαία αίσθηση μνήμης δέχομαι ανεπιφύλακτα αυτή την εξήγηση! Όσο αφορά όμως περιπτώσεις σαν της simona ή σαν αυτές που αναφέρεις αρχικά νομίζω οτι η εξήγηση τους βρίσκεται σε διάφορες παραμέτρους. Άλλες φορές σε όνειρα, άλλες στη διαίσθηση, άλλες στην ανθρώπινη άυρα. Πιστέυω και στα τρία πάρα πολύ και ανάλογα πάντα την περίπτωση με έχουν βοηθήσει να δώσω ένα είδος εξήγησης σε διάφορα συμβάντα στην προσωπική μου ζωή αλλά και σε φίλων μου!

who knowsΜέλος
13/07/2004, 03:22:18
G.S. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!ΙΣΩΣ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΖΑΒΟΛΙΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΜΕΝΑ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΟΡΑΜΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑ..ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ,ΙΔΙΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ.. ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ??

never say never **

G.S.Νέο Μέλος
13/07/2004, 13:43:29
Τι να πω; Μπορεί να έχεις αναπτυγμένη διαίσθηση και αυτό να σε βοηθά να βλέπεις εικόνες απο το άμεσο μέλλον! Ίσως να σου συμβαίνει πιο έντονα όταν βρίσκεσαι σε κάπια στιγμή έντασης όπως ίσως να ήταν η στιγμή που σε πλησίαζε ο καθηγητής. Ένα περιστατικό δεν αρκεί όμως για να σου δίξει το μέγεθος της διαίσθησης που μπορεί να έχεις. Ψάξε στη μνήμη σου, και αν εντοπίσεις και άλλα παρόμοια περιστατικά ή αν σου συμβούν στι μέλλον, τότε δοκίμασε να "δουλέψεις" με θετικό σκοπό πάντα πάνω στο χαρισμά σου!! Μερικές φορές αν ξέρουμε απο πριν κάποια γεγονότα ίσως μας είναι πιό έυκολο να αντιμετοπίσουμε τις συνέπειες που φέρνουν στη δική μας ψυχή και σε όσων αγαπάμε!!

who knowsΜέλος
14/07/2004, 08:25:53
G.S. ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΩ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ... Η ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ.. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΧ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ (ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΠΑΝΤΑ) ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ... 'Η ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ (ΟΧΙ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ)....ΙΣΩΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΩ ΣΩΣΤΑ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΟΥ... ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΩ..
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΑΤΟΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ?

never say never **

G.S.Νέο Μέλος
14/07/2004, 13:50:24
Σαββατογεννημένη ε;! Αυτό λέει πολλά, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, τις προσωπικές μου εμπειρίες αλλά και εμπειρίες γνωστών μου ή ακόμη και της αδελφής μου που είναι Σαβ/μένη.. Όπως κατάλαβες σε αυτή την περίπτωση δεν έχω να σου αντιπαραθέσω καμία επιστημονική άποψη.

Τι πιστέυω ή τι έχω καταλάβει για τους Σαββατογεννημένους;
Για μένα είναι μια ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερη δύναμη και χαρίσματα!!
Τα βασικά τους χαρακτηριστικά είναι οτι "το ξέραν απο πρίν, το είχαν διαισθανθεί απο πριν, το είχαν νιώσει απο πριν, έρθει ή συμβεί". Ταυτόχρονα είναι πολύ καλοί στο να διαισθάνονται την αύρα του απέναντί τους και να "διαβάζουν" μέρος του χαρακτήρα του ή τών διαθέσεών του. Ένα ακόμη το οποίο είναι αποδεκτό απο πολύ κόσμο (ίσως να στο έχουν πει και σένα κάποιοι που σε γνωρίζουν) είναι ότι άν ειπωθεί απο Σαβ/μένο άσχημος λόγος, βγαίνει! Ο καλός πιό σπάνια.

