ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Βγάλτε το άχτι σας….ΒΡΙΣΤΕ… ΤΣΑΚΩΘΕΙΤΕ! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Fotini30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
FotiniΜέλος
06/05/2003, 00:06:07
(Στο τελος θα μας πεταξουν εξω απο το esoterica...!!!!!)

AlastisΜέλος
06/05/2003, 00:18:31
Φωτεινουλα, για κανε την αρχη κοπελα μου σιγα σιγα...

...open minds are better minds!

06/05/2003, 08:00:52
Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές στη Ζωή, το πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος το Ταίρι του. Αν αναρωτηθείτε και εσείς πως έγιναν οι γνωριμίες μας, θα δείτε πως τις περισσότερες φορές κυριαρχεί αυτό που λέμε ΕΤΥΧΕ, και, κοιτάζοντας το καλλίτερα, θα δείτε πως ο μπαμπάς μας έτυχε να δει τη μαμά μας κάπου και άστραψαν τα ματάκια τους. Κάπως έτσι συνέβη / συμβαίνει και με εμάς, στις περισσότερες σχέσεις μας. Από τα πιο επιφανειακά Δίσκο, Βαρακια, μέχρι τις καφετέριες, σχολεία, χώρους εργασίας, τόπους γενικά συνάντησης, αυτές οι πρώτες ματιές είναι καθοριστικές, Είναι δε τόσο ισχυρός μα και συγχρόνως έντονα δυνατός ο έρωτας, που οποιαδήποτε λογική σκέψη κάνει την εμφάνιση της, οποιαδήποτε απορία, περνάει στα δεφτέρια της αβλεψίας, με το χαρακτηριστικό, τι ψάχνεις τώρα..

Έχει λοιπόν δίκαιο ο ποιητής. Ο Έρως είναι Τυφλός…

Φυσικά και μέσα στο διαδυκτιο, έχει αρχίσει εδώ και καιρό να παρουσιάζεται και αυτό το φαινόμενο, μάλιστα θυμάμαι χαρακτηριστικά πριν καιρό ένα έλληνα γνωστό, που στα φοιτητικά του χρόνια δεν σταύρωνε θηλικια γάτα, μέσα στο ιντερνετ να έχει γίνει πλέον, ο κλασσικός ιταλός LATIN LOVER.

Με το ιντερνετ οι αποστάσεις χάνονται. Μάλιστα σκεφτόμουν μια μέρα, αφού μίλησα με ένα ξάδερφο μου που ζει στην Αυστραλία, πως σιγά σιγά χάνεται και ο ΧΡΟΝΟΣ. Υπάρχουν χιλιάδες γυναίκες, κορίτσια, από όλο τον κόσμο στη διάθεση του καθενός για CYBER SEX, και ότι προκύψει, μετατρέποντας ότι είναι ποίηση και μαγεία στη Ζωή μας, κάτι σαν ένα χαρτομανδυλο που το χρησιμοποιείς και το πετάς στην άκρη. Δεν είναι φυσικά κρίση αυτό, ούτε και έχω εναντίον κανενός τίποτα, απλά και μόνο είναι μια διαπίστωση.

Έβαλα ένα τέτοιο θέμα εδώ, ΨΑΧΝΩ ΓΥΝΑΙΚΑ, στον τόπο που σε παρένθεση (τσακωνόμαστε), γιατί έχει κάποια (εσωτερική) σημασία. Αν είμαστε εδώ μέσα, είναι γιατί κοιτάμε όλοι ανεξαιρέτως, κάτι ξεχωριστό από ότι μας προσφέρει η κοινωνία και το σύστημα. Προσωπικά κοιτάζω μέσα μου, ερευνώ για την ΑΛΗΘΕΙΑ, μα συγχρόνως κοιτάζω για εκείνη την Αφροδίτη, που μέχρι σήμερα, εκείνες οι δυνατές καμπάνες, χτύπησαν ελάχιστες φορές!

