ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα των Forums // 31 Οκτωβρίου 2003 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Admin31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/10/2003, 14:36:19
Στον χώρο !! Νέα των Forums !! υπάρχουν τρεις καινούργιες Ανακοινώσεις που αφορούν τις Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA. Διαβάστε τις.

Ανάμεσα στ'άλλα περιλαμβάνεται η είσοδος του morent11 στην ομάδα των Συντονιστών, στοιχεία που σχετίζονται με την Αναδιοργάνωση των Forums και η μη συνέχιση του Διαχειριστικού έργου από τον φίλο thoth.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

ananasssΜέλος
31/10/2003, 15:24:31
Αυτό γιατί δεν είναι κλειδωμένο αγαπητέ Admin? Σκούριασε το κλειδί (του Παραδεί-ι-ι-ι-σοοου...)???
Α, ώστε μπορούμε να αναπτύξουμε τις απόψεις μας εδώ?
Να το συζητήσουμε?

χμμμ... οκ.

Περί thoth:

quote:
Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας για την Πολύτιμη Συνεισφορά του με τον ρόλο του Διαχειριστή στις Ομάδες Συζήτησης και για τα όσα έχει Προσφέρει με αγνή πρόθεση και Αγάπή σε όλα αυτά τα Μέλη που συζήτησαν μαζί του (ή απλά διάβασαν τον λόγο του) μέχρι τώρα.

Κι εγώ.

Περί αναδιοργάνωσης:
"Για να δούμε, για να δούμε"...

Περί morent11:
Σου εύχομαι τα... χειρότερα φίλε morent11 (όπως και στους υπόλοιπους άλλωστε), και ό,τι δεν επιθυμείς!

Περί εμού:
Με θλίβει και με προβληματίζει ταυτόχρονα η (εκούσια ελπίζω) "αποστασιοποίηση" του thoth... Κυρίως με προβληματίζει για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ... εντός (κι εκτός υποθέτω).

Ελπίζω κι εύχομαι το μέλλον να δείξει τα καλύτερα...

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον άλλο,
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ
31/10/2003, 16:58:32
quote:
Με θλίβει και με προβληματίζει ταυτόχρονα η (εκούσια ελπίζω) "αποστασιοποίηση" του thoth... Κυρίως με προβληματίζει για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ... εντός (κι εκτός υποθέτω).

Ελπίζω κι εύχομαι το μέλλον να δείξει τα καλύτερα...

Mια από τα ίδια...

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

MaraΜέλος
31/10/2003, 18:43:49
Απλα αναρωτιεμαι αν θα επρεπε να αναφερθει ονομαστικα η μη συνεχιση των πρωην συντονιστων Kelsos και old_tiger... χμμμμ αν και απο οτι θυμαμαι ηταν και ο secondborn...ε με τοσες αποχωρησεις-παραιτησεις εχασα τον μπουσουλα!!!

Το να πουμε "ευχαριστω" μονο στον Thoth δεν ειναι λιγακι μονοπλευρο και ισως λιγο υποβιβαστικο ως προς το εργο που εχουν κανει οι Kelsos old_tiger και secondborn μεχρι τωρα??

Οσο για την αποστασιοποιηση, ειναι μαλλον καποια κατασταση που την εχουν επιλεξει πολλα απο τα παλια μελη (μεσσα σε αυτους και οι ανωθεν πρωην συντονιστες) ...

το μελλον θα εχει ενδιαφερον!!!!

Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.

Edited by - Mara on 31/10/2003 18:49:55

31/10/2003, 19:07:26
Xμ...Δίκιο έχεις Mara...
Για τον Tίγρη το ήξερα...μόνο κ μόνο γιατί το ανακοίνωσε από μόνος του...
Για τον Kέλσο...χαμπάρι δεν πήρα...κ αφού δεν κατάλαβα τον Kέλσο εννοείται ότι δεν ξέρω κ τίποτα για τον Secondborn...
Tι γίνεται τελικά εδώ μέσα;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

thothΙδρυτικό Μέλος
31/10/2003, 19:20:37
Γεια σας.

Νομίζω Admin ότι ο Ananasss έχει δίκιο. Το topic πρέπει να κλειδώσει όπως και τα άλλα ομοειδή.

Λυπάμαι για οποιαδήποτε αποστασιοποίηση από όπου κι αν έρχεται (ακόμα και του... Helios). Έχει κάθε δίκιο η Μάρα.

