- Έτσι ...για να ζεσταθούμε λίγο !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
στις αισθήσεις που λαίμαργα καταβροχθίζουν τις σκέψεις μας..
Φωτιά...
θυσιάζω μία απ' αυτές και με κλειστά μάτια αναγκάζω τις υπόλοιπες
να οξυνθούν... να πάρει η μυρωδιά τη θέση της όρασης...
να πάρει η αφή τη θέση της προσμονής...
μαγειρεύω στο μυαλό σου απ' το πρωί
και το βράδυ σερβίρεις στο δικό μου..
Φωτιά..
G.

Δ
Ε Κ
λέω να φέρω, γλύκισμα με καρύδα και ανανά.
Αλλά και βασιλόπιτα Σμύρνης...
Μιά θέση γιά δύο,
κι ένα φιλί στο χρόνο,
να μας βοηθάει και φέτος να λάμπουμε,
να αγαπάμε,
πιστεύοντας στην δυνατότητα της λύτρωσης,
στη νομοτέλεια της ευτυχίας
και στην ασίγαστη προσπάθεια γιά ολοκλήρωση.

να δούμε δράκοντα,
ότι δεν φαίνεται
να ακούσουμε ότι δεν ακούγεται,
μη προσμένοντας την ενόχληση
ανεπιθύμητων,
αλλά και την εισβολή τυχαίου στη ζωή.
Την εισβολή του του τυχαίου στην ζωή.
Καλός είναι αυτός που έχει βρει τον εαυτό του...
Στα δύσβατα -έλα πεσ΄το μου- στα δύσβατα ερημοτόπια των καιρών...
ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΑΙΩΝΙΕ ΔΡΑΚΟΝΤΑ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Μάθαμε Κάρμα πιά.
πως μιά καλή μέρα, γίνεται φωτεινότερη όταν υπάρχει αγάπη. Γιά όλα. [/b
]ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
quote:
Καλημέρακαλή μου Σεμίνα, μάθε να αναγνωρίζεις την συγνώμη μεταξύ δύο φίλων
και αυτό θα σε βοηθήσει να δεις με άλλο μάτι το γιατί "οι φίλοι φεύγουν"
Galadriel
Δ
Ε Κ
Καλημέρα!
Οφείλω να το ομολογήσω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς..
Όταν φεύγεις, δεν ζητας συγνώμη
Όταν φεύγεις, απλά κοιτάς την πάρτυ σου
όταν φεύγεις δεν βρίσκεσαι στο εμείς αλλά στο εγώ..
η συγνώμη που είναι..;
Βεβαια...υπαρχουν περιπτωσεις...και είναι άλλο να έχεις προσωπικά προβλήματα..αλλά εγώ πιστεύω πως κάθε πρόβλημα με έναν φίλο μπορείς να το μοιραστείς γιατι ειναι δικος σου ανθρωπος..και μαλιστα εσυ τον επέλεξες για δικό σου άνθρωπο..!
Και μην ανησυχείς..έχω αναγνωρίσει τη συγνώμη μεταξύ δύο φίλων...
Να ’σαι καλά..
MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..
Μπακλαβά .
Είμαι ιχθύς λοιπόν, αγαπώ την θάλασσα τόσο που δεν ζω μακριά της ζωγραφίζω σχετικά ωραία , ήθελα να γίνω ηθοποιός θα γινόμουν πολύ καλή αλλά δεν προσπάθησα καν έμεινα έτσι με τον καημό.
Πιστεύω πολύ στην απλότητα και στην αγάπη τον τελευταίο καιρό έχω πάθος με το σκάκι και με το εσωτερικά, μου αρέσει πολύ το ποτό πίνω κάθε βράδυ μπυρούλες ή κρασάκι με τον αγαπημένο μου συνοδεία καλού φαγητού .
Μου αρέσει πολύ να δουλεύω και δεν λέω εύκολα όχι, ακούω πολύ μουσική και ειμαι ΑΕΚΑΡΑ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
Χρόνος μου λείπει και ηρεμία να απολαύσω την οικογένεια μου και την ζωή μου σας Φιλώ.

