ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΔΙΤΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η ΔΙΤΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

DSM30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22/09/2013, 21:02:37
ΜΥΘΗΡΑ, Νικόμαχε.

Μετά τις αλκαλικές, έχουμε και τις λιθίου. Επαναφορτιζόμενες(για δονητές μιλάμε, έντονης χρήσης), αλλά και σε χαπάκια, για διαυγέστερη επαφή. Μεταξύ άλλων, και με την πραγματικότητα.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

22/09/2013, 21:06:52
Η ΜΥΘΗΡΑ και η πραγματικότητα, τι σχέση έχουν ρε χαϊβάνι?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 21:12:57
Νικόμαχε.

Αβεβαιότητας. Κβαντική.

22/09/2013, 21:15:53
DSM

Θέλεις να πείς ότι η ΜΥΘΗΡΑ, ενεργεί μη ντετερμινιστκά?

γιαπετ τι λες?

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 21:23:14
Νικόμαχε.

quote:
Θέλεις να πείς ότι η ΜΥΘΗΡΑ, ενεργεί μη ντετερμινιστκά?

Εξαρτάται, από ποιά μεριά της τρύπας κοιτάς(τώρα εδώ, δεν ξέρω αν έχουν σχέση οι δονητές...).

22/09/2013, 21:27:06
DSM

Εξαρτάται ποιά τρύπα εννοείς.

Αν λες για την Μαύρη τρύπα, σε ρουφάει ντετερμινιστικά και σε ξεπετάει απο την άλλη, μέσα στην αβεβαιότητα.Εχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,αν τελικά βγείς!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 21:30:53
Νικόμαχε.

quote:
Εχεις χάσει τα αυγά και τα πασχάλια,αν τελικά βγείς!!

Άμα τη εισαγωγή χάνεται η μπάλα. Όπως κι αν το δεις.

22/09/2013, 21:33:48
Οντως.
Αλλά επιμένω. Η εισαγωγή, είναι ντετερμινιστική.
Αμέσως μετά, όλα είναι...χαώδη!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 21:38:18
Μηθύρα.

Είδες που σου λέω, πως είναι καραγκιόζηδες?

22/09/2013, 21:38:49
quote:

xristosxatz
Είδες που σου λέω? Αλήτες, παιδί μου...

Χμμμμμμ!!!!!

Ασε με λιγο να το σκεφτω!!!!!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ Η ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

22/09/2013, 21:41:50
xristosxatz

Τί να σκεφτείς δηλαδή? Δεν τους βλέπεις?

22/09/2013, 21:53:10
σχολιο 4

.....λοιπον αγορακια ακουστε ...θελετε καταχρην να μιενουμε εδω στο θεμα για την διττοτητα του χρονου η να παμε σ ε καμμια αλλη γωνιτσα να σας ξηγηθω ...για τη σχεση κβαντομηχανικης και σχετικοτητας και τους δονητες γαλαξακης τεχνολογιας ??...

...να πω ενδεικτικα κια προκαταρκτικα ...υπαρχει στην Αινσταινια θεωρια σχεσουλα που λεγεται σχεση ολικης ενεργειας

να αυτη Ε2= (mc2)2 + ( pc)2 ( τα δυαρια ειναι εκθετες δυναμεων )

...εε λοιπον αυτη η σχεσουλα που σημειωτεον εχει προκυψει με εντελως αυθαιρετο τροπο με την εισαγωγη ενος μαγικου ορου του mc2

..η σχεσουλα λοιπον αν μιλαμε για φωτονια μηδενικης μαζας καταλήγει να γραφεται

Ε= pc ή Ε = h c/λ ή Ε=h f

...χμ που δεν ειναι αλλη απο την γνωστη σχεση του του Πλανκ πανω στην οποια στηριχτηκε ολο το κβαντομηχανικο οικοδομημα κι οχι μονο αυτο ..

