- Ξορκια με μαγικο ραβδι - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ''ΡΑΒΔΑΚΙΑ '' ΟΝΤΩΣ Ή ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΒΔΙ, ΤΟ ΡΑΒΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΑΠΛΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΞΟΡΚΙ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ.
ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΞΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ.
By wizardofthewhite
quote:
makfor
AitheroVamon , ναι αλλα θελω να μου το πει ο ιδιος ;)
Δεν έχει και πολλή σημασία. Μιλάμε προφανώς για ένα μικρό παιδί και θα ήταν ευχής έργο αν μπορούσε να ειδοποιηθεί ο πύργος ελέγχου ώστε να πράξει τα δέοντα για την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους.
quote:
εχω καθε διαθεση να σε πιστεψω αλλα δεν με πειθουν τα οσα λες
και εγω το ιδιο

Πάντα αγαπάμε αυτά που δεν μπορούμε να έχουμε ![]()
ΕΑΝ ΤΥΧΕΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΙ ΒΑΣΩ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΠΡΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ ΜΕ ΡΑΒΔΙ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ :
http://www.rawbw.com/~acorn/wand/spell_casting.html
By wizardofthewhite
Λοιπόν άκου να δεις αντράκο μου (wizardofthewhitemagic)
για να γίνεις καλός μάγος πρέπει να καλλιεργήσεις και τα εσωτερικά και τα πνευματικά σου χαρίσματα .
Ευκαιρία τώρα που έφτασε ο Σεπτέμβριος κι ανοίγουν και πάλι τα σχολεία , να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια στο να βελτιώσεις λίγο την ορθογραφία σου (αν σε αυτό μπορεί να συμβάλει το ραβδάκι σου ακόμα καλύτερα)
Κι όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους
Καλό θα είναι επίσης να ενημερώνεις συχνά τους γονείς σου για της νέες σου γνώσεις πάνω στη μαγεία
(μη τους έρθει ξαφνικό όταν έχεις ολοκληρωθεί πλέον ως μάγος )
makfor : έχεις απόλυτο δίκιο , όλα από τους πύργους ξεκινάνε , αλλά δυστυχώς δεν ελέγχουν επιμελώς τις πτήσεις
(παράκληση προς τους διαχειριστές να ξανά σκεφτούν την πρόταση να κλείσει , έστω προσωρινά , το θέμα)

By wizardofthewhite
By wizardofthewhite
το ολο θεμα με το ραβδι εχει μια βαση...στην ουσια ειναι σαν την τηλεκινηση,μονο που φανταζομαι πως το ραβδι σε βοηθα να διοχετευσεις την ενεργεια σου πιο στοχευμενα σε ενα αντικειμενο..αν ησουν περισσοτερο ανεπτυγμενος εσωτερικα,το ραβδι δεν θα χρειαζοτανε...
πιστευω οτι αυτο που λες υπαρχει αλλα δεν πιστευω πως μπορεις να το καταφερεις εσυ...απλα καπου διαβασες γι αυτο ενθουσιαστηκες με την ιδεα και τωρα ψαχνεις συμβουλες...μπορει να κανω και λαθος (που δεν νομιζω) ο καιρος θα δειξει...
το βιντεο ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ? ή ειναι απο τριτο ατομο ???
εαν δεν ειναι δικο σου , πως ξερεις οτι δεν παιζει μαγνητακι ???
γιατι εγω μπορω να σου κανω το αεροπλανακι να απογειωνεται και να κανει κυκλους γυρω απο το κεφαλι μου χωρις κλωστες και μαγνητης ... ουτε καν με ραβδι .... αλλα μαγος δεν ειμαι

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
ΝΑΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
hurricane21 ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΡΑΒΔΟ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ
(στην ουσια ειναι σαν την τηλεκινηση) ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ... ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ,ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΕΣΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΚΙΝΕΣΙ.
ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ...
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ url http://www.rawbw.com/~acorn/wand/spell_casting.html
By wizardofthewhite
quote:
ΝΑΙ, ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ.
quote:
ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΡΑΒΔΟ
To video ανεβηκε 9 Νοεμβριου του 2009 !
Εχεις πλασει ενα παραμυθι μικρε μου φιλε και ζεις σε αυτο ,
εκτος απο το "ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ"
εχεις κανει "ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ"
"ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΕΣΙ" (???) ΚΑΙ "ΠΥΡΟΚΙΝΕΣΙ" (???)
πόσα θες να μας τρελάνεις ???
Δοκιμασε και τη νεφτοκίνηση με καθαρό νέφτι του εμπορίου
(δουλεύει 100% απ'οτι λένε οι παλιοί)
Λοιπόν για να τελειώνουμε με το αστείο σου , το να παρουσιάζεις ξένα πράγματα ως δικά σου είναι κατακριτέο απο το φόρουμ .
και σταματώ εδώ .

ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ.
ΕΧΩ ΚΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΡΑΒΔΙ ΤΩΡΑ.
ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!![]()
ΟΚ
By wizardofthewhite
Edited by - wizardofthewhitemagic on 28/08/2010 15:14:01
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΟΡΚΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.
ΕΞΑΛΟΥ Η ΤΗΛΕΚΙΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.![]()
By wizardofthewhite
quote:
makfor
γιατι εγω μπορω να σου κανω το αεροπλανακι να απογειωνεται και να κανει κυκλους γυρω απο το κεφαλι μου χωρις κλωστες και μαγνητης ... ουτε καν με ραβδι ....
Κάτι τέτοιο θα εννοείς:
http://www.youtube.com/watch?v=TVwhrJirgp0
![]()
Οι "μάγοι" της LaPoste απλά δεν φτάνονται! ![]()
φιλε μαγε , οκ δικο σου το βιντεο αν και οι λεξεις μαλλον δεν ειναι στην μητρικη σου γλωσσα (γιατι αραγε?)... εχω καθε διαθεση να σε πιστεψω ο(πως νομιζω οτι ξανα ειπα) , αλλα πρεπει να με πεισεις , οποτε θα ηθελε να βιντεο να ειναι ποιο ΜΑΚΡΥΝΟ απο το πινακα...
ειδες το λαπτοπ που πεταξε ? ξεκαθαρο και τιποτα δεν εκρυβε καποια πλευρα του ... φυσικα αυτο δεν ηταν μαγεια αλλα απλη μηχανικη οπου καποιος εχει εφαρμοσει ;) ... αλλα εσυ στην μαγεια εαν και οταν ξανα ανεβασεις καποιο βιντεο φροντισε να μην υπαρχουν "σκοτεινα" σημεια ωστε να μη χρειαζεται να εξηγεις τιποτα , ουτε να δημιουργουνται υποψιες σε αυτον που το βλεπει ...
αρα ,
α) εαν δεν εισαι μαγος αλλα ενας μικρος "κοπερφιλντ" τοτε φροντισε να ειναι αληθοφανες το καθε κολπο
β) εαν εισαι μαγος , τοτε θα πρεπει να το αποδειξεις
γ) εαν θες να σε πιστεψω ετσι απλα , τοτε διαβασε την τελευταια γραμμη του ποστ
ευχαριστω

[ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΗΣ - Όποιος πραγματικά έχει γνώση για κάποιο θέμα λέει «κατάλαβα». Όποιος δεν έχει γνώση λέει «πιστεύω».]
ΠΧ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ;
ΞΕΡΕΙΣ... ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΒΛΕΠΩ!!!!![]()
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ.
Edited by - wizardofthewhitemagic on 30/08/2010 16:04:50
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ
8/9/2010