Εγώ από την πλευρά μου, αποστασιοποιούμαι από κάθε υπεύθυνη θέση εκπροσώπησης του Esoterica.gr. Είμαι πλέον υπεύθυνος του ίδιου του εαυτού μου, ως ένα απλό μέλος (επίτιμο, βέβαια σαν τον... Τραμπάκουλα-Μητσοτάκη , διατί να το κρύψωμεν άλλωστε) που στην ουσία, όμως είμαι αναρμόδιος για τις αποφάσεις και την πορεία του αγαπημένου μας Esoterica.gr.

Πιο ανάλαφρος και χωρίς ευθύνες θα συνεχίζω όποτε μπορώ και όποτε θέλω, με όποιους θέλω, να συζητώ και να αναζητώ.

Ελπίζω και οι υπόλοιποι να συνεχίσουν να συμμετέχουν με όποια ιδιότητα έχουν και να προσφέρουν πολλά γιατί είναι από τα πολύ καλά μέλη και άτομα που έχω συναντήσει.

Σε άλλες συζητήσεις πιο προσωπικές δεν θα μπλέξω. Μέσα σε αυτό που θεωρώ ωριμότητα είναι και η αρχή μου να μην μπλέκω τα δημόσια με τα ιδιωτικά. Και από εδώ και πέρα είμαι ένας idiot (ωχχχ όχι στα αγγλικά, κάτι άλλο σημαίνει ) ... ήθελα να πω ότι είμαι ένας ιδιώτης.

Για αυτό μην κάνει κανείς τον κόπο. Αν τον πάρω στο ψιλό, ή τον αγνοήσω, συνεπώς να μην παρεξηγηθεί.

Πολλά είπα, έχω κάποιο χρόνο για το forum, πάω να τον χρησιμοποιήσω κάπου αλλού πιο γόνιμα.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

31/10/2003, 20:05:30
Καλησπέρα!

Επειδή διέκρινα μία αμφιβολία σχετικά με το εάν ο secondborn ανοίκει ή όχι στη συντονιστική ομάδα του ESOTERICA.gr,

quote:
χμμμμ αν και απο οτι θυμαμαι ηταν και ο secondborn...

θα βοηθούσε να ανατρέξετε στη σελίδα:Πληροφορίες Μελών , όπου και φαίνεται ότι ο φίλος secondborn εξακολουθεί να είναι συντονιστής.

αυτή...που τα κατάφερε!

MaraΜέλος
31/10/2003, 20:47:00
Οντως η σελιδα δειχνει οτι ειναι συντονιστης! Μαλλον παλι η αντιληψη μου εχει κενα, γιατι μου ειχε φανει ξεκαθαρο το email του...Εκτος και αν τελικα τα βρηκατε

Ελπιζω μεγαλωντας να καλυτερευσει η αντιληψη μου η εστω να καταφερω επιτελους τον ανθρωπινο εγκεφαλο που διαθετω να μπορει να σκεφτεται και αλλα πραγματα περα απο σεναρια ...

Σε ενα θα συμφωνησω παντως οτι το θεμα θα πρεπει να κλειδωθει και να ισχυσουν για αλλη μια φορα τα δημοκρατικα στοιχεια - ουτως η αλλως την καταληξη την ξερουμε...καποιοι θα θεωρηθουν αντιδραστικοι, καποιοι σεναριογραφοι και καποιοι ποτε δεν θα παρουν απαντησεις (αν μη τι αλλο οχι πισωπλατες)

Καλος η κακως απο πολυ πριν ενταχθω στο χωρο αυτο ειχα το θαρρος της γνωμης μου και εβαζα τα ιδανικα μου και τα πιστευω μου σε υψηλα σημεια - ετσι εμαθα εγω να δρω και να ζω... δινωντας απαντησεις ευθυς και νομιζω οτι αυτο ειναι το δικο μου προσωπικο δικαιωμα...και επειδη θεωρω μεχρι ενα σημειο αυτο το χωρο και δικο μου χωρο, εκφραζοντας την αποψη μου δεν πιστευω οτι δημοσιοποιω τιποτα περα απο τον οικο μου

Μάρα
Η Σεναριογράφος

ananasssΜέλος
31/10/2003, 21:18:00
Ανακοινώθηκε καμιά αποχώρηση του Κέλσου και δεν το πήρα χαμπάρι?
Ο old_tiger ναι, είχε πει ότι προτίθεται να παραιτηθεί, μα καμιά δημόσια υπεύθυνη θέση δεν ακούστηκε περαιτέρω...
Όσο για τον Seconborn, ούτε καν θυμάμαι ότι είναι συντονιστής

...Άλλωστε εδώ και καιρό, πέρα από την Αμαλία και τον Αβαταρ, η... Συντoνιστική Επιτροπή απουσιάζει από το φόρουμ (ή κάνω λάθος?!)...

