- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Ετσι θα έχουμε ωφεληθεί όλοι θέλω να πιστεύω. Πάντα την άποψη μου παραθέτω βέβαια. ![]()
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
Επισης, οποιος ειναι Πατρινος και ενδιαφερεται, πληροφορηθηκα οτι η Ν.Α Πατρων διοργανωνει σεμιναρια θεατρου, ξανα!
Οι γνωσεις της δραματικης τεχνης ειναι παντοτε χρησιμες, ειτε γινονται για αγρα οπαδων, ειτε απο φιλοτεχνία. Αν ημουν Πατρα θα ενδιαφερομουνα εαν παρεδιδαν τεχνικες θεατρου του παραλογου. Μπεκετ, Ιονεσκο κτλ ξερετε, πολυ χρησιμα ολα αυτα και στην καθημερινη ζωη.
Ο λογος στον κ. Εισαγγελεα τωρα.
quote:
Επισης, οποιος ειναι Πατρινος και ενδιαφερεται, πληροφορηθηκα οτι η Ν.Α Πατρων διοργανωνει σεμιναρια θεατρου, ξανα!
Οι γνωσεις της δραματικης τεχνης ειναι παντοτε χρησιμες, ειτε γινονται για αγρα οπαδων, ειτε απο φιλοτεχνία. Αν ημουν Πατρα θα ενδιαφερομουνα εαν παρεδιδαν τεχνικες θεατρου του παραλογου. Μπεκετ, Ιονεσκο κτλ ξερετε, πολυ χρησιμα ολα αυτα και στην καθημερινη ζωη.
Τσου. Διαφωνώ και ενίσταμαι. Να πάει σε σχολή όποιος ενδιαφέρεται. υπάρχει και το ιντερνετ. Εκεί που γίνεται πλύση εγκεφάλου δεν χρειάζεται να πάει. Εκτός αν στέκει πολύ καλά στις πεποιθήσεις του και δεν επηρρεάζεται ούτε με σφαίρες.
Αναμένουμε Heretic για το cyberbullying.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Μάλλον η νέα ακρόπολη που αναφέρεις θα ήθελε πολύ τσεκούρια σαν και εμάς για να τα χρησημοποιήσει κατάλληλα από ότι προσπαθώ να καταλάβω απο τα λεγόμενά σου αλλά οι Δημοκρατικοί δεν ρίχνουν τον εαυτό τους τόσο χαμηλά.
Καλά τώρα. Δεν σχολιάζω που χρωστάς κάτι απαντήσεις. Θα σου πω για αυτό που λες με τσεκούρια και άλλα τέτοια βοριδέικα. Δεν χρειάζεται φυσική βία ρε μάγκα. Αρκεί να γράφεις. Το μεγαλύτερο όπλο σου είναι η ορθογραφία. Πιό lethal, μόνο ο Οπενχάιμερ.
Υ.Γ. Αυτοί οι Δημοκρατικοί, ποιοί είναι? Και το άλλο. Πώς 'ρίχνεις' τον εαυτό σου χαμηλά? Άντε να δεχτώ, οτι μπορείς να 'πέσεις' χαμηλά. Τον εαυτό σου, πώς ακριβώς τον 'ρίχνεις'?
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Ποιά απολογία μωρέ? Δικαστής νομίζεις που είμαι? Τί μαλακίες είναι αυτές? Λες κουβέντες πολλές, χρησιμοποιείς έννοιες άλλες τόσες, κι έχω την εντύπωσις, που δεν ξέρεις τί είναι αυτά που παρέρχεσαι. Αυτό είναι όλο.
Και για να μην νομίζεις τίποτις στραβό, και τη ΝΑ και τη ΝΔ και όλα τα άλλα που χρήζουν ακρωνυμίων για να οριστούν, στην μπούτσαν'μ τα έχω γραμμένα.
Μην κόπτεσαι να με ψήσεις ότι δεν σε ενδιαφέρει το θέμα νεα ακρόπολη γιατι κοντεύω να σε πιστέψω. Αυτά!
quote:
Το ΝΑ είναι νέα ακρόπολη υποθέτω ! Το ΝΔ τι είναι?
Νέα Δακρόπολη. Σαμαρική.
quote:
Μια αδιάκριτη ερώτηση: Λαρσαίος είσαι?
Όχι. Εσύ όμως είσαι σίγουρα αγράμματος, έ?
quote:
Λοιπές παπαριές
Δεν κόπτομαι, δεν τεμαχίζομαι, δεν ψήνω, δεν πιστεύω, δεν κοντεύω.
quote:
Δεν κόπτομαι, δεν τεμαχίζομαι, δεν ψήνω, δεν πιστεύω, δεν κοντεύω.
Δεν πιστεύω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι λέφτερος...
Οσο για σένα Αριανέ, είσαι όντως αγράμματος, ασύντακτος, με μηδενική αντίληψη σε νοήματα λέξεων και προτάσεων.
Και παρ'όλα αυτά, θέλεις και διάλογο επί της ουσίας.
Ποιός είναι πιό επικίνδυνος για ένα ελάφι που ζει στο δάσος?
Ενας κυνηγός, ένας κτηματομεσίτης ή ένας προσυλητιστής?
Εδώ σε θέλω εξυπνοπούλι.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν είναι αποκλειστική ιδιοκτησία σου τα χαϊβάνια του φόρουμ.Θέλω κι εγώ να ξεσπάω σε μερικούς, συμμετρικούς φορείς λόγου-σκέψης ή αντιστρόφως!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Τους χάλασε ένας από τις χιλιάδες υπεραγώγιμους μαγνήτες και τρόμαξαν πως θα καθυστερήσουν μήνες.Ευτυχώς βρέθηκε ένα τσακάλι φυσικός και τον διόρθωσε σε τρείς μέρες.Ελληνας ο τύπος.
Σκέψου να χάλαγαν όχι πολλοί, αλλά μερικές δεκάδες μαγνήτες, κατά την διάρκεια της καθ' εαυτής σύγκρουσης των πρωτονίων.Χαμός...!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
και τι στον κόσμο!!!
quote:
Αχ βρε Μανο... να ειχα τρόπο να σου αποδείξω οτι σε τρολαρει η μισή ΝΑ,
και τι στον κόσμο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και μεις τι τους κάνουμε νομίζεις?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Το παραδέχομαι εν τέλει, ναι είμαι αγράμματος. Και αυτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω όσα βαθιά νοήματα λένε όλοι οι fun και οι λοιποί συμμετέχοντες σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου!
Είσαι μεγάλο αστέρι.
Τους σφάζει απαλά με το βαμβάκι, εύστοχα και νοηματικά.Αλλά αυτοί ως ρωμαίοι, δεν φθάνουν την Γαλατική ομάδα, ούτε στο δακτυλάκι του δεξιού ποδιού του Οβελιξ.
Το απολαμβάνω.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αχ βρε Μανο... να ειχα τρόπο να σου αποδείξω οτι σε τρολαρει η μισή ΝΑ,
και τι στον κόσμο!!!
Νοιώθω υπέροχα. Με νοιώθεις?