- Metal και ''Σατανισμός'' - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ο φίλος alfa-omega μας προτρέπει να θεοσοφούμε..Δηλ. να αποκτήσουμε θεοκρατική αντίληψη περί πραγματικότητας….Οκ σεβαστές είναι όλες οι απόψεις…Είναι όμως λίγο μοιρολατρικό…
Ναι μωρέ έχεις δίκαιο .
Έτσι κι'αλοιώς σε λίγες ώρες θα το έχουμε λύση ,δίχως θεοσοφία .
Αφού ήδη έχουμε συμφωνήσει στα ποιο βασικά , έτσι δεν είναι ![]()
Η έπεσα πάλι όξω ![]()
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΥΓΡΟ ΠΥΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ...
quote:ΣΩΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ (ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ) ΠΩΣ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΟΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΥΣ...
Ενα άλλο αίτιο ειναι η δομη της κοινωνιας μας και η μαζοποιηση των ανθρωπων μεσα απο αυστηρα μελετημενα και υπουλα συστηματα Marketing και μέσων επικοινωνιας που συνυσφερουν στην αποχαυνωση των μαζων και την εξαφανιση της ατομικοτητας.
Αποτελεσμα των ανωτερω ειναι η μηχανικη πλεον συμπεριφορα του ατομου η λεγομενη ρομποτοποιηση και προβατοποιηση και η ανυπαρξια της ατομικης σκεψης "σκεφτομαι αρα υπαρχω"
Ολα αυτα φυσικα δεν ειναι τυχαια αλλα αποτελουν μερος ενος οργανωμενου σχεδιου για την χειργωγηση, χειραφετηση, και καθοδηγια των μαζων με σκοπο τον πληρη ελεγχο και την τελικη υποταγη τους στο κατεστημενο.
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ.....
Η ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ..
quote:
Κάθε πολιτισμός άλλωστε φίλε μου,
έχει το σπέρμα, ή τα σπέρματα της φθοράς και της αυτοκαταστροφής. Αίτια -εξωτερικά- πάντα υπάρχουν απλά επιταχύνουν το ρυθμό και τη διαδικασία ή τις διαδικασίες της φθοράς.
Κάθε παιχνίδι έχει έναν ή ορισμένο ή και περιορισμένο αριθμό λύσεων δυνατών λύσεων.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ..
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΛΥΣΕΩΝ...
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ....."
Με συγχωρείτε βρε παιδιά, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παγκόσμια σχέδια για να είμαστε όλοι μέσα σε μια... γυάλα αποχαύνωσης. Δεν καταλαβαίνω γιατί, για σας, πάντα κάποιος άλλος πρέπει να φταίει για τη δική μας, προσωπική μας, ατομική μας ... κατάντια? Με συγχωρείτε αλλά εγώ διαφωνώ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Πιστεύω, αν και ίσως έχω καταντήσει κουραστική να το λέω και να το ξαναλέω, ότι ο καθένας μας ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να αλλάξει τον εαυτό του και μετά σχεδόν... αυτόματα θα αλλάξει και η κοινωνία (αφού εμείς είμαστε μέρος της, και έχουμε αλλάξει εμείς θα αλλάξει κι αυτή, έτσι δεν είναι?) Για μένα, αυτή είναι η λύση ![]()
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Είναι αλήθεια η συνωμοσιολογία ΠΟΥΛΑΕΙ πολύ στις ημέρες μας ... ιδιαίτερα θα έλεγα στο Ελλαδικό χώρο ... δεν θα αρνηθώ ότι δεν υπάρχουν "συνωμοσίες" (μάλλον σχέδια) αλλά όχι στο χώρο που τοποθετείται.
Αρνούμαι με σθένος ότι ο άνθρωπος χάνει την ατομικότητα του. Ίσως παλαιότερα να ήταν εύκολο αυτό...σήμερα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.
Οι Δυτικές κοινωνίες απαρτίζονται από ανθρώπους όπου έχουν διαβάσει και διαβάζουν πολλά, που ταξιδεύουν, που ενδιαφέρονται για τα κοινά (και ιδιαίτερα εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ)...δηλαδή είμαστε σκάλες ανώτεροι από άποψεις γνώσεων από τους παλαιότερους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο (μάλλον ανέφικτο) να υποταχθεί η ατομικότητα μας. Στην Ελλάδα όμως αρεσκόμαστε στο να αποποιούμαστε τις ευθύνες μας....
