- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Άλλη μία υπέροχη μέρα ξεκίνησε... πολύ καθισιό, ρε παιδάκι μου, μπορεί κανείς να με πληρώνει και για μία (ταυτόχρονη) δεύτερη ημιαπασχόληση; χαχαχαχαχαχα
Φίλτατο Μαράκι, όποτε έρθεις εδώ, θα είμαι στη διάθεσή σου για να "ξαραχνιάσεις" τη μπάλα σου και να θυμηθείς τις ιστορικές εποχές των τίτλων και των δαχτυλιδιών.
(Αλήθεια; τι ύψος έχεις; να στέκομαι στην ανάλογη απόσταση, μη γίνουμε και ρόμπα...)
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!

Φίλε Κώστα, δεν είναι το θέμα να χάσω, αυτό θα το υπομείνω, άλλωστε κατά δήλωσή της είναι πρώην μπασκετμπολίστρια. Αλλά όχι και να μας δει ο κόσμος να φάμε κάνα "φιστίκι" on our face από εκπρόσωπο του ωραίου φύλου!!!!! ![]()
![]()
Φιστίκι για τους μη γνωρίζοντες είναι "τάπα", ήτοι κόψιμο της πορείας της μπάλας μετά το σουτ.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Εδώ φίλε PREDATOR, έχουμε τον τέλειο καιρό
με την θερμοκρασία γύρο στους 27 βαθμούς και λιακάδα
Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι πως τα φράγματα έχουν σχεδόν αδειάσει
και το μόνο νερό που μας μένει είναι αυτό της αφαλάτωσεις
και το...εμφιαλωμένο

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Φίλε Krios, ελπίζω να βρέξει σύντομα στην Κύπρο γιατί δεν σας βλέπω καθόλου καλά... ![]()
Μπάσκετ έπαιζα κι εγώ μια φορά κι έναν καιρό και μου άρεσε και πάρα πολύ.
Τώρα πλέον τίποτα...
quote:
Άλλη μία υπέροχη μέρα ξεκίνησε... πολύ καθισιό, ρε παιδάκι μου, μπορεί κανείς να με πληρώνει και για μία (ταυτόχρονη) δεύτερη ημιαπασχόληση; χαχαχαχαχαχα
Θα ήθελα πάρα πολύ έναν βοηθό!
Είσαι?
Όχι τίποτα άλλο, να κάθομαι κι εγώ και να απολαμβάνω το καθισιό!
Χαχα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Φίλε Dying, πως φαίνεται ότι είσαι καταπονημένος από τη δουλειά. Γράφεις
quote:
Θα ήθελα πάρα πολύ έναν βοηθό!
Είσαι?
Όχι τίποτα άλλο, να κάθομαι κι εγώ και να απολαμβάνω το καθισιό!
Χαχα!
Αλλά φαίνεται να αγνοείς το βασικό
quote:
...να με πληρώνει...
Δεν είδα προτάσεις και με προβλημάτισες ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Να μαζευτούμε όλοι οι εσωτερικιστές να παίξουμε ένα,γέλιο θα έχει!!!
quote:Αυτό δεν χρειάζεται μόνο ύψος για να το κάνεις.
Φιστίκι για τους μη γνωρίζοντες είναι "τάπα", ήτοι κόψιμο της πορείας της μπάλας μετά το σουτ.
Πάντως,από την μια σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είχαμε συνέχεια καλοκαίρι,από την άλλα βλέπω τι λέει ο Κριος και ανησυχώ.Θα πούμε το νερό νεράκι...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
kostakis,είμαι 1,71.
Ουφ... το γλύτωσα το χουνέρι.
Ξύλο; ε, όχι και ξύλο σε παιχνίδι με γυναίκες, τι το καταντήσαμε;
Το ξέρω ότι θέλει και άλλα πράγματα η τάπα, αλλά αν ήσουν και πολύ ψηλότερη, ξεκινούσαμε με πάγιο πρόβλημα, ενώ τώρα είμαστε στα ίσα μας (και λόγω καλού συγχρονισμού, θα την αποφύγω τη στραβή) ![]()
Αν δεν έχουμε νερό, να πιούμε eau de toilette (κατά το pain d' Espagne της Αντουανέτας). Τώρα το τι toilette θα είναι, ε, μην το ξεφτιλίσουμε το θέμα!!!! ![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Καλησπέρα σε όλουςΦίλε Κώστα, δεν είναι το θέμα να χάσω, αυτό θα το υπομείνω, άλλωστε κατά δήλωσή της είναι πρώην μπασκετμπολίστρια. Αλλά όχι και να μας δει ο κόσμος να φάμε κάνα "φιστίκι" on our face από εκπρόσωπο του ωραίου φύλου!!!!!
Φιστίκι για τους μη γνωρίζοντες είναι "τάπα", ήτοι κόψιμο της πορείας της μπάλας μετά το σουτ.Φιλικά
ΚωστάκηςΕν οίδα ότι ουδέν είδα!
Ο,τι και να γινει παντως, θα το διασκεδασεις...
Μαρακι, λογω υψους ομως, εχεις το πλεονεκτημα ταχυτητας, και το χαμηλο παιχνιδι (κατι που ειχε και ο Νικος Γκαλης
)
Παντως, εχω να πιασω μπαλα μπασκετ, περιπου 4 χρονια! Και να "κλοτσησω" τοπι ποδοσφαιρου, πανω απο 7!!!!
Ειμαι "μεσα" σε κανενα αγωνα!