Είμαι ΚΡΙΟΣ (φωτιά) καθισμένη δίπλα στο τζάκι (ΦΩΤΙΑ) και πίνω κρασάκι(μαυροδάφνη = ΦΩΤΙΑ). Σε λίγο θα γίνω μπουρλότο!![]()
Ωροσκόπος μάλλον Ζυγός αλλιώς Σκιορπιός... (πως με "κόβεται"?)
Στο κινέζικο είμαι Πετεινός (Κριός και Πετεινός και όποιον πάρει ο χάρος... Τώρα ξέρετε γιατί είμαι τόσο οξύθυμη! Nothing personal)![]()
![]()
Λατρεύω τη κουζίνα...πέρσυ κέρδισα και σε ένα διαγωνισμό μαγειρικής και τυπώθηκε μια συνταγή μου σε ένα έντυπο. Μαγειρεύω δε τα πάντα από κινέζικο ιταλικό μέχρι γαλλικό σουφλέ και ΤΕΛΕΙΑ φασολάδα.![]()
Ζωγραφίζω και αγιογραφώ...
Εχω λατρεία με τα κατοικίδια (τη σκύλα μου τη λένε Tara)και τα αδέσποτα γατόσκυλα.
Δεν αντέχω στιγμή χωρίς μουσική! Από το πρωί που θα σηκωθώ μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθώ το στερεοφωνικό μου δουλεύει!! (Ακούω σχεδόν όλα τα ετερόκλητα είδη μουσικής...Ποπ,Ροκ,Ρέγγε,Ντίσκο,Λάτιν,(οτιδήποτε δηλαδή χορευτικό)και από ελληνικά μόνο Ρεμπέτικα και Εντεχνο (Ζήνες,Δεσποινούλες και Αννούλες αποκλείονται!!) και στο καπάκι καθίστε για να μην πέσετε... ακούω και κλασσική!![]()
Οι γείτονές μου από τις περίεργες εναλλαγές ετερόκλητων ακουσμάτων νομίζουν ότι έχω διχασμό προσωπικότητας...![]()
Αγαπώ πολύ την κηπουρική... Χόμπυ μου εκτός από το να μαζεύω αδέσποτα ζώα από τα σκουπίδια είναι να μαζεύω και πεταμένες/ξεραμένες γλάστρες για να τις επαναφέρω στη ζωή.
Εχω μια δυσκολία στο κλάδεμα... όταν έρθει η δύσκολη εκείνη ώρα τρέμει το χέρι μου και τα παράσιτα από τα φυτά τα καθαρίζω ένα ένα με τα χέρια και όχι με φυτοφάρμακα.
Αλλα χόμπυ μου είναι το διάβασμα, οι πεζοπορίες στη φύση, ο κινηματογράφος και να σπάω τα νεύρα των άλλων γύρω μου![]()
Ικανοποιήθηκες? Μόνο τι νούμερο *** δε σου είπα.
Α! και το καλύτερο¨:
Eίμαι πράσινη οριζοντίως και καθέτως εντός και εκτός γηπέδου!!!
Y.Γ. Τι λέτε γιατρέ θα τα καταφέρω????![]()
![]()
![]()

Καλώς ήρθες και μας... έλειψες ! Όλοι αυτό το διάστημα, πιστεύω, ότι τρέχουμε σε δουλειές ! Είναι οι μέρες τέτοιες. Θα χαρούμε να σε δούμε και από κοντά !
Αγαπητή Avallon
Καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!! Σε διαβεβαιώνω ότι μας ζέστανες !
Τώρα... για τη φασολάδα βγάζω τα ξίφη μου και είμαι έτοιμη για αναμέτρηση... Είναι και η δική μου σπεσιαλιτέ. Πατάτα βάζεις μέσα ; Sorry αν είμαι εκτός θέματος... Ελπίζω να σας ανοίξαμε την όρεξη !!!!!!!

Φιλικά
Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η καινούργια χρονιά ! Να έχουμε υγεία, αγάπη και πρόοδο... Και όλα μας τα όνειρα να βγουν αληθινά !!!!!!!!!!!!!!!!
...Έτσι για να ζεσταθούμε λίγο !
Χρόνια πολλά !

Φιλικά, η
Θέρμη φωτός, ψυχών συναισθημάτων, αγάπη και αλήθεια.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
=))=II=((=
Χρόνια πολλά!
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους!
Τελικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που λέγατε?