Με λίγα λόγια.
Η Αφροδίτη *(μου) είναι αρεστή (όχι χαζό καλλονή) απλή, τίμια και καλή , γνωρίζει τι είναι ομορφιά, ευαίσθητη και συμπονετική, κοιτάζει τα εσωτερικά στολίδια… και προπαντός είναι ΓΥΝΑΙΚΑ!

Πολλά ζητάω? Και όμως!

…. ακόμα δεν ΕΤΥΧΕ…..!

EoNΜέλος
06/05/2003, 08:37:53
Πολλά ζητάς ρε φιλάρα ...δεν το έχεις καταλάβει ακόμα ?

Ζητάμε πολλά ----δίνουμε λίγα ---- μας ζητάνε πολλά ----μας δίνουνε λίγα .
Είναι μια εποχή που οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε κρίση ,γκρεμίζονται στερεότυπα χιλιάδων χρόνων αλλά το σημαντικότερο είναι ...τα ερεθίσματα...
Πολλά τα δεδομένα...η κοπέλα στη διαφήμιση,η ηθοποιός σε μια ταινία,η σεξουάλα τραγουδίστρια .....σε κάνουν να λές "Θέλω και γώ μια τέτοια" αλλά το χειρότερο είναι οτι μπορεί να μη σε αφήνουν να δείς την αξία ανθρώπων που έχεις κοντά σου, που είναι δίπλα σου....
Αλλοι επηρεάζονται απο την πορνογραφία που κυριαρχεί στους δρόμους, στην τηλεόραση,στο internet αποκτώντας μια πολύ εξιδανικευμένη εικόνα για την γυναίκα ,για τον έρωτα , το sex ...μια εικόνα ilustrated που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα όμως ...
Η πραγματικότητα μπορεί να έχει ένα στραβό δόντι , ραγάδες,κοιλίτσα .
Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά πληθαίνουν οι ανθρωποι που δεν ξέρουν τι θέλουν απο τον άλλον και απο τον εαυτό τους...
Αυτά έτσι για να κάνουμε κουβέντα πάνω σε αυτό το θέμα...

"Ειμαστε μικροί Ουρανοί
Ανθρώπινοι πλανήτες σε γιορτή "

KeisatsuΜέλος
06/05/2003, 09:07:27
Φίλοι μου,

όλοι έχουμε δει και βλέπουμε κάθε μέρα
πάμπολλες διαφημίσεις. Πόσο μας πείθουν;
Θέλω να πω, οκ, μας κάνουν γνωστό το προιόν,
αλλά έχουμε γίνει πια όλοι τόσο δύσπιστοι...
Απλώνουμε το χέρι τόσο εύκολα,
απλά και μόνο γιατί κάποια φωνή το λέει;

Απο την άλλη, έχω σταματήσει εδώ και καιρό
να πιστεύω σε ιδανικό ταίρι, πρίγκηπες και πριγκήπισσες.
Κάπου διάβασα πρόσφατα πως αρκεί να ακούσεις
και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα
για να ταιριάξεις...

Και για να μην χαλάσω το όμορφο κλίμα του τόπικ,
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
(ό,τι ζητάς, αυτό θα βρεις)

FotiniΜέλος
06/05/2003, 10:26:43
Καλημερα σας ...εγω τελικα δε εχω να προσθεσω και πολλα πανω σε αυτο το θεμα..με καλυψε ο Πλατωνας και ηρθε και εδεσε μετα και ο ΕοΝ...

Παιδια με καλυψατε και με αφησατε απλα να διαβαζω χωρις αυτη τη στιγμη τουλαχιστον να εχω να συμπληρωσω κατι παραπανω

FotiniΜέλος
06/05/2003, 10:28:42
Και για να μεινω και λιγακι στο θεμα του topic... Alastis, υπονοουμε κατιιιιιιι εεε?Ε?Ε?Ε?Ε?Ε? για πηγαινε μεχρι την οξωπορτα να δεις ερχομαι????

elpidaΜέλος
06/05/2003, 12:38:08
Εγώ πάντως που είμαι έξω από την πόρτα δεν βλέπω κανέναν να 'ρχεται...

