ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φοινικικό το αλφάβητο-ένας ακόμα ΜΥΘΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Φοινικικό το αλφάβητο-ένας ακόμα ΜΥΘΟΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

DAGON65 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
21/07/2014, 22:12:07
Καλέ μου Jem δεν ισχυρίζομαι τίποτα. Φυσικά και δεν μπορώ να αποδείξω ένα βίωμα με επιχειρήματα. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν μπορείς να κατανοήσεις, επειδή τα στοιχεία σου είναι ελλειπή.

Οταν κάτι δεν το έχω επεξηγήσει λέω πιθανώς να είναι και έτσι, αλλά μέχρι εκεί. Μετά αρχίζουν οι εικασίες, οι οποίες οδηγούν συνήθως σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Για το δεύτερο παράδειγμα που σου ανέφερα, μπορώ να στο επιβεβαιώσω και από τέταρτη πηγή αν θες, και από πέμπτη. Δεν είναι όμως εκεί το θέμα.
Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχει ψυχή μετά θάνατον. Δεν έχω ιδέα. Μόνο ενδείξεις.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι που εσύ θεωρείς ότι ξέρεις αν υπάρχει ή όχι.
Δεν νομίζω ότι χωράνε αυθεντίες σε τέτοια θέματα.

21/07/2014, 22:29:28
quote:
Ιταλος
Καλέ μου Jem δεν ισχυρίζομαι τίποτα. Φυσικά και δεν μπορώ να αποδείξω ένα βίωμα με επιχειρήματα. Αυτό που σου λέω είναι ότι δεν μπορείς να είσαι απόλυτος σε κάτι που δεν μπορείς να κατανοήσεις, επειδή τα στοιχεία σου είναι ελλειπή.

Καλέ μου Ιταλέ, το ξέρω πως συμφωνείς μαζί μου στο:

<< Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος και πέραν πάσης αμφιβολίας γιά κάτι, τότε αυτό το κάτι, επιδέχεται πέραν της μίας ερμηνείες.>>

Oλα παίζουν δηλαδή.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

white_angellΝέο Μέλος
16/12/2010, 13:22:58
Δημοσιεύθηκε: Πεμ Δεκ 16, 2010 11:05 am Θέμα δημοσίευσης: ΡΙΓΗ....

--------------------------------------------------------------------------------

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!...ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ....ΧΘΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΛΟΜΟΝΙΚΗ(ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ)ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΞΑΠΛΩΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ....ΞΥΠΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 3 ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗ....ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΝΙΩΘΑ ΜΙΑ ΡΙΓΗ...ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ....ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ...ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΖΕΙ....ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ ΕΝΙΩΣΑ 3 ΦΟΡΕΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΜΟΥ..ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ?ΤΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ?Η ΩΡΑ 3 ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΑΩ 3 ΑΚΡΙΒΩΣ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΦΩΣ ΣΑΣ!!!!

16/12/2010, 13:26:31
Εγώ πιστεύω ότι απλώς ήσουν προκατειλλημένη πριν διαβάσεις τη σολομονική, μια και σίγουρα έχεις ακούσει διάφορα για αυτή και όλα αυτά οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες.

Στο λέω, γιατί το έχω πάθει και γω πολλές φορές.

16/12/2010, 15:25:51
To Θέμα αυτό απενεργοποιείται, εφόσον έχει ανοιχτεί δύο φορές.
Ενεργό παραμένει το:

ΡΙΓΗ................

Μεταφέρεται επίσης στο ΠΑΡΑΞΕΝΟ, όπου έχει ανοιχτεί και το δίδυμό του θέμα.
Τέλος, white_angell προσπάθησε να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες γιατί τα κεφαλαία στην εθιμοτυπία του Διαδικτύου αντιστοιχούν με φωνές/κραυγές (και είναι και δύσκολα στην ανάγνωση επίσης).