- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Edited by - zip on 28/08/2009 22:06:01
Γιατί απορίπτεις τόσο καταφατικά το υπερφυσικό? Επειδη έτσι σε έμαθαν στο σχολείο έ?
quote:
Κάποια στιγμή στα δημόσια φόρουμς - όπως είναι το esoterica και πολλά άλλα στο διαδίκτυο - θα πρέπει να εφαρμοστεί ένας εσωτερικός κανονισμός ορισμένος από μια Αρχή, δεν ξέρω, την DART ή κάποιον άλλον φορέα, που να απαγορεύει την δημοσίευση τέτοιων μυνημάτων / posts όπως αυτά που παραθέτονται παραπάνω. Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί : το αναγνωστικό κοινό αυτών των δημοσίων αγορών δεν μπορεί να ελεγχθεί π.χ, η πιστότητα των δημοσιεύσεων και η γνησιότητα των όσων αναφέρονται στα posts είναι αμφίβολη όπως αμφίβολο είναι ποιος βρίσκεται πίσω από αυτά κλπ, κλπ, κλπ. Θα πρέπει επίσης να συμπεριλαμβάνεται σ' αυτόν τον κανονισμό λειτουργίας και συνυπαιτιότητα των υπευθύνων του χώρου στον οποίο θα δημοσιευθούν ανάλογα posts, κάτι που ως τώρα δεν γίνεται με μια απλή αποποίηση. Τα δημόσια φόρουμς λειτουργούν ως ξέφραγκο αμπέλι, όπου ο κάθε απίθανος βγαίνει και λέει ό,τι παραμύθι και μπούρδα θέλει ελαφρά τη καρδία, αγνοώντας ποιος είναι ο αναγνώστης του, τι ηλικία έχει και τι κακό μπορεί να κάνει ο ίδιος άθελά του σε ένα παιδί.
Σωστά, θες όσοι γράφουνε στο φόρουμ να περνάνε πρώτα ψυχολογικά τεστ και έπειτα να εξετάζεται το ποινικό μητρωό τους για να ξέρουμε αν είναι εμπιστοσύνης? Έχεις κάποιες άλλες δημοκρατικές λύσεις? Και επιπλέον θες βέβαια στο θέμα με τίτλο "ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ" να ελέγχεται η.. αυθεντικότητα των εμπειριών που κάποιος έχει στο αστρικό. Να καλέσουν μάρτυρες δηλαδή? Συμφωνώ εν τούτοις οτι πριν γίνει κάποιος μέλος θα έπρεπε να περνάει κάποιο τέστ, όπως του να συμπληρώσει τις καταλήξεις "Εγ..." Εσ..." Αυτ...ς" "Εμ...ς" κλπ ορθογραφημένα και άλλα τεστ που θα μπορούσαν να προσδιορίσουν την ηλικία κάποιου. Αλλά δε μπορούμε να τα χουμε όλα απ ό,τι φαίνεται..
Η αναγέννηση επηρεάζει ακόμα τον κόσμο φίλε alex22.
Πήγαμε απο μια πλήρη(και αναίτια) αποδοχή σε μια πλήρη(και αναίτια) άρνηση. Ο άνθρωπος βλέπεις μόνο αυτό ξέρει να κάνει.. να πηγαίνει απο άκρο σε άκρο. Ο άνθρωπος ποτέ δεν έβαλε στην καρδιά του την έννοια του μέτρου.
"..The Matrix can't tell you who you are"
Όταν ο άνθρωπος είναι σίγουρος για τον θεό ο θεός αμφιβάλλει για τον άνθρωπο..
Ασυνείδητος πάει να πει απόλυτα ταυτισμένος με τη σκέψη και το συναίσθημα
Ο αστρικός κόσμος για τους ανθρώπους που δεν έχουν κατασκευάσει τα ανώτερα υπαρξιακά σώματα είναι ένας κόσμος που προσφέρει αρκετή γνώση αλλά και αρκετή απάτη.
Υπάρχουν περιοχές που είναι ανώτερες και περιοχές που είναι κατώτερες. Αυτές οι κατώτερες περιοχές λέγονται υποδιαστασεις. Δεν είναι λίγες η φορές που κάποιος βγαίνει σε αυτές τις περιοχές που είναι «σκοτεινές» και ομιχλώδες.. κάποιες φορές.
