ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ath_hleios41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
Ath_hleiosΜέλος
29/04/2012, 19:50:14
quote:

trollευ ... έχει διαφορά

-Οφ τόπικ - Από περιέργεια, για κάτι τέτοιο με πέρασες τις προάλλες; :)

29/04/2012, 20:11:22
quote:

Dr Jekyll Mr Hyde
ΚΑΛΑ ΟΚ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Η ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...
ΦΑΣΚΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ..

ΥΣ(πιστευεις οτι ειμαι χαζη?..)

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN4Ti_HDZ8IWnEoUft5g-iQcFs-seLRzc_V_5V3lcu4ezLCtXZmw

Δεν είπα αν έχεις-δεν έχεις την κατάλληλη εμπειρία, ούτε αν φάσκεις-αντιφάσκεις, αυτο που μπορώ να σου πω σε περίπτωση που θέλεις να ασχοληθείςμ εοτιδήποτε αποκρυφιστικό, είναι ότι πρώτα μελετάμε και μετά πηγαίνουμε στη πράξη. Οπωσδήποτε δεν αφήνουμε άλλους να μελετήσουν αντι για εμάς. Το να ασχοληθείς με κάποιο τομέα της μαγείας, είναι το ίδιο με το να διαβάζεις ένα μάθημα για να το δώσεις για το πανεπιστήμιο. Πρέπει να έχεις πρώτα μια σφαιρική άποψη για το μάθημα, και έπειτα πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενη ερώτηση.

Δεν πιστεύω ότι είσαι χαζή. Το μυαλό σου δουλεύει. Απλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις προς τα μέσα (στον ψυχολογικό σου κόσμο) και να βγάλεις οτιδήποτε σε βαραίνει ή σε περιορίζει και σου στερεί την εσωτερική ελευθερία, την χαρά της στιγμής.

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/04/2012 20:15:28

29/04/2012, 20:16:44
quote:
Απλα κάπου, άθελα σου, έδειξες οτι ίσως μας δουλεύεις,
Εγώ δεν πήρα τέτοια εντύπωση.
29/04/2012, 20:17:44
Επι ευκαιρίας να απαντήσω στην ερώτηση που έθεσα: Το κοινό στοιχείο είναι η φωτιά.
sexyangelΝέο Μέλος
29/04/2012, 21:11:01
Δεν πιστεύω ότι είσαι χαζή. Το μυαλό σου δουλεύει. Απλά νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις προς τα μέσα (στον ψυχολογικό σου κόσμο) και να βγάλεις οτιδήποτε σε βαραίνει ή σε περιορίζει και σου στερεί την εσωτερική ελευθερία, την χαρά της στιγμής.

ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ
ΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΩ ΛΙΓΟ
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΜΟΥ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ...
ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΘΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!!

29/04/2012, 21:31:19
Ο ψυχολόγος-ψυχαναλυτής είναι καλή ιδέα αν βρεις κάποιον καλό. Αν μου περίσσευαν λεφτά θα πήγαινα και εγώ για να πάρω αυτή η εμπειρία, λένε ότι βοηθάει πολύ, και έχω δει όντως κάποιους ανθρώπους να βελτιώνονται. Θα με ενδιέφερε και εμένα να εμβαθύνω περισσότερο σε σκοτεινά μέρη του εαυτού μου.
sexyangelΝέο Μέλος
29/04/2012, 21:54:44
οπως?..εχεις εστιασει σε καπιο συγκεκριμενο σκοτεινο σκοτεινο σημειο?
πες και εσυ τιποτα
μονο εγω εχω βγαλει τα παντα
στην φορα εδω..
29/04/2012, 21:54:55
Ε όχι ρε δοκτορ και σε ψυχαναλυτη...

Διάβασε Πλατωνα, Κάντ...χίλιες φορές. Κρισναμουρτι. ( ο μορισον τον λάτρευε)

Πω πω με κουφανες...δοκτορα!

