- Esoterica is sooooooo..... TRENDY!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Θα ήθελα να σας θέσω το ερώτημα, αν το να ψάχνει και να ψάχνεται κανείς, είναι πλέον.....CULT!! Έχει γίνει μια μόδα που με ανησυχεί. Όχι γιατί υπάρχει μια επιφανειακή ενασχόληση με τα διάφορα ζητήματα, αλλά περισσότερο διότι βγαίνουν διάφορα γελοία συμπεράσματα, τα οποία κοινοποιούνται και έπειτα το να ψάχνει και να ψάχνεται κανείς, θεωρείται μια σαχλή και ανούσια ενασχόληση....
Τί μπορεί να γίνει για να περιοριστούν αυτά τα συμπτώματα;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δυσφημούν και προσπάθειες σαν το esoterica.gr......
-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;
'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'
Το θέμα ειναι να 'σαι εσυ αυθεντικός και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
Στο θέμα μας τώρα:
Πιστεύετε δηλαδή ότι η αυθεντικότητα κάποιων ατόμων, θα μπορούσε να διασώσει μια κατάσταση;;; Μακάρι.... Δυστυχώς όμως, οι ιμιτασιόν ή αλλιώς γιαλαντζί "ψαγμένοι", ας μου επιτραπεί να πω ότι κλέβουν την παράσταση.
Απλά ο κόσμος πλέον θέλει άρτον και θεάματα...... Και τα θεάματα χαληναγωγούν συνειδήσεις, ελέγχουν μάζες και διαστρευλώνοντας μεγάλες αλήθειες, τις γελοιοποιούν. Φυσικό είναι - ας μου επιτραπεί η έκφραση - ο κόσμος να "μας παίρνει στο ψιλό".
Ποία η απάντησις σε όλα αυτά;;;;
Edited by - bladerunner on 03/11/2003 21:13:34
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να θίξουμε τα Μέλη που ξεκίνησαν τα Θέματα που μεταφέρονται, αυτά που συμμετείχαν στη συζήτηση, ούτε και να τα στερήσουμε από την "δημοτικότητα" ή αποτελεσματικότητά τους.
Το συγκεκριμένο Θέμα, για παράδειγμα, μεταφέρθηκε στον ίδιο χώρο όπου παλαιότερα είχε ανοιχτεί κάποιο άλλο με ιδιαίτερη σημασία για τους γενικότερους στόχους και σκοπούς του Τόπου και το οποίο έχει στοιχεία συνάφειας με το παρόν:
Αντίσταση στην Προπαγάνδα Παραπληροφόρησης !
Πάντα έχουμε υπόψη ότι πολύ πιθανώς να γίνουν και λάθος σε τέτοιους χειρισμούς από πλευράς μας. Δυστυχώς, αλλά τα λάθη είναι ανθρώπινα...
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
quote:
Τί μπορεί να γίνει για να περιοριστούν αυτά τα συμπτώματα;; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δυσφημούν και προσπάθειες σαν το esoterica.gr......
ευτυχως εισαστε κι αλλοι που το βλεπετε....
τι να πω η ψυχη...το ειχα προβλεψει/μα δεχτηκα επιθεση φαντασματων.
θα πω κατι απο την ταινια μερλιν....
"οταν παψεις να σκεφτεσαι κατι παυει να υπαρχει"
κι επειδη τα trends ειναι της ειδικοτητος μου
ειμαι σιγουρη οτι
α) 'η θα "ξεκατινιαστει" το φορουμ
β)'η"
'η ενα απο τα....3(και βεβαια δεν κινδυνολογω
....αυτο ειναι υπολογισμενο με μαθηματικη ακριβεια οπως στο αμερικανικο κεντρο εμποριου τοτε ...)
Αντμιν αγαπητε,ελπιζω να μην θεωρησεις το "3"
ως"υβριστικο" γιατι θα μιλησω με τη γλωσσα της τηλεορασης/και δεν θελω.
αυτο που προτιμω ειναι αντι ξεκατινιασματος
(που υπερισχυει σε αριθμο..λογω τηλεθεασης κι οποιος θελει ας μου πει οτι εινμαι το αντιθετο!ειναι "οφθαλμοφανες" καλα μου παιδακια /ειναι!)
