ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- H ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- H ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

swangpo33 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
swangpoΝέο Μέλος
16/11/2009, 19:47:56
Τα καναλια λενε ΝΑΙ και οι γιατροι στα νοσοκομεια λενε ΟΧΙ.
........
Στο ενδιαμεσο καποιος χανει την υγεια; του λογω των δηλητηριων που περιεχονται σ' αυτα, και ειδικα τα ΠΑΙΔΙΑ............

17/11/2009, 10:02:08
swangpo για να μην έχουμε διπλά θέματα μπορείς στο συγκεκριμένο λίνκ να διαβάσεις αλλά και να συμμετάσχεις σε αυτά που έχουν ειπωθεί για το εμβόλιο, αλλά και για την συγκεκριμένη επιδημία (νέα γρίπη Η1Ν1) .

Είμαστε μπροστά σε μια νέα επιδημία? (η νόσος των χοίρων ξαναχτυπά)

Σ΄ ευχαριστώ.

18/11/2009, 03:18:08
quote:

Τα καναλια λενε ΝΑΙ και οι γιατροι στα νοσοκομεια λενε ΟΧΙ.

Τα κανάλια λένε ΝΑΙ,
τα τσακάλια λένε ΝΑΙ,
τα λαμόγια λένε ΝΑΙ,
οι εταιρίες λένε ΝΑΙ.

ΟΧΙ λένε οι έξυπνοι,
ΟΧΙ και οι καλοί γιατροί,
ΟΧΙ οι νοσοκόμες,
ΟΧΙ κι οι λογικοί...

18/11/2009, 12:47:44
Οι Κυβερνησεις τι λενε????

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
18/11/2009, 13:28:32
PREDATOR: "Οι Κυβερνησεις τι λενε????"
Ότι τους πούνε...
Γιατί ρε φίλε, δεν γίνεται να λένε οι γιατροί όχι και οι κυβερνώντες, να αυτοπροσδιορίζονται ειδήμονες, πιο πολύ υπεύθυνοι για τέτοια ζητήματα, απο ότι οι καθ ύλην ατρμόδιοι γιατροί και να προωθούν , ιδία βουλήση,τα εμβόλια....
Ότι και να πούνε οι κυβερνήσεις, είναι επιταγές πολυεθνικών, πλέον, ούτε καν των αμερικάνων...
Περάσαμε στα ιδιωτικά συμφέροντα, πάνε αυτά των μεγάλων δυνάμεων....
18/11/2009, 14:12:17
η μεγαλυτερη ουσια ειναι οτι ΕΜΕΙΣ, ο απλος λαος, δεν ξερουμε απο αυτα καθολου, οποτε δεν ξερουμε ποιον να εμπιστευτουμε!

Σε καθε περιπτωση, ο,τι και να κανουμε μπορει να ειναι λαθος!

26/11/2009, 17:06:04

Καθησυχαστικά στοιχεία
Κανένα πρόβλημα με το εμβόλιο της νέας γρίπης, δείχνει η πρώτη έκθεση των ΗΠΑ

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του Η1Ν1, καταλήγει η πρώτη σχετική έκθεση των αμερικανικών αρχών δημόσιας υγείας, έπειτα από τον εμβολιασμό 22 εκατομμυρίων πολιτών. Ανησυχητική αύξηση καταγράφεται στο μεταξύ στις δευτερογενείς λοιμώξεις με πνευμονόκοκκο λόγω της πανδημίας.
«Τα δεδομένα για το εμβόλιο πραγματικά δείχνουν ότι πρόκειται για ένα ασφαλές εμβόλιο» ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου η Αν Σούσατ των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα οποία επαγρυπνούν για τυχόν παρενέργειες από την έναρξη των εμβολιασμών στα μέσα Οκτωβρίου.

Από τους 22 εκατομμύρια Αμερικανούς που έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής συγκεντρώθηκαν περίπου 3.200 αναφορές για πιθανές παρενέργειες, οι περισσότερες για ήπιες ενοχλήσεις όπως πόνος και πρήξιμο στο σημείο της ένωσης. Μεταξύ των 177 σοβαρότερων αναφορών περιλαμβάνονται και 10 θάνατοι, οι οποίοι όμως αποδίδονται σε άλλα αίτια.

