- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Έτσι,μπορει και να καταλαβαίνεις,ότι όταν λέμε, ότι έγινε θαυματουργικά, γιατί δεν μπορεί να βγει ένας Θεός, απο άνθρωπο,
ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ οπως με άνθρωπο, γι αυτό και έμεινε παρθένος, προφανώς, θέλεις επεξήγηση και επανάληψη, που ανάγεται στις τάξεις το
Βλέπεις κάθε μέρα θεανθρώπους να γεννιούνται και εσύ σίγουρος; Πώς ξέρεις ότι ο Θεός δε θα γεννηθεί σαν άνθρωπος; Το λέει κανένας νόμος της φυσικής; Έχεις κάνει πείραμα; Εξέτασε κανένας την Παναγία; Πόθεν η βεβαιότητά σου;
άσκηση στο σχολείο...Τα μεγάλα παιδιά, δεν παίζουν με αυτά...
Και από πού προκύπτει το δόγμα;
σκελετο ανθρώπου,κανένα είδος εξελισσόμενου όντος, αλλά, συνδυασμούς δυο και παραπάνω, με μπολικη φαντασια και...λογική( ποιανού, άραγε;)
δίχως, ένα ολόκληρο ίχνος της πορείας της εξέλιξης των ειδών, που ισχυριζονταν, ο Δαρβίνος...
Γι αυτό και φτιάχνετε, σύμβολα, που δεν υπάρχουν..Τα έχετε ανάγκη, για να πιστευετε.Άλλως, θα ήταν μια ΚΑθΑΡΉ ΠΙΣΤΗ...
Μερικές φορές δε σου κρύβω οτι θαυμάζω την υπομονή σου
Έχουνε γεμίσει μια σελίδα σε ύβρεις για την Θεοτόκο και εσύ προσπαθείς καρτερικά να τους απαντήσεις..
Αξίζει τον κόπο φίλε μου?
Δεν νομίζω οτι αξίζει,μακάρι να υπήρχανε και άλλα άτομα σαν εσένα εδω μέσα να κάναμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλα δυστυχώς..
Επειδή οι θαυμαστές της εξέλιξης και της αμοιβάδας είναι σίγουροι για την θεώριες τους(!)μόλις τους αντιπαραθετείς λίγο γίνονται ακόμα χειρότεροι και θα περάσουνε στην αντίπερα όχθη στην εσκεμένη βλασφημία του Αγιού Πνεύματος(με καταλαιβάινεις πιστεύω),μιας και ότι έχει να κάνει με αγάπη και συγχώρεση δεν τους αρέσει
Οπότε καλύτερα να σιωπάς και να απομακρυνθείς σιγά σιγά φίλε μου εγώ αυτό θα κάνω,ίσως δεν έπρεπε να ασχοληθώ και καθόλου μιας και βλέπω οτι βγάζουνε και ένα είδος περίεργης διαστροφής(!) με τα Θεία
Δικιά σου απόφαση όπως και να χει,πάντως σου εύχομαι καλή συνέχεια..
Λίγο ..υπερβολικοί σε ότι πιστευουν, ειναι μερικοί, ενώ άλλοι, δείχνουν δεν δείχνουν, ειναι σαν εσένα και μένα..Φυσιολογικοί άνθρωποι......
Αλλά, μήπως, καθε νέο,δεν έχει τον ενθουσιασμό, που το παλιό, πρέπει να περιμένει να ωριμάσει, για να γινει διάλογος και εννόηση;;
quote:
Έχουνε γεμίσει μια σελίδα σε ύβρεις για την Θεοτόκο
Υβρεις για τη θεοτόκο τα λόγια του ευαγγελιστή Λουκά; Τσκ...τσκ... Ντροπή!

macedon
quote:
Οπότε καλύτερα να σιωπάς και να απομακρυνθείς σιγά σιγά τρέχα μου εγώ αυτό θα κάνω

!!!Edited by - Αίολος on 19/07/2010 21:41:26
ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΑΥΒΟΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΡΟΔΙΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ (
ΧΕΧΕ
ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ Ε ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!
ΕΣΥ WHO KNOWS ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ???
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΦΥΓΩ!!ΟΥΦ!!!
never say never **
------------------------
never say never **
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
------------------------
Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ!!!
------------------------
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ!!!
------------------------