ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Αστρική προβολή (μέρος δεύτερο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Astral_42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
YHVHΜέλος
05/11/2003, 16:14:14
Ε λοιπόν αυτό το έψαχνα πολύ καιρό!
Δεν έχω πιστωτική (και δεν θέλω να αποκτήσω) και γι'αυτό δεν θα μπορέσω ποτέ να το αγοράσω, αλλά χαρη σε εσένα....
Σας ευχαριστώ κύριε, με σώσατε!
Βέβαια, το λινκ δεν υπάρχει πια. Γι'αυτό μήπως μπορείς να μου το στείλεις σε ε-μαιλ ή να το ανεβάσεις σε κάποια σελίδα?????
Θα σου ήμουν απίστευτα ευγνώμων. Όσο δεν φαντάζεσαι. Απέραντα. Αδιανόητα ευγνώμων. Θα σου ανάψω λαμπάδα ίσα με το μπόι σου, πως να στο πω?

Solve et Coagula
ΚωσταςΜέλος
05/11/2003, 16:30:11
Φιλε μου το δοκιμασα μονο μια φορα και ακομα δεν το γνωριζω.
Δεν θεωρειται επικινδυνο,απλα κανει διαφορετικες συχνοτητες στα αυτια οταν το ακους για λιγο,το πολυ 15 λεπτα.
Οσοι το δοκιμασανε σε ενα ξενο σαιτ ειχαν αμεσως συμπτωματα αστρικης προβολης.
Δεν μπορω ομως εγω να παρω ευθυνη να το δωσω σε αλλοθσ γιατι δεν το ξερω ακομα και ετσι δεν το εμπιστευομαι.
Ενας ηχος ειναι απλα αλλα πειραματιζομαι ακομη.
Μια φορα το ακουσα και βιωσα αυτα που ειπα. Οι αλλοι το ξερουν και το εχουν δοκιμασει χρονια,ειναι γνωστα αυτα στο εξωτερικο.
Ελπιζω να καταλαβαινεις.

H zωη ειναι ενα συντομο σχολειο...

YHVHΜέλος
05/11/2003, 17:17:11

Τουλάχιστον μήπως μπορείς να μου πεις πού μπορώ να βρω το λινκ για το προιόν????

Παρεπιπτόντως, όπως έχω πει σε άλλο τόπικ, έχω ήδη προβληθεί δυο-τρεις φορές με τη βοήθεια ενός φίλου που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, άρα τί καινούργιο μπορεί να πάθω???? Έχω μάθει τους κανόνες.

Solve et Coagula
Ο ΩΝΜέλος
05/11/2003, 17:17:41
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ??? ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΜΠΕ !!! ΑΚΟΜΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΤΣΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ? ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΣΤΡΙΚΑ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ? ΑΥΤΟ ΑΛΗΘΕΥΕΙ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!!!

ΒΙΟΣ ΑΝΕΟΡΤΑΣΤΟΣ ΜΑΚΡΑ ΟΔΟΣ ΑΠΑΝΔΟΧΕΥΤΟΣ

ΚωσταςΜέλος
05/11/2003, 17:52:45
quote:

Τουλάχιστον μήπως μπορείς να μου πεις πού μπορώ να βρω το λινκ για το προιόν????

Παρεπιπτόντως, όπως έχω πει σε άλλο τόπικ, έχω ήδη προβληθεί δυο-τρεις φορές με τη βοήθεια ενός φίλου που δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας, άρα τί καινούργιο μπορεί να πάθω???? Έχω μάθει τους κανόνες.

Solve et Coagula

Δεν αντιλεγω οτι μπορει να εχεις μαθει τουσ κανονες για την αστρικη προβολη και οτι εχεις προβληθει. Αυτον τον ηχο ομως δεν το γνωριζω τοσο για να το εμπιστευτω και σε αλλους.
Κατι παρομοια προσφερει και ο Robert monroe.
Αν ψαξεις στα site που εδωσα θα βρεις αυτο που ζητας και ισως να το προσφερει παλι αυτος που το προσφερε.

