- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο2 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
κατά βούλησην...
Θυμίζω το ανέκδοτο,αυτό που δάγκωσε ένα αμερικανάκι στο πόδι
ένας σκύλος και επειδή σκότωσε το σκυλί, ένας περαστικός μαύρος,
το θέμα, έλαβε τις εξής διαστάσεις στις τοπικές εφημεριδες....
"Νεαρός άνδρας, σώζει παιδί απο βέβαιο θάνατο!!"
"Παιδί, κινδύνεψε, απο σκυλί, το έσωσε ένας μαύρος."
και τέλος, η καλύτερη,"μαύρος λαθρομετανάστης, σκότωσε αμερικάνικο σκύλο...."
Αυτό, συμβαίνει με τον Βιομηχανικούλη και άλλους εδώ μέσα και δεν το καταλαβαίνουν...Λένε αλλοιώς τα πράγματα....Στην περιπτωση, ας πούμε, με τα βακτήρια, e coli, επιλέχθηκαν για το πείραμα, γιατί πολλαπλασιάζονταν πιο γρήγορα απο άλλα είδη, ώστε να μελετήσουν οι επιστήμονες, αν υπάρχουν, μεταλλάξεις απο είδος σε επίπεδο δημιουργίας άλλου ειδους....Αυτο το πράγμα, που θα αποδείκνυε τη θεωρία του Δαρβίνου,δεν έγινε..Αντιθέτως, υπήρξαν αλλαγές, που επήλθαν στο βακτήριο, λόγω της κανονικής και άνετης ζωής του, των ιδιόμορφων συνθηκών, που καλλιεργούνταν....
Αυτό, όμως, δεν λέγεται εξέλιξη απο ειδος σε ειδος, ή έστω, μεγάλη αλλαγή, όπως το ιππάριο,για άλογο,π.χ.πόσο μάλλον, όταν κατά τη διάρκεια του πειράματος, που κράτησε αρκετά, οι γενιές που πολλαπλασιάστηκαν, ήταν τόσες όσες οι γενιές ζωής, που υπολογίζει η επιστήμη, για την ύπαρξη ζωής, επι γής....
Λίγη λογική, για να καταλάβει κανείς, ότι αποδείχθηκε, απλώς,ότι
δεν στέκει η θεωρια της εξέλιξης, απο ειδος σε ειδος..Αυτό μόνο θέλω, να ακόυσω απο μερικά μηνύματα κάποιων εδώ μέσα...
Γιατί αλλοιώς, επικαλούνται το παράλογο και εκεί, τι να πω;...
Η εξέλιξη δεν ισχύει ρε παιδιά τα πράγματα είναι απλά.Ο τρέχα σας ζητάει να πιστέψετε ότι τα είδη κάνουν ένα θαυματουργό ΠΑΦ και εμφανίζονται, δεν το βλέπετε κάθε μέρα;
Α, τρέχα, άμα αρρωστήσεις μην αγοράσεις καινούρια αντιβίωση γιατί είναι φτιαγμένη με τη θεώρηση ότι η εξέλιξη ΙΣΧΥΕΙ. Πάρε πενικιλίνη του '30 για να πεθάνεις και να γελάμε...
quote:
Τέτοια πράγματα, είναι απαράδεκτα...Το να αμφισβητέι κανεις,οτι γράφει ο άλλος, ως μη σωστά αντιληπτά απο τον άλλο, είναι απο τα...άγραφα.....Συνέχεια, μάλιστα....
Μα είσαι ένα βλάκας και μισός...και δεν έχεις σπουδάσει τίποτα...Πώς απαιτείς να τα καταλαβαίνεις όλα; Εδώ σου έδωσα λινκ που έλεγε για οργανικά μόρια σε μετεωρίτες και εσύ κατάλαβες για ούφο. Αποδεδειγμένα βλάκας. Γράφει το κοινότοπος με Υ, δεν ξεχωρίζει τον πλανήτη από το δορυφόρο, έχει μπερδέψει τον παλαιοντολόγο με τον αρχαιολόγο,νομίζει ότι το σύνδρομο ντάουν προκαλείται από μεσογειακή αναιμία... Αγράμματος με πατέντα και πτυχίο.
Αν είσαι ειλικρινής θα ψάξει ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και θα μας πεις ποια διδάσκουν την εξέλιξη ως θεωρία. Όχι να πλασάρεις ειδήσεις που σε συμφέρουν
Αν είσαι ειλικρινής θα βρίσκεις ρήσεις στην αυθεντική γλώσσα
Αν είσαι ειλικρινής θα διαβάσεις τη θεωρία από τις πηγές και όχι από τα μπουρδοσυγγράμματα τύπου Κιλήφη και Βατοπεδινών...
quote:
οι γενιές που πολλαπλασιάστηκαν, ήταν τόσες όσες οι γενιές ζωής, που υπολογίζει η επιστήμη, για την ύπαρξη ζωής, επι γής....
