- ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ! - - Κινηματογράφος -

Αναρωτιέμαι ακόμα αν πρέπει να πάω και να δω τον El Greco ή να δω το 30 μέρες νύχτα...

In anticipation of my resurrection...
quote:
Μπα δεν με ξένισε γιατι σε ξενέρωσε ?
ελαχιστα... εμοιαζε αρκετα με το τελος μιας αλλης ταινιας... το BLADE 2...(αν θυμασε πως τελειωνε)
κατα τα αλλα, ηταν αρκετα καλη ταινια, με καλες ερμηνειες... ιδιαιτερα του αρχηγου των βρυκολακων

quote:Να πας και στα δύο
Αναρωτιέμαι ακόμα αν πρέπει να πάω και να δω τον El Greco ή να δω το 30 μέρες νύχτα...
Το "Ορφανοτροφείο" το έχει δεί κανένας;

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Για να δω το ένα θα θυσιάσω το άλλο.
Το "Ορφανοτροφείο" δεν το έχω ακούσει.
Εάν το έχεις δει, γράψε καμία κριτική.

![]()
The Orphanage (Spanish title: El Orfanato) is an upcoming 2007 film. It stars Belén Rueda as Laura, a woman who returns to the orphanage where she stayed for a period as a child. She purchases the house, with plans to turn it into a home for sick children. Everything seems to going well for Laura, her husband Carlos (Cayo) and their son Simón (Príncep). However, the parents soon realize their son has an imaginary friend and horror begins to unfold.
The film is directed by Juan Antonio Bayona and produced by Guillermo del Toro. The film opened at the Cannes Film Festival in May 20, 2007. It opened Spain's Sitges Film Festival on October 4, 2007. The film is set to open in the U.S. on December 28, 2007. It will be a limited release.
The Orphanage has been chosen by the Spanish Academy of Films as Spain's nominee for the 2007 Academy Award for Best Foreign Film.
Principal cast:
Belén Rueda as Laura
Fernando Cayo as Carlos
Geraldine Chaplin as Aurora
Montserrat Carulla as Benigna
Mabel Rivera as Pilar
Andrés Gertrúdix as Andrés
Roger Príncep as Simón
Box office
The Orphanage (El Orfanato) ruled Spain with an $8.3 million four-day launch from 350 screens. The supernatural mystery picture was the second highest-grossing debut ever for a local movie, the biggest opening of the year and 168 percent larger than the worldwide success Pan's Labyrinth.[1]
Actual gross (2/12/2007): $33,201,483/ 22,677,896.87€

quote:Γιατί καλέ μου;μόνο μια φορά θα πας σινεμά;την εβδομάδα που μας πέρασε,πήγα τρείς.Έχει τύχει να δω και 5 ταινίες,ίσως και παραπάνω,σε μια εβδομάδα...
εάν πάω μια φορά στον κινηματογράφο θα πρέπει να επιλέξω!
Για να δω το ένα θα θυσιάσω το άλλο.
Το Ορφανοτροφείο δεν το εχω δεί,έχω δεί τρέηλερ όμως και μου άρεσε.

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
quote:
Γιατί καλέ μου;μόνο μια φορά θα πας σινεμά;την εβδομάδα που μας πέρασε,πήγα τρείς.Έχει τύχει να δω και 5 ταινίες,ίσως και παραπάνω,σε μια εβδομάδα...
maraki8 μου, εδώ κάνω αμάν να κανονίσω να πάω κινηματογράφο έστω και μια φορά, θα κανονίσω να πάω τρεις; ![]()
![]()
Έχω στα υπόψιν τις ταινίες El Greco, Beowulf (αυτή προέκυψε εχθές σε συζήτηση με ένα φίλο μου), 30 μέρες νύχτα, Ορφανοτροφείο.
Θα δούμε τι γίνεται.
Όποιαν δω πάντως θα προσπαθήσω να κάνω παρουσίαση σε ξεχωριστό θέμα. ![]()