Αυτές οι υποδιαστασεις είναι μέρος του ορυκτού βασιλείου της γης. Όταν «ανεβαίνουμε διαστάσεις οι νόμοι γίνονται λιγότεροι και μπορούμε να πούμε ότι ανεβαίνουμε σε δόνηση μέχρι να φτάσουμε την μια και μοναδική που είναι η μητέρα-πατέρας όλων των δονήσεων.
Ενώ όταν πάμε προς τα κάτω η δονήσεις γίνονται βαρύτερες και πυκνότερες και οι νόμοι πολλοί περισσότεροι μέχρι να φτάσουμε στον καιγόμενο κέντρο της γης….
Κάθε μέρα σε ψυχολογικό επίπεδο εμείς συνδεόμαστε με αυτές τις υποδιαστασεις επειδή τα ψυχολογικά μας ελαττώματα έχουν ας το πούμε μια συγκεκριμένη ψυχολογική δόνηση η οποία… λόγω όμοιο-κραδασμού συνδεεται ενεργειακά με αυτές τις κατώτερες περιοχές του συμπαντος. Αυτές οι υποδιαστασεις είναι οι 9 δαντικές κολάσεις.
Συνδεόμαστε όταν κοιμόμαστε με αυτές όταν μπαίνουν σε λειτουργία κάποια ας το πούμε «σκοτεινά τσακρα» που έχουμε στο υψος τις κοιλιάς.
Οι αστρικές επιθέσεις ,οι εφιάλτες , τα άσχημα όνειρα, η μόρα, ο ίσκιος που σε πλακώνει, τα ινκουμπους και σουγκουμπους και πολλά αλλά ,φαίνεται να ανήκουν σε αυτές τις υποδιαστασεις που είναι οι κατώτερες περιοχές του συμπαντος.
Στο αστρικό υπάρχει γοητεία κα μυστήριο αλλά υπάρχει επίσης απατή και κίνδυνος.
Τα ινκουμπους και σουγκουμπους ταλαιπωρούν σεξουαλικά όλους τους μοναχούς της γης. Όλα τα δαιμόνια σκανδαλίζουν από αυτό το επίπεδο.
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βρεθεί αντιμέτωπος με αυτά. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που το κακό έχει μορφή καλού! Και επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος ταξιδεύεις στις υποδιαστασεις άθελα του ή πειραματιζομενος με το αστρικό πεδίο.
Για αυτό επιμένω ότι πρέπει κάποιος να καλλιεργεί την αγνότητα μέσα από την κατανόηση των ελαττωμάτων και αυτό μπορεί να γίνει μονό μέσα από την αφύπνιση της συνείδηση. Αυτή η αφύπνιση είναι που δίνει ασφάλεια και δύναμη στους ανώτερους κόσμους ή στους παραδιαστατικους.
Ότι καλλιεργούμε στο φυσικό έχει άμεσα αντίκτυπο στο αστρικό. Π.χ.
Ένας μοναχός που καταπιέζει την σεξουαλικότητα την σπρώχνει πολύ βαθειά μέσα στο υποσυνείδητο του. Εξωτερικά φαίνεται αγνός αλλά εσωτερικά έχει βιάσει τον εαυτό του.. και αυτή η ενεργεία θα ψάξει τρόπο διαφυγής.
Όλοι αυτή η μπλοκαρισμενη ενεργεία είναι η καλύτερη τροφή για τα ινκουμπους και σουγκουμπους και επίσης τα ινκουμπους και σουγκουμπους είναι η καλύτερη έξοδος διαφυγής για την μπλοκαρισμενη ενεργεία. Το γεγονός που προκύπτει είναι αναμενόμενο και αναπόφευκτο.
Για ένα μοναχό που κατανοεί και μετατρέπει την σεξουαλικότητα σε πραγματική αγνότητα τότε για αυτόν δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για πτώση…
Αυτές οι πτώσεις συμβαίνουν στα απλά όνειρα ,στα συνειδητά όνειρα και στις αστρικές προβολές.
Αυτά για τώρα.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Ήμουν περίπου 8 χρόνων όταν τα πρώτα συμπτώματα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια. Καλοκαίρι λοιπόν, στο εξοχικό μας. Τότε ήταν που ξεκίνησε η περιπέτεια μου, έχοντας ως αρχικό της στάδιο αυτό της υπνοβασίας.