Αναφέρθηκαν επίσης 10 κρούσματα του σπάνιου νευροπαραλυτικού συνδρόμου Γκιλέν Μπαρέ, αριθμός που θεωρείται στην πραγματικότητα μικρός, δεδομένου ότι η ασθένεια εκδηλώνεται και αυθόρμητα, χωρίς εμβολιασμό, και προκαλεί 80-160 κρούσματα κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Εκτός από την έκθεση για την ασφάλεια του εμβολίου, η Δρ Σούσατ παρουσίασε και ανησυχητικά στοιχεία που δείχνουν ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων πνευμονίας λόγω πνευμονόκοκκου σε εξασθενημένους ασθενείς με νέα γρίπη.

«Πρόκειται για τη σοβαρή μορφή πνευμονοκοκκικής λοίμωξης στην οποία τα βακτήρια εισβάλλουν στο αίμα και σε εσωτερικά όργανα» προειδοποίησε.

Στο Ντένβερ, για παράδειγμα, αυτού του είδους οι δευτερογενείς λοιμώξεις έχουν διπλασιαστεί και πλήττουν κυρίως άτομα κάτω των 60, αναφέρει το Reuters.

Η Δρ Σούσατ κάλεσε τους ενήλικες με χρόνια νοσήματα, όπως το άσθμα, ο διαβήτης και η καρδιοπάθεια, να εμβολιαστούν και για τον πνευμονόκοκκο.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
www.in.gr

26/11/2009, 17:16:40
Πως γίνεται, όμως, ρε φίλε PREDATOR να πρέπει να έχουμε το ενδεχόμενο του λάθους;...Λάθη απο δώ, λάθη απο κει, λάθη παρα πέρα....
Κατά...λάθος;...
Άλλα εμβόλια στον Καναδά, άλλα στην Ελλάδα,άλλα
Γερμανια, άλλα Ουκρανία.....Γι ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΙΟ ΕΔΩ,ΑΛΛΟ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΛΛΟ ΑΛΛΟΥ....
Μας δουλεύουν, νομίζουν;
26/11/2009, 17:35:11
ναι αλλα, επειδη δεν ειμαστε ολοι γιατροι, τι θα γινει στη περιπτωση που ΑΝ δεν το κανουμε και τελικα την πατησουμε? (να μετατραπει δηλαδη ασχημα)???

Τελικα απο ποιον θα βρουμε το δικιο??? το σωστο?

26/11/2009, 17:38:50

αλλο παλι και τουτο!

Επικίνδυνη συνύπαρξη
Ανησυχία για νέο ιό γρίπης από συνδυασμό των H1N1 και Η5Ν1

Η γρίπη των πτηνών παραμένει ή έχει επανεμφανιστεί σε πέντε χώρες και υπάρχει πιθανότητα να συνδυαστεί με τον ιό της γρίπης των χοίρων και να δημιουργήσει επικίνδυνα υβρίδια, ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθώς και ένας κορυφαίος Κινέζος ειδικός.

Το χειρότερο που θα μπορούσε να προκύψει από τη «διασταύρωση» είναι ένας ιός που συνδυάζει τη μεταδοτικότητα του Η1Ν1 με την υψηλή θνησιμότητα του Η5Ν1, o oποίος σήμερα μεταδίδεται κυρίως μέσω της επαφής με μολυσμένα πτηνά, προειδοποιεί ο ΠΟΥ.

Η γρίπη των πτηνών συνεχίζει να ενδημεί στην Κίνα και τώρα επανεμφανίζεται σε πουλερικά στην Αίγυπτο, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ, αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΟΥ.

«Πρώτον, όσοι βρίσκονται σε άμεση επαφή με πτηνά διατρέχουν κίνδυνο να μολυνθούν από την ασθένεια, η οποία είναι συχνά θανατηφόρος. Δεύτερον, ο ιός [της γρίπης των πτηνών] θα μπορούσε να ανασυνδυαστεί με άλλο ιό γρίπης και να δώσει ένα εντελώς καινούργιο τύπο».

Για τον κίνδυνο εμφάνισης υβριδικού ιού γρίπης στο έδαφος προειδοποίησε ο Ζον Νανσάν, διευθυντής του Ινστιτούτου Αναπνευστικών Λοιμώξεων του Γκουανγκζού της Κίνας, γνωστός από το ρόλο του στην αντιμετώπιση του ιού του SARS που εμφανίστηκε το 2003.