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ. Άλλο ο αριθμός των ατόμων και άλλο ο αριθμός των γενεών βλάκα. 20000 γενεές παρατήρησαν το λέει ο τίτλος της εργασίας, γκασμά
Το συμπέρασμα είναι τρέχαγυρευε, δημοσιογράφε της πλάκς, πρωταθλητή του ψεύδους και αρχιερέα της παραπληροφόρησης ότι ΤΣΟΥΖΕΙ που σε διαψεύδω. ΤΣΟΥΖΕΙ που δεν μπορείς να πουλήσεις Θεό εδώ και να βρεις πιστούς για τη σέκτα σου. Για αυτό το γύρισες σε δημοκρατία και σε τι έχω δικαίωμα να λέω.
Γράψε εσύ σαν καλό σκλαβάκι των αφεντών σου την παραπληροφόρηση,και εγώ θα δίνω πάντα μια πηγή που θα λέει τα ανάποδα και την αλήθεια...
Βιομηχανικούλη,αλλά, δεν φταίς εσύ, που προβαίνεις σε τέτοιες προσωπικές προσβολές και δεν σε διαγράφουν, αλλά αυτοί που σου επιτρέπουν να παιζεις μπάλα εδώ μέσα και να λές, κυριολεκτικά,
ότι μ@@@κία θές....
Είσαι για τα γίδια, εντελώς, ξενέρωτε μου....
Τι λεει, δεν σου σηκώνεται, γι αυτό και έχεις νεύρα;...
Το ότι είσαι τόσο αρχάριος, που νομίζει ότι κάτι ξέρει, είναι εμφανές, αλλά, τόσο βλάκας που να πιστεύει, ότι οι άλλοι δεν ξέρουν αύτά που τώρα αυτός έμαθε,είναι κουλό, κανείς δεν βρέθηκε να στο πει;....
Ειναι απορίας άξιον,δηλαδής....
Τρώς τέτοιες τάπες, που μόνο παραληρείς...Μου αρκεί αυτό...
Δεν κατάλαβα τι ζητάς ρε τρέχα...
Θες να γράφεις ότι θες χωρίς να υπάρχει αντίλογος;
Θες να πείσεις τον κόσμο για τα πιστεύω της σέκτας όπου ανήκεις;
Ποιος συκοφαντεί ποιον; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Γιατί δεν το κάνεις;
Δε θα το κάνεις και δεν μπορείς να το κάνεις για όλα αυτά που θέλει η σέκτα σου να χάψεις είναι ψεύτικα και στημένα
Το έχω ξαναπεί. Δήλωσε τώρα τι θες να γίνεται. Να κάνουμε διάλογο για να βρούμε την αλήθεια ή να διαφημίζεις τη σέκτα σου και να ψάχνεις πελάτες,πλασάροντας χαλκευμένες και μισές πληροφορίες; Αν δηλώσεις το δεύτερο εγώ το δηλώνω δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα...
quote:
Τι εκφράσεις, τι πολιτισμός. Μπράβο... Έτσι μιλάς και στα παιδιά σου;
Δεν κατάλαβα τι ζητάς ρε τρέχα...Θες να γράφεις ότι θες χωρίς να υπάρχει αντίλογος;
Θες να πείσεις τον κόσμο για τα πιστεύω της σέκτας όπου ανήκεις;
Ποιος συκοφαντεί ποιον; ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Γιατί δεν το κάνεις;
Δε θα το κάνεις και δεν μπορείς να το κάνεις για όλα αυτά που θέλει η σέκτα σου να χάψεις είναι ψεύτικα και στημένα
Το έχω ξαναπεί. Δήλωσε τώρα τι θες να γίνεται. Να κάνουμε διάλογο για να βρούμε την αλήθεια ή να διαφημίζεις τη σέκτα σου και να ψάχνεις πελάτες,πλασάροντας χαλκευμένες και μισές πληροφορίες; Αν δηλώσεις το δεύτερο εγώ το δηλώνω δε θα ξανασχοληθώ με το θέμα...
Πρόσεξα , ότι δεν υπάρχουν βρισιές και χαρακτηρισμοί Γιώργο στην απάντησή σου , πρόκειται για βελτίωση και αναμένω σε ακόμα καλύτερες και προσεγμένες διατυπώσεις!