Edited by - Κωστας on 05/11/2003 18:00:37

RazielleΜέλος
05/11/2003, 22:15:01
Καλησπέρα Παίδες..
είναι γεγονός ότι όποιος ψάχνει, βρίσκει.
Μετά από αναζήτηση που έκανα στα sites που πρότεινε ο φίλος Κώστας (και όχι μόνο), κατέληξα στα εξής:

1on) Αν κάποιος έχει kazaa ή winmx μπόρει να κατεβάσει αρχεία ήχου με θέμα την αυτούπνωση, την αυτοσυγκέντρωση, την αστρική προβολή, τη γιόγκα κλπ βάζοντας στο search: hemisync ή hemi-sync ή holo-sync.
Δεν υπάρχουν πολλοί users που κατέχουν τέτοια αρχεία, κ πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι είναι πολύ μεγάλα για απλή dial up σύνδεση (προσπαθώ τώρα να κατεβάσω ένα που είναι κάπου 28 ΜΒ!)

2ον) Κάντε μία επίσκεψη στο site:
http://www.bwgen.com/index.htm
όπου θα βρείτε ένα πρόγραμμα το οποίο μέσα από ακουστικά συντονίζει τα εγκεφαλικά κύματα, σε διάφορες συχνότητες αναλόγως με το τι θέλετε να πετύχετε. Το πρόγραμμα είναι freeware και μπορείτε να κατεβάσετε και άλλους ήχους εκτός απο τους standart που διαθέτει.

Αυτά από εμένα... Να περνάτε καλά

Razielle - The Oceanborn

RazielleΜέλος
05/11/2003, 22:54:12
Α... Και κάτι τελευταίο!
Δεν ξέρω αν κάποιος νιώθει κάτι παρόμοιο, πάντως στα δικά μου μάτια, η αστρική προβολή έχει απομυθοποιηθεί...Απογοητεύτηκα κάπως!
Διότι από τη στιγμή που μελετήθηκε και εξηγήθηκε επιστημονικά, και επιτυγχάνεται με ένα απλό προγραμματάκι συντονισμού εγκεφαλικών κυμάτων (!!)...τι να πώ...για μένα έχει χάσει ενα μεγάλο μέρος της μαγείας που είχε! Πλέον δε το θεωρώ ούτε ανεξήγητο, ούτε παραφυσικό, ούτε υπερφυσικό, ούτε τίποτα..
Να είστε όλοι καλά!

The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The Oceanborn

RazielleΜέλος
05/11/2003, 23:50:39
Hi again...!!
quote:
Το πρόγραμμα είναι freeware και μπορείτε να κατεβάσετε και άλλους ήχους εκτός απο τους standart που διαθέτει.

Ένα λαθάκι...το πρόγραμμα είναι shareware, και για να κατεβάσει άλλους ήχους εκτός από τους βασικούς, θα πρέπει να κάνει register..ή να αποκτήσει με κάποιο τρόπο τους user name και serial key..
Όποιος χρειάζεται βοήθεια, ας στείλει ένα mail
BYEZZZZZzzzzzz.....!!!

The only element that lasts forever is time...and even that sometimes it has no meaning..
Razielle - The Oceanborn

06/11/2003, 00:31:36
quote:
Δεν ξέρω αν κάποιος νιώθει κάτι παρόμοιο, πάντως στα δικά μου μάτια, η αστρική προβολή έχει απομυθοποιηθεί...Απογοητεύτηκα κάπως!
Διότι από τη στιγμή που μελετήθηκε και εξηγήθηκε επιστημονικά, και επιτυγχάνεται με ένα απλό προγραμματάκι συντονισμού εγκεφαλικών κυμάτων (!!)...τι να πώ...για μένα έχει χάσει ενα μεγάλο μέρος της μαγείας που είχε! Πλέον δε το θεωρώ ούτε ανεξήγητο, ούτε παραφυσικό, ούτε υπερφυσικό, ούτε τίποτα..

Καλησπέρα φίλοι και Razielle, να σε συγχαρώ για τη ειλικρίνιά σου.

Νομίζω ότι με την απομυθοποίηση αυτή, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναρρωτηθείς, γιατί θέλεις να ασχοληθείς με το αντικείμενο αυτό. (Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλους μας).

Σκέψου λοιπόν λίγο, επάνω στις αντιδράσεις που σου προκάλεσε αυτή η ανακάλυψη. Πιθανότατα να ανακαλύψεις πολλά περισσότερα πράγματα και για τον εαυτό σου, αλλά και για το νόημα - φύση των υπερφυσικών δυνάμεων.

Να 'σαι καλά!

αυτή...που τα κατάφερε!