quote:
Πάντως,από την μια σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είχαμε συνέχεια καλοκαίρι,από την άλλα βλέπω τι λέει ο Κριος και ανησυχώ.Θα πούμε το νερό νεράκι...
Σε πολλες περιοχες της Ελλαδας, ηδη εχουν προβλημα με το Νερο...

quote:
Δεν είδα προτάσεις και με προβλημάτισες
Έλα εσύ και σου κόβω ένα μηνιάτικο που δεν θα έχεις ξαναδεί! ![]()
![]()
quote:
Το ξύλο που έχω φάει και δεί,παίζοντας εναντίον γυναικών,είναι απίστευτα πολύ περισσότερο!!
Φαντάσου μαλλιοτράβηγμα που έχει πέσει... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Ωχ μόλις γύρισα από τον βωμό…εεεε…την καρεκλά ήθελα να πω, του οδοντιάτρου .
Το βββζζζζζ…αααα…
..από το (τρυπάνι) ηχεί ακόμα μέσα στα αυτιά μου .
Ας πιω μια τζούρα καφέ για να ξεχάσω αυτή την φρικτή εμπειρία… ..σνιφ… σνιφ…![]()

quote:Άει γειά σου!!!
Μαρακι, λογω υψους ομως, εχεις το πλεονεκτημα ταχυτητας, και το χαμηλο παιχνιδι (κατι που ειχε και ο Νικος Γκαλης )
quote:Βλέπω όλοι έχουμε αφήσει τις "τέχνες" μας,ε;πάντως,και από το ποδόσφαιρο έχω περάσει(μέχρι να καταλήξω στο μπάσκετ είχα αλλάξει 3-4 αθλήματα..),καλά ήταν.
Παντως, εχω να πιασω μπαλα μπασκετ, περιπου 4 χρονια! Και να "κλοτσησω" τοπι ποδοσφαιρου, πανω απο 7!!!!
quote:Μαλλιοτράβηγμα;ποιός είπε κάτι τέτοιο;πες καλύτερα κλωτσομπουνίδι,για να είσαι μέσα!!
Φαντάσου μαλλιοτράβηγμα που έχει πέσει...
Καλέ μου elo,συμπάσχω μαζί σου.Τρέχω εδώ κι ένα μήνα για μια ρημαδο-απονεύρωση,άστα.Οι οδοντίατροι είναι οι χειρότεροι γιατροί..πφφφ!!!!

Ο οδοντίατρος είναι από τις φοβίες μου και θέλω να κάνω ένα σφράγισμα .
Μονό το θόρυβο που ακούς του τροχού φτάνει βλέπεις μετά και έναν μαντράχαλα
Να σου χώνει διαφορά εργαλεία όπως τροχούς αι βελόνες στο στόμα αστα να
Πάνε προτιμώ να με ναρκώνανε εντελώς .
Αγαπητέ kostaki
ως βοηθός του Dying_Incubus...
Αν, λέω αν, χρειαστείς βοηθό, μέσα είμαι!

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
quote:
quote:Μαλλιοτράβηγμα;ποιός είπε κάτι τέτοιο;πες καλύτερα κλωτσομπουνίδι,για να είσαι μέσα!!
Φαντάσου μαλλιοτράβηγμα που έχει πέσει....Οι γυναίκες παίζουν απλά πολύ άγαρμπα και ιδιαίτερα λυσσασμένα.Κι έτσι νταβραντισμένες και ψηλές όπως είναι μερικές,ομολογώ ότι με έχουν φοβήσει ενίοτε...Και ως γνωστόν,ο play maker τρώει το ξύλο...
Καλέ μου elo,συμπάσχω μαζί σου.Τρέχω εδώ κι ένα μήνα για μια ρημαδο-απονεύρωση,άστα.Οι οδοντίατροι είναι οι χειρότεροι γιατροί..πφφφ!!!!
To μπασκετ για τις γυναικες, ειναι οτι και το ραγκμπυ για τους ανδρες ![]()

Edited by - PREDATOR on 17/10/2007 17:38:46
Edited by - PREDATOR on 17/10/2007 17:39:34
Μήπως είμαι στο topic με τις ταινίες τρόμου; Μπα όχι σωστά είμαι, απλώς τελικά αν όχι για όλους μας, για τους περισσότερους ο οδοντίατρος είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες, ο σαδιστής οδοντίατρος με το black & decker, όπως λέμε σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι.Χμμμ έφτασε απόγευμα ήδη, ώρα για καφεδάκι αφού δεν κέρασα το πρωί θα κεράσω τώρα

Πλακα πλακα βρήκες ταινία που θα φόβιζε ο σχιζοφρενής οδοντίατρος
Με τον τροχό
Τι έγινε;
Διάβασα "οδοντίατρος";
Το γνωστό επιδημικό φαινόμενο του Φθινοπώρου; ![]()
"Οδοντίατρος". Λέξη τρομερή, με τραγικό νοηματικό περιεχόμενο, δικαίως παρεξηγημένη και απόλυτα χρήσιμη. Ακόμα και ως ιδιαίτερη ικανότητα ενός σχιζοφρενή δολοφόνου...
elo
Θα συνέπασχα μαζί σου, αλλά σήμερα η αυτοπειθαρχία μου λύγισε... ![]()
Την πήρα τηλέφωνο την οδοντίατρο και της είπα πως έχω πολλές πολλές δουλειές (πράγματι είχα) και πως θα χρειαστεί να αναβάλλουμε το σημερινό ραντεβού, που θα είναι και το κλείσιμο της απονεύρωσης...μπρρρ

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!