Όπως αναφέρει το Reuters, ο Ζον τόνισε ότι η Κίνα πρέπει να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να παρακολουθεί στενά την πανδημία και εξέφρασε τις υποψίες του για ελλειπή καταγραφή και αναφορά των κρουσμάτων στην Κίνα.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Γαλλία, η Βρετανία και το Βιετνάμ ξεκίνησαν τις πρώτες μελέτες που θα αποκαλύψουν πόσα πραγματικά είναι τα κρούσματα της πανδημίας Η1Ν1.

Σήμερα οι επιδημιολόγοι δεν έχουν ιδέα τι ποσοστό του πληθυσμού έχει νοσήσει σε κάθε χώρα και ο μόνος τρόπος να υπολογιστούν τα κρούσματα είναι οι αιματολογικές εξετάσεις που ανιχνεύουν αντισώματα κατά του ιού.

Newsroom ΔΟΛ
www.in.gr

δηλαδη, οπως το παμε, δεν γλιτωνουμε τιποτα! αυτο μας ελλειπε τωρα, να εχουμε και "απογονο" απο τους δυο χειροτερους ιους!

26/11/2009, 18:24:43
Κι εδώ ειναι το όλο θέμα αγαπητέ μου PREDATOR...Είναι μια
απλή γριπη, δεν έχει τιποτε το ιδιαίτερο και θα περάσει έτσι...
Όσα ....εμβόλια και να κανουν,για να μολύνουν τον άνθρωπο, το σώμα του έχει τα αντισώματα,σε υγιείς οργανιαμούς,δλδ, περνάει ελαφρά...
Ξέρω άτομα όπου νόσησε ένα μέλος της οικογένειας, αλλά απο τους υπολοιπους κανένας.....
Δεν είναι τίποτε ο ιός...Τα εμβόλια ειναι κατασταλτικα του ανοσιοποιητικού, για να δεχτούν να έχουν ξένο σώμα μέσα μας...Για δες την δεύτερη φάση του εμοβλίου και τις ειδικές σύριγγες...Δεν λένε ότι υπαρχει και δεύτερη φάση...Ούτε τι περιλαμβάνει...
Τιποτε δεν ειναι η γρίπη, αυτό που θέλουν να κάνουν με τα εμβόλια,
μετά,είναι χειρότερο...Είναι έγκλημα...
26/11/2009, 19:17:53
Νομίζω οτι μαζί με το εμβόλιο σου φυτεύουν και ένα μικροτσίπ,δέν είμαι σίγουρος για αυτό.Αν ισχύει κάτι τέτοιο,τότε αυτός που κάνει το εμβόλιο πρέπει να είναι καθυστερημένος.
26/11/2009, 19:26:22
Κι ομως έτσι είναι αγαπητέ μου Alex22......Όντως, η δεύτερη φάση, αφορά σε άλλου είδους σύριγγες, που στην Ελλάδα δεν έχουν έλθει ακόμη και την παροχή βιοτσίπ, για να ελέγχει την υγεία του φέροντος!!!
Το εμβόλιο αυτό, δε, προκαλεί πτώση του ανοσιοποιητικού, ώστε να δέχεται το βιοτσίπ, που λέμε....
Χοντρά πράγματα, αλλά ο κόσμος κοιμάται...
26/11/2009, 21:05:08
Οι ενδήξεις λένε οτι αυτό το μικροτσίπ είναι το χάραγμα του θηρίου που αναφέρει η βίβλος.
26/11/2009, 22:05:57
Κι εγώ έχω την εντύπωση ότι προσπαθείς να με δουλέψεις αγαπητέ μου Alex22....Η νεκροψία θα δειξει...Άκουσες,μήπως, για ένα βιομετρικό ρολόι, για μετά το εμβόλιο, που μπαίνει εφ όρου ζωής, στο χέρι;
KaFriLaΜέλος
11/01/2004, 14:30:50
Με μεγαλη λυπη παρακολουθω το τελευταιο καιρο τις πολιτικες εξελιξεις απο τα Μ.Μ.Ε. (τωρα το τι σημαινει το Μ.Μ.Ε. το αφηνω στι κριση του καθενος για αλλους μεσα μαζικης ενημερωσης για αλλους εξαπατησης για αλλους εξαθλιωσης...)
Αναρωτιεμαι σε ποιους εχουμε αφησει τα ηνια για να κατευθυνουν τη χωρα μας
Σε αυτους που μολις ερχεται η περιοδος των εκλογων κανουν τα παντα για να παραμεινουν στην εξουσια και προβαλονται 23 ωρες το 24ωρο απο τα Μ.Μ.Ε. για να επιτευχθει η πλυση εγκεφαλου που θελουν να κανουν στον Ελληνικο λαο
Μεσα απο τα παραθυρα των δελτιων ειδησεων βλεπω τους πολιτικους των κομματων να μαλωνουν και στο νου μου ερχεται η λαικη παροιμια <<μαλωναν δυο γαιδαροι σε ξενο αχειρωνα>>
Ποιοι ειναι ολοι αυτοι οι ξερολες που αμολανε τα ξυλινα λογια χωρις ουσια ... που πραγματευονται το μελλον της Ελλαδος ;
Η συντριπτικη πλεοψηφια τους ειναι ανθρωποι χωρις πνευματικοτητα , ιδανικα ( το μονο ιδανικο που ασπαζονται ειναι το χρημα ) , αυτογνωσια ( αμα την ειχαν δεν θα κοροιδευαν 10 000 000 ανθρωπους ) και οραμα ( εκτος αν θεωρειτε οραμα η ελλαδα να αποτελει αποκοια της Αμερικης )
Ουτε μια υποτυπωδη ευαισθησια δεν εχουν απεναντι στη φτωχολογια και στα γεροντακια
Το μονο που ξερουν να κανουν καλα ειναι να δινουν ψευτικες υποσχεσεις , να παραμυθιαζουν και να κλεβουν τον ελληνα πολιτη

