ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- KATAΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ COLUMBIA - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- KATAΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ COLUMBIA - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

beyond31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
beyondΜέλος
02/02/2003, 15:50:36
ΑΛΛΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !
ΠΑΝΩ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΑΞΕΙ ΤΗΝ..
ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΡΑΚ..),
Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ, Η ΝΑΣΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΛΗΓΜΑ ,ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΟΧΗΜΑ COLUMBIA ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΜΕΣΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ,ΤΟ ΤΕΧΑΣ ...
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?

Edited by - beyond on 02/02/2003 15:58:39

WolffacedΜέλος
02/02/2003, 16:39:36
Συγκεκριμένα ανατινάχτηκε πάνω από την πόλη Παλαιστίνη της Αμερικής. Αυτό και αν είναι σύμπτωση.

geo1980Νέο Μέλος
03/02/2003, 09:53:26
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ "ΜΥΡΙΖΕΙ"...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ...

beyondΜέλος
03/02/2003, 15:54:15
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ SITES ΣΥΝΟΜΩΣΙΩΝ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ..

03/02/2003, 16:16:54
Kαι μένα φίλοι κάτι μου "βρωμάει" στην όλη υπόθεση... Σίγουρα η κυβέρνηση των ΗΠΑ ξέρει την αλήθεια αλλά δεν τολμά να την πει ανοιχτά για να μην ρεζιλευτεί ξανά σους φορολογούμενους πολίτες της και στον υπόλοιπο κόσμο. Για φανταστείτε να τους έλεγε : Συγνώμη αγαπητοί μας φίλοι αλλά πάλι την ...πατήσαμε, ξέρετε τα μέτρα ασφαλείας μας δεν ήταν επαρκή... αλλά μην ανησυχείτε την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε και δεν θα τριτώσει το κακό... E! ρε γέλια!!

nitro912grΜέλος
03/02/2003, 16:35:32
kati pire to mati mou oti enas mixanikos eixe proidopoieisei gia mixaniko problima (to opoio upoti8ete oti prokalese tin ekri3i) alla epidi to ida se diafimisi koutsompolostikis efimeridas den 3ero poso egiro einai, to kalitero omos 3erete poio einai? oti i NASA se mia prospa8ia na 3orkisei ta pneumata tou parel8ontos me to challenger (anatinaxtike eno prospa8ouse na bgei apo tin giini atmosfera me mia daskala mesa) eixe anakinosei (prin skasei to columbia) oti 8a eperne daskalous kai ka8igites stin epomeni apostoli diastimikou leoforiou, to akoma kalitero malista einai oti i proti daskala pou 8a eperne meros sto programa einai i daskala pou antikatestise tin daskala pou skoto8ike sto challeger. na do posoi 8a dilosoun endiaferon tora pleon meta apo to neo amerikniko kator8oma.

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

kokojam77Νέο Μέλος
04/02/2003, 11:28:25
Καλησπέρα/καλημέρα σε όλους. Για το συγκεκριμένο θέμα, θα ήθελα να καταθέσω μια προσωπική σκέψη που δεν μπορώ να την αποθήσω από το μυαλό μου. Από όλα αυτά που ακούμε και λαμβάνοντας υπόψη α)τη θέση των ΗΠΑ απέναντι στον επικείμενο πόλεμο (σχετικός απομονωτισμός), β)τη σκληρότητα που "αποδίδει" η ηγεσία σε πολλές πράξεις και αποφάσεις της (εάν όχι σε όλες), στο μυαλό μου έρχεται και στρογγυλοκάθεται το ερώτημα : "μήπως όλα αυτά είναι μια επιτειδευμένη προσπάθεια εκδήλωσης συμπάθειας προς τις ΗΠΑ τώρα που έχουν την τυπική ανάγκη της δικαίωσής τους ως κυνηγοί της παγκόσμιας τρομοκρατίας; μήπως είναι μια ακόμη εφαρμογή του αποπροσανατολισμού της αμερικανικής κοινής γνώμης; μήπως έτσι θέλουν να απομακρύνουν τα συναισθήματα του μέσου αμερικάνου πολίτη από το πόλεμο και να τα στρέψουν προς τα θύματα του δυστυχήματος; μήπως το δυστύχημα είναι μέρος ενός στυγνού συνομωτικού σχεδίου;".

Απαίσιες σκέψεις αυτές που έκανα, το ξέρω. Δεν είμαι αντι-αμερικάνος, ούτε φιλο-τάδε, ούτε αναρχο-τέτοιος. Είμαι ακόμη ένας πολίτης που λούζεται καθημερινά από παρόμοιες καταστάσεις τόσο παγκόσμιες όσο και τοπικές. ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ. Δυστυχώς.

Darkangel_78Μέλος
04/02/2003, 11:43:09
Καλημέρα σας.
Φίλε/η Kokojam77,αυτές οι σκέψεις πέρσαν και από το δικό μου μυαλό...
και μάλιστα θεωρώ τις εκδοχές που δίνεις πολύ πιθανές.Δεν είναι διόλου απίθανο να προσπαθούν να προκαλέσουν τον οίκτο της παγκόσμιας κοινής γνώμης,όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν!
quote:
Δεν είμαι αντι-αμερικάνος, ούτε φιλο-τάδε, ούτε αναρχο-τέτοιος.

Ούτε και γω...
Αλλά αυτό που είναι πραγματικά φρικτό είναι (έστω και η απειροελάχιστη πιθανότητα) να θυσιάζουν (κάποιοι) ανθρώπινες ζωές στο βωμό της πολιτικής και της διπλωματίας...
Πόσο εύκολα είναι για κάποιους τα πράγματα ε?