Τεσπα, θέλω να καταλήξω ότι δικαιολογημένα αναφέρθηκα στον thoth και μόνο σ' αυτόν, αφού περί αυτού ο λόγος στα σημερινά esoterica news!
...Άλλωστε ο βήχας κι ο... έρωτας, δεν κρύβονται!

Πέρα απ' αυτά όμως, thoth, εξακολουθεί να με προβληματίζει η αποχώρησή σου, η οποία απ' ό,τι διακρίνω

quote:
Πολλά είπα, έχω κάποιο χρόνο για το forum, πάω να τον χρησιμοποιήσω κάπου αλλού πιο γόνιμα.
δεν θεωρείς γόνιμο να συζητηθεί...

ok, ok... Κλειδώστε το!

31/10/2003, 21:43:29

Ένα πάρα πολύ ωραίο Gadget

Μια προσφορά του E.RO.S.

Ο κακός λύκος

ananasssΜέλος
31/10/2003, 21:47:58
quote:
Μια προσφορά του E.RO.S.

Εσοτερικοί - ΡΟυφιάνοι - Συνομώτες???

31/10/2003, 21:58:20
Enwsh ROufianwn Server

Ο κακός λύκος

lencolasΜέλος
31/10/2003, 22:43:33
ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΑΛΙ ΕΚΤΟΣ ΕΙΜΑΙ? ΠΑΛΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΩ!!!
ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΕΛΣΟΣ? ΚΑΙ Ο OLDTIGER? ΑΛΗΘΕΙΑ?
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ!!!!ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΜΕΝΑ!!!
ΑΧ.. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ.. ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΟΣΟ ΠΑΝΕ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ...
ΟΥΠΣ?ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ...ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΦΙΜΟΤΡΟ ΣΤΟ 3!!!!

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΤΗΟΤΗ,ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΙΚΗ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΜΕ ΛΥΠΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΑ..ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ VALNTAS ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΝΙΖΑ ΤΑ ΤΟΞΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑ ΣΟΥ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ???
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ...
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ...

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 31/10/2003 22:46:41

Darkangel_78Μέλος
01/11/2003, 01:05:12
quote:

...Άλλωστε εδώ και καιρό, πέρα από την Αμαλία και τον Αβαταρ, η... Συντoνιστική Επιτροπή απουσιάζει από το φόρουμ (ή κάνω λάθος?!)...

Καλησπέρα από μένα και καλό μήνα σε όλους.
Φίλτατε ananasss,ορμώμενη από τα λεγόμενά σου,ενημερώνω ότι η ομάδα των Συντονιστών είναι παρούσα στα forums,απλά -προσωπικά μιλώντας- είμαι αρκετά ολιγόλογη κι έτσι περνώ απαρατήρητη. Η παρουσία δεν είναι μόνο στα μηνύματα και δυστυχώς δεν έχουμε όλοι τον χρόνο που θα θέλαμε να αφιερώσουμε στο Esoterica.

Εξάλλου το Esoterica περνά μια φάση αναδόμησης,όπως σωστά επισημαίνει ο Admin στα "Νέα των Forums",οπότε η εργασία των Συντονιστών θα ...φανεί με τον καιρό.
Δε πιστεύω να έχετε παράπονο,έτσι?

Καλορίζικος και ο φίλτατος morent11!!Καλή δύναμη φίλε μου.

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

01/11/2003, 02:55:01
quote:
Απλα αναρωτιεμαι αν θα επρεπε να αναφερθει ονομαστικα η μη συνεχιση των πρωην συντονιστων Kelsos και old_tiger...

Πολύ σωστά κάνεις και αναρωτιέσαι Mara! Γι'αυτό και επισημαίνω με bold το "ονομαστικά" στο μήνυμά σου.

