- ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΖΩΩΝ! - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
quote:
Αλλο ένα γεγονός που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι οι επιστήμονες σήμερα λένε ότι κάποιες αλλαγές στο κλίμα μπορεί να συμβούν σε πολύ συντομότερο διάστημα απ ότι πίστευαν παλιότερα. (αυτό πίστευα πάντα)
Οπότε είναι πολύ πιθανόν να δούμε στις μέρες δραματικές αλλαγές...
Ε, δεν πιστεύω να γίνουν τόσο σύντομα πιά.
Μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια ναί, όχι νωρίτερα...

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Αυτό που παρακολουθώ είναι τι γίνεται με το Gulf Stream. Οι επιστήμονες λένε ότι επιβραδύνεται η ροή και κάποια στιγμή θα σταματήσει. Αυτό το γεγονός θα αλλάξει δραματικά το κλίμα στην Ευρώπη κυρίως.
Eις αναμονή παγετώνων δηλαδή...
...που και γω ostria πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ σύντομα και πολύ απότομα...
quote:
Avallon, βάλε και άλλες δύο περιπτώσεις που γνωρίζω εγώ.
Kαλά λένε κάποιοι ότι οι άνθρωποι έχουν μεταλλαχθεί σε κατσαρίδες τόσο ανθεκτικοί που έχουν γίνει στη μόλυνση και στις διάφορες άλλες επιβαρύνσεις... Και να φανταστεί κανείς ότι τα άμοιρα ζώα ούτε πίνουν ούτε καπνίζουν...
Ασχετο: Tην φωτογραφία μου τη βλέπετε?

Edited by - Avallon on 27/08/2005 00:57:43

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
quote:
Ε, δεν πιστεύω να γίνουν τόσο σύντομα πιά.
Μετά από μερικές εκατοντάδες χρόνια ναί, όχι νωρίτερα...
quote:
Eις αναμονή παγετώνων δηλαδή...
...που και γω ostria πιστεύω ότι θα γίνουν πολύ σύντομα και πολύ απότομα...
Με τους ρυθμούς που λειώνουν οι παγετώνες και αν σταματήσει και το gulf stream σε μερικές δεκαετίες το βλέπω, άντε 100 χρόνια το πολύ...
"Ο Παγετώνας Ilulissat στην Γροιλανδία, ένα από τα θαύματα του κόσμου που έχουν τεθεί υπό την προστασία των Ηνωμένων Εθνών έχει συρρικνωθεί περισσότερο από 10 χλμ μέσα σε λίγα μόνο χρόνια.
Ο Corell επιφανής αμερικανός μετεωρολόγος ήταν επικεφαλής του "the Arctic Climate Impact Assessment", μία αναφορά 1400 σελίδων, 250 και πλέον επιστημόνων που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη 2004 και έκρουσε τους κώδωνες του κινδύνου για την περιοχή.
Η αναφορά προειδοποεί ότι σε λιγότερο από έναν αιώνα από σήμερα, ο πάγος της Αρκτικής μπορεί να λειώνει τελείως κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, απειλώντας πολλά είδη αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των ιθαγενών Inuit.
Ο ίδιος λέει ότι οι παγετώνες συρρικνώθηκαν 7 χλμ μέσα σε ένα 12μηνο, από το 2002 μέχρι το 2003.
http://dsc.discovery.com/news/afp/20050822/glacier.html
υπ. ούτε εγώ την βλέπω
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
Edited by - Ostria on 27/08/2005 02:31:54
Μακάρι να πέσω έξω...
.
η Γη λαμπει σαν αστρο στο διαστημα, το ξερατε?
οχι στο μηκος κυματος του ορατου φωτος, αλλα στα υπολοιπα.
ζουμε μεσα σε μια τεχνητη θαλασσα ακτινοβολιων.
τα ζωα ειναι σαφως πιο ευαισθητα απο μας.
αλλα το καλο μας HAARP ανελαβε να μας αποτελειωσει...
αν συνδυασουμε τα εκει απορητα πειραματα, με το οτι το Πρινσετον μετραει εδω και 6-7 χρονια τις εξαρσεις της ψυχικης ενεργειας, που καταληγουμε?
δεν μου αρεσει η συνομωσιολογια, αλλα μερικα πραγματα ειναι οφθαλμοφανη ρε γαμωτο...
με εξαιρεση φυσικα τα ΜΜΕ που βλεπουν επιλεκτικα.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Αυτό που παρακολουθώ είναι τι γίνεται με το Gulf Stream. Οι επιστήμονες λένε ότι επιβραδύνεται η ροή και κάποια στιγμή θα σταματήσει. Αυτό το γεγονός θα αλλάξει δραματικά το κλίμα στην Ευρώπη κυρίως.
Το διάβασα κι εγώ αυτό OSTRIA σχετικά με το Gulf Stream και προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στην επιστημονική κοινότητα, γιατί το συγκεκριμένο ρεύμα είναι ο φυσικός σταθεροποιητής – ρυθμιστής θερμοκρασίας του πλανήτη και συνδέω την δυσοίωνη εξέλιξη που θα έχει η αλλαγή του με κάποια άλλη έρευνα κάποιων μελετητών οι οποίοι έλεγαν ότι πριν γίνουν οι μεγάλες γεωλογικές μετατάξεις στην επιφάνεια του πλανήτη το Gulf Stream είχε διαφορετική πορεία και μία μεγάλη αλλαγή στον Ατλαντικό Ωκεανό (κάποιοι εικάζουν την καταπόντιση της νήσου Ατλαντίδος) άλλαξε την πορεία του και το ρεύμα «ελευθερώθηκε» παίρνοντας την σημερινή πορεία του και καθώς επηρέασε τα κλιματολογικά φαινόμενα άλλαξε άρδην και την θερμοκρασία του πλανήτη και επηρέασε σε δραματικό βαθμό την βιοποικιλότητα των υδάτων που εισήλθε αφού άλλαξε την θερμοκρασία και την αλατότητα των νερών.

"Κονξ Ομ Πανξ"
jonny δε μας λες περισσότερα για αυτό περί ψυχικής ενέργειας?
Πρώτη φορά το ακούω

Edited by - Avallon on 27/08/2005 18:51:03
Εδώ υπάρχει ένα κατατοπιστικό άρθρο.
http://www.bbc.co.uk/climate/impact/gulf_stream.shtml
Οντως οι γκραβούρες είναι πολύ ενδιαφέρουσες.
Avallon ο jonnie εννοεί τα "eggs" νομίζω. Αλλά δεν κατάλαβα τι σχέση μπορεί να έχει το ένα με το άλλο. Ας μας το εξηγήσει ο jonnie.
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-
με τιτλο ρεύμα και κλίση του Gulf Stream
απο την βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου του texas
και λιγα λογια για τον Benjamin Franklin

`
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