Μη με ρωτήσεις πως είναι δυνατόν αυτή η ημέρα γέννησης να επηρεάζει τόσο κάποιους ανθρώπους.. Δεν έχω απάντηση! Δέχομαι όμως οτι παίζει σημαντικό ρόλο στη ζώη και τον χαρακτήρα τους!
Γνωρίζω αρκετούς Σαβ/μένους και πάμπολες ιστορίες που δεν έχω το χρόνο να σου αναφέρω αλλά και δεν έχει και νόημα απ'τη στιγμή που πιστέυω έχεις να ζήσεις πολλές παρόμοιες. Ένα πράγμα μόνο θα σου πω! Ασχολήσου με τις δυνατότητές σου γιατί είναι ωραίο να γνωρίζεις "καλά!" τον εαυτό σου, αλλά φέρσου έξυπνα σε αυτόν!! Μην το ρίξεις σε τραμπουλόχαρτα, καφεδοφλίτζανα και λοιπά ποτηροϊδη, γιατί το έχασες το παιχνίδι..!!! Στο λέω γιατί σαν να μου φαίνεσαι άτομο με θάρρος και των αναζητήσεων, άρα κάποια στιγμή θα ανακαλύψεις ότι είσαι καλή και σε αυτά τα "κόλπα".
Μην ρισκάρεις την ψυχική σου ηρεμεία με τέτοια!! Δεν αξίζει!!

who knowsΜέλος
16/07/2004, 04:36:42
G.S. ΝΑΙ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....
ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ..ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ...
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΩ ΜΕ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ Κ ΛΟΙΠΑ.. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!!
ΧΜΧΜΧΜ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΜΑ...

never say never **

G.S.Νέο Μέλος
16/07/2004, 12:43:39
Καλημέρα who knows!
Μονοπωλήσαμε τη στήλη και δεν ξέρω εάν κάναμε καλά.. Αν και μου αρέσει να σου γράφω!

Το φέρσου έξυπνα στον εαυτό σου και μην μπλέξεις νομίζω οτι το κατάλαβες. Άλλωστε φοβάσαι τις συνέπειες και πολύ καλά κάνεις!!
Με το γνώρισε καλά τον εαυτό σου εννοώ οτι σιγά σιγά θα μάθεις μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητες της ιδιαιτερότητας σου. Και είναι ωραίο να βοηθιέσαι μέσω αυτής στο να αντιμετωπίζεις καταστάσεις και να βοηθάς και άλλα πρόσωπα. Η εμπειρία μας διδάσκει! Θα τα δεις όλα σιγά σιγά γιατί έτσι κι αλλιώς είσαι θετικό άτομο. Ξαναρίξε αν θέλεις μια δεύτερη ματιά στο "Τα ΖΩ για δεύτερη φορα", στο μυνημά μου εκει. Απλά για να μην τα ξαναγράφω και κουράζουμε και τους υπόλοιπους..

who knowsΜέλος
19/07/2004, 01:13:17
ΕΝΤΑΞΕΙ G.S., ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΚΤΛ... ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ trust your senses!!
Α,ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ''ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ''

never say never **

Ydroxoos25Μέλος
11/11/2004, 18:21:07
Μάλλον σας παρέσυραν οι διακοπές και δε βλεπω να συνεχίζετε!
Κι εγώ που είμαι νέος εδώ έχω όρεξη για κουβέντα.

Λοιπόν θα πω κι εγώ τη γνώμη μου πάνω σε αυτά που είπατε για το κάρμα μπας και επανέλθετε.

