- KATAΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ COLUMBIA - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΑΞΕΙ ΤΗΝ..
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΡΑΚ..),
Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ, Η ΝΑΣΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ,ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ COLUMBIA ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΜΕΣΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΤΟ ΤΕΧΑΣ ...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
Edited by - beyond on 02/02/2003 15:58:39
Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.
Απαίσιες σκέψεις αυτές που έκανα, το ξέρω. Δεν είμαι αντι-αμερικάνος, ούτε φιλο-τάδε, ούτε αναρχο-τέτοιος. Είμαι ακόμη ένας πολίτης που λούζεται καθημερινά από παρόμοιες καταστάσεις τόσο παγκόσμιες όσο και τοπικές. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. Δυστυχώς.
Φίλε/η Kokojam77,αυτές οι σκέψεις πέρσαν και από το δικό μου μυαλό...
και μάλιστα θεωρώ τις εκδοχές που δίνεις πολύ πιθανές.Δεν είναι διόλου απίθανο να προσπαθούν να προκαλέσουν τον οίκτο της παγκόσμιας κοινής γνώμης,όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν!
quote:
Δεν είμαι αντι-αμερικάνος, ούτε φιλο-τάδε, ούτε αναρχο-τέτοιος.
Ούτε και γω...
Αλλά αυτό που είναι πραγματικά φρικτό είναι (έστω και η απειροελάχιστη πιθανότητα) να θυσιάζουν (κάποιοι) ανθρώπινες ζωές στο βωμό της πολιτικής και της διπλωματίας...
Πόσο εύκολα είναι για κάποιους τα πράγματα ε?
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.
Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ? ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ? ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥΣ ?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ..ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΥΤΣΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ,ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...
quote:
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ,ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...
Τι εννοείς? Αυτά που λέει η Ομάδα Ε?
quote:ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ?
ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...
Edited by - indigo_boy on 06/02/2003 07:22:21
quote:
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ALTER
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Oso gia to "kahmeno" columbia, ti na pw re pedia.
1) to diastimoplio gyrize....
pou simeni oti den eixe kaysima gia na kanei... mpoum!
2) kapios akouse leei to mpoum....
se tetio ypsometro to akouse.. edw pernaei aeroplano sto 1 xiliometro kai den to akous!
Mipws re pedia tous thn eipe kanenas eksw[/] HHH [b]endw-ghhnos???
pisteye kai mh, ereyna
μηπως ετυχε -συμπτωματικα παντα- να παρακολουθησεις και την τελευταια εκπομπη της Αννιτας?
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
γιατι στο καλο τετοιος ντορος να κατακτισουνε το Αφγανισταν? ακομη και ο Χιτλερ ελεγε ο καημενος οτι αν κατακτησει το Αφγανισταν, τοτε η κυριαρχια του στον κοσμο θα ειναι απολυτη... μα ουτε πετρελαια δεν εχει!!!, ελα ομως που για καποιους, καπου καποτε ειναι ο ομφαλος της γης...
και το αλλο για την θεωρια των ερπετοειδων την εχετε ακουσει? οτι δηλαδη οι Αγγλοι ανοικουν στα "κακα ερπετοειδη" και η ομαδα Ε -παντα η ομαδα Ε!!!- θα τους εξοντωσει? -ε, με το διαστημοπλοιο εκανε μια αρχη -λενε...
η το αλλο το παλιο, το bestseller των 80s και 90s, μιλαω ενοειται για το πασιγνωστο βιβλιο "ενναλακτικη λυση 3"
...
το καλο και το κακο.
οι βριλ εναντιον Ε.
τα τεκνα του σκοτους εναντια στα τεκνα του φωτος.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΛΕΞΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ Η ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ LUCIFER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!
μηπως εδω υπαρχει καποια παραπληροφορηση?
μηπως το κακο και το καλο ειναι αυτα που μας πλασαρουν ως κακα και καλα?
ΑΚΟΥΛΟΥΘΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΙΩΣΕ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΟΠΛΟ...
πριν απο τον Αδαμ,
πριν απο την Ευα,
καταδικασμενη στην εξαφανιση, γιατι...ηξερε και ελεγε πολλα ειναι η
λιλιθ -η πρωτη γυναικα