- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 5". - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Φίλες Craven μην είσαι τόσο σίγουρος για την πληροφορία σήμερα.Βλέπεις ότι αυτό που σου ταΐζουν σήμερα είναι απολύτως ελεγχόμενο!
Δηλαδή το "να βλέπεις πίσω απ τις γραμμές" που είπα εσύ το εξέλαβες ότι εννοώ να λαμβάνεις και να θεωρείς ορθή ότι πληροφορία σου δίνουν? νομίζω είμαι ξεκάθαρος στο τι γράφω... :)
Τα περί σαύρας δεν τα σχολιάζω καθώς το να λες σε έναν άθρησκο σαν εμένα περι σαύρας και κατάφασης σε ερώτηση περί θεού καταλαβαίνεις ότι είναι άτοπο... να στο θέσω αλλιώς.. χέστηκα βασικά αν υπάρχει θεός ή όχι.. αυτή ήταν πάντα η αντίληψη μου αυτή είναι.. καθώς δεν είμαι άθεος πιστεύω πως υπάρχει κάτι ανώτερο είτε λέγεται σύμπαν είτε έχει μορφή είτε ότι θέλετε αλλά ειλικρινά λίγο με ενδιαφέρει για να γυρνάει η ζωή μου γύρω απ αυτό.. εγώ ορίζω την ζωή μου και εγώ θέλω να δώ ΚΟΙΤΏΝΤΑΣ ΠΙΣΩ απ αυτά που μου λένε, το τι συμβαίνει και όχι γιατί το είπε ο παππούλης ή ο θεός ο ίδιος.. μην μου λέτε άσκοπα λοιπόν τέτοιες παραβολές γιατί το θέμα δεν είναι να με πείσετε αν υπάρχει θεός ή όχι γιατί δυστυχώς δεν με ενδιαφέρει :) .. εξακολουθώ να θεωρώ επικύνδινο να πηγαίνουμε κατά γράμμα με τα λεγόμενα του κάθε παππούλη είτε παϊσιου είτε οποιουδήποτε που αν για σένα είναι άγιος για εμένα είναι ένας απλός συνάνθρωπος που ίσως έφτασε σε ένα επίπεδο μονάζοντας να σκεφτεί τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά (δυστυχώς όμως υπό το πρίσμα της θρησκείας του)
Edited by - Craven on 04/05/2011 12:02:08
quote:
Ασχετο ίσως, αλλά θα ήθελα να κάνω μία πρόταση: Μήπως να άλλαζε ο τίτλος του θέματος; Ο τίτλος "προφητείες για κοντινό πόλεμο" μάλλον έχει αποδειχτεί λάθος (εκτός αν έχουν αποδειχτεί οι προφητείες μούφα). Το θέμα ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2004 και έχουμε 7 χρόνια και ένα μήνα από τότε, κι ο "κοντινός" πόλεμος έγινε ... μακριά Σαρακοστή.Όταν λέτε "κοντινός"... τον εννοείτε σε σχέση με τη διάρκεια ζωής του Σύμπαντος;
οντως, κανονικα θα επρεπε να αλλαξει ο τιτλος, καθως ο θεματοθετης ξεκινησε με την προοπτικη οτι, ηδη, απο τον Ιουλιο του 2004 θα ειχαμε πολεμο...
απλα, "εμεινε" ως η συνεχεια στην ονομασια (και μονο) του θεματος...
παντως, απλα παρακολουθουμε τα οποια τεκτενομενα και οχι βασει των προφητειων (τουλαχιστο απο τη πλευρα μου) αλλα το πως αυτα διεξαγονται...