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ .... ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .... ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΥ
Μας αρέσει πολύ οι Μεγάλες Δυνάμεις να θέλουν το κακό της Ελλάδας αλλά εμείς να τα βγάζουμε πέρα πάντα....Οι Σιωνιστές να προσπαθούν να μας βλάψουν...οι πολυεθνικές...
ΕΛΕΟΣ
Συμφωνώ σε όλα με την Νέμεση δεν φταίει κανείς ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ και ένα αγαπημένο μου τραγούδι που τα λέει όλα
"Τι του φταίει του Μιχάλη
Το ξερω του το κεφάλι"
Τραγούδι Αμφιάλη
από το Ρεμπέτικο
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ...
ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ) ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ....
ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ) ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΟΥ
ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΡΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ....
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ...
ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΛΟΓΩ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ) ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΗ....
ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ) ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Ναι καλέ μου φίλε AVATARGR έχεις δίκαιο, τα προβλήματα αυτά υπάρχουν (και τα έχω διαβάσει πιο πάνω), αλλά αν δεν γίνω εγώ καλύτερη πως θα μπορέσω να βοηθήσω τους άλλους? Πως θα μπορέσω να κάνω κάτι καλό για το σύνολο? Για την κοινωνία? Σε παρακαλώ, πες μου που διαφωνούμε?
"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
Το σύστημα στο οποίο ζούμε :
Έχει κορεστεί .
Η παρακμή μόλις ξεχύλισε , το μόνο που μπορεί να την κρατήσει είναι :
Η αγάπη όλων μας ( πλειοψηφίας ) για την :
Εργατική τάξη .
Η συμπάθεια δεν αρκεί .
Πάλι όξω έπεσα ![]()
Η ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΑΝ ΘΕΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ.Ε.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ Nemesi ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΜΕ (ΓΡΑΦΟΥΜΕ)...
ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ....
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...
ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ...
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΑ....
ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ...(ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
Αρνούμαι με σθένος ότι ο άνθρωπος χάνει την ατομικότητα του. Ίσως παλαιότερα να ήταν εύκολο αυτό...σήμερα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο.
Οι Δυτικές κοινωνίες απαρτίζονται από ανθρώπους όπου έχουν διαβάσει και διαβάζουν πολλά, που ταξιδεύουν, που ενδιαφέρονται για τα κοινά (και ιδιαίτερα εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ)...δηλαδή είμαστε σκάλες ανώτεροι από άποψεις γνώσεων από τους παλαιότερους μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο (μάλλον ανέφικτο) να υποταχθεί η ατομικότητα μας. Στην Ελλάδα όμως αρεσκόμαστε στο να αποποιούμαστε τις ευθύνες μας....
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ .... ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ .... ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΥ
Μας αρέσει πολύ οι Μεγάλες Δυνάμεις να θέλουν το κακό της Ελλάδας αλλά εμείς να τα βγάζουμε πέρα πάντα....Οι Σιωνιστές να προσπαθούν να μας βλάψουν...οι πολυεθνικές...
Αγαπητε φίλε GDS1,έχω μιά αποριά....Η Ελλάδα είναι η προαναφερώμενη ΧΩΡΑ ??? Δεν είμαι υποστηρικτής καμμιάς συνομωσίας κατά της χώρας μας...παρά μόνο του κακού μας εαυτού...Ομως προφανώς την αποικιοκρατική πολιτική ορισμένων πολυεθνικών κατά εργαζομένων ,με χρονοδιακόπτες φώς στη τουαλέττα,καμερες κλπ είναι μιά πραγματικότητα και όχι φαντασιοπληξία.....Αλλωστε έχουμε το χάρισμα ως λαός να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου και κουβαλιέται αιώνες...(Σωκράτης,Καποδίστριας,Κολοκοτρώνης,Εμφύλιος κλπ δολοφονίες)
Ανέφερες πριν ένα ρεμπέτικο....Το ημερολόγιο έχει 2005 και η Ελλάδα αντί να πλασάρεται πολιτισμικά στο σύγχρονο διεθνές στερέωμα ,(όπως Χατζηδάκης,Μούσχουρη,Παπαθανασίου, Ρούσσος κλπ)παρεπιπτόντως οι Aphrodites Child το 1968 ήταν και hit των Γάλλων φοιτητών το Μάη στο Παρίσι και ακολουθήσαν τη μετέπειτα διεθνή καρριέρα....