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
Edited by - PY8AGORAS on 25/12/2005 20:15:23
είμαι 19 ετών,ταύρος στο ζώδιο,τρελαίνομαι για μουσική,όπως και η avallon,ακούω σχεδόν όλα τα είδη μουσικής(pop,rock,trance,hip-hop)αλλά κυρίως black,nu,death metal!
μου αρέσει επίσης το ποδόσφαιρο,ασχολούμε με kick-boxing...άλλες ασχολίες μου είναι το διάβασμα και οι βόλτες:)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας !
Υ.Γ. Δεν μας έγραψες, όμως, την ομάδα σου !!!
quote:
PY8AGORAS
Τελικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που λέγατε?
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία (όποιος δεν ήρθε... έχασε)!

Φιλικά, η
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ... ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ...
ΛΟΙΠΟΝ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑΥΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ..... ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ... ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ…
ΧΟΜΠΙ... Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ, ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΠΑΙΖΩ ΠΙΑΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ… ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ …
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ… ΑΛΛΗ ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΗ… ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ…
ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ… ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΜΠΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ…!!!!!!!!!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ… ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ… ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ… ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΜΑΙ… ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ Η ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ…
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ TO SHOPPING THERAPY… ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ…
ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ…
ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΣΑΚΩΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΑΩ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΗΡΕΜΩ ΚΙΟΛΑΣ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ…
Α! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ…. ΣΩΣΤΑ karma ΜΟΥ?![]()
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ (Κλεόβουλος)
Εχουν προστεθει πολλα μελη στην παρεα μας απο τοτε!!

quote:
angiΑυτο το τοπικ γιατι το ξεχασαμε;
Εχουν προστεθει πολλα μελη στην παρεα μας απο τοτε!!
Έτσι είναι αγαπητή μου angi !
Είχαμε μείνει στις... «Καλές γιορτές» ! Ας ευχηθούμε τώρα «Καλό χειμώνα»... με πολλές - πολλές συμμετοχές στο θέμα !!!!!!!!!!!!!!!

Φιλικά, http://astro.forumup.com/
η karma
Καλημέρα παιδια!
Εγω ειμαι ταυρος με ωροσκόπο λέων.Το δηλωνω επειδη το κανετε ολοι, απο ζωδια δεν εχω ιδεα.
Ειμαι ευθυμος ανθρωπος αν και λιγο επιλεκτικη.
Εχω αδυναμια στα ζωα και συμπαθω τα φυτα και τα λουλουδια.
Αγαπημενα μου χρωματα το ροζ και το πρασινο.
Εχω ασχοληθει κι εγω με πολεμικες τεχνες και παιζω πιανο.
Μου αρεσει η ποιηση,μερικες φορες γραφω κατι ξωφαλτσα :).
Δυστηχως κλαιω σε ταινιες συγκινητικες...
Ειμαι ΑΕΚ!!!!!!!!
Και είμαι χαρουμενη που ξανα ανοιξε αυτο το θεμα γιατι ειναι πολυ πολυ καλο!
Μπράβο σου karma!!
Με εκτιμηση Άντα
quote:
whizΕιμαι ΑΕΚ!!!!!!!!
Και είμαι χαρουμενη που ξανα ανοιξε αυτο το θεμα γιατι ειναι πολυ πολυ καλο!
Μπράβο σου karma!!
Αγαπητή whiz
Καλώς ήρθες στην παρέα μας και σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια !
Ταυράκι με Ωροσκόπο Λέοντα.... οι προοπτικές για την επαγγελματική σου εξέλιξη μου φαίνονται πολύ καλές !
Έχεις πάρει πόντους, πάντως, λόγω... ΑΕΚάρααααααααααααααας !

Φιλικά, http://astro.forumup.com/
η karma
quote:
Έχεις πάρει πόντους, πάντως, λόγω... ΑΕΚάρααααααααααααααας !
Tέτοια να ακούω να χαίρομαι!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
Ωραια ολα αυτα αλλα βρε παιδια,
δεν βλεπω κινηση.......
που πηγατε ολοι και ολες.
Οουουυυυυυυυυυυ!
(χιχιχιι)
Με εκτιμηση Άντα