Όλη η οικογένεια κοιμόμασταν πλην της μητέρας μου η οποία είχε βυθιστεί στις σελίδες κάποιου βιβλίου, από ό,τι αργότερα μου είπε. Ξαφνικά, ακούει θόρυβο από βήματα στο σαλόνι και σηκώνεται δισταχτικά, πιο πολύ για να αφουγκραστεί καλύτερα και όχι για να πάει να ελέγξει. Πάγωσε, όταν καθώς προσπαθούσε να ακούσει για να σιγουρέψει τις υποψίες της για τυχόν εισβολέα, ώστε να ξυπνήσει τον πατέρα μου, ακούει μια γυναικεία φωνή να έρχεται από μέσα, σε μια γλώσσα γνωστή ηχητικά αλλά όχι κατανοητή. Επρόκειτο από ό,τι συμπεράναμε αργότερα για Αρχαία Ελληνικά. Τέλος πάντων, για να μην μακρηγορώ, στο σαλόνι ήμουν εγώ. Υπνοβατούσα και μίλαγα σε μια γλώσσα που ένα παιδάκι 8 ετών αποκλείεται να γνωρίζει, ή τουλάχιστον εγώ σίγουρα δεν γνώριζα (καλά καλά τώρα δεν την γνωρίζω…), και με μία χροιά της φωνής μου που έμοιαζε με ώριμης γυναίκας.
Ακολούθησαν και άλλα τέτοια περιστατικά υπνοβασίας, όχι καθημερινά, με μια συχνότητα θα έλεγα κατά μέσο όρο 1 ανά δίμηνο, κάτι που είχε κάνει τους δικούς μου να μην κοιμούνται τα βράδια, θέλοντας να παραφυλάξουν ή καλύτερα να με φυλάξουν. Έτσι πέρασαν περίπου 3 χρόνια με αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται, με περιστατικά παρόμοια μεταξύ τους, διάρκειας περίπου 5-6 λεπτών έκαστο.
Μην αναρωτηθείτε αν με πήγαν σε ειδικούς… Εννοείται.. Ψυχολόγους, νευρολόγους, παθολόγους..Μόνο σε ιερέα δεν με πήγαν διότι άποψη των γονιών μου είναι πως εκεί θα γινόμουν χειρότερα, με όλους αυτούς τους βιασμούς των ψυχών που διαπράττουν διαμέσου των ‘δήθεν’ ξορκισμών.
Και ξαφνικά όλα σταμάτησαν… Από τα 11 περίπου χρόνια μου και μέχρι πριν λίγους μήνες, ήμουν ελεύθερη, κοιμόμουν σαν πουλάκι. Και έμελλε πάλι εκεί που ξεκίνησε ο τότε Γολγοθάς της παιδικής μου ηλικίας, στο εξοχικό μας, να αναζωπυρωθεί… Βρισκόμουν εκεί με το ανυποψίαστο αγόρι μου, ο οποίος δεν γνώριζε και τα προαναφερθέντα γεγονότα, όταν ξαφνικά το βράδυ, ΞΥΠΝΙΑ…δηλαδή κανονικά όρθια, δεν είχα πέσει να κοιμηθώ, άρχισα να περιφέρομαι μέσα στα δωμάτια και να μιλάω Αρχαία Ελληνικά με τη φωνή άλλης γυναίκας. Σας πληροφορώ πως δεν θυμάμαι τίποτα εξ αυτών που εκ των υστέρων μου περιγράφονται….ούτε και τώρα που ο εφιάλτης μου έχει άλλη μορφή, που δηλαδή δεν υπνοβατώ αλλά είμαι ξύπνια όταν μου συμβαίνει αυτό το …παραλήρημα.
Όποιος γνωρίζει ή φαντάζεται κάποια αιτιολογία ή έχει ακούσει κάτι παρόμοιο, σας παρακαλώ ας με ενημερώσει…
Πολυ ενδιαφερον το Θεμα σου, αλλα θα ηθελα να μαθω αν μηπως γνωριζεις τι λες οταν μιλας τα αρχαια. Δηλαδι αν το εχει καταγραψει καπιος; Πιστευω θα σε βοιθουσε παρα πολυ αυτο διοτι καπιο νοιμα θα εχει και το κανεις η μαλλον το οτι σου τιχενει αυτο.