Όμως, πολλή "σπουδή" θεωρώ ότι επέδειξες στην γραφή του μηνύματος αυτού... και του επόμενου. Και πολλή σπουδή να αναφέρεις στοιχεία από e-mail μηνύματα που σίγουρα δεν αφορούν τη γενικότερη Συζήτηση που διεξάγεται μέσα στα Forums. Μάλλον αφορούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την E-mail Συνομιλία και κανέναν άλλον.

Αυτά τα λίγα περί "οίκου" και "δήμου"...

Τελικά, δεν μπορώ παρά να θεωρήσω καλοπροαίρετη τη συμμετοχή όλων, ανεξαιρέτως, των Μελών σε αυτή τη Συζήτηση! Δεν έχω κάποια άλλα στοιχεία για το αντίθετο άλλωστε... όπως ακριβώς συμβαίνει και για όλα τα Μέλη και Φίλους του ESOTERICA που την παρακολουθούν...

Από κει και πέρα, και εφόσον "αποφασίστηκε", κατά κάποιον τρόπο, "πρίν από εμάς για εμάς" η ανακοίνωση (ίσως κάτι ξέρουν περισσότερο ή κάποια ευθύνη αναλαμβάνουν στην οποία φυσικά δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε, εκ των καταστάσεων, οι φίλοι που την ανέλαβαν), παίρνοντας το ρίσκο να πληγώσω ανθρώπους και καταστάσεις, θα επιβεβαιώσω την παραίτηση από τον Συντονιστικό Ρόλο και των δύο Φίλων, Kelsos και old tiger.

Για την δεύτερη αποχώρηση λίγο πολύ όλοι όσοι παρακολουθούν τις Συζητήσεις του ESOTERICA, ήδη γνωρίζουν.

Για την αποχώρηση του Kelsos - από τον ρόλο του Συντονιστή - μάλλον δεν θα γνωρίζουν όσοι παρακολουθούν τις Συζητήσεις. Οπότε το μαθαίνουν τώρα για πρώτη φορά επισήμως ...

Θα πρέπει να διευκρινήσω ότι και στις δύο περιπτώσεις η Παραίτηση από αυτόν τον Συγκεκριμένο Ρόλο Συνεργασίας με το ESOTERICA ήταν απόλυτα οικιοθελής και αυτό θα μπορέσουν να το επιβεβαιώσουν σίγουρα και με ακρίβεια οι δύο Φίλοι και κανείς άλλος φυσικά.

Εννοείται, ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι το να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τους δύο πρώην Συντονιστές μας για όλα αυτά τα άξια και όμορφα που Προσέφεραν κατά το χρονικό διάστημα που ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο!

Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά εξάλλου; ...

Αυτό, με πλήρη αίσθηση αυτού που λέω, είναι το απολύτως λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε μία τέτοια στιγμή, χώρο και κατάσταση όπως μία Διαδικτυακή Συζήτηση.

Τελειώνοντας θα προσθέσω ότι για τον Φίλο Κέλσο που τόσα έχει συνεισφέρει στον Τόπο αυτό και βρίσκεται κοντά μας σχεδόν από την απαρχή των Forums η Συνεργασία συνεχίζεται και μάλιστα με επαυξημένη σημασία και σπουδαιότητα - και μάλιστα μέσα σε αυτόν τον χώρο των Forums που τόσο καλά γνωρίζει.
Σχετίζεται με Υπηρεσίες και Έργα "Τομής" για τον Τόπο αλλά και γενικότερα με τον χώρο της Διαδικτυακής αποτύπωσης της Αναζήτησης στην Ελλάδα. Μία ευθύνη άξια και των γνώσεών του αλλά κυρίως του δυναμικού Προσφοράς του προς τους Χιλιάδες Ανθρώπους που περιμένουν από εμάς κάτι ολοένα και καλύτερο, ολοένα και πιο επαναστατικό, ολοένα και πιο αληθινό!

Αλλά είπαμε... τα Forums (και όχι μόνον) διέρχονται μία περίοδο αναδιαμόρφωσης με σκοπό πάντα την πληρέστερη εκπλήρωση των Στόχων του ESOTERICA.gr.

Ας περιμένουμε λοιπόν ...