ΚΑΘΑΡΣΗ
αυτο ειναι το δυσκολο εδω μεσα
.
(χχαααα!ευτυχως ειμαι παντα μια ελευθερη ψυχη)
θελει ψυχραιμια
αντικειμενικοτητα
και βεβαια ....πολλη σοκολατα
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΑΤΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΩΝΑΖΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....
OFF LINE...
ΑΥΤΑ !.. ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΕΣΩ....ΕΤΣΙ;![]()
![]()
Υ.Γ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ EIMAI H ΨΥΧΗ TOY ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.
AYTH ΛΑΒΩΝΕΙ.
(ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ.)
ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΕΤΣΙ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ"( ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ "ΜΠΑΤΣΟ-ΡΟΛΟΣ"
..ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΦΗΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΤΟΠΙΚ
ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΘΜΟΣ (Η ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΙΑ ...)ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
ΠΑΛΜΟΙ ΜΟΥ/ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΑΝ ΚΑΤΙΝΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΕΤΕ!
ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΑΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ..
ΚΑΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΦΩΣ!
(ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΣΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ .ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΕΛΙΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΝΜΟΗΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ.)
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ!
ΤΙ ΑΝ-ΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;;('Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ....ΚΑΙ ΖΩ Σ'ΕΝΑ VERTIGO...)
ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΗΣΥΧΗ.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ
ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ ΟΛΟΥΣ
(ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΖΗΛΟ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ)
ΑΤΜΑ JNANI*
* ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ....
ΑΥΓΟΥΣΤΟ" ![]()
![]()
![]()

Αν είναι λέειιιι!!!![]()
![]()
![]()
Το θέμα είναι να αναφωνήσουν όλοι ότι...
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"
quote:
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να θίξουμε τα Μέλη που ξεκίνησαν τα Θέματα που μεταφέρονται, αυτά που συμμετείχαν στη συζήτηση, ούτε και να τα στερήσουμε από την "δημοτικότητα" ή αποτελεσματικότητά τους.
Φίλε Admin, δεν θέλω να πιστέψω ότι έγινε αυτή η παρεξήγηση.... Το ύφος του μηνύματος που άφησες, μοιάζει να παρουσιάζει το ευχαριστώ που σου είπα, σαν ειρωνικό σχόλιο... ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!! Πραγματικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω διότι απλά ΕΔΩ κολλάει το θέμα... Αυτό που συνέβη, είναι δεν είχα προσέξει ότι υπάρχει χώρος για καταχωρήσεις απόψεων και προτάσεων... Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να φανώ ειρωνικός...![]()
ΑΤΜΑ τί επίθεση έγινε στο πρόσωπο σου;;; Δεν έχω δει κάτι... Από τα λεγόμενα σου, θα πρέπει να καταλάβουμε, πως αν υπάρχει ένας τρόπος να μην γελοιοποιείται το site, είναι να μην πλακωνόμαστε μεταξύ μας, αλλά να συζητούμε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ για να οδηγούμαστε σε χρήσιμα συμπεράσματα....
Άλλες προτάσεις;;;;
πίστεψέ με, ακόμη και αν σε είχε "πειράξει" η μεταφορά του Θέματος - πράγμα που πιστεύω ότι όντως δεν ισχύει - δεν θα υπήρχε καμία απολύτως παρεξήγηση!
Απλά σε κάποια Θέματα Συζήτησης βρίσκω την ευκαιρία να διευκρινήσω ζητήματα περί λειτουργίας και συντονισμού των Forums έτσι ώστε να λειτουργούν ως σημεία αναφοράς για τα Μέλη μας (νυν και ερχόμενα).
Το ζήτημα λοιπόν διευκρινίστηκε, εσύ δεν είχες πρόθεση ειρωνίας, εγώ το έκανα για το γενικότερο καλό, οπότε ας συνεχιστεί η ενδιαφέρουσα αυτή Συζήτηση κανονικά!
Σε ευχαριστούμε για την έως τώρα Συμμετοχή σου!