ΚωσταςΜέλος
06/11/2003, 00:50:37
Παιδια αυτη η "ανακαλυψη" υπαρχει χρονια απο τον Robert monroe.
Δεν σε βγαζει αυτοματως απο το σωμα σου απλα σε βοηθαει να φτασεισ στο επιθυμητο σημειο ποθ ειναι εφικτη η αστρικη προβολη και ειναι τα κυματα κατα σειρα αλφα-δελτα-θητα.
Απλα δηλαδη φερνει το μυαλο σου στην απαραιτητη κατασταση και βοηθαει να μην εισαι καθολου συγκεντρωμενος στο σωμα σου,κι αυτο απαραιτητο για να ασπαστεις απο το σωμα.

18/03/2011, 13:46:22
Ειναι ενα video που ανακαλυψα προσφατα το οποιο αμφισβητει στην ουσια την δυναμη του εγγεφαλου και της λογικης, εναντι της καρδιας και του αισθηματος. Δυστηχως το video ειναι στα αγγλικα, αλλα θα προσπαθησω να μεταφρασω και να μεταφερω μερικα απο αυτα που λεει για τους φιλους που δεν γνωριζουν αγγλικα.

Μερος πρωτο
http://www.youtube.com/watch?v=pbc5av0d5Rg

Μερος δευτερο
http://www.youtube.com/watch?v=QKSGj0OQG7

http://www.mindbridge-loa.com/Gregg-Braden.html

18/03/2011, 16:10:08
Λιγα λογια για τον ομιλιτη. Ο Γκρεγκ Μπραντεν ειναι ενας επιστημονας, οραματιστης και φιλοσοφος, που θυμιζει τους Αρχαιους Ελληνες πανεπιστημονες και τους Αλχημιστες. Θεωρειται ενας απο τους ειδικους στην προσπαθεια γεφυρωσης της επιστημης με την πνευματικοτητα και εχει συγγραψει μια σειρα απο βιβλια που εχουν παγκοσμια απηχηση.

Μερικα απο τα εργα του ειναι:
Τhe Isaiah Effect, The God Code, The Divine Matrix, The Spontaneous Healing of Belief, Fractal Time: The Secret of 2012 and a new World Age.

Μιλαει και αυτος οπου και αρκετοι αλλοι γνωστοι συγραφεις(π.χ Frank Chopra, Ervin Laslo, Dieter Broers κλπ) για ενα επερχομενο γεγονος που θα συντελεσει στην ανοδο της ανθρωπινης συνειδητοτητας.

Σχετικη με το θεμα ειναι η συνεντευξη απο τον Ντιτερ Μπροερς που εγινε για Ελληνικο περιοδικο.

http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/06/2012_5471.html

21/03/2011, 10:25:26
Συνοψη του The Language of Divine Matrix - H γλωσσα του θειου ματριξ.

Υπαρχει ενα μερος απο οπου ολα τα πραγματε ξεκινουν, το μερος της αγνης ενεργειας που απλα ειναι. Σε αυτο το κβαντικο εκκολαπτηριο, ολα ειναι πιθανα. Το 1944 η κβαντικη θεωρια του Max Planck σοκαρε τον κοσμο, λεγοντας οτι τα αστρα, το DNA και ολα ενδιαμεσα, γεννηθηκαν μεσα σε αυτο το ματριξ.

Προσφατες ανακαλυψεις, αποκαλυπτουν δραματικες αποδειξεις οτι το ματριξ του Planck (του θειου ματριξ), ειναι αληθινο. Ειναι ο ελλειπων κρικος στην κατανοηση μας, που παρεχει: Το δοχειο του συμπαντος, την γεφυρα μεταξυ της φαντασιας μας και της πραγματικοτητας και τον καθρεφτη στον κοσμο μας, απο οπου δημιουργουμε τα πιστευω μας.

Για να αξιοποιηθει αυτη η δυναμη, πρεπει να καταλαβουμε πως λειτουργει και να μιλησουμε την γλωσσα που αναγνωριζει. Για περισσοτερα απο 20 χρονια, ο Γκρεγκ Μπραντεν ερευνα για την κατανοηση αυτης της δυναμης. Απο τα μοναστηρια της Αιγυπτου, του Περου και του Θιβετ μεχρι και τα ξεχασμενα κειμενα που ηταν κριμενα απο του πρωτους Χριστιανους.

Αυτη η πραγματικοτητα, που ειναι κωδικοποιημενη στις πνευματικες μας παραδοσεις, επιβεβαιωνεται σημερα μεσα απο την επιστημη.