..Learn to listen and you will learn to learn...
Παρόλο που υπάρχουν αναφορές για παρόμοιες ιστορίες, θα έλεγα να επικεντρωθούμε στην δική σου.
Η υπνοβασία, γινόταν κατά την διάρκεια που κοιμόσουν και έβλεπες κάποιο όνειρο. Στο όνειρο σου προφανώς μιλούσες με κάποιον σε αυτή την άγνωστη γλώσσα. (απλά εσύ μιλούσες δυνατά, πράγμα συνηθισμένο)
Δεν θυμόσουν καθόλου το όνειρο μετά που ξυπνούσες;
Ερωτήσεις για τα παλιότερα επεισόδια
Αυτά συνέβαιναν όταν ήσουν συνήθως στο εξοχικό ή και αλλού;
Πού είναι το εξοχικό και μήπως η περιοχή έχει κάποια γνωστή ιστορία (αρχαίο ναό, οικισμό κλπ)
Οι δικοί σου διάβαζαν βιβλία σχετικά με την αρχαία Ελλάδα;
Οι γιατροί τι εξήγηση έδωσαν τότε;
Για το σημερινό επεισόδιο
Πιθανότατα το εξοχικό (το περιβάλλον του) ήταν η αφορμή που ξύπνησε τις παλιές μνήμες και υπήρξε επανάληψη του φαινομένου (έστω και διαφοροποιημένο).
Αλλες φορές που πήγαινες στο εξοχικό (και δεν γινόταν τίποτα), σκεφτόσουν καθόλου εκείνα τα γεγονότα;
Εφ όσον λες ότι το φαινόμενο συνεχίζεται -και μάλιστα όταν είσαι ξύπνια (αλήθεια σε τι κατάσταση είσαι πριν εκδηλωθεί το φαινόμενο;)-
θα ήταν καλό, όπως λέει και ο Conqueror, να καταγράψει κάποιος την σκηνή, τουλάχιστον να ξεκαθαρίσετε αν βγάζουν νόημα αυτά που λες ή όχι. (πχ αν είναι μέρη ενός διαλόγου ή μονολόγου ή αν δεν σημαίνουν τίποτα και απλά μοιάζουν με αρχαία Ελληνικά)
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Ο ειδικός μου είπε, συμπερασματικά από τις 2-3 φορές που υπήρξε μάρτυρας, πως συνήθως χρησιμοποιώ εκφράσεις και λόγο τέτοιον που τον κάνουν να πιστεύει πως μιλάω σε ευρύ κοινό, κάτι σαν Εκκλησία του Δήμου…ή κάτι τέτοιο.
Ύστερα από ΠΟΟΟΟλυ καιρό που έχω να μπω στο esoterica, μπήκα (με χαρά είδα ότι κάποια θέματα σταμάτησαννα ανακυκλώνονται) και το συγκεκριμένο το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον.
Σχετικά με το θέμα: 2 μπορεί να συμβαίνουν:
1.Κατάληψη από οντότητα, οπότε θα πρέπει κάποιος να καταγράψει όσα λες μπας και βγει κάποιο νόημα.
2.Προσωπικά δεν πιστεύω στην θεωρία της προηγούμενης ζωής, αλλά εκείνης της γονιδιακής μνήνης. Μήπως ισχύει κάτι τέτοιο;;;
-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!
-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα. ![]()
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας). ![]()
Η δική σου ιστορία μου φαίνεται ότι έχει σχέση με το εξοχικό σου..
και το ότι αλλάζει η φωνή σου... μου κάνει κάτι σχετικό με πνεύμα..
Δώσε μας κάποια στοιχεία για το εξοχικό σου.. ανήκε σε άλλους πριν το πάρετε εσεις?΄σε ποια περιοχή είναι?έχετε άλλα περίεργα του στυλ poltergeist?MONO εκεί συμβαίνει?
