ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ομοφυλοφιλία και Χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ομοφυλοφιλία και Χριστιανισμός - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

europaios230 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
MarteΜέλος
23/06/2008, 12:54:39
quote:
να υιοθετήσουν παιδιά οι τιούτοι?...........να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους?

Να υποθέσω ότι δεν έχεις παιδιά.
Πρόσεχε όμως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!

Και θα σου πω και κάτι άλλο φίλε μου, στα "μούτρα" των άλλων πολλές φορές καθρεφτιζόμαστε εμείς.Και αυτό που βλέπουμε δεν είναι ο "άλλος" αλλά τα "μούτρα" μας! (για σκέψου το λίγο )

Κάτι σου είχα πει για έναν λαβύρινθο... Μην χτίζεις κι άλλους τοίχους μέσα εκεί...

quote:
Mα φίλε μου γιατί δεν αποδέχεσαι την επιστήμη? Σε άλλο θέμα την αποδέχεσαι!

"ανωμαλία" "αρρώστια" "κατάρα" δεν τα λέει η επιστήμη. Η προπαγάνδα των χριστιανών τα λέει που αντί να κοιτάξει το σπίτι της και τις "αλλαγές κολιέδων" στις ιερατικές σχολές (σε αυτά αναφερόταν ο Παρασκευαϊδης όταν μίλησε για κουσούρι) ωρύεται για αυτούς που επιλέγουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

23/06/2008, 13:51:00
quote:
Marte:
Να υποθέσω ότι δεν έχεις παιδιά.
Πρόσεχε όμως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!!

Και θα σου πω και κάτι άλλο φίλε μου, στα "μούτρα" των άλλων πολλές φορές καθρεφτιζόμαστε εμείς.Και αυτό που βλέπουμε δεν είναι ο "άλλος" αλλά τα "μούτρα" μας! (για σκέψου το λίγο )

Κάτι σου είχα πει για έναν λαβύρινθο... Μην χτίζεις κι άλλους τοίχους μέσα εκεί...

Φτού! φτου! φτου!,....... εγώ δε σε καταράστηκα!
quote:
ανωμαλία" "αρρώστια" "κατάρα" δεν τα λέει η επιστήμη. Η προπαγάνδα των χριστιανών τα λέει που αντί να κοιτάξει το σπίτι της και τις "αλλαγές κολιέδων" στις ιερατικές σχολές (σε αυτά αναφερόταν ο Παρασκευαϊδης όταν μίλησε για κουσούρι) ωρύεται για αυτούς που επιλέγουν να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η επιστήμη αποφάνθηκε! βλάβη στον εγκέφαλο!...."Στους ετεροφυλόφιλους άνδρες και τις λεσβίες, τα εγκεφαλικά ημισφαίρια είναι συμμετρικά, ενώ στους γκέι άνδρες και τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες το δεξί ημισφαίριο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, διαπίστωσαν οι ερευνητές του γνωστού Ινστιτούτου Καρολίνσκα της Στοκχόλμης.

Όπως αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ομοιότητες μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών και των ετεροφυλόφιλων γυναικών εντοπίστηκαν επίσης στις συνδέσεις της αμυγδαλής του εγκεφάλου , η οποία μεταξύ άλλων ρυθμίζει τις συναισθηματικές αντιδράσεις σε εξωτερικά ερεθίσματα."
Να λοιπόν η επιστήμη! το λέει καθαρά! σε ανδρικό σώμα, γυναικείος εγκέφαλος! εάν αυτό δεν είναι γενετική ανωμαλία! τότε τι είναι?

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

MarteΜέλος
23/06/2008, 14:23:35
Ok europaios ετοίμασε στρατόπεδα συγκέντρωσης να τους χώσεις μέσα τους ανώμαλους, δεν θα ναι η πρώτη φορά έχει ξαναγίνει.

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχεις θηλές?
Αχ αυτή η ανωμαλιάρα φύση!!!!!!

ΥΓ: αν είχες βγει από εκείνον τον λαβύρινθο που λέγαμε θα όριζες διαφορετικά το "ανώμαλο"...

23/06/2008, 15:07:22
quote:
Ψηλός Και γιατί αυτή ένσταση;
Γιατί, τότε, δεν έχεις ένσταση και για τους γονείς που έγιναν ομοφυλόφιλοι;

Για ποιούς γονείς μιλάς Ψηλέ ; Μπορείς να γίνης πιό σαφής ;

23/06/2008, 15:16:30
quote:
europaios2
Bλέπεις φίλε μου πόσο μπερδεμένος είσαι? Δεν υπάρχει είμαι λίγο έγκυος! ή είσαι ή δεν είσαι! μεσοβέζικες λύσεις εδώ δεν υπάρχουν!
Είναι ελεύθεροι λοιπόν ως ελεύθεροι άνθρωποι να παντρευτούν! αλλά όχι να υοθετήσουν? Γιατί? γιατί να τους στερήσεις την ελευθερία τους κατά το ήμισυ? Από τη μια φίλος και από την άλλη εχθρός?.... ενώ εγώ είμαι ξεκάθαρος δε μασάω τα λόγια μου!

Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος στις απόψεις μου , άν εσύ δεν μπορείς να τις κατανοήσης δεν είναι δικό μου φταίξιμο .
Πάντως αν εσύ είσαι έτοιμος να ανάψης φωτιές και να καις ομοφιλόφιλους , άρχισε από αρχιμανδρίτη και πάνω . Θα βρής αρκετή καύσιμη ύλη .

23/06/2008, 15:28:09
europaios2

quote:
Εσύ γιαπετ? που δεν τα μασάς? ......... να υιοθετήσουν παιδιά οι τιούτοι?...........να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους?

Ευρωπαίε, σου είπα ότι δεν με πειράζει η συμβίωση με τις ευλογίες είτε του νόμου είτε τιε εκκλησίας (θα γίνει κι αυτό) μεταξύ δύο ανθρώπων του ιδίου φύλου.

Σαφώς και δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από τέτοια ζευγάρια, επειδή ενδέχεται τα παιδιά να οδηγηθούν σε αναγκαστικές "επιλογές" ή να αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα, εξ' αιτίας της ιδιαιτερότητας των ανθρώπων που τα υιοθέτησαν.

ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ

23/06/2008, 15:37:41
quote:
Marte:
Ok europaios ετοίμασε στρατόπεδα συγκέντρωσης να τους χώσεις μέσα τους ανώμαλους, δεν θα ναι η πρώτη φορά έχει ξαναγίνει.

Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί έχεις θηλές?
Αχ αυτή η ανωμαλιάρα φύση!!!!!!

ΥΓ: αν είχες βγει από εκείνον τον λαβύρινθο που λέγαμε θα όριζες διαφορετικά το "ανώμαλο"...

Δεν με ενοχλούν εφόσον βγάζουν τα μάτια τους σπίτι τους και δεν προκαλούν, είτε μέσω t.v. είτε με γάμους κ.λ.π. καραγκιοζιλίκια.
Θηλές έχω γιατί ο Θεός ήξερε ότι κάποια στιγμή με το ζόρι κάποιοι θα θελήσουν αλλαγή φύλου! (πλάκα κάνω.)
Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος έχει τις δύο πτυχές-φύσεις απλά η φύση τα ξεμπερδεύει μόνη της! Μόνη της όμως και τα μπερδεύει έτσι βλέπουμε αντρικό μεν σώμα αλλά με περισσότερες τις θηλυκές ορμόνες!
Οπότε μιλάμε για γενετική ανωμαλία! Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται ψυχολογική-ιατρική βοήθεια. Εφόσον το πρόβλημα δεν γιατρεύεται και μπορεί ας κάνει αλλαγή φύλου! θα είναι λύση στο πρόβλημα και όχι παράλυση! παράλυση γίνεται όταν πάμε να παρουσιάσουμε μια ανωμαλία ως φυσικό αίτιο και με τους γάμους πάμε και να το βροντοφωνάξουμε!
Δεν είμαι υπέρ τέτοιων στρατοπέδων! τους βλέπω ως ασθενής!
Σε τέτοια στρατόπεδα όμως με άνεση θα έβαζα μέσα τύπους στυλ Βαλιανάτου τον πρόεδρο των ομοφυλοφίλων! Αυτός προσπαθεί το πρόβλημά του να το ανάγει σε πανάκεια...........
Ελπίζω να σε σου έλυσα απορίες αν όχι τα λέμε!

"Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με"

24/06/2008, 17:19:28
quote:

quote:
Ψηλός Και γιατί αυτή ένσταση;
Γιατί, τότε, δεν έχεις ένσταση και για τους γονείς που έγιναν ομοφυλόφιλοι;

Για ποιούς γονείς μιλάς Ψηλέ ; Μπορείς να γίνης πιό σαφής ;

.... σε περίπτωση που ομοφυλόφιλοι υιοθετούσαν, για αυτούς τους γονείς μιλώ.

Γι' αυτούς; καμία ένσταση;

Πώς θεωρείς την ομοφυλοφιλική τάση/προτίμηση των γονιών ως κάτι το φυσιολογικό, αλλά εκφράζεις επιφύλαξη για να μην τους μοιάσουν τα παιδιά;

Εδώ τα μπερδεύεις λιγάκι.