FotiniΜέλος
06/05/2003, 13:04:30
Ωραια γιατι ειχα μια ανησυχια Εlpida μου...καλως ηρθες και παλι

06/05/2003, 14:25:03
Μάλιστα…………. Όπως προείπα το topic μεταμορφώθηκε σε ναό της αγάπης!

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον,κόσμοιο τό σύμπαν...

Darkangel_78Μέλος
06/05/2003, 15:22:19
quote:

Μάλιστα…………. Όπως προείπα το topic μεταμορφώθηκε σε ναό της αγάπης!

Αυτό είναι όλο το ESOTERICA.gr!!!!!Και γιατί τσαντίστηκες??

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

FotiniΜέλος
06/05/2003, 16:07:34
Γιατι ειναι γεννημενος τσαντιλας αυτο το παιδι ( χμ..παιδι..τες πααα)

06/05/2003, 17:31:28
Ψιτ έχετε μεγάλα χάλια !!!!

Ρε το τόπικ λέει εδώ βρίζουμε και εσείς το έχετε ρίξει στις αγκαλίτσες και στα φιλάκια .
Και στα άλλα τόπικ που πρέπει να μιλάτε με σωφροσύνη τρώγεστε σα τους σκύλους .

Ρε δε θα με τρελάνετε εσείς εμένα δε θα πάρω χάπια δε θα ξανακυλήσω στα σκληρά !
Αλλάξτε έμπορο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !

ΕΔΩ ΞΕΣΠΑΜΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΜΑΣΤΕ !

O αναζητών
Apostolos

MaraΜέλος
06/05/2003, 23:38:07
Περιπλανωμενη στο διαδυκτιο ακουσα να καλουν μια τιγρης και ηρθα (το ατιμο το κινεζικο οροσκοπιο μου δεν δαμαζετε ευκολα και παει οπου θελει)

Οταν λοιπον ορμησα μεσα στο Βριστε..Τσακωθειτε υπεθεσα οτι θα χωνομουν σε καυγα...αντι για αυτο με
κερασανε Χρυσο Κουφετο!!!

Αχ Πλατωνακοοοοο αχχχχχχ.... μεγαλη αναλυση τα οσα θες και ψαχνεις!!! Σε βοηθαει η Φωτεινη ομως ....ΕΔΕΣΕΣ!!! (Ρωτα και μενα τοσα χρονια!!!)

Ελπιδα προσοχη στην πορτα την ωρα που ανοιγει :ΡΡΡ
Ramoglou στην κατασταση σου πλεον ... ουτε τα σκληρα δεν σε σωνουν...!! παρτο αποφαση πλεον και σταματα να φωναζεις.

Εχεμβροτε...δεν τραβας να κανεις κανενα σκιτσο λεω εγω??

And I keep on wondering....

GlorfindelΜέλος
07/05/2003, 00:02:58
ΕΕΕΠ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;Ε; ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ;...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ,ΕΓΩ ΗΡΘΑ....
ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;;;;ΑΧΟΥ ΤΑ ΜΩΡΕ...
ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΡΕ ΕΣΕΙΣ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΓΡΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΡΑ;
ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...ΕΕΕΜΜ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ...
Η ΑΛΛΙΩΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ...
ΑΑΑΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ.....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

Edited by - Glorfindel on 07/05/2003 00:03:30

AlastisΜέλος
07/05/2003, 00:26:34
μμμμ... κατι ψιλοβλεπω στον οριζοντα, αλλα θολλα ακομα..., για ελα πιο κοντα μωρε!!!!

ΠΛΑΤΩΝΑΣ και EoN καλυψαν το θεμα, συμφωνω πληρως παιδια.

07/05/2003, 00:31:35
Πάντως το μόνο που είναι σίγουρο καλές μου κουμπαριτσες και μη, πως κάπου αλλού…καποιοι… μας λένε πως η ζήλια είναι ξεπερασμένη… και ο φίλτατος κουμπάρος….το ίδιο!

Φίλε ραμογλου, κουνιέται η βάρκα σου…. η μεγαλώνει η μύτη σου!!!

