ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Ath_hleios41 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
30/04/2012, 10:56:16
Πλάτωνα ξέρεις τι μου κάνει εντύπωση?

Ο Ντοτορο μας κινείται λίγο περίεργα τελευταία.

Περνάει στα θέματα,πετάει σκόρπιες κουβέντες,άλλες ακαταλαβίστικες,άλλες χιουμοριστικές,άλλες σοβαρές.

Ετσι για να υπάρχει κίνηση στα τόπικ.

Ανασύρει παλαιά θέματα,απαντά σε χαζομάρες με σοβαρότητα.

Ετσι για να υπάρχει κίνηση στα τόπικ.

Τώρα παράδειγμα:
Το "νέο' μέλος με τις ταφικές "εξάρσεις",φαίνεται να έχει ενοχληθεί μόνο απο τα δικά μου δημοσιεύματα,ενω και άλλοι έχουν επισημάνει με σοβαρότητα και έχουν επιπλήξει έμμεσα την αρθρογραφία του.
Προφανώς,ο ντοτόρο μας,θέλει να οργανώσει διαπλοκή,ώστε να ανέβει η αναγνωσιμότητα.

Εχει πλάκα πάντως!
Μη τον παρεξηγείς,απλά διασκέδασε!

Ακου τον εκτροχίασες!!!
Λές και ήταν ποτέ στις ράγες!!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

30/04/2012, 11:15:12
Δεν τον παρεξήγω, τουναντιον τον συμπαθω...απλα με κουλαινει φορές φορές, γιατι νομίζω πως για την ηλικία του οχι μονο το παλεύει, μα και είναι προχωρημένος.

Έχει ένα μικρό (μπασημο) με το sex, με εκει πάνω δεν δίνω συμβουλές, γιατι αν δεν τα κανείς νέος θα σου λείπουν όταν προχώρησεις στην ηλικία. Αν κάτι μπορώ να πω, είναι να προσέξει πως οι περισσότεροι (διαφορετικοί προχωρημένοι) είχανε κοιλιάκους και γενικα ήσαν γυμνασμενοι. Ο Πλατωνας έκανε και στα 80 του γυμναστική στον κήπο, ο Χριστός είχε κοιλιάκους (και ο Βουδας) ήταν αδύνατος, όχι χοντρος, ενω ο κρισναμουρτι έκανε ασκήσεις Γιογκα καθε πρωί, μόλις ξυπνάγε...για μια και ώρα. (σταμάτησε λίγες μέρες πριν φύγει στα 90 του)

Φίλε Γιογκι σε διαβάζω και εσυ μαζί με το Νικομαχο (και λίγοι ακόμα)είσαστε αυτοί που ότι και να γράψουμε δεν παραξηγειται και καταλαβαίνεται.

Λέγεται στη φιλοσοφία....παράλληλες ζωές!

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 30/04/2012 11:18:16

30/04/2012, 17:04:05
quote:
Μπαίνεις σε ενα φόρουμ συζητήσεων και χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι σχετικό,μας λές ότι σου αρέσει να κάνεις σεξ σε νεκροταφεία!

Τι να υποθέσω?
Ασε που κάτι τέτοιο δεν το έχεις κάνει ποτέ.
Αν εσυ βρεθείς νυχτα σε νεκροταφείο όχι σεξ δεν θα κάνεις,αλλά δεν σε φθάνει όλη η Softex,για να σκουπιστείς!!

Αγαπητέ Νικόμαχε, εγώ έχω βρεθεί αρκετές φορές βράδυ σε νεκροταφείο και όχι μόνο στους τάφους, αλλά και στο οστεοφυλάκιο καθώς και στο χώρο που πετάνε τα κόκαλα για να λιώσουν. Δεν μου χρειάστηκε καθόλου σόφτεξ!

