- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 2 ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Γεια σου amalia!
Το βράδυ τρέχει πιο γρήγορα το forum και έτσι μπορούμε να γράφουμε με την ησυχία μας! ![]()
![]()
![]()

Φιλικά, http://starworld.myforumportal.com/

η karma
Ξυπνήστε ώρα για καφέ να πάρουμε δυνάμεις, άντε κοντά είναι το σ/κ την φάγαμε κι αυτή την βδομάδα!

Καλημέρα αγαπητή keraynos, πρωινή πρωινή σήμερα!
Να καλωσορίσω στην παρέα μας και την φίλη; karma !

Πρώτη φορά στο...μαγαζάκι μας, δεν κάνω λάθος έτσι;

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Περαστικά σε όσους έχουν κάποιο πρόβλημα με το δόντι τους, όλα θα περάσουν γρήγορα! ![]()
Ευτυχώς δε με έχει πιάσει το "επιδημικό φαινόμενο" του φθινοπώρου κι ούτε θέλω!
Καλή μου keraynos, δε με ενοχλεί ούτε το "black & decker" ούτε ο καθαρισμός ούτε τίποτα.
Αυτό που με ανατριχιάζει είναι η ιδέα να δεχθώ ένεση στα ούλα - παρόλο που με τις ενέσεις δεν έχω κανένα πρόβλημα - οπότε και δεν έχω δεχθεί καμία ως τώρα!
maraki8 μου, πρέπει να βρει τον τρόπο ο play maker να ξεφεύγει από τα χτυπήματα και να γίνει πιο "δολοφονικός"... ![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλή μέρα να έχουμε...
Παρά τη μεγάααααααααααλη μου στενοχώρια
, για το γεγονός ότι οι αγαπητοί μας γείτονες ήδη εξοπλίζονται με καναπέδες για το καλοκαίρι του 2008 (σε ανοικτά απλά χρώματα, για να ταιριάζει με το χρώμα του ήλιου), βρίσκομαι και σήμερα μαζί σας.
Φίλε D.I.
quote:
Έλα εσύ και σου κόβω ένα μηνιάτικο που δεν θα έχεις ξαναδεί!
Πρώτα οι λογαριασμοί και μετά οι συνεργασίες!! Οι καλοί λογαριασμοί, λέει η λαϊκή ρήσις...
Φίλε Predator
quote:
Ο,τι και να γινει παντως, θα το διασκεδασεις...
Πάντα είναι διασκεδαστική η παρέα και η άθληση με γυναίκες. Είναι φυσικός κανόνας!!! ![]()
Φίλε Krios
quote:
Αγαπητέ kostaki
ως βοηθός του Dying_Incubus...
Αν, λέω αν, χρειαστείς βοηθό, μέσα είμαι!
Ο γραμματέας του γραμματέως, ω γραμματέα; τι το κάναμε εδώ; πρόσεχε μόνο μην αναλάβω την υπεργολαβία και δουλεύεις μόνο εσύ!!! χαχαχαχα
Όσο για το θέμα με τους οδοντίατρους, μετά την τοποθέτηση ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΗΣ μασέλας έχω πάψει να ασχολούμαι. Προς επιβεβαίωση, σας χαρίζω το πιο γλυκό μου χαμόγελο...![]()
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Βλέπω ο οδοντίατρος είναι ο φόβος και ο τρόμος για πολύ κόσμο,ε;
Εγώ αύριο έχω ραντεβού για το κλείσιμο απονεύρωσης,άντε να δούμε!
Υπάρχει ένα γνωμικό,δεν ξέρω αν το ξέρετε,λέει "γέρος δικηγόρος,νέος οδοντίατρος".Και μάλλον έχει απόλυτο δίκιο!Τελευταία φορά που πήγα σε οδοντίατρο άνω των 45,μπήκα στο ιατρείο όπου αντηχούσε η φραγκοσυριανή και βρωμούσε ούζο,και το ιατρειο και ο ίδιος!!Εννοείται πως την έκανα με ελαφρά!!
Ούτε εμένα με ενοχλεί ο τροχός και τα συναφή εργαλεία,αρκεί να έχω κάνει αναισθησία,μην πω ολική!!Μπρρρ!!
quote:Μα ήταν δολοφονικός ο play maker,πως άντεξε 7 χρόνια λες;απλά,έβρισκε εμπόδια ώμους και αγκώνες,λόγω ύψους...
maraki8 μου, πρέπει να βρει τον τρόπο ο play maker να ξεφεύγει από τα χτυπήματα και να γίνει πιο "δολοφονικός"...

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Τι σας επιασε με τον οδοντιατρο? Τοσος πανικος? ![]()
quote:
Παρά τη μεγάααααααααααλη μου στενοχώρια , για το γεγονός ότι οι αγαπητοί μας γείτονες ήδη εξοπλίζονται με καναπέδες για το καλοκαίρι του 2008 (σε ανοικτά απλά χρώματα, για να ταιριάζει με το χρώμα του ήλιου), βρίσκομαι και σήμερα μαζί σας.
Tους γυρισε Μπουμερανγκ εκεινο το 1-4... θαρρεις και τιμωρηθηκαν απο τον ποδοσφαιρκο θεο!
ο Τεριμ (προπονητης Τουρκικης ομαδας) θα παει για "βρουβες"!!!

Maraki άντε με το καλό να τελειώσεις τα βασανιστήρια ….![]()
Εμένα πάντως τα βασανιστήρια ξεκινάνε τώρα .
Δεν μου λέτε, έχετε πέσει ποτέ σε γυναίκα οδοντίατρο ;
ΧΑ, ΧΑ, ξέρετε τι είναι να είσαι πάνω στην καρέκλα του πόνου, να σου έχει βάλει μέσα στο στόμα κάθε εργαλείο που μπορείς να φανταστείς, και να έχει όρεξη για κουτσομπολιό .
Και δεν φτάνει αυτό… εσύ να έχεις τον (πόνο) σου και αυτή να περιμένει διάλογο από εσένα…![]()

Βλέπω ανεβαίνει η πελατεία