Δεν προσπάθησα να σου αλλάξω γνώμη περί Θεολογικού.
Απλά είπα την άποψη μου την οποία και στηρίζω εν μέρει και σε Θεολογικές προσεγγίσεις τίποτα άλλο.
Αυτά. Συγνώμη αν σε έθιξα δεν είχα τέτοιο σκοπό.
(δεν με ενδιαφέρει αν το λες θρησκεία, χημεία, ή ότι άλλο και ούτε σε κρίνω βέβαια για όπως το λες... Με ενδιαφέρει η αποδοχή του γεγονότος)
προσωπικα, εχω την πιστη μου στο Θεο (εξαλλου το εχω πει και αλλες φορες), απλα διατηρω πολλες επιφυλαξεις στο πως "μεταφραζονται" οι προφητειες...
γιατι ειναι ξεκαθαρο οτι δεν αναφερονται συγκεκριμενες ημερομηνιες, απλα σημεια καιρων, που φυσικα με τη συγκεκριμενη ανθρωπινη συμπεριφορα, ειναι ενας φαυλος κυκλος που επανερχεται ξανα και ξανα.... αρα, και στη δικη μας περιπτωση (Ελλαδα - Τουρκια) εχουμε μια "περιοδικοτητα" συμπεριφορας - επιθετικης μαλιστα - και απειλης συρραξης....
Μπορει λοιπον να μοιαζουν σε καποιες περιπτωσεις τα "σημεια" με αυτα που αναφερονται στις εν λογω προφητειες (που εχουν σχεδον ολες αποτυπωθει στο θεμα) και ανθρωποι που υποστηριζαν σθεναρα οτι ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ το 2004, το 2005...(και εξης), αλλα τιποτα τελικα δεν εγινε, ευτυχως δηλαδη μεχρι τωρα....
γιατι τελικα ειμαστε ο αδυναμος κυκλος, ποσο μαλλον αυτη τη περιοδο...

quote:
Ήταν λέει σε μια συζήτηση με ένα άθεο ο οποίος επίμονα τον ρωτούσε αν υπάρχει Θεός...
Σε μια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και ρωτάει μια σαύρα που υπήρχε λίγο ποιο πέρα "υπάρχει Θεός;" και η σαύρα σηκώθηκε στα πίσω πόδια της και κούνησε καταφατικά το κεφάλι της...
Φοβερό! Τώρα είναι βέβαια και μερικοί που πιστεύουν ότι πράγματι έγινε το παραπάνω, αλλά γι'αυτούς ας μην σχολιάσουμε...
quote:
Αυτών τον άνθρωπο, εσύ, δεν θα εμπιστευόσουν τα λεγόμενα του;
Όχι βέβαια, γιατί αυτά που έλεγε ήταν αυτά που πίστευε ή ήλπιζε ότι θα γίνουν. Ούτε προφήτης ήταν ούτε τίποτε. Πολύ καλός άνθρωπος, ναι. Προφήτης; Ούτε με σφαίρες.
Κι αν δεν "πουλούσε" σε σχετικό αναγνωστικό κοινό, θα ήταν και παντελώς άγνωστος.
PREDATOR
quote:
παντως, απλα παρακολουθουμε τα οποια τεκτενομενα και οχι βασει των προφητειων (τουλαχιστο απο τη πλευρα μου) αλλα το πως αυτα διεξαγονται..
Η ενημέρωση που παραθέτεις Κώστα μου, θεωρώ πως είναι εξαιρετική.

macedon
εδώ και πέρα!
Η Ελλάδα κάνει πίσω για ΑΟΖ για να μην στεναχωρήσει τη Τουρκία
Ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας έκανε αρκετά ξεκάθαρο χτες την πρόθεση της κυβέρνησης να μη «καθορίσει άμεσα την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο ούτως ώστε «να μην επιβαρυνθούν οι συνομιλίες με την Τουρκία για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας». Ο κ. Δρούτσας ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα θα θέσει χρονοδιάγραμμα στη Τουρκία, μετά τις εθνικές εκλογές της γείτονος, ούτως ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, η οποία θα καθορίσει και την ΑΟΖ.
Η πληροφόρηση ότι ούτε η Άγκυρα προτίθεται να καθορίσει άμεσα τη δική της ΑΟΖ, επιτρέπει στην Αθήνα σύμφωνα με τον υπουργό, ο οποίος «ούτε υποτιμά ούτε υποβαθμίζει την έννοια ΑΟΖ, αλλά χαρακτηρίζει το όλο θέμα της μόδας», να καθυστερήσει τον καθορισμό.
Ο Κ. Δρούτσας υποστηρίζει ότι μετά τις τουρκικές εκλογές και εφόσον ο Τούρκος πρωθυπουργός βγει ενισχυμένος θα πρέπει να δείξει και τις καλές του προθέσεις στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία ότι προϋπόθεση για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της υφαλοκρηπίδας είναι αρχικά η Ελλάδα να ασκήσει το δικαίωμά της για επέκταση των χωρικών μας υδάτων.
Σημειώνεται σύμφωνα πάντα με τον υπουργό Εξωτερικών, ότι η Αθήνα είχε ήδη αρχίσει συζητήσεις με την Αλβανία, την Λιβύη και την Αίγυπτο για την ΑΟΖ, που φαίνονται να συνεχίζονται μόνο με την τελευταία.
newscode
Εγώ πιστεύω στης προφητείες και προσπαθώ να δω αν οι εξελίξεις είναι σύμφωνες με τα λεγόμενα.
Προσωπική μου άποψη είναι... Άλλωστε και το θέμα είναι προφητείες για πόλεμο. (το κοντινό θα δείξει)
Γνωρίζει κανείς τίποτα για την διάδοχη κατάσταση μετά από ένα θάνατο του Ερντογάν;
Security / ασφάλεια
Hot weather /ζεστός καιρός
Incomplete buildings / ανετοιμες κτιριακές εγκαταστάσεις
Traffic chaos / κυκλοφοριακή συμφορεση
Doping /ντοπιγκ των αθλητων
Στις επιλογές δεν συμπεριλαμβάνονται οι απαντήσεις όπως τίποτε από τα παραπάνω δεν γνωρίζω/ δεν απαντω κ.λπ.
Σας συνιστώ λοιπόν να ψηφίσετε ζεστός καιρός, μιας…, και τον Αύγουστο έχει ζεστή… ![]()
![]()
![]()