Και καλα η κοπελια είναι μικρή...(και εσυ δεν εισαι μεγαλος)

καλύτερα να συζητά μαζί σου στο εσωτερικα και να τα βλέπετε...παρα να δείτε (Αν) μια γωνίτσα καπριτσοσα του μυαλού σας...

Και ύστερα?

Τι άλλο...Να πεις....

29/04/2012, 21:59:27
quote:

Ath_hleios:

-Οφ τόπικ - Από περιέργεια, για κάτι τέτοιο με πέρασες τις προάλλες; :)

Για τρόλεϊ ή για troll ?

Οχι φιλε μου , δε νομίζω να ειπα κατι τέτοιο...
αν θες πες μου που αναφέρεσαι, να το διευθετήσουμε

quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Εγώ δεν πήρα τέτοια εντύπωση.

Άλλο εσυ ... τα έχουμε πει αυτά !

Hellas at War
29/04/2012, 22:13:35

quote:
οπως?..εχεις εστιασει σε καπιο συγκεκριμενο σκοτεινο σκοτεινο σημειο?
πες και εσυ τιποτα
μονο εγω εχω βγαλει τα παντα
στην φορα εδω..
Χαχα..

quote:

Διάβασε Πλατωνα, Κάντ...χίλιες φορές. Κρισναμουρτι. ( ο μορισον τον λάτρευε)

Πω πω με κουφανες...δοκτορα!

Και καλα η κοπελια είναι μικρή...(και εσυ δεν εισαι μεγαλος)

καλύτερα να συζητά μαζί σου στο εσωτερικα και να τα βλέπετε...παρα να δείτε (Αν) μια γωνίτσα καπριτσοσα του μυαλού σας...

Και ύστερα?

Τι άλλο...Να πεις....

Δε συμφωνώ μαζί σου Πλάτωνα. Η ψυχανάλυση είναι πολύ αξιόλογη τέχνη. Ίσως δεν είσαι σωστά ενημέρωμένος.

Ότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι, υπάρχουν...

Ath_hleiosΜέλος
29/04/2012, 22:18:09
quote:

Δες το σαν ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει εσένα και τον κύκλο σου (άρα πιθανώς να ανοιχθείς πιο εύκολα μέσα από τη συζήτηση) στο οποίο απευθύνεσαι για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα μέσω της συζήτησης.
Πολλοί άνθρωποι έχουν κάνει την αυτοκριτική τους και έχουν εντοπίσει την πηγή του προβλήματός τους αλλά αδυνατούν να επιλέξουν τη σωστή λύση ή έχουν μπλοκάρει και δεν μπορούν να προχωρήσουν. Άλλοι έχουν μπλοκάρει γενικά και θέλουν ξεμπλοκάρισμα για να κάνουν την αυτορκιτική τους και να βρουν λύση....

quote:

Αν μου περίσσευαν λεφτά θα πήγαινα και εγώ για να πάρω αυτή η εμπειρία, λένε ότι βοηθάει πολύ, και έχω δει όντως κάποιους ανθρώπους να βελτιώνονται.

Υπάρχουν δημόσιοι φορείς με ψυχολόγους/ψυχαναλυτές, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά, πόσο εύκολα μπορείς να κλείσεις ραντεβού κοκ (Ελλάς το μεγαλείο σου).

sexyangelΝέο Μέλος
29/04/2012, 22:21:42
AitheroVamon
KATALAVA TI ENNOEIS TROLL
ALLA ME TO ''NA PAREI TO TROLEY''
ALLA KATALAVA
OTI KATALAVAINOYN OI KIPRIOI AN TOYS PEIS
VILA
ALLA ASTO KALITERA..
OXI DEN TROLLARW PANTWS
29/04/2012, 22:23:24
quote:
Δες το σαν ένα τρίτο πρόσωπο που δεν γνωρίζει εσένα και τον κύκλο σου (άρα πιθανώς να ανοιχθείς πιο εύκολα μέσα από τη συζήτηση) στο οποίο απευθύνεσαι για να πετύχεις ένα αποτέλεσμα μέσω της συζήτησης.
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ πάει μόνο στον εξομολόγο του, οι ψυχαναλυτές είναι αιρετικοί για αυτόν
29/04/2012, 22:31:52
Δοκτορ
Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ πάει μόνο στον εξομολόγο του, οι ψυχαναλυτές είναι αιρετικοί για αυτόν
.........