Κάνε αυτό που λένε οι υπόλοιποι και ηχογράφησε τα λόγια σου...
never say never **
Θα έλεγα ότι είναι μνήμες απο προηγούμενη ζωή που εως ένα βαθμό εξηγούν και το γεγονος οτι στα 11 σταμάτησες να υπνοβατείς και να μιλάς αρχαία ελληνικά ...αλλα αν ήταν όντως αυτό δε θα έπρεπε να σου ξανασυνέβαινε παρα μόνο αν σε υπνότιζε κάποιος ή σου έκανε αναδρομή ...Τώρα , πιστεύω πως είναι καλό να μας πεις που βρίσκεται το εξοχικό σου και να μας πεις τουλάχιστον το νοημα των όσων έλεγες για να καταλάβουμε την περίοδο ...Αν δεν σε έχουν υπνωτίσει και δεν σου έχουν κάνει αναδρομή τότε μάλλον πρόκειται για πνευματάκι...Αλλα σε παρακαλώ πεσ μας την περιοχή ...Ακόμα και αν δεν ξέρεις αν υπήρχε εκεί κάποια πόλη η καποιος ναος στην αρχαιοτητα , δεν εχει σημασια.Πιστευω πως εγω τουλαχιστον θα ,πορεσω να βρω αν υπηρχε κατι
Κατι αλλο σημαντικο...Το εξοχικο μηπως ηταν παλια σπιτι παππου κτλ η απλα το αγοράσατε ?
Ad astra per Aspera
το περιστατικο αυτο σημαινει οτι μπορεις να μιλας αρχαια Ελληνικα.ειναι πιο πολυ σαν χαρισμα παρα καταρα,ετσι δεν εχεις λογο να ανυσηχεις.η πιο λογικη απαντηση ειναι οτι σου εχει μεινει καταλοιπο απο προηγουμενη ζωη.τετοια περιστατικα συμβαινουν συνεχως στον κοσμο.ενας αλλος τον πιασανε να μιλαει την γλωσαα των Μαγιας{δεν ξερω ποια ειναι}.μιλαμε για γλωσσα που εχει εξαφανιστει εδω και αιωνες.το καλυτερο θα ηταν να το ψαξεις οσο πιο πολυ μπορεις ωστε να μαθεις να το ελεγχεις.πρεπει αν μας πεις πρωτα απο ολα ολες τις λεπτομερεις που θα μπορουσαν να οδηγησουν την λυση.
1 την ψυχολογικη σου κατασταση την ημερα που παθαινεις την εκσταση
2 αυτο το παθαινεις μονο σε συγκεκριμενα σπιτια?
3 το παθαινεις να κοιμασε και το μεσσημερι
4 την ωρα της υπνοβασιας κανεις το ιδιο πραγμα καθε φορα{εννοω αν λες τα ιδια και κανεις τις ιδιες κινησεις}
5 και καλο θα ηταν να σε παρουν σε κασετα την ωρα της εκστασης.
σορυ αν σε κουρασα
[img]http://www.wfu.edu/~matthetl/sunrise/angels/Mihaly.Zichy.lucifer.jpg[img]
θα συμφωνησω με αρκετα απο τα μελη που σου εστειλαν τις απαντησεις-υποθεσεις τους και ιδιαιτερα με τον/την bladerunner οσον αφορα τη γονιδιακη μνημη (οσον αφορα τη καταληψη απο οντοτητα, το θεωρω λιγο απιθανο-το οτι αλλαζει η φωνη σου, εχει να κανει με τις απειρες δυνατοτητες που εχουν η φωνητικες μας χορδες σε συνδυασμο με τον ψυχισμο της στιγμης)
θα συμφωνησω και με τους υπολοιπους που επισημαινουν τη τοποθεσια του εξοχικου σου αλλα και τη σημασια που εχει στην εμφανιση αυτου του φαινομενου..
τελος θα ηθελα να απαντησω σε αυτο που λεει η Twilightfairy, οσον αφορα, το οτι αποκλειεται να ησουν γυναικα και να μιλαγες στην Εκκλησια του Δημου.. οντως, δεν επιτρεποταν στις γυναικες να βγαζουν λογο στην Εκκλησια του Δημου, ΠΛΗΝ ΜΙΑΣ. ονομαζοταν Οδεττη, και ηταν αυτο που λεμε σημερα "ιεροδουλος". ενω οι υπολοιπες γυναικες ηταν εκει απλα για να "υπηρετουν", εκεινη ηταν η μοναδικη που μπορουσε οχι μονο να λαβει μερος στης συζητησεις, αλλα και να εχει το ρολο του "εισηγητη" σε αυτες..