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"
2. Όλα καλά κι όλα ωραία λοιπόν..... No ειρωνία, no παρεξήγηση
3. ΑΤΜΑ δεν είπες για την επίθεση. Αναφέρσου σε κάτι.... Έστω σε κάποιο topic...
4. Άλλες προτάσεις για την αποφυγή γελοιοποίησης, σχετικά με προσπάθειες σαν αυτή που συμμετέχουμε;;;;
δεν νομιζω φιλε μου
τα θεματα που καλυπτει το forum ηταν παντα στην μοδα και δεν ειναι κατι που θα περασει σε λιγο καιρο
ηδη ειναι στην μοδα εδω και αιωνες
ηταν ειναι και θα ειναι κατι που προκαλει ενδιαφερων
οσο αναφορα τους ανθρωπους
δεν θα τα πουνε εδω θα τα πουνε στην καφετερια,γηπεδο και γενικα οπου μαζευονται ανθρωποι
οποτε το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο
οπου πας θα ακους σαχλαμαρες
ετσι λοιπον θα συμφωνησω (κλασσικα) με τον 1900
quote:
Οι δήθεν θα υπάρχουν παντου και πάντα.
Το θέμα ειναι να 'σαι εσυ αυθεντικός και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.
φιλε μου 1900 εχω βαλθει να τσακωθω με ολον τον κοσμο και δεν ειχα χρονο να σου πω μια καλησπερα

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Tον ψίθυρο των άστρων
έπιασε η γκλάβα μου...
Αρμονία και χάος
Και για να μην τα λέω σε άλλους και δεν τα κάνω εγώ, θα ήθελα να συμπληρώσω πως καμμιά φορά κάνει καλό να γίνεσαι μόδα. Βοηθάει κάποιους να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους ανασφάλειες και να ακολουθήσουν ένα μονοπάτι που να ανοίξει λίγο το μυαλό και την ψυχή τους. Σίγουρα τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο κοσμος όσο γίνεται περισσότερους.
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
απο τοτε ποσες φορες εχω πει.../αστο.δεν κατανοουν.
ναι μοδα ειναι αυτο που σπουδασα/αλλα ξερεις..τη μοδα την δημιουργω τουλαχιστον τρια η τεσσερα χρονια πριν/ετσι γεννηθηκα/οσο και να με χτπυμανε/οσο και με συκοφαντουν εγω ειμαι η ατμα.
ευχαριστω που λες αυτο και ειναι αληθεια
χριεαζομαστε εμεις οι δημιουργοι ...
αλλα ξερεις..οταν το γνωριζουμε οτι χριεαζομαστε...δεν αρεσει.
εχμ...
σαν μπεις προς τα μεσα..σου...ενω σπουδασες την απολυτη τελειοτητα των εξω....
σκεψου ποσο τελειομανης τεινεις να γινεις...και εκει.
οσα και να μου φορτωσετε δεν θα τα κουβαλησω/θα τα στλενω παντα πισω στους .δημιουργους φαιδρων και συκοφαντικων καταστασων..επειδη η φυση μου ειναι να δημιουργω την ομορφια την γαληνη την σοφια την ειρηνη τη αποκαλυψη...τον ερωτα..την ιδια την δημιουργια μεσα στον καθενα.-
Galadriel χαιρομαι που ηρθες.
σε περιμενα καιρο/το ειχα ψυθιρισει σε μια φιλη...νομζα πψς ειναι αυτη...αλλα να σαι:)
καλως ηρθες και παλι.
συγχωρουμε πρωτα τον εαυτο μας.
μετα η συγχωρεση των αλλων ειναι ευκολη.
αυτο που με πληγωνει στους ανθρωπους(εδω ειναι το αυτο για μενα/επειδη δυναμαι να βλεπω ολα ακομη κι απο αποσταση....)
ειναι πως αμετανοητα πορευονται και εγωιστικα και σαςν ειναι ευκολο σε μενα να συγχωρεσω να αποδεχτω να αντεξω να πεθανω και να επανελθω με τροπο φυσικο σαν την αναπνοη....δεν με αντεχουν!
