- Σήκω πάνω Αχιλλέα! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
μια απορία ο zip και ο strangerz2 είναι το ίδιο άτομο, ή απλά συγκατοικούν στην ίδια πτέρυγα των εντελώς χαζοχαρούμενων ατόμων;
Όχι, όχι, το ίδιο άτομο είμαστε Mr ΔενΠιστεύωΠουΠιστεύω. ![]()
Ε! ΡΕ τι έχει να τραβήξει ο κόσμος με την εμφάνιση του Μαγουλάκια..![]()
...γοητεία η παρουσία του...![]()
![]()
Ο παίδαρος στην παραλία , η νεα σειρά του "ΑΝΤΑ-ΕΝΑ-ΦΡΑΠ"...
..μια ιστορία ενός μαλακισμένου παιδιού...ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙ...![]()
![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde
Και χαίρομαι που αυτός δεν είμαι εγώ και το ότι θα την πληρώσει ο Ζιπ αντί για μένα που θα μπορούσα να είμαι στη θέση του.
Ποιος? Τι?![]()
quote:
elo:
strangerz2 ακόμα δεν μου απάντησες σε αυτό που είπα…. «θα ήθελα να μου αντιγράψεις το απόσπασμα που χλεύαζα κάποιο μέλος.»
Εχθρέ elo, αυτό το μήνυμα θεωρείται χλευαστικό, ναι ή όχι?

Edited by - Libero Diegrammeno Melos on 17/07/2010 10:16:14
Edited by - Libero Diegrammeno Melos on 17/07/2010 10:33:41
Αυτη η ελληνικη παρανοια της ωραιοποιησης του παλια,υπαρχει ακομα και στην ιλιαδα.Σε καποια φαση ο νεστωρ,απευθυνεται στον αχιλεα και στους υπολοιπους και τους λεει,σιγα και τι ειστε εσεις,εγω παλια γνωρισα πραγματικους ηρωες....
quote:
Αυτη η ελληνικη παρανοια της ωραιοποιησης του παλια,υπαρχει ακομα και στην ιλιαδα.Σε καποια φαση ο νεστωρ,απευθυνεται στον αχιλεα και στους υπολοιπους και τους λεει,σιγα και τι ειστε εσεις....
.....εγω παλια γνωρισα πραγματικους ηρωες....
Τυχαίο???
-Δεν νομίζω Σκαρτάδε..

Ελληνική ανοησία...
quote:
Το κακό , όμως, φιλε Σκαρτάδε, είναι ότι όλοι θέλουν να κάνουν το ρόλο του ιεροεξεταστή και κριτή, δικαστή των άλλων...
Ελληνική ανοησία...
Συμφωνώ Βαγγέλη , μα πρέπει όλοι μας να "επαγρυπνούμε" μην διολισθαίνουμε και μείς σε αυτήν την κατηγορία εν αγνοία μας..!
Χρειάζεται καθημερινή διαπραγμάτευση με τον εαυτό μας και γώ πολλές φορές αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου να διολισθαίνει προς τα κεί...!
Το θέμα είναι να υπάρχει ως επι το πλείστον "θετικό πρόσημο"...![]()
Την καλημέρα μου ... ![]()

quote:
Μα είναι η αρρώστεια όλων, αγαπητέ μου Εαρινέ...
Όλων μας...και "οφείλουμε" να δούμε τις αιτίες και να τις θεραπεύσουμε Βαγγέλη για τον ερχομό της ηρεμίας στην ζωή μας!
Τελικά και πέραν κάθε αμφιβολλίας , η χαρά και η ευτυχία είναι σχεδόν "άπιαστο πουλί" στην καθημερινή μας ζωή...αυτό το "τραπέζι" σχεδόν πάντα άδειο ειναι και ας είναι γεμάτο με όλα τ'αλλα..!