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
--Je^3--
quote:
Με ποιούς πάνε να τα βάλουν!!!
ΜΕΓΑΛΗ κουβέντα φίλη Zadok!!!
Πολύ μ’ άρεσε!
![]()
![]()

* Ειρήνη *
Πάντως εγώ θα έβαζα σαν τίτλο << ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ Hot weather ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ >>
quote:
Mπείτε εδώ κατ' ευθείαν: CNN
Oυπς ξέχασα να δώσω την ιστοσελίδα σε ευχαριστώ αγαπητή Ζαντοκ...![]()
![]()
http://www.cnn.com/2004/SPORT/05/04/athens.roof/index.html

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»
Edited by - ΠΛΩΤΙΝΟΣ on 08/05/2004 01:02:20
τελικα ειμαστε φοβεροι εμεις οι ελληνες και δειχνει πλεον οτι εχουμε μεγαλη δυναμη στο νετ! οχι μονο το ανατρεψαμε υπερ του ζεστου καιρου αλλα δυσκολα μπορει να το φτασει κανεις τωρα!
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2004/

* Ειρήνη *
Οι καλοί μας σύμμαχοι οι Βρετανοί, μόλις είδαν ότι τα αποτελέσματα στο SKY NEWS δεν ήταν αυτό που ήθελαν σχετικά με την ασφάλεια στην διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων, εξαφάνισαν την σχετική ψηφοφορία. Μέχρι το Σάββατο το πρωί ήταν κάπου στα 67% τα ΝΑΙ, για ασφαλή διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων. Και εξαφάνισαν και την ψηφοφορία για το <αν πρέπει να τιμωρηθούν οι στρατιώτες για τους βασανισμούς αιχμαλώτων πολέμου> όπου και εκεί υπερτερούσε ο αριθμός των ΝΑΙ. Εμ οι Βρετανοί, είναι μόνο για να φοράνε ζαρτιέρες και πίνουν τα ακριβά ποτά τους για να μην έχουν τύψεις για το τι θα κάνουν μετά. Τα παιχνιδάκια τους είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Και φυσικά δεν πρόκειται να τα ξεχάσουν. Το url ήταν αυτό.(http://www.sky.com/skynews/home)
Και το CNN
Τo CNN έχει ενεργοποιήσει μια
δημοσκόπηση (http://www.cnn.com/2004/SPORT/05/04/athens.roof/index.html),
στην οποία καλούμεθα να αναφέρουμε τα μεγαλύτερα κατά τη γνώμη μας προβλήματα των ολυμπιακών αγώνων της ΑθήναςΟ επισκέπτης έχει τις εξής επιλογές :
Security
Hot weather
Incomplete buildings
Traffic chaos
Doping
Λόγω της γνωστής αντικειμενικότητας του καναλιού δεν υπάρχει ουδέτερη επιλογή, πχ. "None of the above" ή εν πάση περιπτώσει μιά απάντηση του στυλ : Don't know / not sure...κ.λπ... Προτείνω άπαντες να μπούμε και να ψηφίσουμε "Hot weather" σε πείσμα των φιλαράκων μας...Μέχρι 9-5-2004, ώρα 10.00 τα αποτελέσματα ήταν:
Security 13%, Hot weather 74%, incomplete stadia/venues 6%, Traffic chaos 3%, Doping 4%. Τους σκίσαμε!!!

ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ !

Ο κακός λύκος