Ρε σύ , το όλο αποτέλεσμα στην Γαλλία και τις ομορφιές της οφείλεται...Αγόρι μου εσύ...![]()
Ελλάς-Γαλλία ... Συμμαχία???![]()
![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
όχι εγώ...Σου βάλανε πολλές φορές το σχετικό χέρι, αλλά, θέλεις χοντρότερο,οπως φάινεται, γιατί, δεν αφήνεις να κάνουμε διάλογο, οι υπολοιποι...Συνέχισε με ζημιά, τόσο παραγωγικος...
Κοινώς, τζάμπα κόπος..Δεν έκανες τιποτα σαν χουλιγκάνος και κοινός συκοφάντης..Ένας γελοίος έγινες και μόνο...Συγχαρητήρια....
Εαρινέ μου, ..την είδες σπόρτ κάστερ, και πάλι;
Τι να πω;Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για σχολιασμό φίλε μου;
Μονο εγώ;Τοσο πληκτικά είναι;...
quote:
Το ήθος μου και το επίεπδο μου, ούτε να το δεις μπορείς Βιομηχανικούλη μου, αλλά, εσύ τσατίζεσαι και βρίζεις αγόρι μου,
όχι εγώ...Σου βάλανε πολλές φορές το σχετικό χέρι, αλλά, θέλεις χοντρότερο,οπως φάινεται, γιατί, δεν αφήνεις να κάνουμε διάλογο, οι υπολοιποι...Συνέχισε με ζημιά, τόσο παραγωγικος...
Κοινώς, τζάμπα κόπος..Δεν έκανες τιποτα σαν χουλιγκάνος και κοινός συκοφάντης..Ένας γελοίος έγινες και μόνο...Συγχαρητήρια....
Εαρινέ μου, ..την είδες σπόρτ κάστερ, και πάλι;
Τι να πω;Δεν υπάρχει τίποτε άλλο για σχολιασμό φίλε μου;
Μονο εγώ;Τοσο πληκτικά είναι;...
Μα με σένα μίλησα ρε Βαγγέλη και πρώτα με σένα είπα "καλημέρα"..
Γιατί μου μιλάς έτσι , είπα κάτι κακό...τι θα έπρεπε δηλαδή κατα την γνώμη σου , να επικροτώ καταθέσεις με στολισμένες με το απαιτούμενο υβρεολόγιο???
Όσο για τις απόψεις του , είναι απόψεις του και τις καταθέτει..αυτές είναι και αυτές καταθέτει..όπως εσύ και ο καθένας μας...μου αρκεί ναί..το ότι δεν συμπεριέλαβε βρισιές..που είναι το κακό φίλε μου???

Αμερόληπτε δημοσιογράφε,
Διάλογο κάνω,εσύ δε θες να κάνω διάλογο... Με στοιχεία... Και χαρακτηρισμούς με βάση τους ισχυρισμούς του καθενός. Αν κάποιος φέρνει ψεύτικα στοιχεία είναι ψεύτης... Απλά πράγματα... Ας πρόσεχε
Αντιγράφεις και υιοθετείς ΑΚΡΙΤΑ το κείμενο που έχει γράψει ένας από Βατοπέδι... Όταν λέμε για έγκυρες πηγές και για επιστήμονες, εσύ κατάλαβες ότι εννοούσαμε αυτούς; Το κείμενο περιέχει ανακρίβειες και πλάνες. Εκεί που υπάρχει αλλοίωση και παράφραση έβαλα την αυθεντική ρήση στην αυθεντική γλώσσα. Εκεί που υπήρχε ισχυρισμός που δεν ισχύει επιστημονικά όπως η έκρηξη της Καμβρίου, η εξέλιξη του μηχανισμού πήξη του αίματος και του Flangellum των βακτηρίων έδωσα την απάντηση έγκριτων επιστημόνων, ότι όντως εξελίχθηκαν
Η θεση σου είναι ότι ο Θεός με το να δημιουργεί μέσω της εξέλιξης, υπότασσεται σε νομοτέλεια και άρα δεν είναι Θεός. Ερώτηση πάνω σε αυτό. Όταν έκαψε τα Σόδομα και τα Γόμορα δεν υποτάχθηκε στη νομοτέλεια της φωτιάς που καίει; Γιατί δεν έκανε το νερό να καίει και να τους ρίξει βροχή για να καούν;
quote:
Α ρε Εαρινέ, γουστάρεις να λέω τέτοια... Ρε είπαμε στις κοπέλες πάμε καλά και ας μην έχω τον τσαμπουκά να καβαλήσω μηχανάρα σαν το φίλο σου το Φώτη. Θέλω να δω τι ψάρια πιάνεις και εσύ παλια καραβάνα...
Ζαργάνες...![]()
![]()
![]()
![]()