quote:
Το κακό , όμως, φιλε Σκαρτάδε, είναι ότι όλοι θέλουν να κάνουν το ρόλο του ιεροεξεταστή και κριτή, δικαστή των άλλων...
Ελληνική ανοησία...
Aυτο φιλε τρεχα,δεν ειναι ελληνικη ανοησια,ειναι αποτελεσμα συγχησης μιας θολοκουλτουριαρικης ψευτοαναρχικης αντιληψης,που δυστυχως υποβοσκει σε πολλους εδω μεσα.Ειναι αυτη η νοοτροπια ακριβως,αυτων των ψευτοαριστεριστων που δηθεν νοιαζονται για το ασυλο των πανεπιστημιων,και οταν προσπαθει να μιλησει καποιος που δεν συμφωνουν μαζι του,προσπαθουν να τον λιντσαρουν....κατα τα αλλα βεβαια ειναι υπερ της ελευθερης διακινησης των ιδεων....
Τετοιο φρουτο ειναι και αυτος ο ζιπ ,εχοντας με το μερος του αυτο το αβουλο ον,που φερει το ψευδονυμο στρανγκερ....
Εγω φιλε τρεχα,δεν συμφωνω με το 95% των μυνηματων σου...Θεωρω ομως οτι εισαι ενας απο τους λιγους αυθεντικους εδω μεσα και αυτο το θεωρω μεγιστο κομματι του εσωτερισμου....που για μενα ο εσωτερισμος στην ουσια ειναι να συμβαδιζουν τα λογια σου και τα πιστευω σου ,με το βιωμα σου.Δεν σε ξερω ομως ειμαι σιγουρος για σενα,κατι που δεν λεω ουτε για τον ιδιο μου τον εαυτο...
να πω, ότι έχω επιλέξει εδώ και καιρό,ενα απλοικό στύλ προσέγγισης,
που για μένα είναι αποκαλυπτικό...Ο εσωτερισμός,ήταν αδυναμία μου απο παιδί και πάντα πίστευα, ότι η ίδια η φύση του ανθρώπου, είναι
μυστηριακή...Η διαφορετικότητα, δε, των ανθρώπων,με ενδιαφέρει πολύ, καθώς, δεν πιστεύω, ότι υπάρχει άνθρωπος δίχως νόημα και υπόσταση...
Αυτόν τον σεβασμό, όφείλουμε ο ένας στον άλλο, όπως αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας....Σαν άνθρωποι,σαν το ανώτερο όν αυτου του πλανήτη..
Τώρα, όσο για τις θέσεις μου, απλά, εκει που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι μπορεί να ρθεις....
quote:
Zip,αυτά που γράφεις,πώς τα γράφεις?Απο πού σου έρχονται όλες αυτές οι σκέψεις?Πού την βρίσκεις τόση έμπνευση?Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα στο τελευταίο μήνυμα,μπράβο σου γιατί είσαι ο μόνος που είχες τα κότσια να μιλήσεις τόσο ξεκάθαρα.
To προβλημα ανεκαθεν δεν ηταν οτι υπαρχουν θολοκουλτουριαρηδες σαν το ζιπ...αυτοι υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν...Το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν λαχανα σαν αυτον ,που θεοποιουν καθε ειδους παπαροφιλοσοφηματα.....,μιλαμε ρε μαγκα ,πιο αβουλο πραγμα απο εσενα δεν εχει βγαλει αυτος ο τοπος....
Θέλω να ξέρω, τι σε κανει και το πιστευεις....
Φαίνεται τόσο πολύ, που δεν το καταλαβαινουν;...
Φούστα μπλούζα!!!!!
Ο Ζιπ βέβαια έχει ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ να χρησιμοποιει [quote]
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/07/2010 17:32:54
quote:
skartados αν θεωρείς τον Ζιπ θολοκουλτουριάρη δεν ξέρω πραγματικά... τι να σκεφτώ για σένα.Ο Ζιπ βέβαια έχει ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ να χρησιμοποιει [quote]
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/07/2010 17:32:54
E τι να κανουμε...εγω ειμαι ασχετος απο υπολογιστες και μεχρι προτινος δεν ηξερα ποιο κουμπι ειναι για το quote....