ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Τεστ: Κ.Δ., θεόπνευστη ή ασυναρτησίες; - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
19/07/2010, 20:47:13
quote:
Έτσι,μπορει και να καταλαβαίνεις,ότι όταν λέμε, ότι έγινε θαυματουργικά, γιατί δεν μπορεί να βγει ένας Θεός, απο άνθρωπο,
ότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ οπως με άνθρωπο, γι αυτό και έμεινε παρθένος, προφανώς, θέλεις επεξήγηση και επανάληψη, που ανάγεται στις τάξεις το

Βλέπεις κάθε μέρα θεανθρώπους να γεννιούνται και εσύ σίγουρος; Πώς ξέρεις ότι ο Θεός δε θα γεννηθεί σαν άνθρωπος; Το λέει κανένας νόμος της φυσικής; Έχεις κάνει πείραμα; Εξέτασε κανένας την Παναγία; Πόθεν η βεβαιότητά σου;

19/07/2010, 20:52:43
Γι αυτό λεμε, ότι είναι θρησκευτικό κείμενο κι όχι αποτέλεσμα έρευνας ενός πανεπιστημίου, Βιομηχανικέ..Γιατι είναι δόγμα, κι όχι
άσκηση στο σχολείο...Τα μεγάλα παιδιά, δεν παίζουν με αυτά...
19/07/2010, 21:00:01
Αντιθέτως, τα πολύ μικρά και ανόητα όπως εσύ ασχολούνται

Και από πού προκύπτει το δόγμα;

19/07/2010, 21:04:53
Ξέρεις πολύ καλά, αγαπητέ Βιομηχανικέ, ότι κανένα ολόκληρο
σκελετο ανθρώπου,κανένα είδος εξελισσόμενου όντος, αλλά, συνδυασμούς δυο και παραπάνω, με μπολικη φαντασια και...λογική( ποιανού, άραγε;)
δίχως, ένα ολόκληρο ίχνος της πορείας της εξέλιξης των ειδών, που ισχυριζονταν, ο Δαρβίνος...
Γι αυτό και φτιάχνετε, σύμβολα, που δεν υπάρχουν..Τα έχετε ανάγκη, για να πιστευετε.Άλλως, θα ήταν μια ΚΑθΑΡΉ ΠΙΣΤΗ...
diegoΜέλος
19/07/2010, 21:06:01
Αγαπητέ φίλε τρέχα
Μερικές φορές δε σου κρύβω οτι θαυμάζω την υπομονή σου
Έχουνε γεμίσει μια σελίδα σε ύβρεις για την Θεοτόκο και εσύ προσπαθείς καρτερικά να τους απαντήσεις..
Αξίζει τον κόπο φίλε μου?
Δεν νομίζω οτι αξίζει,μακάρι να υπήρχανε και άλλα άτομα σαν εσένα εδω μέσα να κάναμε ενδιαφέρουσες συζητήσεις αλλα δυστυχώς..

Επειδή οι θαυμαστές της εξέλιξης και της αμοιβάδας είναι σίγουροι για την θεώριες τους(!)μόλις τους αντιπαραθετείς λίγο γίνονται ακόμα χειρότεροι και θα περάσουνε στην αντίπερα όχθη στην εσκεμένη βλασφημία του Αγιού Πνεύματος(με καταλαιβάινεις πιστεύω),μιας και ότι έχει να κάνει με αγάπη και συγχώρεση δεν τους αρέσει

Οπότε καλύτερα να σιωπάς και να απομακρυνθείς σιγά σιγά φίλε μου εγώ αυτό θα κάνω,ίσως δεν έπρεπε να ασχοληθώ και καθόλου μιας και βλέπω οτι βγάζουνε και ένα είδος περίεργης διαστροφής(!) με τα Θεία

Δικιά σου απόφαση όπως και να χει,πάντως σου εύχομαι καλή συνέχεια..

