- BULLING από τη Νέα Ακρόπολη - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Στριμώχθηκε και αυτός και το γύρισε στα ποδοσφαιρικά.
Να περιμένουμε ανώτερο στέλεχος?Τι λες Μάνο?
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Η ορθογραφία μου τη σπάει. Και η ασυνταξία. Και η αγραμματοσύνη.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
quote:
Η ορθογραφία μου τη σπάει. Και η ασυνταξία. Και η αγραμματοσύνη.
Μόνο αυτά?
Και ο Ιταλος,που πιστεύει πως από τα αγκάθια βγαίνουν ρόδα, όχι μόνο στα τριαντάφυλλα, αλλά και στα χαϊβάνια?Σου την σπάει καθόλου αυτός?![]()
![]()
![]()
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Νοιώθω υπέροχα. Με νοιώθεις?
Απόλυτα!
Απλα όλοι έχουν δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητας.
quote:
Ο Λεβαντίνος, Μάριε, θα μπορούσε να είναι αδερφός μου. Δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, αλλά είναι σίγουρα τυχεροί όσοι τον γνωρίζουν. Μπέσα.There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Το ξέρω, το ξέρω.
Εσείς οι δυό, περικυκλωνετε συναισθηματικά τους "εχθρούς" σας και τους πολεμάτε αμυνόμενοι.Βέβαια αυτό το κάνετε, μόνο χάριν στις μαχητικές ικανότητες του Τσάρλς, του Κόμη και του Κλίντ.Χωρίς αυτούς, είσαστε...σε χειρότερη κατάσταση από τα ζόμπι του Walking dead.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ελα ανανεωμένος αύριο.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Εσείς οι δυό, περικυκλωνετε συναισθηματικά τους "εχθρούς" σας και τους πολεμάτε αμυνόμενοι
![]()
![]()
Καλό βράδυ κύριοι.
Μετά Τιμής...ο μικρός Κθούλου
quote:
Marina κοπέλα μου συνέχισε εσύ τη δουλειά σου με το να στηρίζεις το Δημοκρατικό μας πολίτευμα! Εγώ προσωπικά σε θαυμάζω γιατί είσαι κοπέλα και έχεις δράσει πολύ ανδρεία! Όσο για αυτούς που είναι "άνδρες" μόνο βιολογικά και από ανδρεία και τιμή τίποτα, σου λέω δεν πειράζει! Ο κάθε ένας πορεύεται με ότι έχει, η Αγία Δημοκρατία μας λόγο της μεγαλοκαρδίας και Σοφίας της, τους ανέχεται και αυτούς! Αλλά παρ' όλα αυτά τους βάζει στη θέση τους με τους σοφούς μηχανισμούς της. Και για αυτό πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι, το ότι δηλαδή γεννηθήκαμε στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία! Όλοι οι σφετεριστές της θα αποτύχουν για ακόμη μια φορά και θα τραπούν σε φυγή με την ουρά στα σκέλια, όπως τόσους αιώνες γίνεται! Σε καληνυχτίζω και τους υπόλοιπους επίσης.
Ανακαλώ. Δεν είσαι μεγάλο αστέρι. Υπέρλαμπρος αστήρ ει. Βοήθειά μας.
Υ.Γ. Αυτό με το 'Δημοκρατικό', δεν θα μας το εξηγήσεις τελικά, έ? Και το άλλο με το 'Αγία', πολλάν με αρέσει. Αλλά το γράφεις λειψό. Το 'Αγία Ορθόδοξη Δημοκρατία', δεν είναι μόνο πιο πλήρες, αλλά και πιο πλήρως σχιζοφρενικό. Άμα είναι να κάμνωμεν γούστα, να τα κάμνωμεν ορθώς. Σε ξαναείπα. Άλλο η ορθή άποψις, άλλο η άποψις του ορθού.