quote:
Και έχεις και τον Ντοτόρο,να σε σιγοντάρει και να σε οδηγεί σε ερωταποκρίσεις,με τέτοιο τρόπο που με κάνει να νομίζω ότι μιλά με τον...εαυτό του.Υπάρχει σχετική ομολογία στο παρελθόν.
Εννοείς αυτή που παραδέχομαι οτι είμαι η... Έρζεμπετ; Αυτή και αν ήταν απίστευτη ομολογία (σου). Έχεις όμως φοβερό μυαλό Νικόμαχε, πρέπει να στο αναγνωρίσω, αυτό το μυαλό μπορεί να κάνει από shapeshifting μέχρι και αλλαγές φύλου. Συν τούτου, δεν βγάζεις και ποτέ στη φόρα τα προσωπικά των φίλων σου, είσαι δηλαδη και εχέμυθος.
quote:
Και μια ερώτηση.
ποιός είπε ότι ο διάολος,πηδάει στα νεκροταφεία?
Πηδάει ο διάολος, πηδάει!
30/04/2012, 17:56:15
quote:
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
Τώρα παράδειγμα:
Το "νέο' μέλος με τις ταφικές "εξάρσεις",φαίνεται να έχει ενοχληθεί μόνο απο τα δικά μου δημοσιεύματα,ενω και άλλοι έχουν επισημάνει με σοβαρότητα και έχουν επιπλήξει έμμεσα την αρθρογραφία του.
Προφανώς,ο ντοτόρο μας,θέλει να οργανώσει διαπλοκή,ώστε να ανέβει η αναγνωσιμότητα.
Αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα
Μα αφού είστε πληκτικοί τύποι, τι να κάνω; Μόνο οι χαζομάρες είναι σοβαρές σε αυτό το φόρουμ.
quote:
Μη τον παρεξηγείς,απλά διασκέδασε!
Κατ'άρχήν, πώς τολμάς να υπαινιχθείς οτι ο Πλάτωνας παρεξηγεί;
Κατα δεύτερον, ο Πλάτωνας είναι πέρα από το αχανές σύμπαν! Δεν παρεξηγεί και βλάκα να τον πεις, και χαζό να τον πεις, και γέρο να τον πεις, δεν παρεξηγεί! Απλά!
quote:
Ακου τον εκτροχίασες!!!
Λές και ήταν ποτέ στις ράγες!!!
Μην τρολλάρεις λέμε!!
quote:
Δεν τον παρεξήγω, τουναντιον τον συμπαθω...απλα με κουλαινει φορές φορές, γιατι νομίζω πως για την ηλικία του οχι μονο το παλεύει, μα και είναι προχωρημένος.
Είμαι ο ψυχολογικός σου εκπαιδευτής Πλάτωνα, χόνεψέ το! Αν δεν είσαι μαζί μου σε διαλογισμό 24-7,την πάτησες! Θα χωθείς στα γρανάζια του νου, θα πιαστείς, και θα γίνεις πελτές!

Βέβαια στον διαλογισμό μάλλον είσαι καλός.. στη σκέψη όμως.. έχεις περιθώρια βελτίωσης!

quote:
Φίλε Γιογκι σε διαβάζω και εσυ μαζί με το Νικομαχο (και λίγοι ακόμα)είσαστε αυτοί που ότι και να γράψουμε δεν παραξηγειται και καταλαβαίνεται.
¿Perdon?
quote:
Αν κάτι μπορώ να πω, είναι να προσέξει πως οι περισσότεροι (διαφορετικοί προχωρημένοι) είχανε κοιλιάκους και γενικα ήσαν γυμνασμενοι.
Εντάξει, το χουμε αυτό, απλά πρέπει λίγο να ανεβάσουμε το παιχνίδι, να κάνουμε και λίγο γράμμωση, γιατί έχει οκνηρέψει το σώμα.. και δε πάει άλλο για γυμναστική! Αναρωτιέμαι προλαβαίνω να κάνω γράμμωση μέχρι να περάσουμε στη 4η διάσταση; Δε θέλω να πάω χωρίς κοιλιακούς!

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 30/04/2012 18:10:26

30/04/2012, 20:00:26

Πλατωνας

Δοκτορ
¿Perdon?

Δοκτορ
! Αναρωτιέμαι προλαβαίνω να κάνω γράμμωση μέχρι να περάσουμε στη 4η διάσταση; Δε θέλω να πάω χωρίς κοιλιακούς!
...........

