- Στο σύμπαν υπάρχει νομοτέλεια - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δίνεις.
Είχες γενέθλια χτες; Χρόνια σου πολλά.
Σκορπιός;
..... και εγώ σε δυο μέρες.
Να είσαι καλά.

quote:
Φώτη,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που μου δίνεις.Είχες γενέθλια χτες; Χρόνια σου πολλά.
Σκορπιός;..... και εγώ σε δυο μέρες.
Να είσαι καλά.
Χρόνια πολλά και σε εσένα αγαπητέ Ψηλέ,και
για δώρο σου αφιερώνω το σκίτσο το οποίο
και σου προτείνω να βάλεις στην θέση αυτού με
την Δραγώνα αφού αυτή αποτελεί πιά ...παρελθόν!!!
Το παρακάτω σκίτσο εμπεριέχει όλο το εύρος της
ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
Άρα το βλέπω και ως ...διαχρονικό...![]()

Χρόνια πολλά και πάλι!
(θα στα ξαναπώ και στις 13 με φωτό!)
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
...όμως αγαπητέ Φώτη έχασα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σου και ήθελα να σου ευχήθώ να τα εκατοστήσεις για τα γενέθλια σου και μαζί με αυτό να σε πληροφορίσω...πως η γκριζούλα πρίν λίγους μήνες έγινε μητέρα!!
Να είσαι πάντα καλά
Φιλικά...
Mε εκτιμηση Άντα
Εγινε μαμά? ![]()
Τυχερά ήταν Αντα που έπεσαν στα χέρια ενος ανθρώπου με ευαισθησίες.
Εχω αλλα 14 μικρά.
3 απο αυτά ξεχωρίζουν.
Ο ``μπόμπος`` το ``χαιβάνι`` και ο ``μπούρδας``.
Ησυχα γατιά, πανέμορφα, φουντωτά,δεν βγάζουν νύχια είναι υγιή εμβολιασμένα και το κυριότερο είναι δεμένα με τον άνθρωπο.
Οποιος θέλει ενα όμορφο γατάκι να του το δώσω.
Τούς αξίζει μια καλύτερη τύχη απο εκεί που τα έχω.
quote:
Να είσαι καλά.
Ζυγός Κωστή είμαι ![]()
15 Οκτωβρίου..
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ευχές σας
τα γενέθλια μου ήταν τον περασμένο μήνα![]()
Στη σελίδα του facebook αναγράφονται τα γενέθλια του γιού μου καθώς η σελίδα ήταν δική του και αργότερα την πήρα εγώ.
Ετσι παρέμεινε η ημερομηνία γένησης του.
Να το διορθώσω.
Edited by - allzzaro on 12/11/2010 08:42:58
quote:quote:
Να είσαι καλά.
Ζυγός Κωστή είμαι
15 Οκτωβρίου..
Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ευχές σαςτα γενέθλια μου ήταν τον περασμένο μήνα
Στη σελίδα του facebook αναγράφονται τα γενέθλια του γιού μου καθώς η σελίδα ήταν δική του και αργότερα την πήρα εγώ.
Ετσι παρέμεινε η ημερομηνία γένησης του.
Να το διορθώσω.
Edited by - allzzaro on 12/11/2010 08:42:58
Να τον χαίρεσαι και τα όνειρά σου, καθώς και οι επιθυμίες σου για τον γιο σου, εύχομαι να τις βλέπεις να πραγματοποιούνται.

Υγεία και ευτυχία Κωστή μου για όλους μας, σε οτι αφορά τα όνειρα μας τα βλέπω πολύ χλωμά, δεν πειράζει όμως ο Θεός είναι μεγάλος.
Εγώ ενα πράγμα θέλω μόνο. Καλός άνθρωπος να είναι μιας και η ανθρωπότητα πάσχει απο καλούς ανθρώπους.
Βέβαια κάθε άνθρωπος σύμφωνα με την υποκειμενική του αντίληψη είναι καλός, αλλά αυτή η καλοσύνη δυστυχώς δεν συνάδει με την αντικειμενικότητα. Για να είναι κάποιος καλός θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες και οι συνέπειες αυτές θα είναι κατά των συμφερόντων του και όχι μόνο..
quote:
Eυχαριστώ Κωστή μου
Υγεία και ευτυχία Κωστή μου για όλους μας, σε οτι αφορά τα όνειρα μας τα βλέπω πολύ χλωμά, δεν πειράζει όμως ο Θεός είναι μεγάλος.
Εγώ ενα πράγμα θέλω μόνο. Καλός άνθρωπος να είναι μιας και η ανθρωπότητα πάσχει απο καλούς ανθρώπους.
Βέβαια κάθε άνθρωπος σύμφωνα με την υποκειμενική του αντίληψη είναι καλός, αλλά αυτή η καλοσύνη δυστυχώς δεν συνάδει με την αντικειμενικότητα. Για να είναι κάποιος καλός θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες και οι συνέπειες αυτές θα είναι κατά των συμφερόντων του και όχι μόνο..
Δυστυχώς, έτσι είναι φίλε Φώτη.
Στον κόσμο που φτιάξαμε, σήμερα, δεν υπάρχει χώρος για καλούς ανθρώπους.
------
Ευχαριστώ πολύ βρε Kapodistria
Να είσαι καλά.![]()

quote:Ευχαριστώ πολύ βρε Kapodistria
Να είσαι καλά.
Να είσαι καλά και εσύ!
Τουλάχιστον εσυ μου είπες ένα ευχαριστώ!
Γειά σου Ψηλέ και σε περιμένω κι' από το θέμα
μου. Μου έλειψαν οι "κόντρες" μας...![]()
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Kata deutero tha htela na sas ekfrasw mia aporia panw se ena thema to opoio me sunarpazei kai tha hthela th gnwmh sas.
Ti gnwmh exete gia tis <istorikes> apokalupseis pou kanei o D. Brown sto vivlio tou Kwdikas DA Vinci? Thn dosh alhtheias pou emperiexoun kai se poia shmeia isws antifaskei.
kai telos an gnwrizete kati gia ta xeirografa tis nekras thalassas, tis koptikes grafes kai to euaggelio Q (an den kanw lathos)?
Euxaristw polu,
Me ektimhsh
Xarhs
quote:
Ti gnwmh exete gia tis <istorikes> apokalupseis pou kanei o D. Brown sto vivlio tou Kwdikas DA Vinci? Thn dosh alhtheias pou emperiexoun kai se poia shmeia isws antifaskei.
kai telos an gnwrizete kati gia ta xeirografa tis nekras thalassas, tis koptikes grafes kai to euaggelio Q (an den kanw lathos)?
Καλως ηρθες αγαπητε....
Οσο για τον Dan Brown...δεν θα τις ελεγα αληθειες αλλα προπαγανδα...
Ψαξε αλλου καλυτερα, μην ακους την γνωμη του καθενος...διατυπωσε τη δικια σου μεσα απο συνδιασμο σικων σου γνωσεων καλυτερα...

Έχει συζητηθεί πολλές φορές το θέμα του βιβλίου. Υπάρχει η δυνατότητα Αναζήτηση, στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας του esoterica για να βρίσκεις τα θέματα, που σε ενδιαφέρουν μέσω κάποιας λέξης-κλειδί.
Αν θέλεις, ξεκίνα από εδώ:
Κώδικας Da Vinci και απορίες...
.
.

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 11/03/2005 03:06:23