Πιστεύω ότι το κάρμα είναι ένα "πλάνο ζωής" το οποίο σχεδιάζουμε πριν έρθουμε εδώ με βάση τα πεπραγμένα της προηγούμενης ζωής μας. Ας πούμε ότι σε μια προηγούμενη ζωή κάναμε το σφάλμα να σκοτώνουμε ανθρώπους. Ίσως στην επόμενη ζωή να αποφασίσουμε να γίνουμε γιατροί για να σώζουμε ζωές, έτσι ώστε να μάθουμε την αξία αυτή που είχαμε αγνοήσει. Δεν πιστεύω ότι είναι κάποια τιμωρία, απλά είναι μια εξάσκησή μας πάνω στις ατέλειές μας ώστε να βελτιωθούμε. Αυτή η ιδέα να γίνουμε γιατροί εμφυτεύεται στο υποσυνείδητό μας και πασχίζουμε με κάθε τρόπο να το καταφέρουμε χωρίς όμως να ξέρουμε το γιατί. Γίνεται ο σκοπός της ζωής μας. Σαφώς δεν ισχύει το ότι περνάμε καλύτερα στις επόμενες ζωές αν έχουμε κάνει καλές πράξεις στις προηγούμενες! Όσο ψηλότερα ανεβαίνουμε στην εξέλιξη, τόσο πιο δύσκολες γίνονται οι ζωές μας (δηλαδή τα μαθήματά μας στη Γη) και τόσο βαρύτερος ο "Σταυρός" που φέρουμε. Συνήθως η τελευταία μας ζωή είναι γεμάτη πόνο και βασανιστήρια. Σκεφτείτε το παράδειγμα του Ιησού, δε θα ξανακατέβει στη Γη ποτέ ως άνθρωπος...

Όσον αφορά τη γέννηση νέων ψυχών με έχει προβληματίσει αρκετά το θέμα χωρίς όμως να έχω καταλήξει κάπου. Αυτό που φαντάζομαι είναι ότι δεδομένου ότι είμαστε μέρος του "ΌΛΟΥ" οι ψυχές να είναι σταθερές, δηλαδή να μη δημιουργούνται αλλά να υπάρχουν πάντα και να εξελίσσονται διαρκώς. Όπως ακριβώς γίνεται με το σύμπαν, η μάζα του είναι σταθερή αλλά συνεχώς εξελίσσεται και μετασχηματίζεται.

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

who knowsΜέλος
13/11/2004, 01:01:17
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΣ...
ΧΜΧΜ..ΩΣΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ Ε?
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΜΑ..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ?ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΑΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ?
Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ..ΝΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ (?).. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ...ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ...

never say never **

Ydroxoos25Μέλος
13/11/2004, 02:32:05
Γειά σου Αμαζόνα... Ελπίζω τώρα να είσαι αρτιμελής!

Το ανακάλυψα ψάχνωντας για το deja vu. Όμως μιας και είδα να μιλάτε για το κάρμα είπα να γράψω κι εγώ. Δε νομίζω ότι πρόκειται ακριβώς για εξιλέωση. Δεν είναι κάτι αρνητικό.

Ο λόγος που η ζωή γίνεται δυσκολότερη είναι το ότι το έργο μας γίνεται δυσκολότερο. Εδώ στη Γη ένα πραγματικά σημαντικό έργο είναι να κάνεις κάτι πολύ καλό για την ανθρωπότητα. Όμως αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα πλήξει κάποιους οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλεύονται την ανθρωπότητα (να σκοτώνουν, να βομβαρδίζουν, να βιάζουν, να κλέβουν κλπ). Επομένως αυτοί θα στραφούν εναντίον σου.

Είναι σα να σπουδάζεις μαθηματικά, όσο ανεβαίνεις επίπεδα (ανώτερα μαθηματικά κλπ) τόσο περισσότερο θα δυσκολεύεσαι να ανέβεις. Όμως θα έχεις τη γνώση και τη δύναμη από τις προηγούμενες εμπειρίες σου και θα τα καταφέρνεις. Δηλαδή στους άλλους θα φαίνονται αδιανόητα αυτά που θα κάνεις αλλά για σένα θα είναι ακόμα μια δυσκολία.