...αρα η αμφισβητηση της κβαντομηχανικης παει πακετο με την αμφισβητηση της ειδικης σχετικοτητας ,,,αν το ενα καταρρευσει παρασερνει και το αλλο ...
δεν ειναι ευκολο να σας αναλυσω το 4πλο Επιχειρημα γιατι απλα δεν κατεχετε απο ειδικες γνωσεις ..

""κβαντο"" ειναι μια στοιχειωδης ποσοτητα ενεργειας πολλαπλασιας μιας σταθερης πσοστητας h που λεμε σταθερα Πλανκ ,,""κβαντο"" ειναι η ποσοτητα ενεργειας που μεταφερει ενα φωτονιο ...

ΓΕΝΙΚΑ ΚΒΑΝΤΙΣΜΕΝΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ h ....

...οσοσ για το θεμα μας τωρα το παραπλευρο ....οι γαλαξιακοι δονητες που εμπορευονταν οι Ξενοι και που ξετρελαναν του Ιεραχρες του Κοκκινου Ναου με τις επιδοσεις τους .. ειχαν ενα τρομερο προνομιο ...

....χμμμ με καποιο μυστηριωδη τροπο εξεπεμπαν στριφογυριστη βιοενεργεια κατι σαν ενεργειακο τρυπανι ....η βιοενεργεια αυτη ειχε την ιδιοτητα να αλλαζει διαρκως φορα στροφισμου,, χμμ αυτο γινονταν πολυ αποτομα και η εναλλαγη φορας ρυθμιζονταν απο το χειριστη του δονητη ...οταν ο στροφισμος ηταν δεξιοστροφος .. οι δονητες αυτοι διοχετευοαν ενεργεια και διεγειραν τρελα το ατομο που μεσα του στοχευαν και εισχωρουσαν απο τον κολπο η το πισινο κυριως .. οταν οι στροφες γινονταν αριστεροστροφες αποτομα τοτε στη κυριολεξια οι δονητες αυτοι εκλεβαν εισροφωντας την βιοενργεια αποτομα και ηταν ικανοι να αποστραγγιξουν ενεργειακα μεχρι θανατου το ατομο που μεσα τους ειχαν στοχευσει ...

...οι Εξοχωτατοι <<Αγιοι>> μας μολις οι Ξενοι τους παρουσιασαν το Εργαλειο αυτο πηραν φωτια τα γερασμενα και σουφρωμενα απο το χρονο σωθικα τους ,, οι πιο εκφυλες φαντασιωσεις τους κατακλυσαν σε σημειο μεθης απο την κορφη ως τα νυχια ..

...ΤΟΤΕ ο Μπαρμπαμυτουσης ειπε...<< δικο σας ολο το παλιοχωραφο της Ασιας >> καντε το οτι θελετε αρκει να μου δωσετε το Εργαλειο αυτο ...και να μου δειξετε πως να το κατασκευαζω κι εγω ..........<<αφεντη μας και πολυχρονεμενε μας >> ειπαν οι Ξενοι<< αυτο το Εργαλειο δεν ειναι παρα μονο μια μικρογραφια εκεινου που ειναι ο Μεγαλος Δονητης το ΤΥΡΜΠΟΥΣΟΝ ...οπως μπορει να κλαπει βιοενεργεια σε εξατομικευμενο επιπεδο με τον ιδιο τροπο μπορουμε να κλεβουμε και βιονεργεια απο ενα ολοκληρο διαχυτο βιοσυστημα- πεδιο>>> ...

...ο Μεγαλος γουρλωσε τα ματια και επαθε υστερια οργιαστικη ...δειχτε μου δειχτε ,,,ειπε μεθυσμενος και ζαλισμενος απο το ονειρο της μεθης με αφθονο αιμα ...δειχτε μου ειπε και γω ακομη και το Αιμα της Γυναικας μου θα σας χαριζω !!!!!!!!!!!ΝΑΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΑΝΣΗΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΥΨΗΛΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ <<ΣΥΖΥΓΟΥ>> ΤΟΥ ...ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΘΗΚΗ ...ΧΜΜΜ!!