24/06/2008, 17:32:35
Βλέπω πως και κάποιοι χριστιανομάχοι, φτάνουν σε σημείο, δειλά-δειλά ν ονομάζουν την ομοφυλοφιλία ως "ιδιαιτερότητα".
Κάτι είναι και αυτό!!!

Ο φανατισμός τους όμως, και το μένος τους για το Χριστιανισμό, τους έχει θολώσει τα μυαλά και το μόνο που βλέπουν είναι αυτό που δήθεν λέει ο "κακός" Χριστιανισμός και όχι τις δικές τους ιδέες.

Δεν πειράζει.

Θα ήθελα να πω πως ο Χριστός ήλθε για εμάς, τους αμαρτωλούς και όχι για τους δίκαιους. Την αμαρτία όμως ……, ποτέ δεν της χαρίστηκε.

26/06/2008, 01:37:32
quote:
Ψηλός
.... σε περίπτωση που ομοφυλόφιλοι υιοθετούσαν, για αυτούς τους γονείς μιλώ.
Γι' αυτούς; καμία ένσταση;
Πώς θεωρείς την ομοφυλοφιλική τάση/προτίμηση των γονιών ως κάτι το φυσιολογικό, αλλά εκφράζεις επιφύλαξη για να μην τους μοιάσουν τα παιδιά;
Εδώ τα μπερδεύεις λιγάκι.

Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί Ψηλέ , εγώ ήμουν ξεκάθαρος στηυ απάντησή μου . Έγραψα ότι εφ’ όσον δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την συνεύρεση και τη συμβίωση με τη βούλησή τους δύο ενηλίκων ατόμων του ιδίου φύλλου . Τότε βάσει της ισοτιμίας των πολιτών θα πρέπη να έχουν το δικαίωμα , είτε με δήλωση στο οικείο Δημαρχείο , είτε με τη σύνταξη συμβολαίου συμβίωσης , να επισημοποιούν τη σχέση τους αυτή για λόγους που αφορούν , κληρονομικά συνταξιοδοτικά , φορολογικά , ή άλλα θέματα του αστικού κώδικα .

Είμαι κατανοητός μέχρι εδώ ; Πάμε παρακάτω .

Επειδή η συμβίωση αυτή δεν είναι ομαλή , αλλά πηγάζει από μια ορμονική ιδιαιτερότητα των ατόμων αυτών , δεν συμφωνώ με το να μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά , γιατί τα παιδιά αυτά , ζώντας σε μία οικογένεια όπου δεν υπάρχει η έννοια πατέρας , μητέρα , πιθανόν μιμούμενα τους παρένθετους γονείς να αποκτήσουν τάσεις ομοφυλοφιλίας λόγω μιμήσεως και όχι λόγω γενετικής ανωμαλίας .

Που μπερδεύτηκες ;

quote:
Ψηλός
Βλέπω πως και κάποιοι χριστιανομάχοι, φτάνουν σε σημείο, δειλά-δειλά ν ονομάζουν την ομοφυλοφιλία ως "ιδιαιτερότητα".
Κάτι είναι και αυτό!!!
Ο φανατισμός τους όμως, και το μένος τους για το Χριστιανισμό, τους έχει θολώσει τα μυαλά και το μόνο που βλέπουν είναι αυτό που δήθεν λέει ο "κακός" Χριστιανισμός και όχι τις δικές τους ιδέες.
Δεν πειράζει.
Θα ήθελα να πω πως ο Χριστός ήλθε για εμάς, τους αμαρτωλούς και όχι για τους δίκαιους. Την αμαρτία όμως ……, ποτέ δεν της χαρίστηκε.

Βρε Ψηλέ γιατί όλοι οι φανατικοί Χριστιανοί βλέπουν παντού εχθρούς και φαντάσματα , όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις ιδέες τους ;
Τι δουλεια έχει ο Χριστιανισμός με τις συμβιώσεις ο ομοφύλλων ζευγαριών ; Αυτές η εκκλησία τις καταδίκασε , τους έθεσε εκτός εκκλησίας πάει και τελείωσε αυτοί δεν είναι πλέον χριστιανοί για την εκκλησία . Ας αφήσουν λοιπόν ήσυχη και την πολιτεία να κάνη τη δουλειά της και να δώση λύσεις σ΄ αυτό το υπαρκτό πρόβλημα , και ο Χριστός που ήλθε για τους Χριστιανούς , ας τους σώσει αυτούς και ας κάψει τους υπόλοιπους . Ας τους αφήσουν όμως αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους να καούν από το Χριστό και όχι μετά από παρέμβαση των Χριστιανών .