Κάνει χιούμορ ο δοκτορ, η δεν καταλαβαίνει? ιδού η απορεία!

Αν κάνει χιούμορ, θα πει πως καταλαβαίνει πως ο νικομαχος και ο γιουγκι δεν χρειάζονται εξηγήσεις (γιατι έχουν περάσει απο εκει) οπότε για αυτούς, δεν είναι θέμα να πανε σε άλλη διάσταση γραμμωμενοι, γιατι απλα σε αυτη τη διάσταση, μετατρέπουν μια ανάγκη (ψύχοσωαματικη) σε ομόρφια και υγεία. 

Οταν δεν εχει μετρο, ειναι σπατάλη ενέργειας! (δες πάθος)

Απλό δεν είναι δοκτορ? Αλλα εσυ κανείς χιούμορ, έτσι δεν είναι?

αλήθεια γιατι αν καποιος μας πει χαζουλη μικρούλη, και γενικωτερα μια συγκρουομενη μετριότητα, νευριαζεις?

Και αυτο απλό είναι δοκτορ!

Τσαντιζεσαι γιατι είναι αλήθεια ότι λέει...

30/04/2012, 20:15:10
Ντοτόρο μου

Αμφότεροι,ομού μαζί,έχουμε πολύ πλάκα!!!

Δεν είπα βρε σε σένα οτι θέλεις όλη τη Softex στο νεκροταφείο!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

sexyangelΝέο Μέλος
30/04/2012, 20:22:44
δηλαδη απ ολη την συζητηση εστιασατε ολοι στο σεξ στα νεκροταφεια...
τωρα ποιος φταιει???
εστιαζετε στα ''ουσιωδη'' βλεπω
οτι να ναι
το μονο π ξερετε να κανετε ειναι να επιδυκνυετε γνωσεις και μου μιλατε λες και ειμαι καμια κουκουρουκου
αλλα πριν ασχοληθειτε με εμενα γιατι δεν κοιτατε και κανα δικο σας θεματακι??
αντε να υσηχασουμε ΚΑΙ ΛΙΓΟ
και δηλαδη αν σας δουλευω λετε να ειμαι τοσο ψυχακι
που ενω ζουνε οι γονεις μου εγω να λεω οτι εχουν
πεθανει???
δεν ειμαι chaiko!!!

30/04/2012, 21:02:11
Sexy angel
δηλαδη απ ολη την συζητηση εστιασατε ολοι στο σεξ στα νεκροταφεια...
..............

Ε τι να κάνουμε βρε κορίτσι μας. Εδω μέσα όλοι έτσι είμαστε...

Οι περισσότεροι θέλουν μαστίγιο για να στρωσουν...

Αλήθεια γιατι θέλεις να μας δουλεψεις? άμα ζει ο μπαμπάς και η μαμά σου, δεν πας καλύτερα να τους δώσεις ένα φιλί...και να ζητήσεις νοερα συγνώμη που τους πεθανες, έστω και στα αστεία...

Στο λέω γιατι έφυγε η μητέρα μου πριν τρεις μήνες...και αν ζούσε, θα έπερνα το αεροπλάνο και θα πεταγα για μια μέρα....ετσι, να της δώσω ότι μου έδωσε...

Αγάπη το λένε...