δεν με αντεχουν αλλα καποτε ολοι θα ειναι ετσι...
εφερα ενα μηνυμα σαςν ηρθα εδω εσω.οσοι το ελαβαν../το ελαβαν.-η νεα εποχη ανετειλλε με το αστρο μου και δεν θα δυσει οταν κελισω τα υλικα μου ματια.
οποιος χλευαζει ο,τι δεν κατανοηει ειναι μικρος και ποταπος μπορστα στη δημιουργια.
ηρθα και φευγω οποτε θελω.
κανεις και τιποτε περαν της ατραπου δενθα μου δειξει το δρομο...
σαν φυγω....δεν θα το δηλωσω πουθενα..
απλα μια στιγμη....θα παγωσει ο χρονος....
φως εν σκοτει!

clickonmebabe..
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος...
quote:
ωχ,! τώρα φταίω εγώ γιατί δεν άφησα κενο από την μία παράγραφο στην άλλη. Αυτά τα περι μόδας ΑΤΜΑ δεν ήταν για σένα, αναφερόμουν στο θέμα του τόπικ...
ωχ! το καταλαβα καλο μου δεν ειπα πως φταις:)
απλα επανελαβα παλι πριν αρχισουν και χρησιμοποιουν τα λογια σου ..εναντιον μου..:(
σ'ευχαριστω για τη διευκρινηση,ειναι καλυτερα οχι για ενα που καταλαβα/αλλα για εκεινους που διαβαζουν και συμπεραινουν(ειτε με μεθοδο ανευ διδασκαλου/ειτε κατοπιν συνεδριας..)
quote:
...για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος..
![]()
(σαν τον "κολιο τον αυγουστο" ενα κατι:))
το να ειναι κατι trendy οχι δεν ειναι κακο--καπως πρπει να ζησουμε
+εμεις "οι δημιουργοι των ολων":)
το ν'ακολουθει ομως καποιος το trend που δημιουργω για μια season...+να το βλεπω "να σερνεται" ενα- δυο χρονια μετα...( αυτο το λεμε και "soup..παγωμενη though")
"ε! οχι αγαπη μου!" αυτο δεν ειναι trendy ...η επανασταση της βιτρινοντυμενης ανιδεης ειναι...(για να ειμαι στο κλιμα και των οσων ειπα και της Mαλβινα's που ταιριαζει με το υφος μου τωρα/αλλα και με τον τιτλο...που οφειλω να θυμησω ξεκινησε μετα απ ο τις ορδες νεων μελων..κατοπιν "χαζοκουτιου"...και "εξωστρεφων δραστηριοτητων" των .."εσω..":Ρ/ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ/ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ+ ΛΟΙΠΑ "ΦΩΣΚΟΛΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ"...ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΟΜ'...ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ...)
ΜΑΛΒΙΝΑΤΜΑ

clickonmebabe..
quote:
το ν'ακολουθει ομως καποιος το trend που δημιουργω για μια season...+να το βλεπω "να σερνεται" ενα- δυο χρονια μετα...( αυτο το λεμε και "soup..παγωμενη though")
"ε! οχι αγαπη μου!" αυτο δεν ειναι trendy ...η επανασταση της βιτρινοντυμενης ανιδεης ειναι...(για να ειμαι στο κλιμα και των οσων ειπα και της Mαλβινα's που ταιριαζει με το υφος μου τωρα/αλλα και με τον τιτλο...που οφειλω να θυμησω ξεκινησε μετα απ ο τις ορδες νεων μελων..κατοπιν "χαζοκουτιου"...και "εξωστρεφων δραστηριοτητων" των .."εσω..":Ρ/ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ/ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ+ ΛΟΙΠΑ "ΦΩΣΚΟΛΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ"...ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΛΟΜ'...ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ...)
ΒΡΕ ΑΤΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΒΑΡΕΜΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???
ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Ν.Π. ΚΑΙ ΕΤΣΙ!!!) ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΑΜΩΤΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΚΑΠΙΤΑΛΟΣΚΥΛΑ!!!!
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

Αυτή που σας μιλάει από το...μέλλον