Τι να πω? Πως μόνο οι Θεοί δεν ζηλεύουν?
Που το ξέρεις θα με ρωτήσετε! Η μυθολογία είναι γεμάτη ζήλιες μεταξύ τους!

Σκέφτομαι λοιπόν πως μόνο αν ΕΣΥ… κατάφερνες να τελειώσεις με κάτι στη ΖΩΗ, έστω κάτι απλό, πεις τελείωσε, όχι αναγκαστικά μια σχέση, μα κάτι που σε βασανίζει μέσα, κάτι που δεν το κουκούλωσες με κάτι άλλο, δεν πιάστηκες από κάπου αλλού, ούτε ο χρόνος έβαλε το χεράκι του....

τότε... δεν σε απασχολεί πια….τότε ίσως δεν ζηλεύεις…

Γιατί η ζήλια η και η άρνηση της…είναι ακόμα ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ!!!

Η Φωτεινή είναι Φωτεινή…μα και οι άλλες φιλες που ήρθατε… δεν πάτε πίσω!!!

Κουμπαρα ΜΑΡΑ, περιμενω ΑΝΑΛΥΣΗ!!!!!

Οσο για σενα φιλε ΑΠΟΣΤΟΛΗ!!!!!!! Ομολόγησε μεγαλε!!! ολυμπιακός, καρκίνος…. και να μην ζηλεύει???

ΑΤΜΑ!!! Πιάσε το μαστίγιο!!!

FotiniΜέλος
07/05/2003, 00:42:27
Ναι και ομως εγω ειμαι εγω!!! Σοφη κουβεντα ειπε παλι ο Πλατων!!!

αχχχ τι θα κανααατε χωρις εμενα και ψιτ κυρια τιγρη δε φταιω εγω για την κατασταση σας! εγω απλα ειμαι ενα βοδι του κινεζικου!
Πλατωνα μην την ακους καλε μου σπασικλο ειναι!!!

Ramoglouuuu εχω να σου συστησω εναν παρα πολυ καλο εμπορο μην ανησυχεις μετα θα σου φαινονται ολα παιχνιδακι!!

Τελικα για να καταλαβω υπαρχει κανεις να με ενημερωσει σε ποιο topic ακριβως ειμαι???????????

Η να αρχισω να τσιριζω!?

Εχχχεμβροτεεεεε ουυ ουυυυυ που εισαιιιιι καλεεεεε...(μπαα καπου χωθηκε παλι!)

MaraΜέλος
07/05/2003, 01:35:20
Glorfindel εγω κολαω παντου...ακομα να το καταλαβεις ??

Φωτεινη σπασικλο ε?? Δειξε μου τους φιλους σου, να σου πια εισαιιιιιιι (ring a bell η παροιμια??????) Ψιτ sis μηπως να σου διναμε χαρτη για να μην χανεσαι στα τοπικ??? (η τιγρης σφυριζει αδιαφορα και υπεροπτικα οπως της αρμοζει)

Κουμπαρε Πλατωνα... οι αναλυσεις δεν δινονται ετσι...για να πεφτει το παραδακιιιι και βλεπουμε... και μην βρισεις θα ανεβει η ταριφα!!!

And I keep on wondering....

catΜέλος
07/05/2003, 01:53:00
quote:
Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές στη Ζωή, το πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος το Ταίρι του. Αν αναρωτηθείτε και εσείς πως έγιναν οι γνωριμίες μας, θα δείτε πως τις περισσότερες φορές κυριαρχεί αυτό που λέμε ΕΤΥΧΕ

ΕΤΥΧΕ KAI ΠΕΤΥΧΕ !!!!Μη το βάζεις κατω ......και εγώ τον δικό μου τον γνώρισα στο internet !!!!!!

----------------------------------------------------

Εχεμβροτε !!!!!!!! οσο δεν μιλάω καλά ειναι ...αλλα οχιιιιιιι δεν θα σου κάνω την χάρη να διαπλακώ σε διένεξη μαζί σου!!!!

Τι να σου πω καρμοίρη μου ......Ο ερμής τα φταίει ολα που ειναι αναδρομος !!!!!!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"