Προωθείται από τις εταιρείες, μόνο μουσική υποκουλτούρα γιά εγχώρια κατανάλωση και αντί να κάνουμε μόδα το Ευρωπαικό μας προφίλ,πλασάρεται η Τουρκικη ρίζα με Τούρκικα σήριαλ,με πασάδες και χανουμάκια ,μουσική ανάλογη ,μπακλαβάδες και ναργηλέδες όλη μέρα.....χωρίς υπερβολή..
και ξέρεις γιατί επενδύουν σε αυτά...ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ που γεμίζει και τις μπουζουκλερή.,αγοράζει CD,κουτσομπολίστικες εφημερίδες & βλέπει αντίστοιχες τηλεοπτικές ΕΚΠΟΜΠΕΣ....
Ας μη θυμιθώ και την αισθητική παρουσιάση στην Ολυμπιάδα 2004 στη τελετή λήξης με τα καρπούζια από το Ντάτσουν,το Σάκη γκρεμοτσακιζόμενο να τραγουδάει ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ ¨ΕΧΩ ΣΕΚΕΡΗ και στο διεθνές μουσικό στερέωμα πασιάγνώστους ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ,όπου αποχωρούσαν όι ξένοι από το στάδιο σφαίρα.....Η παραγώμενη κουλτούρα ένος λαού ,δείχνει και το πολιτισμό του και το ΕΠΙΠΕΔΟ του,,,,,Ωραία τα ευχολόγια άλλα η νοοτροπία ΟΣΟ και να διαβάζεις και να παίρνεις ΠΤΥΧΙΑ ,μεταφέρεται από το σπίτι ,,κατα μάνα κατά κύρη......
Οταν μιλάμε γιά ΕΛληνες να μιλάμε στη πραγματική καθημερινή διάσταση
των διαμορφούμενων ποσοστών...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Πολύ σωστά Nemesis ο ίδιος ο Μιχαλάαααααακης φταίει,που τον φώναζε η μαμά του στη παραλία να φάει το μπιφτέκι του,όταν μεγάλωσε το έτρωγε και περιμένοντας το μετρό και βάλαν σεκιουριτι να υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν τρώμε σε δημόσιους χώρους όπως στο μετρό του Κάιρου .

Open mind for a different view....
Αν πάλι έχεις να προτείνεις κάτι άλλο... κάντο
Καλή σας μέρα
Judas Priest έχεις ξεχάσει ότι ζούμε σε μια κοινωνία που είναι γεμάτο επιλογές...μπορούμε να επιλέξουμε να ακούσουμε, να φάμε, να πιστέψουμε, να εργαστούμε, να αγαπήσουμε ότι θέλουμε ... αν αυτό για εσένα είναι υποκινούμενο προς την υποκουλτούρα μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις τι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ γιατί μάλλον είναι ΛΑΘΟΣ....
Όσο αναφορά την αποικιοκρατία των επιχειρήσεων είναι ένα μεγάλο θέμα ... και για να σου πω την αλήθεια αν ήσουνα εσύ επιχειρηματίας που θα μπορούσες για δικό σου συμφέρον και κέρδος να έχεις αποικιοκρατικο στυλ θα το έκανες .... και ξέρεις γιατί;;;; ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ...
Βλέπεις ωραία η ΘΕΩΡΙΑ αλλά η ΠΡΑΞΗ είναι εντελώς διαφορετική
quote:
Judas Priest μάλλον σκέφτεσαι μονόπατα .... Η υποκουλτούρα όπως λες προωθείτε γιατί αυτά αγοράζει ο καταναλωτής... όταν περσυ το Τουρκικό σήριαλ έκανε πάταγο δεν έγινε βάση οργανωμένου σχεδίου αλλά βάση ακροαματικότητας.... δηλαδή εμείς οι επαναστατημένοι έλληνες καθόμασταν και βλέπαμε το σήριαλ... αν δεν θέλαμε να το δούμε πατάγαμε ένα κουμπάκι και αλλάζαμε κανάλι ...