19/07/2010, 21:09:42
άμα δεν αντιπαρατεθεί δε θα τον πληρώσουν...οι μουσάτοι εργοδότες
19/07/2010, 21:10:16
Μην απογοητεύσαι ,απο τις ..σκύλλες και τις χάρυβδες του φόρουμ,αγαπητέ diego...Υπάρχει καλό πεδίο και καλά άτομα....
Λίγο ..υπερβολικοί σε ότι πιστευουν, ειναι μερικοί, ενώ άλλοι, δείχνουν δεν δείχνουν, ειναι σαν εσένα και μένα..Φυσιολογικοί άνθρωποι......
Αλλά, μήπως, καθε νέο,δεν έχει τον ενθουσιασμό, που το παλιό, πρέπει να περιμένει να ωριμάσει, για να γινει διάλογος και εννόηση;;
19/07/2010, 21:34:53
diego

quote:
Έχουνε γεμίσει μια σελίδα σε ύβρεις για την Θεοτόκο

Υβρεις για τη θεοτόκο τα λόγια του ευαγγελιστή Λουκά; Τσκ...τσκ... Ντροπή!

macedon

19/07/2010, 21:39:41
quote:
Οπότε καλύτερα να σιωπάς και να απομακρυνθείς σιγά σιγά τρέχα μου εγώ αυτό θα κάνω
!!!

Edited by - Αίολος on 19/07/2010 21:41:26

19/07/2010, 21:42:31
Τελικά τα αδέλφια του Ιησού ήταν παιδιά της παναγίας;
CYBERMASTERΜέλος
30/06/2004, 02:10:48
ΒΑΣΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΙΜΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΝ ΚΟΤΑ ΠΑΕΙ!!! ΑΧ ΑΧ ΑΧ!!!
ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΔΥΟ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΡΕΙΑ ΑΥΒΟΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΡΟΔΙΕΣ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΛΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ (
ΧΕΧΕ) ΚΑΙ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΗΡΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ!!! ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΩ!!!
ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΩ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ!!! ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ Ε ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΗΣΑΚΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ!!!
ΕΣΥ WHO KNOWS ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΨΑΞΙΜΟ???
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

who knowsΜέλος
30/06/2004, 03:38:35
cybermaster ΟΧΙ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ....
ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΩ
ΝΑ ΦΥΓΩ!!ΟΥΦ!!!

never say never **

CYBERMASTERΜέλος
30/06/2004, 14:07:05
AX EΓΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΠΕΙΞΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!

------------------------

who knowsΜέλος
01/07/2004, 05:30:00
cybermaster ΕΥΧΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...

never say never **

Ant-miΜέλος
01/07/2004, 06:13:06
Μα δεν παραπονέθηκα! ΄Ισα ίσα είναι επιλογή μου να πηγαίνω συνέχεια Σαντορίνη. Είναι απίστευτο νησί και λόγω προκατάληψης και υποκειμενικότητας λέω πως δε θα αφήσω τον εαυτό μου να παραδεχτεί ποτέ πως είδε τόπο ομορφότερο από αυτή. Είναι το μόνο μέρος που με κάνει να νιώθω πλήρης. Προσπαθήστε να κλέψετε μερικές μέρες διακοπών για να την επισκεφτείτε και σας ξεναγώ προσωπικά αν θέλετε . Πραγματικά αξίζει...

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

CYBERMASTERΜέλος
02/07/2004, 02:09:30
ΠΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΡΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΝΤΩΝΗ!!!

------------------------

Ant-miΜέλος
02/07/2004, 08:06:24

Όποιος διστάζει να πει αυτό που σκέφτεται, καταντάει να σκέφτεται μόνο αυτό που δε διστάζει να πει...

CYBERMASTERΜέλος
02/07/2004, 14:34:31
ΑΧ ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΑ 4 ΒΡΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ ΤΕΣΤ ΔΙΑΒΟΙΩΣΗΣ!!!
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ!!!

------------------------

CYBERMASTERΜέλος
02/07/2004, 14:37:34
ΑΧ ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΕΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΠΩ ΚΑΛΑ 4 ΒΡΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ ΤΕΣΤ ΔΙΑΒΟΙΩΣΗΣ!!!
ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ!!!

------------------------

Ant-miΜέλος
04/07/2004, 21:19:12
Καλές διακοπές φίλε μου! Καλά να περάσεις!