Το μονο παντως που μπορω να κανω οταν βλεπω τις συγχρονες πολιτικες εξελιξεις (οταν λεω συγχρονες εννοω της τελευταιας 50ετιας) ειναι να γελαω αν και θα επρεπε να κλαιω ... Μου φαινεται απιστευτο να μην μπορει να αντιλιφθει ο ελληνικος λαος
οτι ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΚΡΑΤΕΙΤΑΙ , ολοι οι απογονοι των πολιτικων εχουν γινει και αυτοι με τη σειρα τους πολιτικοι και αυτο θα συνεχιστει και στο μελλον ... Παραδειγματα νομιζω ειναι περιττο να αναφερω

Τι σκ@@@@ δημοκρατατια εχουμε ; Που την ειδαν τη δημοκρατια ; Ολιγαρχια εχουμε ... Μας κυβερνανε 50 οικογενειες
2 κομματα συγκεντρωνουν το 90% των ψηφων του Ελληνικου πλυθησμου ...
αλλα αναλογιστητε ... τι το νοιαζει πιο πολυ το μεσο ελληνα ; να σταθουμε ανταξιοι εμεις οι Ελληνες στη τεραστια κληρονομια που κουβαλαμε και να βρουμε τη χαμενη αιγλη μας ή να ψηφισει το κομμα με το οποιο θα εχει βησμα για να εξασφαλισει δουλεια στον εαυτο του η στη καλομαθημενη κορουλα του

Το μονο που εχω να πω για το σημερινο πολιτικο σκηνικο ειναι ντροπη και αισχος και δυστυχως αυτο το πολιτικο σκηνικο δεν το βλεπω να αλλαζει στο αμμεσο μελλον
Δε ριχνω ομως μονο το φταιξιμο στους πολιτικους μας
"Η ΕΥΘΥΝΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ. ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ"
Εμεις ειμαστε αυτοι που εκλεγουμε καθε τεσσερα χρονια τους αντιπροσωπους μας στη βουλη και εμεις εχουμε το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης

Αυτο που με καιει και τα γραφω ολα αυτα ειναι το οτι δεν μπορω να βλεπω τη χωρα μου σε αυτη τη κατασταση
πλεον ειμαστε μια χωρα που δεχεται μαζικη εισβολη λαων στα εδαφη της , ενα πολυπολιτισμικο κρατος που γενναει λιγο ενω οι αλλοι λαοι που βρισκονται στα εδαφη της γεννανε σε ρυθμους κουνελιων
Μια χωρα που κανει συνεχως υποχωρησεις σε Τουρκους , Αλβανους , Βουλγαρους , "Μακεδονες"(γιατι πλεον ετσι λεγονται)
και Αμερικανους
Μια χωρα που κοντευει να χασει τη ταυτοτητα της αφου η νεολαια της ειναι κλασσικα αμερικανακια και στο πνευμα και στο τροπο ζωης
Μια χωρα που η οικονομια της παρακμαζει και εχει τους περισσοτερους ανεργους στην Ευρωπη
Μια χωρα που οι πολιτικοι της ειναι βουτηγμενοι στη διαπλοκη και στα ρουσφετια
Μια χωρα που που που που που ... μπορω να συνεχισω να γραφω για ωρες

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΛΥΣΗ , ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ

Πως θα επιτευχθει αυτο ;
Εγω παιδια βλεπω το τελος του εθνους μας να πλησιαζει και μαλιστα ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ
Κατι πρεπει να κανουμε , με καποιο τροπο πρεπει να ξυπνησουμε
οσο ειναι καιρος , οσο εχουμε ακομα περιθωρια

Υ.Γ.
Επειδη δεν ειμαι μηδενιστης δεν θεωρω ολους τους βουλευτες μας , οσα τους φορτωσα παραπανω , εχω ξεχωρισει απο τους 300 καμια 20αρια που ειναι αξιολογοι και προπαντως βαζουν το συμφερον του εθνους πανω απο τα προσωπικα συμφεροντα

Τελος για τυχων παρεξηγησης δεν εχω σκοπο τη κατευθυνση του αναγνωστη προς καποια συγκεκριμενη παραταξη!

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'

steelspringΜέλος
11/01/2004, 21:02:16
Το θέμα που άνοιξες KaFrila είναι τεράστιο.
Εγώ θα μπω όμως μέσα (και εύχομαι να το κάνουν και άλλοι) γιατί έχω κάποια πράγματα να πώ.
Όλα όσα λές είναι σωστά.
Ζούμε σε απατηλό πολιτικό περιβάλλον.
Συνήθως λέμε πολιτικοποιημένο άτομο αυτόν που ανακατεύεται με τα κόματα ,τις κλαδικές, ή αυτόν που κάνει πολιτικές συζητήσεις...κλπ.
Κάναμε το λάθος και ανάγαμε την πολιτική σε ύψιστη σφαίρα διανόησης.
Λάθος.
Συγχέουμε την Δημοκρατία με τον κοινοβουλευτισμό.
Λάθος.
Έχει κάποια δύναμη ο λαός , ή το παρόν σύστημα του έχει δέσει τα χέρια;
ΟΈλληνας ψηφοφόρος είναι δέσμιος μιάς πολύ περιορισμένης επιλογής.
Όλο το σύστημα είναι φτειαγμένο για να κάνουν κουμάντο οι 5-10 οικογένειες άσχετα με το πιό κόμα εκλεγεί.
Την αδιαφορία , τον ενδοτισμό, και την υποχωρητικότητα την βαφτίσανε Ρεαλ Πολιτίκ.
Τον Ραγιά τον ονομάζουν "Συνετό"
Τον καινοτόμο "αεροβάτη"
Τον δειλό "υπεύθυνο"
Όποιος βγαίνει απο το μαντρί τον τρώει ο λύκος.
Δηλαδή έχουμε μιά ουσιωδέστατη αλλά έντεχνα καλυμένη τρομοκρατία.

Άς σκεφτούμε μόνο πως θα ήταν να μήν υπήρχαν κόματα και παρατάξεις αλλά μόνο υπεύθυνοι πολίτες με μόνο μέλημα το καλό του λαού και του τόπου.
Ας σκεφτούμε πως θα ήταν όλοι οι κυβερνήτες της χώρας να έβγαιναν με κλήρο άρα όλοι να ήταν υποψήφιοι και εν δυνάμει κυβερνήτες.
Ας σκεφτούμε πόσο υπέύθυνοι και ενημερωμένοι θα ήμασταν όλοι τότε.
Σκεφτείτε τον πονοκέφαλο Άγγλων Αμερικάνων κλπ, που δεν θα ήξεραν ποιόν να πρωτοπλευρίσουν απο τα 4.000.000 των Ελλήνων (εννοείται ενήλικων , τουλάχιστον μέσης εκπαίδευσης , αρτιμελών και υγειών ψυχικά και σωματικά , Ελλήνων πατρός τε και μητρός).
Για να έχεις απαιτήσεις πρέπει να επωμίζεσαι και ευθύνες.
Σήμερα ο Έλληνας καμμία ευθύνη δεν έχει , και γι`αυτό δεν τον ακούει κανένας όταν απαιτεί.
Κανένας δεν θα διδάξει στον Έλληνα πολιτική.
Έχει το ιστορικό δικαίωμα στην αληθινή Δημοκρατία , και καλείται να την ασκήσει άλλη μιά φορά.
Φτάνει επιτέλους μ`αυτό το σύστημα που παράγει Ραγιάδες.