sexyangelΝέο Μέλος
30/04/2012, 21:10:29
ΠΛΑΤΩΝΑ
DEN KATALAVES TI EIPA STO MINIMA
OI GONEIS MOY PETHANAN SE AUTOKINITISTIKO OTAN HMOYN 14
KAI APANTHSA GIA PIO LOGO NA SAS DOYLEYW?
OTI EAN ZOUSANE KAI SAS DOYLEUA OTI PETHANAN TO POLI
POLI NA HMOUN PSYHO!!
APLWS EDW MILAW PIO EUKOLA
APO OTI STOUS GNWSTOUS MOU
POU FRIKAROUN..
ESAS DEN XERW KANENAN
(MPOREI KAI EUTIHWS)gia merikous
sexyangelΝέο Μέλος
30/04/2012, 21:13:03
ΠΛΑΤΩΝΑ
DEN KATALAVES TI EIPA STO MINIMA
OI GONEIS MOY PETHANAN SE AUTOKINITISTIKO OTAN HMOYN 14
KAI APANTHSA GIA PIO LOGO NA SAS DOYLEYW?
OTI EAN ZOUSANE KAI SAS DOYLEUA OTI PETHANAN TO POLI
POLI NA HMOUN PSYHO!!
APLWS EDW MILAW PIO EUKOLA
APO OTI STOUS GNWSTOUS MOU
POU FRIKAROUN..
ESAS DEN XERW KANENAN
(MPOREI KAI EUTIHWS)gia merikous
elmorΝέο Μέλος
20/07/2009, 09:13:51
Γιατί είναι τόσο παλίο το φόρουμ?
21/07/2009, 00:08:07
Ίσως γιατί, το κάθε τι «παλιό» έχει και ανεκτίμητη αξία…

26/07/2009, 22:50:38
Τι εννοείς;
Γιατί είναι τόσο παλιό το forum του ESOTERICA ή αναφέρεσαι στο τεχνικό μέρος, δηλαδή στην εφαρμογή που υποστηρίζει τα forums;

Αν αναφέρεσαι στο δεύτερο (που το βρίσκω και πιθανότερο) έχουνε υπάρξει συζητήσεις σχετικά. Η μετάβαση της εφαρμογής σε μια άλλη καινούργια πλατφόρμα παρουσιάζει ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες σε διάφορους τομείς, αυτό δε σημαίνει βέβαια πως δεν υφίσταται η προσπάθεια για κάτι τέτοιο.

10/08/2009, 10:19:32
μια χαρα ειμαστε ετσι!

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
12/08/2009, 03:31:53

12/08/2009, 19:03:41
Κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο η υπάρχουσα δομή, και πάρα πολύ το "decoration" (αυτό το σκοτεινό μπλε background είναι όλα τα λεφτά).

Αν υπάρξουν βελτιώσεις, ας γίνουν πάνω σε λεπτομέρειες(βελτιώσεις που θα αφορούν τα ποστς) και όχι συνολικά στη δομή. Να διαφέρουμε και λίγο από τη μάζα

Lost in Necropolis

La ville de la mort

12/08/2009, 21:16:10
quote:
Agnostic-...(αυτό το σκοτεινό μπλε background είναι όλα τα λεφτά).

Τι θέλεις να πεις…
Ότι είμαστε σκοτεινοί τύποι…

13/08/2009, 18:24:36
μπα! καθολου κιολας!

Το μπλε χρωμα ενισχυει τη δημιουργικοτητα, οπως λενε και οι επιστημονες

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το μπλε χρώμα ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας. Το συγκεκριμένο χρώμα έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με μια αίσθηση ηρεμίας και γαληνής. Κάποιες νέες έρευνες όμως, απέδειξαν πως υπάρχουν πρόσθετα οφέλη όταν μας περιβάλλουν τα έπιπλα και οι τοίχοι του σπιτιού μας με μπλε χρώμα. Με αυτά τα δεδομένα, κάποια μελέτη Καναδών επιστημόνων επέλεξε εθελοντές που υποβλήθηκαν σε μια σειρά από τεστ. Οι ίδιοι άνθρωποι επέδειξαν όχι μόνο δημιουργικό πνεύμα αλλά και μεγαλύτερη διάθεση να ρισκάρουν στη ζωή τους.

Σε αντίθεση με το μπλε, το κόκκινο χρώμα αποδείχτηκε πιο βοηθητικό στη συγκέντρωση μας μιας και βοηθά στην απορρόφηση σύνθετων πληροφοριών η στην προετοιμασία μελέτης πάνω σε μια εξεταστική περίοδο. Οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτό θα μπορούσε να εφαρμοστεί ευρύτερα, - από το χρώμα των ετικετών προειδοποίησης στα πακέτα φαρμάκων μέχρι στο design των γραφείων, των σχολικών τάξεων και τη σηματοδότηση -.