Πιστεύω όμως πως αυτό έχει ένα τέλος. Δηλαδή μετά από κάποιο σημείο θα είσαι εσύ αυτή που θα διδάσκεις, ίσως από κάποιο άλλο επίπεδο ύπαρξης που εκεί τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα απ' ότι εδώ στη Γη. Και φυσικά θα υπάρχει κι άλλο επίπεδο, που δε θα καταλάβεις πόσο καλύτερο είναι αν δε νιώσεις τις δυσκολίες του προηγούμενου ως τα άκρα.

Πιστεύω ακόμα ότι δεν υπάρχει κακό σαν μια πλευρά και καλό σαν άλλη. Είναι απλά εξέλιξη. Αφού κανένας δε θα είναι ικανοποιημένος με το κακό εντέλει θα καταλήξει στην "καλή μεριά", άσχετα πόσο θα αργήσει... και δε νομίζω αυτοί που θα είναι εκεί να του κλείνουν την πόρτα για πάντα... τι σόι καλοί θα είναι;;

Μπορεί και να κάνω λάθος όμως προς το παρόν δεν έχω καλύτερη κοσμοθεωρία.

"Ο άνθρωπος πολλές φορές σκοντάφτει πάνω στην Αλήθεια ...αλλά σηκώνεται και συνεχίζει το δρόμο του"

who knowsΜέλος
13/11/2004, 03:46:34
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΙΠΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΛΗΡΗΣ
ΚΑΛΗ Η ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΣΟΥ.. ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΗ..ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?ΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...
ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ?ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ? ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑ ΜΟΥ..ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ!!!

never say never **

HeliusΝέο Μέλος
13/11/2004, 19:36:52
de mou lete re pedia, giati o kathena s sindei opiodipote gegonos panata amesa me ton eafto tou!!!!
ti sxesi exi to DejaVou me to Karma!!!As sobareftoume!!!!
Akoma ke emporika biblia na diabasete tha mathete ti ine KARMA ke Ti ine DejaVou!
min pistebete oti akoute!!!O anthropos logo tis Ximias tou ine anixtos gia pollon idon antidrasis ,...tis opies o nous tou( to iposinidito tou) tis antilambanete san alithies!!!!
Opios lei tetia pragmata,prepi na psaxti polli!As arxisi apo to "falseConsensusEffect".Diabaste ligo,min lete mono .....diafora apo enthousiasmo!!!I alithia ine megalyteri apo oti fantazomaste!!!!!!!!!

who knowsΜέλος
14/11/2004, 00:09:44
ΑΓΑΠΗΤΕ Helious ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ...
ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟ deja vou ΑΠΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ..

never say never **

demoΜέλος
14/11/2004, 07:01:11
Who Knows έχεις Προσωπικές εμπειρίες;;
Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε αναδρομές σε προηγούμενες ζωές - είναι προνόμιο μερικών μόνο χαρισματικών Ανθρώπων & η απορία είναι πώς το Πνεύμα μετά την μετεμψύχωση εγκαταλείπει τόσο εύκολα το μνημονικό του!

who knowsΜέλος
15/11/2004, 18:00:07
demo ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ...
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ... ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΑΝ ΞΕΡΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ..ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΠΩΣ... ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΙΚΑ...
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ?
ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΛΙΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ.. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ?ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ..

never say never **

demoΜέλος
15/11/2004, 19:08:10
Ούτε Εγώ Who Knows έχω εμπειρίες!
Το γεγονός της Μετεμψύχωσης αποτελεί αίνιγμα αναπάντητο ως τώρα, και κανείς δέν μπορεί να το βεβαιώσει. Όσον αφορά τον Κομπογαννιτισμό είναι πολύ εύκολο να εφαρμοσθεί απο τον οποιονδήποτε χωρίς να μας πείσει στο κατά πόσο έχει δίκιο, βασίζεται μόνο στην δική μας πίστη.
Ίσως πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο στον Εαυτό μας χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν τα καθημερινά προβλήματα!