Δεν κατάλαβες!

Αυτοί έρχονται σε μένα...

Έχω τουλάχιστον 10 τέτοιους φίλους....που θέλουν να δουν λίγο... την ψυχη τους.

sexyangelΝέο Μέλος
29/04/2012, 22:55:59
PW POLI SOVARILA EHEI PESEI!!!
DEN THN PALEYO ALLO PROS TO PARON
ANTE KAHNYXTA GIA APOPSE
PAW NA KATEVASW KAMIA MPIRA

AKOYSTE KAI KANA TRAGOUDAKI NA EYTHIMISETE!!
http://www.youtube.com/watch?v=1cirwmO4OXo
ANWRIMOI XAXA
EXOYN FASH!

30/04/2012, 02:12:55
Εγώ είπα:

quote:

οσο για την κουβέντα,άσε μάλλον για να πάρει το Trollεϋ,το πάει!!

Απαντώντας σε σχετική δημοσίευση του Ντοτόρο.

Αυτή κατάλαβε:

quote:
sexyangel
προς ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ???...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...

Αντε μετά να κάνεις κουβέντα...!!!!

Οσο για το τρολάρισμα δεν με πείθεις εύκολα,ότι δεν το κάνεις.
Ενδείξεις:

Μπαίνεις σε ενα φόρουμ συζητήσεων και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σχετικό,μας λές ότι σου αρέσει να κάνεις σεξ σε νεκροταφεία!

Τι να υποθέσω?
Ασε που κάτι τέτοιο δεν το έχεις κάνει ποτέ.
Αν εσυ βρεθείς νυχτα σε νεκροταφείο όχι σεξ δεν θα κάνεις,αλλά δεν σε φθάνει όλη η Softex,για να σκουπιστείς!!

Και έχεις και τον Ντοτόρο,να σε σιγοντάρει και να σε οδηγεί σε ερωταποκρίσεις,με τέτοιο τρόπο που με κάνει να νομίζω ότι μιλά με τον...εαυτό του.Υπάρχει σχετική ομολογία στο παρελθόν.

Και μια ερώτηση.
ποιός είπε ότι ο διάολος,πηδάει στα νεκροταφεία?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/04/2012, 04:14:23
Αυτο το εμβάθυνω τα σκοτεινά μέρη του εαυτου μου,
Σε μια κοπέλα που ψάχνει στήριξη, βοήθεια
Με κουφανε...

Όπως και το ότι έγραψε σε άλλο ποστ
Μετα τόσο καιρο
Λέγοντας πως εκτροχιασα

κάλυπτε η,
... πρηδοποιουσε!

Α Μπά ιδέα σου είναι Νίκ, όπως σ'εμένα, κάποτε μου φαινόταν ο Jekyll ο λύκος

Γεράματα,,,που λει και ο αίθεριος.

sexyangelΝέο Μέλος
30/04/2012, 07:27:54
pros NIKOMAXOS kala ok
pisteue oti 8es
oute egw tha me pisteua sthn thesh sou
kai oso gia to an o diaolos gamaei sta nekrotafeia den kollaei...
pios sou eipe pti phga gia na kanw satanikh teleth?
etsi to petaksa to ''panta hmoun satanistria''
alla esu ta pairneis ola tois metroitois..
KAI DEN FOVAMAI TA NEKROTAFEIA MOU ARESOUN..den paw kala
h den eimai ''normal'' pesto kai etsi..
alla ti eheis pathei???
prwta ap ola den me ksereis...
pws eisai toso sigouros oti oti lew einai moufes?..
30/04/2012, 10:45:57
quote:

prwta ap ola den me ksereis...
pws eisai toso sigouros oti oti lew einai moufes?..