VIKINGΜέλος
11/01/2004, 21:07:22
quote:
Εμεις ειμαστε αυτοι που εκλεγουμε καθε τεσσερα χρονια τους αντιπροσωπους μας στη βουλη και εμεις εχουμε το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης

Γεια σου φιλε μου.Συμφωνω σε πολλα που λες αλλα πρεπει να ξερεις
οτι δεν ευθυνεται μονο ο απλος πολιτης που μαλλον εχει το μικροτερο
μεριδιο ευθυνης.Μην τα φορτωνουμε ολα στο κοσμο και μην ισοπεδωνουμε
τα παντα.

Οταν τα καναλια της τηλεορασης που ελεγχονται απο
την Κυβερνηση προπαγανδιζουν και παρουσιαζουνε μια ψευτικη πραγματικοτητα ειναι λογικο πολυς κοσμος να δουλευεται.Δεν μπορουν
ολοι οπως εσυ που μπορει να εισαι καπως προχωρημενος σε σχεση με τον μεσο πολιτη να φιλτραρουν αυτα που ακουνε στην τηλεοραση.Ο γεροντακος συνταξιουχος οταν ακουει π.χ τον καθε Σημιτη να του υποσχεται
ενα σημαντικο κατωτατο οριο συνταξης,λογικο ειναι να δουλέυεται.Το ξερω διοτι και ο δικος μου παππους πιστεψε στις ψευτικες υποσχεσεις
του Σημιτη.
Δυστυχως τα Μ.Μ.Ε κανουν πλυση εγκεφαλου στους περισσοτερους πολιτες.

quote:
Μια χωρα που κανει συνεχως υποχωρησεις σε Τουρκους , Αλβανους , Βουλγαρους , "Μακεδονες"(γιατι πλεον ετσι λεγονται)
και Αμερικανους

Η ΕΛΛΑΔΑ φιλε μου ειναι μικρη χωρα και μαγκιες δεν μπορει να κανει. Πρεπει να κοιταει τα εθνικα της συμφεροντα της.Που σημαινει οτι δεν μπορει να μην κανει καποιες υποχωρησεις διοτι αν δεν τις εκανε θα τιθονταν σε κινδυνο τα εθνικα της
συμφεροντα.Και μην ξεχνας οτι η οικονομια μας εξαρταται σε πολυ μεγαλο βαθμο και απο ξενες παροχες.

quote:
Μια χωρα που κοντευει να χασει τη ταυτοτητα της αφου η νεολαια της ειναι κλασσικα αμερικανακια και στο πνευμα και στο τροπο ζωης

Κοιταξε φιλε,καμια ταυτοτητα δεν κινδυνευουμε να χασουμε.Φιλε μου
ξεφυγε λιγο απο αυτα τα γραφικοτητες.Αν μεινουμε στην μωρουδιστικη λογικη
Πατρις-θρησκεια-οικογενεια,το εθνος μου κ.λ.π δεν θα προχωρησει ποτε η κοινωνια.

Τα ουσιωδη προβληματα που πρεπει να αντιμετωπιστουν ειναι η ανεργια,ακριβεια,
εγκληματικοτητα,ξενοφοβια,κοινωνικες ανισοτητες που γεννανε πολλες φορες εγκληματικοτητα και τρομοκρατια κ.λ.π.