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science, επικεντρώθηκε στην επιρροή του μπλε και του κόκκινου χρώματος και πως αυτά επιδρούν στην ομάδα των εθελοντών οι οποίοι υποβλήθηκαν σε διάφορα τεστ επίλυσης αναγραμματισμών, απομνημόνευσης λέξεων, και σχεδιασμού παιδικών παιχνιδιών. Μετά από 6 πειράματα (ίσως και παραπάνω) οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το κόκκινο χρώμα συνδέεται με τον κίνδυνο, τις προειδοποιήσεις και τα ανθρώπινα λάθη. Η συγκεκριμένη μελέτη κατέστησε τους εθελοντές σε θέση εγρήγορσης και τους έκανε πιο προσεκτικούς σε θέματα κινδύνου. Αντίθετα, επιστήμονες από το πανεπιστήμιο Columbia της Μεγάλης Βρετανίας ανακάλυψαν πως το μπλε χρώμα συνδέεται περισσότερο με την ειλικρίνεια, την ειρήνη και την ηρεμία.

Επιπλέον, τα παιδικά παιχνίδια κόκκινου χρώματος που σχεδιάστηκαν από τους εθελοντές αν και θεωρήθηκαν πολύ πιο πρακτικά και κατάλληλα αποδείχτηκαν λιγότερο πρωτότυπα και καινοτόμα από εκείνα του μπλε χρώματος. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως οι άνθρωποι μαθαίνουνε να συνδέουν συγκεκριμένα χρώματα σύμφωνα με τις ανάλογες ψυχικές τους διαθέσεις και πως οι επιρροές ποικίλουν για τον κάθε πολιτισμό. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης έρευνας αποδεικνύουν πως ανάλογα με τη φύση του στόχου μας κάθε φορά επιλέγουμε διαφορετικά χρώματα που δρουν ευεργετικά στην επίτευξη αυτών των στόχων.

Εάν ο στόχος μας είναι για παράδειγμα η άγρυπνη προσοχή μας πάνω στην απομνημόνευση σύνθετων πληροφοριών η στην κατανόηση της παρενέργειας ενός νέου φαρμάκου τότε το κόκκινο χρώμα θα μπορούσε να είναι το καταλληλότερο. Από την άλλη πλευρά, αν ο στόχος μας απαιτεί δημιουργικό πνεύμα και φαντασία όπως για παράδειγμα η εσωτερική διακόσμησα ενός χώρου τέχνης τότε το μπλε χρώμα θα ήταν πιο κατάλληλο.

Οι επαγγελματίες εσωτερικής διακόσμησης πιστεύουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην επιρροή του χρώματος στην ψυχική μας διάθεση γι’ αυτό και πολλές φορές συναντάμε για παράδειγμα τους χώρους ενός νοσοκομείου σε μπλε η πράσινες αποχρώσεις. Αντίθετα, τα εστιατόρια γρήγορου φαγητού όπως fast-food τείνουν να χρησιμοποιούν πιο επιθετικά χρώματα όπως το κόκκινο έτσι ώστε να ενθαρρύνουν τη γρήγορη κατανάλωση φαγητού.

πηγη: www.parapolitika.gr/lifestyle

13/08/2009, 18:26:45
oποτε μια ριζικη αλλαγη δεν νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα! εξαλλου, εχουμε συνηθισει πια σε αυτο... ετσι "μεγαλωσαμε"

οι βελτιωσεις καλοδεχουμενες βεβαια, για να παραμενει "γρηγορη" η σελιδα

16/08/2009, 08:20:06
quote:
oποτε μια ριζικη αλλαγη δεν νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα! εξαλλου, εχουμε συνηθισει πια σε αυτο... ετσι "μεγαλωσαμε"
quote:
Οι επιστήμονες ισχυρίζονται πως το μπλε χρώμα ενισχύει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα μας.
quote:
Κι εμένα μ'αρέσει περισσότερο η υπάρχουσα δομή, και πάρα πολύ το "decoration" (αυτό το σκοτεινό μπλε background είναι όλα τα λεφτά)
!!!