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

01/11/2003, 07:28:46
Διάβασα όλες τις τοποθετήσεις των μελών...
...
Να επισημάνω και την απουσία του φίλτατου Νότης29.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

MaraΜέλος
01/11/2003, 11:09:10
quote:
Πολύ σωστά κάνεις και αναρωτιέσαι Mara! Γι'αυτό και επισημαίνω με bold το "ονομαστικά" στο μήνυμά σου.

Ευχαριστω πολυ - ειναι τιμη μου

quote:
Όμως, πολλή "σπουδή" θεωρώ ότι επέδειξες στην γραφή του μηνύματος αυτού... και του επόμενου. Και πολλή σπουδή να αναφέρεις στοιχεία από e-mail μηνύματα που σίγουρα δεν αφορούν τη γενικότερη Συζήτηση που διεξάγεται μέσα στα Forums. Μάλλον αφορούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την E-mail Συνομιλία και κανέναν άλλον.

Αυτά τα λίγα περί "οίκου" και "δήμου"...

Θεωρω οτι η σπουδη που επεδειξα ηταν ισαξια των καταστασεων...
Λυπαμαι ομως που δεν επεδειξες εσυ την ιδια "σπουδη" (αν θυμαμαι καλα δεν επεδειξες καν τη θεση σου) οταν καποιος τολμησε να ανακοινωσει ολοκληρο προσωπικο email απο αλλο μελος στα φορουμς - οχι απλα να κανει μια μονο αναφορα...και ΟΛΟΙ ξερουμε την αλυσιδα των καταστασεων που αυτο απεφερε... αν διαβασες το μυνημα μου θα ειδες οτι πουθενα δεν εδωσα κανενα στοιχειο του email.

quote:
...ίσως κάτι ξέρουν περισσότερο ή κάποια ευθύνη αναλαμβάνουν στην οποία φυσικά δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε...

Καθοτι τελευταια μου αρεσουν τα σεναρια - οπως και καποιος σωστα επεσημανε - να υποθεσω οτι αν δεν γινοταν αναφορα καμια σημασια δεν θα ειχε δωθει... βεβαια το αν ισχυει η οχι το παραπανω τελικα ποτε δεν θα το μαθουμε!!

quote:
Εννοείται, ότι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι το να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τους δύο πρώην Συντονιστές μας για όλα αυτά τα άξια και όμορφα που Προσέφεραν κατά το χρονικό διάστημα που ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο!

Πώς θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά εξάλλου...

Δεν νομιζω οτι κανεις πιεσε την αρχουσα αρχη να δωσει τις ευχαριστιες της...θα μπορουσε να κανει διαφορετικα με το να κρατησει την αποστασιοποιημενη της σταση - η την σταση της επιφανειακης αγνοησης.

Καλο μηνα να εχουμε ολοι μας!!!

Μάρα
Η Σεναριογράφος

alati13Μέλος
01/11/2003, 12:31:54
Ίσως τα εσωτερικά του εσωτερικά να είναι πολύ εσωτερικά για να τα μάθουμε όλοι , και ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Όμως ίσως να ήταν σωστότερο να αποφασίσετε αν θέλετε να ενημερώσετε περισσότερο γιατί αυτή η συζήτηση με μισόλογα μου θυμίζει την φράση

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

Για αυτό λοιπόν δεν θα συνεχίσω αυτή την πλευρά του θέματος και θα πω μόνο ότι

Εύχομαι ολόψυχα στον φίλο morent 11 καλή δύναμη, και ΜΑΚΑΡΙ όποιος πάρει την θέση του THOTH να μπορέσει να είναι ΤΟ ΙΔΙΟ

Α/ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ
Β/ ΣΟΒΑΡΟΣ
Γ/ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ
Δ/ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ (ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ)
Ε/ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
Ζ/ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ (ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ)
Η/ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ (ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ)
Θ/ ΜΕ ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ (ΝΤΑΝ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ)
Ι/ και ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ

όπως ο ΤΗΟΤΗ ήταν ως συντονιστής και που πιστεύω ότι θα συνεχίσει να είναι και ως μέλος του εσωτερικά.

ananasssΜέλος
01/11/2003, 12:41:47

alati13,

γιατί βγάζεις στη φόρα το mail που σου έστειλα??

Ή τελικά δεν στο έστειλα?

χμμμ...
σαν ν' ακούω εμένα!

01/11/2003, 12:59:10