Μεσα απο αυτη την ερευνα, ο Μπραντεν εξηγει αυτα που ανακαλυψε. Μεσα απο 20 κλειδια για την δημιουργια συνειδησης, εξηγει πως πρεπει να βλεπουμε τα θαυματα της φαντασιας μας μεσα στην πραγματικοτητα της ζωης μας. Μεσα απο απλα επιστημονικα επιχειρηματα και πραγματικες
ιστοριες, ο Μπραντεν μας εξηγει οτι ειμαστε περιορισμενοι μονο απο τα πιστευω μας και οτι αυτο που πιστεψαμε καποτε, ειναι πολυ κοντα στο να αλλαξει.

NotirkΜέλος
06/04/2011, 23:58:50
-Αν καταλαβα σωστα,αφου ολα ειναι πιθανα,θα μπορουσαμε να ειμαστε,
να ζουμε, μεσα σε ενα κβαντικο πειραμα,που αρχησε την 21-12-2012;

22/12/2011, 16:04:47
Ανακινώ αυτο το ξεχασμένο θέμα επειδή ίσως είναι κατάλληλο για συζήτηση επι των κάτωθι:

http://cudl.lib.cam.ac.uk/view/MS-ADD-03996/9

Και άν κάποιοι γνωρίζουν,πόση αλήθεια μπορεί να υπάρχει σε αυτό?

http://www.katohika.gr/2011/12/blog-post_5495.html

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

promitheus90Μέλος
22/12/2011, 23:52:38
Από το site Αντιδόγμα.

http://www.antidogma.gr/2010/09/biomatrix/

Αυτό το άρθρο με έχει σκαλώσει πολύ από την άποψη ότι είναι δύσκολο αλλά δίνει και μηνύματα που προβληματίζουν.Άκουσα για Matrix και είπα να το ανεβάσω.

17/07/2005, 21:22:52
23 Ιουλίου η Αφροδίτη θα επισκεφθεί το ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σημαντικά τα αισθηματικά.
ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Θέλουμε τα φώτα σου!
θα είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της αγάπης. ΄Ισως αποκαλύψουμε και βαθύτερες σκέψεις στους συντρόφους μας.
Μπορεί να εκφράσουμε άφοβα κάποια συναισθήματα στο άτομο που μοιραζόμαστε χαρές, και στεκόμαστε δίπλα του σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο. ΄Ιδωμεν. Κάρμα που είσαι χαρά μου;

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

karmaΜέλος
17/07/2005, 21:34:58
Αγαπητή Αφροδίτη

quote:

23 Ιουλίου η Αφροδίτη θα επισκεφθεί το ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σημαντικά τα αισθηματικά.
ΚΑΡΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; Θέλουμε τα φώτα σου!
θα είμαστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στα θέματα της αγάπης. ΄Ισως αποκαλύψουμε και βαθύτερες σκέψεις στους συντρόφους μας.
Μπορεί να εκφράσουμε άφοβα κάποια συναισθήματα στο άτομο που μοιραζόμαστε χαρές, και στεκόμαστε δίπλα του σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει.
Η Αφροδίτη μπαίνει στην Παρθένο. ΄Ιδωμεν. Κάρμα που είσαι χαρά μου;

Δυστυχώς η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σε πτώση !!! (Επειδή τα λεπτολογεί όλα δεν κάνει για ζευγάρωμα, ο ένας της βρωμάει, ο άλλος της ξινίζει κ.λ.π.). Λίγο υπομονή μέχρι να μπει στο Ζυγό. Εκεί μάλιστα ! Στο σπίτι της !

Φιλάκια

17/07/2005, 22:14:48
Τώρα θλίβομαι.
Εν πάσει περιπτώσει όσο ζεις ελπίζεις. Καλύτερες μέρες θα έρθουν; Καλοδεχούμενες.
Πάντως η φυγή του Κρόνου μου έφερε μιά δυό χαρές επαγγελματικές. Στην αγάπη όμως....

[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...

karmaΜέλος
18/07/2005, 01:20:22
Aγαπητή μου Αφροδίτη

quote:

Πάντως η φυγή του Κρόνου μου έφερε μιά δυό χαρές επαγγελματικές. Στην αγάπη όμως....

Ο Κρόνος στον Καρκίνο πως σε επηρέαζε ; Εμένα σε τετράγωνο με τη Σελήνη μου με ανέβασε πολύ επαγγελματικά ! (Δούλεψα, όμως !).

Όσο για την αγάπη... είπαμε υπομονή ένα χρόνο !