ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗ ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ - ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗ ? - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

nk30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
ΓιώργοςΜέλος
30/09/2006, 21:57:11
quote:

Ναι ! Αλλά και ορισμένα ζώα έχουν μόνο ένα σύντροφο εφ’ όρου ζωής (π.χ. οι λύκοι) !!!

σε ευχαριστώ για την απάντηση..
θα μπορούσες να μου πεις σε παρακαλώ εάν γνωρίζεις ....ποία ζώα...?

Γιώργος
180 Μοίρες μακριά ..

oros777Μέλος
01/10/2006, 03:01:25

Αγαπητέ φίλε Diostras

Για πρώτη φορά συναντιόμαστε μέσα στο forum του esoterica.
Ελπίζω ότι επαφή μας θα είναι αρκετά εποικοδομητική.
Μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι έχεις μελετήσει αρκετά εσωτερισμό και ... ότι πραγματικά σε ενδιαφέρει η αιτία, ή οι αιτίες για πάρα πολλά θέματα. ...
Για την αιτία και τις αιτίες πιθανότατα να έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε άλλη φορά.
Τώρα σχετικά με το θέμα.

quote:
ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ – ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗ;

Στην συζήτησή σας (μέχρι στιγμής) φτάσατε σε ένα σημείο ... σχετικά με την αναζήτηση του άλλου (κατά κάποιο τρόπο τέλειου) μισού που ψάχνει κάποιος άνδρας ή γυναίκα για να αισθανθεί ολοκληρωμένος. Έτσι δεν είναι;

Απάντηση της Εσωτερικής Φιλοσοφίας. Από το βιβλίο «Πραγματεία επί της Λευκής Μαγείας».

Οι σπουδαστές της ανθρώπινης φύσης (και τέτοιοι πρέπει να είναι όλοι οι ζηλωτές) θα κάνουν καλά να έχουν υπόψη πως υπάρχουν πρόσκαιρες διαφορές. Οι άνθρωποι διαφέρουν:

α. Στην ακτίνα (που επηρεάζει κατεξοχήν το μαγνητισμό της ζωής).
β. Στην προσέγγιση στην αλήθεια, οπότε είτε η αποκρυφιστική είτε η μυστικιστική ατραπός θα έχουν την πιο ισχυρή ελκτική δύναμη.
γ. Στην πόλωση που καθορίζει τη συναισθηματική, νοητική ή φυσική πρόθεση μιας ζωής.
δ. Στη θέση τους στην εξέλιξη, που οδηγεί στις διαφορές που παρατηρούνται μεταξύ των ανθρώπων.
ε. Στο αστρολογικό ζώδιο που προσδιορίζει τη ροπή οποιασδήποτε ιδιαίτερης ζωής.
ζ. Στη φυλή που φέρνει την προσωπικότητα κάτω απ’ την ιδιάζουσα φυλετική σκεπτομορφή.