Ρε GDS1, σόρρυ κιόλας, αλλά όταν βλέπεις τη Ναζλί, σου 'ρχεται να αλλάξεις κανάλι;;; ![]()
![]()
![]()
![]()
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.

Τώρα καλύτερα έτσι; ![]()
![]()
Ώρε και αυτός ο Καχραμάν Μπέης, πολύ ζηλεύω!![]()
----------------------
Edited by - WWalker on 10/11/2005 16:31:33
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ GDS1 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ....
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...
quote:
Η υποκουλτούρα όπως λες προωθείτε γιατί αυτά αγοράζει ο καταναλωτής... όταν περσυ το Τουρκικό σήριαλ έκανε πάταγο δεν έγινε βάση οργανωμένου σχεδίου αλλά βάση ακροαματικότητας.... δηλαδή εμείς οι επαναστατημένοι έλληνες καθόμασταν και βλέπαμε το σήριαλ... αν δεν θέλαμε να το δούμε πατάγαμε ένα κουμπάκι και αλλάζαμε κανάλι ...Judas Priest έχεις ξεχάσει ότι ζούμε σε μια κοινωνία που είναι γεμάτο επιλογές...μπορούμε να επιλέξουμε να ακούσουμε, να φάμε, να πιστέψουμε, να εργαστούμε, να αγαπήσουμε ότι θέλουμε ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ GDS1 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΣ....
ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ...quote:
Η υποκουλτούρα όπως λες προωθείτε γιατί αυτά αγοράζει ο καταναλωτής... όταν περσυ το Τουρκικό σήριαλ έκανε πάταγο δεν έγινε βάση οργανωμένου σχεδίου αλλά βάση ακροαματικότητας.... δηλαδή εμείς οι επαναστατημένοι έλληνες καθόμασταν και βλέπαμε το σήριαλ... αν δεν θέλαμε να το δούμε πατάγαμε ένα κουμπάκι και αλλάζαμε κανάλι ...Judas Priest έχεις ξεχάσει ότι ζούμε σε μια κοινωνία που είναι γεμάτο επιλογές...μπορούμε να επιλέξουμε να ακούσουμε, να φάμε, να πιστέψουμε, να εργαστούμε, να αγαπήσουμε ότι θέλουμε ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Συμφωνώ, εδώ εγώ πιστεύω σοβαρά στην ζωή μετά θάνατον και κάποιοι αχολούνται ακόμη μαζί μου .
Ας είμαστε λίγο σοβαροί .
Υπάρχει ζωή μετά τον βιολογικό θάνατο . ![]()
Εντάξει, εντάξει ένα αστείο έκανα.
Υπάρχει αλλά την πιστεύει μονάχα ο alfa-omega.![]()
Είμαστε...( αμάν ).
Ήτανε ένας γίνανε δυό .
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΧΙΛΟΙ ΔΕ ΚΑ ΚΑΙ ΤΡΕΙς.
Είτε με εσωτερισμό, είτε με θεοσοφία ,είτε με πλάκα ,με λιθαράκια ,η κοτρόνες , πνευματικά σκαμπίλια :
Εγώ θα προσπαθήσω να σας πείσω γιατί:
Σας αγαπώ περισσότερο και απο τον εαυτό μου .
Το μπορώ, το μπορώ ,δεν θέλω αμβισβητήσεις .
Μωρέ όλους θα σας πάρω εκεί πάνω .
Μην σας ψήσει άλλος , εγώ προσφέρθηκα πρώτος .
Η ουράνια δόξα όλη δική μου .
Ε ρε γλέντια που κάνουνε επάνω , βάζουνε και στοιχήματα υπέρ σας :
Αυτοί ξέρουν .
quote:
Σας αγαπώ περισσότερο και απο τον εαυτό μου .
Το μπορώ, το μπορώ ,δεν θέλω αμβισβητήσεις .Μωρέ όλους θα σας πάρω εκεί πάνω .
alfa-omega, σε πάω. ![]()
Μνημόνευσέ με και μένα αδελφέ.
----------------------