Πολυ ευκολα
κρινεις ολη την νεολαια.Φυσικο ειναι να αντιγραφει ο καθε λαος ξενοφερτα
στοιχεια,άλλα απο αυτα ειναι καλα και πολλα ειναι κακα.Δηλαδη αυτο σε πειραζει;
Δεν σε πειραζει ο εθνικισμος,η ξενοφοβια,η θρησκοληψεια, τα οποια ειναι φαινομενα
που παρατηρουνται και στην Ελλαδα;Και φυσικα για αυτα την μεγαλυτερη
ευθυνη εχει η Κυβερνηση η οποια δεν ειχε μια σωστη μεταναστευτικη πολιτικη και αδιαφορησε για την Παιδεια που δυστυχως κατασκευαζει
ρομποτ στην Ελλαδα.Η παιδεια οφειλει να εχει στοχο
την διερευνηση των πνευματικων οριζοντων του μαθητη και την καλλιεργεια
της κριτικης σκεψης.Αλλα δυστυχως απο τα σχολεια αρκετοι μαθητες βγαινουν
ημιμαθεις και θρησκοληπτοι χωρις να γνωριζουν τιποτα για τις αλλες
θρησκειες και παραδοσεις ξενων λαων.

Τελεια κοινωνια την οποια θελουμε δεν θα υπαρξει ποτε,για να γινει αυτο χρειαζεται ωριμανση της ανθρωποτητας και τρομερες υπερβασεις και θυσιες.Παντα θα υπαρχουν προβληματα,αλλα
σιγουρα μπορει κατι καλυτερο να γινει και να βελτιωθει σε καποιο
βαθμο η ασχημη σημερινη κατασταση.Ομως χρειαζονται οι καταλληλοι
ηγετες και πολιτικοι με οραμα,πνευματικοτητα και να μην διψουν για εξουσια.

quote:
Μια χωρα που η οικονομια της παρακμαζει και εχει τους περισσοτερους ανεργους στην Ευρωπη
Μια χωρα που οι πολιτικοι της ειναι βουτηγμενοι στη διαπλοκη και στα ρουσφετια
Μια χωρα που που που που που ... μπορω να συνεχισω να γραφω για ωρες

Εδω συμφωνω μαζι σου.Η κατασταση ειναι σιγουρα πολυ δυσαρεστη.Αλλα
μην τα φορτωνουμε ολα στον απλο πολιτη,που βεβαια εχει και αυτος καποιο
μεριδιο ευθυνης.

KaFriLaΜέλος
11/01/2004, 21:49:14
quote:

Κοιταξε φιλε,καμια ταυτοτητα δεν κινδυνευουμε να χασουμε.Φιλε μου
ξεφυγε λιγο απο αυτα τα γραφικοτητες.Αν μεινουμε στην μωρουδιστικη λογικη
Πατρις-θρησκεια-οικογενεια,το εθνος μου κ.λ.π δεν θα προχωρησει ποτε η κοινωνια.

Τα ουσιωδη προβληματα που πρεπει να αντιμετωπιστουν ειναι η ανεργια,ακριβεια,
εγκληματικοτητα,ξενοφοβια,κοινωνικες ανισοτητες που γεννανε πολλες φορες εγκληματικοτητα και τρομοκρατια κ.λ.π.

Δεν σε πειραζει ο εθνικισμος,η ξενοφοβια,η θρησκοληψεια, τα οποια ειναι φαινομενα
που παρατηρουνται και στην Ελλαδα;

Δεν ανεφερα τιποτα για το τριπτυχο πατρις - θρησκεια - οικογενεια
Αλλα ειναι γεγονος οτι ειμαστε τα κλασσικα αμερικανακια γεγονος που προωθει τη παγκοσμιοποιηση ... Πλεον οι περισσοτεροι μαθητες δεν ξερουν ιστορια και αυτο αποδυκνειεται απο τις ερωτησεις τους γινονται για τις εθνικες επετειους και αυτοι δινουν τραγελαφικες απαντησεις ...
Αμα δεν μας απασχολει που κοντευουμε να χασουμε τη ταυτοτητα μας και κανουμε συνεχως υποχωρησεις σε Τουρκους , Αλβανους και Σκοπιανους τοτε καηκαμε

Οσο για τον εθνικισμο και τη ξενοφοβια ειναι φυσικο επακολουθο
Δηλαδη δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανουμε ;
Να πηγαινουμε να χειροκροταμε τους μεταναστες που εισβαλουν παρανομα στα εδαφη μας
Και να επαινουμε τον αλβανο που κλεβει ;

'Το μονο που ξερω ειναι πως δεν ξερω τιποτα'