Κατά καιρούς βλέπει κανείς στα δελτία των ειδήσεων βιαιοπραγίες στα γήπεδα, και αναρωτίεμαι τι είναι αυτό που ωθεί τους "φίλαθλους" σε τέτοιες καταστάσεις.
Χαρακτηρίζουν αυτές πράξεις τον λαό μας; Και αν ναι πως;
Ποιά είναι τα βαθύτερα αίτια;
Υπάρχει λύση;
...αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που πιστεύω οτι θα γεννηθούν κατά την διάρκεια της συζήτησης θα ΄θελα να απαντηθούν από αρκετούς
από εμάς. Αναμένω...
quote:
Χαρακτηρίζουν αυτές πράξεις τον λαό μας; Και αν ναι πως;
Μόνο το λαό μας χαρακτηρίζουν;
Απ'ότι τουλάχιστον μπορεί να δει κανείς από τις ειδήσεις, είναι παγκόσμιο το φαινόμενο και μάλιστα σε ορισμένες χώρες είναι πολύ χειρότερο κι από την Ελλάδα.
Μάλλον είναι ακόμα ενα δείγμα της τσουρμο-ποίησης τω ανθρώπων, που διακατέχονται από άγρια υποκαμαμανασικού υποεπιπέδου του κατώτερου ζωϊκού ενστικτώδους υποανάπτυκτου υποστρώματος ένστικτα.
Τι άλλο να υποθέσω;![]()
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Θυμάμαι περιστατικό στην Γερμανία όπου ήμουν για διακοπές και έτυχε να πάμε με τον θείο μου και την οικογένειά του σε αγώνα της Schalke. Σημειωτέον ότι η θεία μου είχε πάρει μαζί τον 6 μηνών τότε ξάδερφό μου στο καροτσάκι. Κάτι σημαίνει αυτό...
Ασφαλώς όμοια περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλες χώρες του κόσμου, δεν γνωρίζω όμως αν η συχνότητα και η έντασή τους είναι ανάλογη με αυτών της Ελλάδας.
Ούτε κι εγώ γνωρίζω με ακρίβεια την συχνότητα των φαινομένων αυτών στο εξωτερικό. Οτι ξέρω, το έχω δει σε ειδήσεις, όταν γίνεται κάποιο πολύ σοβαρό επισόδειο σε κάποιο γήπεδο, οπότε το βάζουν και στο δικό μας δελτίο ειδήσεων.
Αν κρίνω πάντως από παρόμοιες καταστάσεις μαζικής βίας π.χ. στην Αγγλία που έχω βρεθεί σε 2-3 (μικρής βέβαια κλίμακας), δεν έχουμε να ζηλέψουμε και λίγα σε αγριότητα...
αυτή...που τα κατάφερε!
κάνε κλικ!
Edited by - amalia on 16/12/2003 09:02:02
ΕΞΩ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ![]()
![]()
![]()
Η ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ (ΕΥΚΑΡΙΑ)
ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΙΧΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ;;;
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
quote:
Η ΒΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ (ΕΥΚΑΡΙΑ)ΑΝ ΦΥΓΕΙ Η ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΘΑ ΔΙΑΧΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΣΥΜΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΙΧΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ;;;
Αυτή είναι μια άποψη που εκφράζεται από πολλούς και μπορώ να πω ότι συμφωνώ ως ένα βαθμό...Όντως, στις ΗΠΑ μπορεί να μην υπάρχει βία στα γήπεδα, όμως το κάθε 13χρονο μπορεί να κυκλοφορεί με το προσωπικό του 45άρι στο σχολείο...![]()
Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους διαφόρους "Μασκοφόρους" ή "Μπάμπηδες Σουγιάδες", ξέρετε αυτούς τους καφρο-ηγέτες των λεγόμενων "συνδέσμων φιλάθλων" τους οποίους προσωπικά θεωρώ ΜΑΣΤΙΓΑ για τον ελληνικό αθλητισμό (κυρίως για το ποδόσφαιρο)...Πολλές φορές η βία υποκινείται κατευθείαν από αυτούς και φυσικά από τις διοικήσεις των ομάδων...
ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΔΥΝΑΜΙΤΗ(ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΜΕΔΟ ΜΕΣΑ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟ.ΠΡΟΣΟΧΗ,ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ...5 ΜΗΝΕΣ.
ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΟΥΣ(ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ ΣΥΝΕΧΩΣ.Η ΒΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ,ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΚΤΛ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ.
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ 'ΜΑΖΕΥΕΙ'.
Master Of Puppets.
Μην παίρνετε τη ζωή στα σοβαρά. Κανείς δεν βγήκε ζωντανός από αυτή. 
Και εγώ σας λέω οτι πριν πολλά πολλά χρόνια οι άνθρωποι μιλούσαν σε ούγκα μούγκα και σφάζονταν μεταξύ τους.
Πρέπει να επαναπαυόμαστε δηλαδή λέγοντας πως πάντα υπήρχε και θα υπάρχει βία και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι΄αυτό;
Μήπως είμαστε απολίτιστοι και δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε. Μήπως τελικά υπάρχει λύση αλλά βαριόμαστε να την ψάξουμε και την υλοποιήσουμε;
Εγώ θα έλεγα να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους εκτόνωσης και όχι να σπάμε κεφάλια και αυτοκίνητα.
Ένας σοβαρά σκεπτόμενος άνθρωπος δεν νομίζω να κάνει τέτοιες ενέργειες. Και πιο το όφελος; Πηγαίνουν και βγάζουν τα μάτια τους και άλλοι τα παίρνουν.
Logical
quote:
Νομίζω ότι είναι και θέμα παιδείας.
Μάλλον είναι ΜΟΝΟ θέμα παιδείας, φίλε μου, όπως άλλωστε και πολλά, πολλά, πολλά άλλα πράγματα...
Όπως είπε κι ο αγαπητός 1900 σε άλλο topic, δανειζόμενος τους στίχους του Τζίμη Πανούση : "Όλο το έθνος προσκυνάει σόβρακα και φανέλες" ![]()