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

nitro912grΜέλος
04/02/2003, 12:15:00
tora pou to eipes kokojam77 ,xm na sou po den einai kai toso paralogos silogismos, to adi8eto malista. oso afora to 8ema tou antiamericanismou kaneis den einai antiamericanos, alla sxedon oloi einai antiamerikanoi os pros tin politiki ton USA (politiki einai auto ?) telika to 8ema exei perisoteres ptixes apo osos fenete.

Close your eyes while you listening a chill out song,think the never ending space,think that you falling into this,think that your journay has already begin,feel like the conquerors of the new world,think that everything is true,feel the absolut nirvana.

04/02/2003, 12:34:11
Σωστός ο kokojam! Δεν είναι ασυνήθιστο πράγμα σε χαλεπούς καιρούς και άσχημες πολιτικές συγκυρίες να εμφανίζεται κάτι που να αποσπά την προσοχή του λαού και να δημιουργεί αντιπερισπασμό. Στα χρόνια της δικτακτορίας είχαμε το ποδόσφαιρο με τον Παναθηναϊκό στο Γουέμπλευ, στα χρόνια της δημοκρατίας έχουμε ένα 2004 next what? Αν όντως τελικά είναι έτσι τα πράγματα, κρίμα στους ανθρώπους που πήγαν αδικοχαμένοι όπως είπε και η φίλη Darkangel.

beyondΜέλος
05/02/2003, 00:17:41
ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..
Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ? ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ? ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ,ΤΟΣΕΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΓΟΥΣ ?
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ..ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ?
ΚΑΙ ΚΑΤΙΑ ΑΛΛΟ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΥΤΣΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ,ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...

WolffacedΜέλος
05/02/2003, 20:44:10
quote:

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΚ,ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...

Τι εννοείς? Αυτά που λέει η Ομάδα Ε?

beyondΜέλος
06/02/2003, 07:01:08
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ..

indigo_boyΜέλος
06/02/2003, 07:20:53
quote:
ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ...

ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ?

Edited by - indigo_boy on 06/02/2003 07:22:21

strangewondererΜέλος
07/02/2003, 05:53:03
quote:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ..ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ.
ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..

ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ALTER

catΜέλος
07/02/2003, 20:53:31
Τελικά ο Μπους ειναι κλωνοποιημένος η οχι ?

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

WolffacedΜέλος
08/02/2003, 15:30:10
Στην εκπομπή του alter ΑΥΠΝΙΕΣ (κάθε Πέμπτη 23:40) είπαν ακόμη πως το columbia ανατινάχτηκε όταν ερχόταν και όχι όταν έφευγε απλά γιατί ο Εβραίος και κάποιοι άλλοι δεν ήταν μέσα! Είχαν μείνει σε κάποιο διαστημικό σταθμό!

zythsΝέο Μέλος
08/02/2003, 21:04:12
Ne koita kai klonopoihmenos na ine pali gia apotyximeno peirama mou miazei emena!
Oso gia to "kahmeno" columbia, ti na pw re pedia.
1) to diastimoplio gyrize....
pou simeni oti den eixe kaysima gia na kanei... mpoum!
2) kapios akouse leei to mpoum....
se tetio ypsometro to akouse.. edw pernaei aeroplano sto 1 xiliometro kai den to akous!
Mipws re pedia tous thn eipe kanenas eksw[/] HHH [b]endw-ghhnos???

pisteye kai mh, ereyna

09/02/2003, 03:06:30
φιλε Beyond, σε βρισκω πολυ ενημερωμενο!
μηπως ετυχε -συμπτωματικα παντα- να παρακολουθησεις και την τελευταια εκπομπη της Αννιτας?

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

09/02/2003, 03:18:41
επισης, για τους λατρεις της συνομοσιολογιας -conspiracy theory- που απο οτι βλεπω σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι πολλοι, θα θεσω τις παρακατω ερωτησεις.

γιατι στο καλο τετοιος ντορος να κατακτισουνε το Αφγανισταν? ακομη και ο Χιτλερ ελεγε ο καημενος οτι αν κατακτησει το Αφγανισταν, τοτε η κυριαρχια του στον κοσμο θα ειναι απολυτη... μα ουτε πετρελαια δεν εχει!!!, ελα ομως που για καποιους, καπου καποτε ειναι ο ομφαλος της γης...

και το αλλο για την θεωρια των ερπετοειδων την εχετε ακουσει? οτι δηλαδη οι Αγγλοι ανοικουν στα "κακα ερπετοειδη" και η ομαδα Ε -παντα η ομαδα Ε!!!- θα τους εξοντωσει? -ε, με το διαστημοπλοιο εκανε μια αρχη -λενε...

η το αλλο το παλιο, το bestseller των 80s και 90s, μιλαω ενοειται για το πασιγνωστο βιβλιο "ενναλακτικη λυση 3"

...

το καλο και το κακο.
οι βριλ εναντιον Ε.
τα τεκνα του σκοτους εναντια στα τεκνα του φωτος.

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΛΕΞΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ Η ΛΑΤΙΝΙΣΤΙ LUCIFER ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ!

μηπως εδω υπαρχει καποια παραπληροφορηση?
μηπως το κακο και το καλο ειναι αυτα που μας πλασαρουν ως κακα και καλα?

ΑΚΟΥΛΟΥΘΑ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΙΩΣΕ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΑΝ ΟΠΛΟ...

πριν απο τον Αδαμ,
πριν απο την Ευα,
καταδικασμενη στην εξαφανιση, γιατι...ηξερε και ελεγε πολλα ειναι η

λιλιθ -η πρωτη γυναικα