δε ξερω αν εχει σχεση αυτο, για ψαξτο κι αυτο, μαζι με τα αλλα που σε συμβουλευουν οι σεβαστοι συμφορουμιτες!
tomorrow is not what it used to be
Κατ’ αρχήν, περιστατικά υπνοβασίας σημειώθηκαν και στο σπίτι μας στην Αθήνα. Απλά στο εξοχικό μας διαδραματίστηκε το πρώτο περιστατικό. Η καταγωγή της μητέρας μου είναι από την Τρίπολη. Το πατρικό της ήταν ερείπιο και έτσι, νομίζω όταν ήμουν 3-4 ετών αγοράσαμε ένα σπίτι κοντά στην Τρίπολη, στην Μεγαλόπολη, μιας και άρεσε και στον πατέρα μου η περιοχή. Τώρα από πού το αγοράσαμε, δεν ξέρω. Η μητέρα μου λέει πως είχε μεσολαβήσει ο παππούς μου, όντας γνωστός του ο προηγούμενος ιδιοκτήτης…λεπτομέρειες όμως περαιτέρω δεν γνωρίζουμε και δύσκολο να βρούμε καθώς ο παππούς και η γιαγιά μου δεν ζουν πια. Κάποιες ερωτήσεις που είχα κάνει στην γειτονιά δεν έριξαν φως στην υπόθεση, καθώς οι περισσότεροι είναι άνθρωποι στην ηλικία των γονιών μου που και αυτοί έχουν απλά τα εξοχικά τους εκεί…Εν τω μεταξύ εγώ, φοβούμενη μην παραξενευτούν με την επιμονή μου επί του θέματος, και για να μην αρχίζουν αυτοί να κάνουν ερωτήσεις σε εμένα, διέκοψα την «έρευνα», η οποία ούτως ή άλλως ήταν άκαρπη.
Οι γονείς μου, ιδιαίτερα η μητέρα μου, αρέσκεται στο να διαβάζει έργα Αρχαίων Ελλήνων Συγγραφέων, από λογοτεχνικό ενδιαφέρον κυρίως.
Τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και ενώ είμαι ξύπνια, δεν μπορώ να πω ότι με βρίσκουν σε κάποια συγκεκριμένη ψυχολογική κατάσταση…Όλα βαίνουν κανονικά μέχρι που άξαφνα σηκώνομαι (πάντα πρέπει να σηκωθώ) και αρχίζω να μιλάω. Δεν υπνοβατώ πλέον διότι όταν σημειώνεται το γεγονός δεν κοιμάμαι, απλά μπορεί να κάθομαι ή να κάνω κάτι…οτιδήποτε. Σε ότι αφορά την Εκκλησία του Δήμου, ο ειδικός είχε και αυτός αποκλείσει την συγκεκριμένη εκδοχή, είπε κάτι σαν Εκκλησία του Δήμου, θέλοντας να μας τονίσει το γεγονός πως πρέπει να είχα ακροατήριο και αρκετούς συνομιλητές. Ίσως να επρόκειτο για κάποια δίκη.. τι να πω..
Τις υπνοβασίες της παιδικής μου ηλικίας δεν τις κατέγραψαν σε βίντεο, λόγω έλλειψης βιντεοκάμερας. Ο πατέρας μου όμως είχε ηχογραφήσει κάποιες ‘ρητορεύσεις’ μου…Τώρα πλέον που έχουμε κάμερα, περιμένουμε την ευκαιρία για καταγραφή των γεγονότων…μέχρι στιγμής δεν μας έχει δοθεί, είτε γιατί δεν την είχαμε μαζί, είτε γιατί ήμουν μόνο με τη μητέρα μου στο σπίτι, η οποία δεν τα πάει καλά με τα διάφορα…’’μηχανήματα’’…αν και έχει καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες εκμάθησης…Σε υπνωτιστή δεν έχω απευθυνθεί ούτε και έχω σκοπό διότι θεωρώ πως εν Ελλάδι τουλάχιστον, δεν υφίσταται κάποιος άξιος εμπιστοσύνης. Με όλα αυτά που κατά καιρούς ακούω έχω δυσπιστήσει κιόλας…
Αυτά…νομίζω πως κάλυψα τις μέχρι στιγμής απορίες σας. Αν άφησα κάποια αναπάντητη ή αν έχετε συμπληρωματικές, ενημερώστε με…