( αχ ΜΥΘιστοριες αφιερωμενες στα κοριτσια και τα αγορια των αποτεφρωτηρων και των ψυγειων του Κοκκινου Ναου !!!)

ελπιζω να μην σας μεινιε κανε απαγακι κια φυστικι στο λαιμο !!...αυριο τα ξαναλεμε αν κι εχω κατι αλλα μετωπα ανοικτα ...σε αλλα φορουμ ...

ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............

22/09/2013, 22:04:04
Καλά εσυ τα έχεις...δονήσει όλα στο τσερβέλο σου.

Αυτο Ε = h c/λ ή Ε=h f , τι σχέση έχει με αυτό En=nhf=nhc/λ ?

Αν το βρείς, δεν θα σε ξαναπειράξω!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 22:05:21
Μηθύρα.

quote:
..η σχεσουλα λοιπον αν μιλαμε για φωτονια μηδενικης μαζας καταλήγει να γραφεται

Ε= pc ή Ε = h c/λ ή Ε=h f

...χμ που δεν ειναι αλλη απο την γνωστη σχεση του του Πλανκ πανω στην οποια στηριχτηκε ολο το κβαντομηχανικο οικοδομημα κι οχι μονο αυτο ..

...αρα η αμφισβητηση της κβαντομηχανικης παει πακετο με την αμφισβητηση της ειδικης σχετικοτητας ,,,αν το ενα καταρρευσει παρασερνει και το αλλο ...
δεν ειναι ευκολο να σας αναλυσω το 4πλο Επιχειρημα γιατι απλα δεν κατεχετε απο ειδικες γνωσεις ..

Θα ήθελες να το ξανασκεφτείς λίγο?

quote:
ελπιζω να μην σας μεινιε κανε απαγακι κια φυστικι στο λαιμο !!...αυριο τα ξαναλεμε αν κι εχω κατι αλλα μετωπα ανοικτα ...σε αλλα φορουμ ...

Σε άλλα φόρα. Τί διάλο? Δεν κάνεις παρέα με φιλόλογους?

22/09/2013, 22:28:44
quote:
ΜΥΘΗΡΑ
... γιατι απλα δεν κατεχετε απο ειδικες γνωσεις .

Είπε ο γάϊδαρος, τον πετεινό Κεφάλα...!!!

Υ.Γ
Εκτός κι αν μας εξηγήσεις ονομαστικά, ποιοί είναι οι άσχετοι και ποιοί οι...σχετικοί!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 22/09/2013 22:53:18

Edited by - ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ on 22/09/2013 22:54:19

22/09/2013, 22:56:54
Ντετερμινιστικά;;;;;

Όχι βέβαια, είναι μέσα στην τυχαρπαστηνοσύνη...

Πσσσ.. καινούργια λέξη, αλλά της αξίζει, χαλάλι της...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

22/09/2013, 23:06:57
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ

quote:
Τώρα, πως στο διάβολο κατάφερες να ενοποιήσεις στο μυαλό σου, σχετικότητα και κβαντομηχανική, μόνο εσυ και οι Δυο Ναοί ξέρουν.

Να μιλάς για τον εαυτό σου...
Εγώ δεν ξέρω τίποτε...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

22/09/2013, 23:09:44

Ο πράσινος ή ο Κόκκινος είσαι?

Μάλλον ο πράσινος!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

22/09/2013, 23:10:23
Ησυχία τώρα να πάρει το βήμα η μυθηρα.
Τέλος με Λαπλας, μαύρες τρύπες και τρίχες.
Εδώ μιλάμε για ορίτζιναλ και φρέσκια ενημέρωση.

Σπαρταράει....
Έλα μυθηρα,, είσαι εδώ βρε;;;
Παράτα το πια αυτό το πράγμα και γράψε κάτι στους υπηκόους...

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

22/09/2013, 23:11:29
Πιπέρι, Νικόμαχε..
Ο καρακατακόκκινος του κερατά....

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