Ti na kanoume despoinis!!

Ki an exoyme ta "prosonta" na diabazoume eks apostaseos?

Ki an eimaste atoma me ikanotites?

Oti les einai oxi aplos moufes,alla arloumpes periopis.

Και για να ξέρεις,σε αυτο το φόρουμ γράφουμε όλοι ελληνικά.
Θα σε παρακαλούσα να μην επαναλάβεις την βαρβαρική αυτη γραφή.
Σου έγραψα σε αυτη,μόνο και μόνο για να δεις ότι την κατέχουμε και εμείς και δεν είναι προνόμιο μόνο τεμπέληδων αγράμματων!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

YUGI-OHΜέλος
30/04/2012, 10:55:58
Μιας και στο θέμα γράφονται ήδη σοβαρά απ'άλλους και η φιλτάτη εξέφρασε ότι έχει αρχίσει να πέφτει αρκετή σοβαρότητα, για να μη πω μια απ'τα ίδια σε σοβαρό τόνο, ας γράψω δυο-τρείς κουβέντες σε χαλαρό-χιουμοριστικό ύφος με δόσεις αλήθειας.

Όταν κάποιος κάνει[είναι σε] σχέση και τρώει τη κρεββατομουρμούρα με όλα τα πιπεράτα μπαχαρικά[δολοπλοκίες,σκευωρίες,σκηνοθεσίες,υπουλίες,πονηρίες,μοχθηρίες,κ.ο.κ], ξέρεις που πάει το σεχ;...το σεχ γίνεται χεσ[χεσ μεσ δηλαδή] και πάει περίπατο.
Ειδικά σε χαλεπούς καιρούς της αλεπούς με μεγάλες κρίσεις[όπως τώρα δηλαδή], το σεχ δε πάει απλά περίπατο, χάνεται στις σβουνιές παίρνοντας τα όρη και τα άγρια βουνά.
Οι καλύτεροι εραστές με το καλύτερο σεχ είναι αυτοί που δε συναντήθηκαν ποτέ και πουθενά. Έχει πολύ,πάρα πολύ νόημα αυτό. Αν κάποιος το κατανοήσει και πιάσει το νόημα, τότε κάτι πάει να γίνει.

Αντί λοιπόν κάποιον να τον βάζει ο νούς του να τρέχει σε νεκροταφεία και μετά σε κεραμίδια[σα τις γάτες] για να κάνει μεταμεσονύχτιες λιτανείες κι όλα τα συμπαρομαρτούντα, μπορεί να βρεί μια αναπαυτική πολυθρόνα στο σπιτάκι που μένει, να πάρει το βραδάκι κάνα βιβλίο Πλάτωνα,Κρισναμούρτι,κ.ο.κ[όπως γράφει κι ο φίλος Πλάτωνας] και να αρχίσει να μελετά και να παρατηρεί τον εαυτό του[εκεί να δείς ψυχανάλυση]. Κι όταν κάποια πράγματα μέσα στο κεφάλι του αρχίσουν να βρίσκουν τη θέση τους και να μπαίνουν σε τάξη πιάνοντας νοήματα[κατανόηση-συνειδητοποίηση], τότε δε θα έχουν καν νόημα σκέψεις τύπου μεταμεσονύχτιες επισκέψεις σε νεκροταφεία και κεραμίδια κάνοντας εκεί παντός είδους μεταμεσονύχτιες λιτανείες,πάρτι,ψησταριές,μπάρμπεκιου,κ.ο.κ.

Edited by - YUGI-OH on 30/04/2012 10:59:42