Η υποακτίνα στην οποία βρίσκεται ο άνθρωπος, η μικρότερη αυτή ακτίνα που ποικίλλει από ενσάρκωση σε ενσάρκωση, προσδίδει σε μεγάλο βαθμό το χρωματισμό του σ’ αυτή τη ζωή. Είναι η δευτερεύουσα χροιά του. Μην ξεχνάτε ότι η πρωτεύουσα ακτίνα της Ενάδας συνεχίζεται ανά τους αιώνες. Δε μεταβάλλεται. Είναι μια από τις τρεις κύριες ακτίνες που τελικά συνθέτουν τους υιούς των ανθρώπων. Η ακτίνα του εγώ ποικίλλει από γύρο σε γύρο και στις πιο εξελιγμένες ψυχές από φυλή σε φυλή και περιλαμβάνει μια απ’ τις πέντε ακτίνες της τωρινής μας εξέλιξης. Είναι η κυριαρχούσα ακτίνα στην οποία δονείται το αιτιώδες σώμα του ανθρώπου. Μπορεί ν’ αντιστοιχεί στην ακτίνα της ενάδας, ή μπορεί να είναι ένα απ’ τα συμπληρωματικά χρώματα της πρωτεύουσας. Η ακτίνα της προσωπικότητας ποικίλλει από ζωή σε ζωή, ωσότου καλυφθεί η γκάμα των επτά υποακτίνων της Εναδικής ακτίνας.
Όταν λοιπόν ασχολούμαστε με ανθρώπους των οποίων οι ενάδες είναι σε όμοια ή συμπληρωματική ακτίνα, θα βρεθεί ότι προσεγγίζουν ο ένας τον άλλο με συμπάθεια. Πρέπει ωστόσο να θυμόμαστε ότι η εξέλιξη πρέπει να είναι πολύ προχωρημένη για να ασκεί εκτενή επίδραση η ακτίνα της ενάδας. Έτσι η πλειονότητα των περιπτώσεων δεν υπάγεται σ’ αυτή την κατηγορία.
Στους μέσους προχωρημένους ανθρώπους που αγωνίζονται να προσεγγίσουν το ιδεώδες, η ομοιότητα της εγωικής ακτίνας επιφέρει αμοιβαία κατανόηση κι επακολουθεί φιλία. Είναι εύκολο για δύο ανθρώπους της ίδιας εγωικής ακτίνας να κατανοήσουν ο ένας την άποψη του άλλου και γίνονται στενοί φίλοι, με ακλόνητη πίστη ο ένας στον άλλο, γιατί ο καθένας αναγνωρίζει πως ο άλλος δρα όπως θα δρούσε ο ίδιος.
Αλλά όταν (μαζί με την εγωική ομοιότητα της ακτίνας) έχετε την ίδια ακτίνα προσωπικότητας, τότε έχετε ένα απ’ τα σπάνια εκείνα πράγματα, μια τέλεια φιλία, έναν επιτυχή γάμο, έναν αδιάσπαστο δεσμό μεταξύ των δύο. Αυτό είναι πράγματι σπάνιο. (!!!!!!! σημείωση oros777)
Όταν έχετε δύο ανθρώπους στην ίδια ακτίνα προσωπικότητας αλλά με ανόμοια εγωική ακτίνα, μπορεί να έχετε εκείνες τις σύντομες και ξαφνικές φιλίες και συγγένειες που είναι τόσο εφήμερες όσο μια πεταλούδα. Τα πράγματα αυτά χρειάζεται να τα έχετε κατά νου και με την αναγνώρισή τους προκύπτει η ικανότητα να είσθε ευπροσάρμοστοι. Η διαύγεια της όρασης οδηγεί σε μια προσεκτική στάση. …

--------------------------------------

Το θέμα συνεπώς μπορεί να προσεγγιστεί και από την σκοπιά των ακτίνων ... και όσοι έχουν μελετήσει τις επτά ακτίνες σε βάθος πως λειτουργούν μέσα στην καθημερινότητα έχουν την απάντηση στο θέμα που σας απασχολεί.

Φυσικά τώρα πήγαμε κάπου αλλού αγαπητέ Diostras, ... αλλά αυτή η απάντηση έχει να κάνει με εσένα, επειδή σε ενδιαφέρουν τα θέματα σε βάθος, ...

Σε χαιρετώ φιλικά
Ευχόμενος να είσαι πάντα καλά

Γνώθι σαυτόν

DiostasΜέλος
08/10/2006, 10:52:15
Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε για τα καλά σου μεν και γεμάτα νόημα και περιεχόμενο λόγια σου.

Ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ που σε γνωρίζω στο φόρουμ, ελπίζοντας να τα λέμε και να ανταλλάσουμε απόψεις.

Και συ παντού και πάντα καλά να είσαι!

ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΨΥΧΗ- Ο ΝΟΥΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

oros777Μέλος
11/10/2006, 09:50:11

Αγαπητέ φίλε Diostas

Ατομικά όχι μόνο χαίρομαι, … αλλά ελπίζω να το αποδείξω και έμπρακτα ενισχύοντας και αναθερμαίνοντας τα θέματα που ανοίγεις στο forum (εφόσον μπορώ), στο άμεσο μέλλον.

Τα θέματα που σε απασχολούν και που φέρνεις στην δημοσιότητα είναι όντως πολύ σημαντικά, αφού άπτονται της σημερινής καθημερινής βιωματικής κατάστασης των σκεπτόμενων ατόμων.

Σου εύχομαι το καλύτερο, σίγουρα θα τα λέμε συχνά.

Γνώθι σαυτόν

mariha2912Μέλος
14/10/2006, 04:29:50
ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟ ΟΝ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΟΓΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ.
ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ/ΛΟΓΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ Π.Χ. ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΑΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΑΛΛΟΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΕΝΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΣΠΑΝΙΑ), ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΔΥΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΡΑΤΕΙ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΑΤΟΜΩΝ, ΣΥΝΘΗΚΩΝ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΑΚΩΔΗ ΤΑΜΠΟΥ, ΚΙ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ. ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!

MarteΜέλος
14/10/2006, 04:50:24
αγάπη, αγάπη κι ένωση ψυχών. Τι σημασία έχει μεταξύ ποιών είναι; Ο διαχωρισμός και τα ταμπού κούρασαν, ας αφήσουμε επιτέλους και κάτι ελεύθερο στον Άνθρωπο, έστω, ναι, έστω την Αγάπη, όπως κι αν αυτή θέλει να εκφραστεί…

Ήρθα από το φως και τους θεούς,και να με,εξόριστος,αποκομμένος μακριά τους...
whizΜέλος
14/10/2006, 08:41:54

Φιλε Γιωργο,

θα σου φερω ενα παραδειγμα που μου ηρθε στο μυαλο.
Ενα μονογαμικο ζωο που εχει για ολη του τη ζωη ενα συντροφο ειναι και το καλαμαρι!

Το οποιο συμφωνα με ενα ντοκυμαντερ που ειδα,αν παρεις το ταιρι ενος ζευγαριου τοτε το αλλο θα μεινει εκει που χωριστικανε να το περιμενει μεχρι να πεθανει.

Απιστευτο ε?

Με εκτιμηση Άντα

15/10/2006, 18:27:17
mariha2912 2 ερωτησουλες

1)λες στον συντροφο σου οτι εχεις αυτη την αναγκη του να βλεπεις μια στο τοσο και καποιον αλλον;;

2)εχεις κανενα προβλημα αν και ο συντροφος σου εχει την ιδια αναγκη;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

mariha2912Μέλος
16/10/2006, 04:37:13
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΕΙΤΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ).
ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑΙ,ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Π.Χ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ... ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ...

16/10/2006, 10:57:15
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ (ΕΙΤΕ ΕΡΩΤΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ).
ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑΙ,ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

χαιρομαι για την ειλικρινια σου

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ,ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Π.Χ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΧΩ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ... ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ... ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΘΕΙ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ...

και φτανουμε στο ζουμι που λενε το ζουμι ειναι αυτο

ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ, ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, Π.Χ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

χωρις παρεξηγηση τα ατομα που συμφωνουν σε τετοια σχεση(ελευθερη)δεν σε βλεπουν σοβαρα αλλα απλα θελουν να περασουν καλα καποιες ωρες
αργοτερα που λογο της προσωπικοτητας σου τους κερδιζεις αναθεωρουν την ολη κατασταση και βλεπουν οτι πλεον δεν θελουν να περνουν απλα την ωρα τους αλλα θα ηθελαν να πανε και ενα βημα παραπερα
εκει ακριβως αρχιζει το προβλημα
πως θα κανουν το βημα αυτο απο την στιγμη που η κατασταση αυτη δεν τους αρεσει;;;

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του